tips på hur du kan vårda ditt hår för bästa resultat

efter de att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, tänk däremot på att aldrig gnugga håret eftersom att de sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår. om du sparar till ett långt hår kommer du aldrig få ett långt & vackert hår så länge du frotterar håret. håret går då av och resulterar i spruckna hårtoppar..

om du färgar håret e de bästa du kan göra att använda färgshampoo & färgbalsam som fungerar så att de låser fast färgpigmenten i håret. andra shampoon och balsam kan lösa upp färgen i håret och ge dig en mindre hållbar färg.

torrt hår e dubbelt så starkt som ett blött hår. om du har långt hår ska du därför kamma ut håret efter shampooneringen & inte använda borste då de lätt kan skada håret. om du har några tovor så krävs de att du reder ut dom försiktigt från topparna och uppåt. använd allra helst en kam utan sömmar eller skarvar, billiga men bra kammar finns bl.a att köpa på kicks. försök att tvätta ditt hår så sällan som möjligt, schampoo dagligen sliter nämligen på håret & de blir även smutsigare allt snabbare. ju mer balsam desto bättre, men använd aldrig balsam i hårbotten, börja applicera balsam ifrån öronen och nedåt, särskilt noga ska du vara i topparna!

ett hår som går ner längs halva ryggen har redan blivit ca 4-5 år gammalt & e mycket skört. därför krävs de att du behandlar ditt hår mycket noga & försiktigt, undvik värmetänger som plattång, hårfön osv.. att äta nyttigt och varierat, (särskilt b-vitaminer & e-vitaminer e bra för håret) e även mycket viktigt för att få ett friskt hår.


Kommentarer
Postat av: Safira-en av malmsö största bloggar

2010-12-01 @ 03:29:18
URL: http://http://
Postat av: Safira- en av malmös största bloggar

Rolig blogg!

http://smekizz.blogg.se

2010-12-01 @ 03:29:54
URL: http://smekizz.blogg.se/
Postat av: Linus

Direkt från google eller ? ;)

2010-12-01 @ 07:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0