stockholm

nu e jag äntligen hemma igen efter en hel del kaos, vilket de alltid blir när vi åker iväg med skolan.. besöket i riksdagen var helt okej, de gick på ca 1 timme & sedan fick vi 2½ (!!!) timmars tid till att äta & göra vad vi ville. eftersom att mina vänner påstod att jag var den som kände staden bäst så skulle vi försöka hitta någon restaurang tillsammans, dock skiljdes vi åt eftersom att vi inte kunde enas om ett matställe & alla skulle äta på olika delar av stan (ja de var faktiskt så de kändes). de slutade med att jag & tre underbara vänner satt i kungshallen & käkade, mysigt. efter de var vi upp en sväng till min syster på nk & hälsade på henne.. med ca en timme kvar tills vi skulle samlas upp igen bestämde sig folket för att dra en sväng förbi slottet vilket jag inte var så glad åt, likaså där så skiljdes vi åt igen & en vän drog med mig till stadsteatern. där fick vi en rundvandring i alla de hemliga gångarna, bakom scenen & vi fick oss en rejäl inblick på vad som egentligen händer bakom stängda dörrar i huvudstaden.

sedan var de dags att dra vidare till moderna museet vilket var en aning roligare då vi hade en riktigt söt guide som visade oss runt. hähä där finns de inte mycket mer att tillägga om dagen så istället får ni se vad som fastnade på bild..






ca 150 personer ska tydligen ha erkänt att dom mördat olof palme





Kommentarer
Postat av: Carita

sv: tack! det är galet mycket snö här nu, men jag tycker om snö så det är okej.

2010-11-10 @ 19:49:56
URL: http://carita.devote.se
Postat av: Alice :D

fin fin blogg! :D

2010-11-10 @ 20:57:21
URL: http://aliceforss.blogg.se/
Postat av: ' CAROLINE

Jag har faktiskt också varit där med skolan och fått hört allt det där.. Så tro inte att du är cool Julia.. För det är du inte.. Jag är det!

2010-11-10 @ 23:17:09
URL: http://ensomcaroline.com
Postat av: emeliiens

fin blogg :)

2010-11-11 @ 11:05:22
URL: http://emeliiens.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Vilken mysig blogg du har.

Kolla gärna in min nystartade mode blogg

madelenewestlund.blogg.se



kram

2010-11-11 @ 11:42:20
URL: http://madelenewestlund.blogg.se/
Postat av: Heedaah

Tävling på bloggen, priset är värt det!

2010-11-11 @ 13:17:28
URL: http://heedaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0