gilla eller ogilla


dagens outfit


lycka

godmorgon på er. när jag vaknade upp satte jag på datan i hopp om att något skulle ligga i min mail, & de gjorde de. jag kan ännu inte säga vad de handlar om men håll ut så kommer jag snart att berätta. de gav mig en så enorm kick att allt jag har hållt inne bara var som bortblåst. de e sommar & jag e fri, snart dvs. nog pratat om de så e jag hundvakt idag för min familj e på kryssning, anledningen till att jag inte åkte med var för att jag hatar hav, båtar & allt där till. nu ska jag ta & ringa några samtal så vi hörs later. puss


vem e du ?

en natt då jag föll in i mina innersta tankar. då jag lät mina tårar falla in i ett dokument.. 

de e ljudet av ett krossat hjärta som ekar i stockholm idag. hur en kille utan inblick i verkligheten har förlorat sig själv. hur en flicka handlöst faller över slottsgården. hon e förblindad utav kärlekens band som dom knöt så hårt till varann. han, de var han som klippte banden så smärtfritt och utan ånger. idag håller han en annan hand, han visat stolt upp sin skicklighet i att vara just han. han som tar de han vill ha, och när tiden e inne går han, lika tyst och stilla gång på gång. hans hjärta utfärdar samma känsla och passion som ditt men han har ingen självkänsla, hans hjärta bultar för en individ precis som ditt, men för honom avtar känslan lika fort som den uppstår. han har inga gränser och han känner ingen skuld, e de hans sätt att vinna eller lider han ? e de med mening som han skär djupa sår i flickans bröst ? han tar hennes hjärta, men e de med vilja eller mod ? kärlek eller hat ? kolla honom i ögonen och du finner tusen gåtor utan svar. vad e då problemet kan man undra.. inte ens då flickans röst brister utav den gråt hon håller inne, inte ens då ser han sin del i det hela. i hans ögon har han inga skyldigheter utan bara rättigheter, så vad händer när flickan e så krossad, då inte ord kan få en förändring och då han, han med den stränga rösten som sa farväl. då han vägrar se hennes blodsprängda ögon, för han vet.. han kommer såra henne igen. och trots att de inte e hans vilja så kan han inte kontrollera sina behov, han vill inte men de bara blir.. krossade hjärtan


21:04

nu har jag precis kommit hem ifrån den lilla utflykten vi gjorde till hagen nyss..

sol, vind & vattenvisste ni att..

jag kan stå på vatten ? kolla bara bilden..11:19

godmorgon, många av er har säkert inte ens vaknat medans jag sitter här & har redan varit hos tandläkaren. tro de eller ej så var mina tänder i toppskick.. nu ska jag springa & byta om för snart blir de ut på sjön. egentligen känner jag att jag borde dra mig in mot civilisationen innan jag blir folkskygg, men men, jag får ta tag i de imorgon för idag ska jag bli brun. kameran hänger med..


tågrälsen, här kommer jag

varför lägger täckningen på mobilen av rut 2-3 på natten ? iallafall så sitter jag här nu med mina ögon fladdrande i kors över tangenterna, jag ska sova aldeless strax för imorn ska jag till tandläkaren. jag ska försöka få igenom mitt förslag med tandställning på insidan utav tänderna.. nu orkar jag inte anstränga mig mer, godnatt!

min omtalade sjukdom..


rebecca gav mig råd att söka hjälp för min störning, & innan jag vet vad jag ska söka hjälp för måste jag ju veta vad jag har för störning också. jag tog saken i egna händer & skickade iväg ett sms till 118100 & fick som svar

"118100 tror inte att julia clevler har någon störning alls. vi tror att hon e en trevlig person som gillar att umgås med sina vänner och sin familj"

ja ni nu känner jag mig plötsligt mycket bättre, jag blev både glad men även besviken över att jag inte fick svaret "du e en psykopat från topp till tå", då hade jag kanske kunnat förstå mig på dom små djuren bättre. de e inte lätt att ha en vän som e psykopat fast den ännu inte vet om de. denna person behöver hjälp.. på riktigt!

låter bilderna tala för sig själva

drog ut en sväng med båten tillsammans med familjen. stannade på en ö här & ja, jag badade faktiskt för första gången i år. nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar innan jag dör av hunger.. ska även försöka dra med mina bröder på en powerwalk sen också, vad tror ni om de ? önska mig lycka till för jag antar att dom kommer tvärvägra
13.08


nu e jag hemma med en fungerande & ny mobil i handen. detta kommer vara mitt privata nummer oh jag kommer vara väldigt noga med att de inte läcker ut pga alla busringningar. de blev mobilen som syns på bilden & självklart e de den rosa. haha, nej nu ska jag dra ut med båten med min underbara familj. vi hörs när jag e hemma igen, kameran får följa med..


in mot stan..

efter 4 dagar utan mobil drar jag mig nu in mot stan & gissa vad ? jo jag ska köpa en ny mobil, de var väldigt svårt att lista ut va ? jag lider, alla nummer, bilder & annat skoj e helt borta. kan ni tänka er ? ja de här var väl de sista som skulle hända, eftersom att de rensade ut alla minnen med en viss mr.oförglömlig.. nu måste jag springa ut till mamma oh bilen som står & väntar. vi hörs

veckans inköp

extremt dåliga bilder.. men jag håller de jag lovat

lager 157, leggins + linne ifrån söder

levis shorts + linne ifrån vila

lager 157, oversize kort tshirt

lee shorts, lager 157 zip hood

jacka ifrån hm

shorts lager 157

(haha bilden) mysdress lager 157

mouli flipflops

randig cardigan, lager 157

lexington skjorta
+ underkläder & hudprodukter som jag helt enkelt inte orkar ta kort på.. 

väldigt oproffsigt osv att den sista bilden blev svartvit men ni får leva med mitt misstag. jag orkar inte sitta & ta nya bilder & beccah tjatade på att jag skulle lägga ut, ni får nöja er med de jag har att ge helt enkelt. man kan ju heller inte vara proffsig hela tiden ? skämt osido men jag hoppas att ni lider av att färgerna skär sig. haha just nu sitter min vän rebecca & sjunger i telefonen för mig. jag uppdaterar mer senare guys, puss


birdie

just de.. jag glömde berätta om imorse när jag, mamma & min syster var i köket & de andra var ute på altanen såg jag något som flög in i min systers babes huvud. såg sedan att de var en fågel så jag gick ut, såg sen att de var en liten fågelunge som hade trillat ur boet, så otroligt söt.. eftersom att vi inte visste varifrån den kom så tog vi in den, gav den vatten & mat. den kvicknade till & sen så släppte vi ut den igen. 
vi döpte den till birdie & såhär ser den ut..
(jag e så otroligt ful på denna bilden men men.. jag bjuder på ett gott skratt)


godmorgon sverige..

eller rättare sagt, god eftermiddag..
oj vilket sent inlägg de blev nu. blev väckt 09.30 då min mamma skrek på mig att jag skulle skynda in i duschen för att jag senare skulle följa med mamma, syster & hennes babe & shoppa. därav den uteblivna uppdateringen imorse. vi var inte iväg förn vid 11.00 men väl på plats drog vi oss en lång stund, avslutade med en fika & sen hem. oh ja, nu sitter jag här & ska strax fota de jag köpt under den senaste veckan.
jag e nog lite av en shopaholic..

tips på sommaroutfit


outfit ifrån modekungen. tycker personligen att denna outfit e en enkel men otroligt snygg blandning av härliga sommarstuff. jag gillar tryck & texter på tshirts & linnen faktiskt, samt den lite "trashiga looken", stora väskorna & mycket smycken. jag älskar kläder helt enkelt! 


ödet ?

satt här & fällde några tårar i min ensamhet & de resulterade i detta..
ett hjärta under min haka, kanske de symboliserar hur mycket man kan hata & älska en person på samma gång ? vi har talat om ödet, & om inte de här e ödet, vad e de då ?

dagens låt

en deprimerande men otroligt bra låt..

midsommar

lite bilder ifrån igår, men jag glömde helt enkelt att använda mig utav kameran..

12:57

nu har jag precis beställt ny mobil & fixat fram nytt nummer. nu kan jag vara 100 procent säker på att ingen idiot kan få tag i mig, ja ett tag var de ju riktigt jobbigt med alla busringningar. ska dra ut med båten nu så jag hör väl av mig lite senare.

bild ifrån förra sommaren, så enormt liten


00:37

godnatt!

23:48

jag ångrar att jag..

words


(ursäkta för den svartvita bilden)

rebecca vännen, bästa vännen. seriöst jag finner inga ord, du e de finaste för mig.
du e den enda som alltid stått där, du stog kvar även då jag inte kunde se, då jag
vände dig ryggen pga andras lögner. du betyder så otroligt mycket & du e den enda
som faktiskt, tro de eller ej, förstår mig fullt ut. jag vet att jag kan lita på dig, precis
så som du kan lita på mig. vänder dig aldrig ryggen till, jag saknar dig men nu e de
inte lång tid kvar tills vi ses igen vännen. j a g . ä l s k a r . d i g . b ä s t a ♥

15:31

1. nu e jag hemma
2. jehovas tanten kom & läste bibel för mig idag (?) skumma människor de där kristna..
3. min rosa samsung s5230 har gått sönder, alltså har jag ingen mobil nu!
4. de e sommar & jag älskar de.
5. nu ska jag gå ut oh umgås med syskonskaran

jag går med i jehovas vittnen


vet ni vad de tråkiga med att blogga e ? att ni e så sjukt dåliga på att kommentera & av den anledningen funderar jag på att sluta blogga. helt ärlig nu assa.

idag har jag stått ut med alla "rara" & pratglada pensionärer som faktiskt har varit mina enda sysselsättningar under dagen, att prata om jehovas dök också upp. blev även inbjuden till en samling där dom skulle läsa om bibeln. självklart så tackade jag ju nej haha. fick även reda på att jag ska jobba i helgen vilket jag vägrar. jag tänker aldrig mer titta på en jordgubbe efter imorgon. hörde ni ? ALDRIG!

nej ni nu ska jag hjälpa min syster med maten, dom som känner mig vet hur de brukar sluta. men de var dom som bad om de & nu ska de få vad dom förtjänar.. haha

oredigerat

stökigt kök jag vet, men så kan de gå när jag & mikaela e ensamma hemma
18.42

nu har jag precis kommit hem ifrån ännu en dag med jobb. jag hade faktiskt inte tänkt skriva så mycket just nu utan ska ut med moppen med min syster en stund.
lägger ut outfitbilder & annat skoj senare,

dagens låt, secret lies


Havent been my fault
What can make you think that I wanna talk?
Its unbearable
Unfair to you for everything Ive been through

Better change this scene
I never wouldve thought that you could be so mean
My mind is going crazy and I cant take this pain from you
On a different day, maybe I could love you in a different way
Right now my heart is broken
And Im torn in two
You cut so deep
I never thought you would make me bleed
But when you see Im gone, baby youll be saying

Oohhhh, Im so sorry[x2]

Its about that time
I bet you found out you realize the mistake you made
Now instilate, its time to pay your dues
Im what you need
The girl that will never make on this week
You played the game
This loves changed
Im moving on from you

You met a girl
Started laying on your back, girl
Still I bet I can get it like that, girl
Cause I gave myself to you
And the thing that you need to know, I provide you
And now Im guessing that this love is over
And now you realize that your lies and you saying

Oohhhh, Im so sorry
Baby, youll be saying[x3]

(If you feel me, let it out)

Oohhh ahhh
Oohhh ahhh
Oohhh ahhh
If you feel me singing
Oohhh ahhh
Oohhh ahhhh
Oohhhhhhhhh

Oohhhh, Im so sorry
Oohh, Im not listening to a word youre saying, girl
Oohhhh, Im so sorry
Made it so hard for me, me, me

Oohhhh, Im so sorry
Go ahead and cry for me
Cause girl you lied to me
Secrets are lie to see
You lied to me
Just cry for me[x2]

Go ahead and cry for me
Cause girl you lied to me
Secrets are lie to see
You lied to me
Just cry for me[x2]


nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorgon & jobba. sov så sött, puss

hur går jag vidare ?

du & jag var nog aldrig på riktigt om jag tänker efter
jag e så borta, genom ett inlägg på facebook kom sanningen ifatt mig, vem tror jag att jag e egentligen ? jag vet att de inte e så som jag sagt men de e så lätt att ljuga för alla andra men inte en själv. jaja whatever jag får dela med mig av mina tips i bloggen.. var ärlig mot dig själv bara, de e väl de som e de svåraste

så länge du intalar dig själv att du e fast & inte har en chans till att kunna gå vidare så kommer de heller inte fungera. om du istället bara öppnar dig för människor i din omgivning och aktiverar dig så går de genast mycket bättre. de kommer vara svårt men om du bara ger dig fan på att du ska gå vidare och inte hör av dig så kommer du klara av de till slut. tveka inte på dig själv för gör du de så kommer du ge upp lika snart som du börjar. du behöver inte glömma för de kommer du aldrig att göra, hur mycket du än vill så kommer personen & du ha kvar era gamla minnen. låt aldrig personen veta när du mår dåligt, genom de kommer han/hon bara bli starkare över att se dig lida. & så länge personen inte hör av sig till dig, gör inte de du heller. de e inte din uppgift att svansa & när han/hon har tröttnat på dig kommer detta vara ursäkten..


ursäkta den svartvita bilden, bild ifrån mars-april. spola tillbaka & klicka aldrig mer på play

dagens låt

denna låt går på högvarv i mina högtalare i sommar, visst e den bra ?

jobbat

ursäkta för mina uteblivna uppdateringar men jag har faktiskt jobbat idag, e de någon som kan lista ut vad jag sommarjobbar med ? tjänade 450 kr + 3 kartonger med (?) ja vad tror ni.. ska jobba hela veckan, även fredag tyvärr. men vad gör man inte för lite pengar som sagt ? jo man står ut med övertrevliga pensionärer (bla tyskar & kineser) oh där står man med ett flin och försöker ge sig på engelskan. nej de e faktiskt inte lätt när de e svårt :)

vi gör såhär, säger detta er någonting ? jag jobbar alltså med att..


godnatt


the royal wedding, part 2

lägg märke till sista bilden, vad e sannolikheten att man stöter på detta ? förnamnet som min lillebror & efternamnet som ett ex till mig, jaja allt ska ju påminna en om de förflutna. men jag e inte bitter

sminkvideo


15:09

jag fick nyss ett samtal om att jag ska jobba hela veckan. de blir inga sovmorgnar för mig inte, tyvärr. men vad gör man inte för lite pengar ?
lika bra att ha en "ta-hand-om-dig-själv-dag" idag då. just nu ser jag ut såhär..

tjäna pengar på din blogg

Annonser från BloggPartner

the royal wedding in stockholm

alla dessa människor gjorde mig galen & mitt bland dom sprang vi omkring oh lekte idiotiska turister. haha men jag har ingenting att klaga på eftersom att dagen var totalt lyckad. nu e jag jätte trött så jag ska hoppa ner i min säng & sova, godnatt
(nej vi stog inte & stalkade utanför norskarnas båt utan vi såg dom på vägen förbi)


resten av bilderna läggs ut imorgon..

gårdagens

resten av bilderna e hemligstämplade.. feel the pain. bussresan var jobbig men till slut kom vi hem & nu bär de av igen men mot en annan stad. nu måste jag springa så jag inte missar bussen, puss
08:11


godmorgon på er, här sitter jag helt död & har knappast sovit inatt. ska åka med min pappas familj till stockholm idag eftersom att de skulle vara något roligt där. ja man kan ju bara vara tärna en gång på något sånt här så vad hade ni tänkt er, att jag skulle tacka nej eller ? nej nu skojar jag med er.. ska försöka trycka i mig lite frukost nu

22:29

sitter här i vardagsrummet & de e kalabalik i min mobil just nu. nu blev ni nyfikna, wops.
mobilen stängs av för tillfället så att man kan få lite lugn & ro..


fredag

har precis kommit hem ifrån affären, blev dit tvingad utav mamma & mikaela redan klockan 10 imorse. nu ska jag alldeles straxt hoppa in i duschen & sen bär de av mot *köping där jag & min vän mikaela ska tillbringa våran kväll..00:39RSS 2.0