som att fälla alla tårar på ett rakblad

på något sätt så känns de som om jag har hamnat på fel väg, hur & när de hände vet jag inte. de jag vet e att jag måste hitta vägen härifrån innan jag blir galen på riktigt. jag kan inte längre se de positiva utan istället gråter jag mig in i någon bubbla pga allt de negativa. jag kan inte ta åt mig av folks komplimanger till mig, istället tar jag åt mig när någon säger något illa om mig, även om de så e på skoj.. jag ser inget annat än tomhet & jag vet att allt som har hänt kring mig sakta bryter ner mig.

nej jag vet inte längre vilka som e mina vänner eller vem som e den falska som lurar bakom hörnet. de e så himla lätt att ha bra tankar om någon som sedan hugger dig i ryggen. jag vet inte heller vad jag ska förlåta eller hur många gånger jag ska göra de. & trots vad alla säger så gör jag ändå tvärt om, varför ? allt jag gör e att inse att dom hela tiden haft rätt, ändå kommer de tillbaka & jag gör samma misstag igen.

de e inte alla peroner som lär av sina misstag, jag har insett de nu. men varför fortsätter jag då att tillåta mig själv bli nertryckt utav dom ? jag kommer till samma slut om & om, de känns som om de senaste åren har gått som i en cirkel, vart ska jag ta vägen nu ? jag vet inte längre vem jag själv e, & jag vet inte längre hur länge jag orkar med detta. men vad händer om man inte orkar då, vad händer när man har slutat att kämpa ?

& ja jag kan lova er att de e en sak jag aldrig kommer lyssna till, de e när någon säger mig att aldrig lämna ut för mycket ur mitt liv i bloggen, eller att jag söker uppmärksamhet genom mina inlägg. de finns en sak alla bloggare e ute efter, & de e uppmärksamhet, annars skulle ingen någonsin ha startat en blogg som vem som helst kan läsa.. jag e så trött på att vara tyst & blogga om vad jag gjort om dagarna eller om vilka kläder jag har haft på mig. ska man visa upp ett leende & låtsas vara glad för att de lockar besökare ? jag skulle hellre vilja läsa någons blogg då orden kommer ifrån hjärtat, inte hjärnan.. godnatt!


helt tom


sammanfattning av helgen - med bilder

lördag:

söndag:i tyresö

sitter just nu här hemma hos min mormor som bor ute i tyresö. för er som inte vet så bodde jag här till ca 5 år tillbaka, nått i den stilen, & de e då anledningen till att jag e här så ofta.. gårdagen var helt sjukt kul med mycket folk & annat kul, ni kommer att få se bilder ifrån den galna festen lite senare då jag e hemma igen. om en liten stund ska jag & familjen röra oss vidare till min äldre bror som fyller år & sedan blir de att fara hemåt..

nu har jag inte så mycket mer att skriva, därför hörs vi igen när jag e hemma. puss så länge

halloweenbesök

de e ju riktigt tragiskt hur mycket man kan göra bort sig genom ett videoklipp..

musiktips

låtar som denna brukar aldrig få många spelningar i mina högtalare, dock kände jag hur jag föll för just den här.. satan vad texter & låtar kan passa in i ens liv, inte sant ?

Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägenmama said "baby its time for you to move on.."

hallå, har precis kollat på idol, de som var bäst idag enligt mig var helt klart andreas, jay, olle & minnah. resten av "idolerna" kan ju nästan flyga & fara åt vilket håll dom vill, haha..

ikväll laddar jag upp inför morgondagen då jag ska iväg på lite party hos några gamla vänner till familjen. jag blir kvar uppe i stockholm tills på söndag då jag även ska fira min bror som fyller år. jag måste säga att de svider av tanken att jag inte har träffat honom sedan midsommarafton.. jaja, ikväll e jag på ett enormt myshumör & egentligen skulle jag bara vilja borra in mig i en famn långt härifrån. men vad gör man när man inte kan vara på flera ställen samtidigt ? jo de var då man uppfann kameran, skype & telefonen. de spelar ingen roll hur långt bort man än e ifrån varandra, man kan se & ta del av varandra nästan lika exakt som om man stog öga mot öga. bara de att man fortfarande saknar varandra lika mycket, så länge man inte kan känna den varma famnen..lookbook inspiration

nu; ut & springa


om du bara vill

jag blir galen på voddler! nu har jag försökt att se 5 olika filmer & alla har drabbats utav något tekniskt fel innan de tre första minuterna.. annars mår jag toppen, helgen samt veckan e spikad så nu ska jag bara leva & ha kul.en sista lektion

sitter just nu i skolan, om en timme slutar jag och sen får jag lov.. satan vad skönt de ska bli med en ledig vecka ;)

töntvarning


it feels like home

Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I come from

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there's light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I've never thought I'd love anyone so much

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I come from

Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong
Feels like I'm all the way back where I belong

våga frågapassa på att ställ frågor som ni annars kanske inte hade fått svar på i en vanlig kommentar. alla frågor besvaras inom de närmsta dagarna, låt mig bada i frågor!

who you gonna call when they're coming after you ?

hemma ifrån skolan & gymnasiemässan nu, väldigt skön dag med tanke på att jag bara hade en lektion, slöjd. ja de går faktiskt att leva med.. på bussen tillbaka till skolan så krockade vi med en bil, eller rättare sagt så var de bilen som krockade med oss, de blev kalabalik & resan hem blev som på ett stormande hav. mina klasskompisar har även sån fantasi så dom skapade en liten kärlekshistoria om mig och min kompis. ja ni, ena dagen e jag skolans största stadsbo & idag var jag tydligen en av deltagarna i bonde söker fru. undrar vad dom hittar på härnäst. jaja, de var iallafall riktigt roande så inte ska jag klaga.. nu tänkte jag sätta på en film & sedan plugga lite på notsystemet, skolan tar kol på mig!


bättre sent än aldrig


de två sista bilderna e lånade ifrån rebeccas blogg.

ja detta e bilderna ifrån förra veckans resa ner till jönköping som jag tydligen hade missat att lägga ut.. jag hoppas att de blir fler vändor dit, staden ligger mig varmt om hjärtat & inte minst e människorna där supertrevliga. jag hoppas även att de blir fler tillfällen till fotograferingar, de skulle vara superkul!

nu ska jag faktiskt göra mig iordning för sängen. jag e verkligen supertrött & de känns som som ögonen går i kors. imorgon blir de troligtvis en lugn dag eftersom att jag ska iväg på gymnasiemässa med klassen, glöööm intäh aht vahlän skau vaha inää fösta mas! (glöm inte att valen ska vara inne första mars) herregud vad härligt de ska bli att lyssna på syvtanten som pratar grötig skånska samtidigt som hon inte kan säga R. de blir verkligen en dag att se fram emot!

vahd skau duh vähljaa föh lejnjä deu ?
- smid
mähn smejd kemmeu ihntä aht fihnnaas kvauh nästah äuh.
- jo
mähn höeuh duh ihntä vauh ja säujeh, smejd kemmeu ihntä aht fihnnaas kvauh.
- jag ska gå smid


haha, nej nu ska jag sova. goodnight

gammal låt men fortfarande lika bra


mörka tider, röda läppar & dracula..

jag har verkligen haft en stressig dag idag, dock tror jag att den börjar lugna sig lite nu emot kvällen. dessutom börjar de bli mörkt här kring våran gula villa & ni som har kikat in min blogg vid tidigare tillfällen vet säkert om att jag e väldigt mörkrädd. brr, nu e de inte heller många dagar kvar till halloween, & de e en helg som gör mig paranoid ska jag säga er. istället för att vara ute kommer jag ligga på mitt rum & kika på disneyfilmer för att skrämma iväg alla de där skräckfilms-typerna som brukar tassa omkring på stan dessa dagar. bus eller godis ?

satan vilka snygga ögon hähä, säger julia med en ton av sarkasm i rösten..


drar mot skolan.. suck


stuck on youjag har börjat bli inspirerad av de ful/snygga, som om jag vill utmana mig själv vad som går ihop & vad som inte gör de. i helgen ska jag på halloweenparty hos några gamla vänner till familjen, då om något har jag chansen till att mixa med looken, usch vad ful jag ska vara då.. ja, de e ju inte så att jag letar partner direkt, hähä.

I've forgotten what im worth (for 24 hours)


hello my name is bitterfitta

jag har blivit en sån liten dryg människa som kan irritera mig något enormt på folk. om jag ska erkänna så stör jag mig på folk som skojar med mig & sen blir helgalna om man skojar tillbaka. jag känner att jag har gått in i min lilla svacka igen då jag inte e något annat än arg & negativ. vilken tur att vi har lov nästa vecka, då har jag många ensamma dagar för mig själv & tid till att ägna all min positiv energi på de personer som står mig närmast.

jaja haha, men efter några torra människor avverkade, några skypesamtal senare & med en trött julia i bagaget så rör jag mig nu mot sängen. goodnight! ;)

filmtimesitter & bläddrar igenom filmer på voddler, funderar på om jag ska bädda ner mig i sängen med en film & min marabou. som vanligt lägger jag skolarbetet åt sidan, dock kan jag skylla på ett horoskop idag, där stog de att jag skulle lägga alla krav åt sidan & bara koppla av. hähä, då finns de inget bättre än vad som står next på schemat, filmtime ;)

huvudvärk
haha nu har vi fått våra snygga klasströjor; hårt och meningslöst 2002 - 2011
nej nu e de inte många månader kvar innan gymnasievalen ska vara inskickade & bara tanken gör mig galen. jag funderar på att gå samhäll, samtidigt e jag så trött på skolan att jag skulle vilja gå något praktiskt t.ex frisör eller något liknande. dock e jag nästan 100% säker på att tvätta & permanenta gamla tanters hår inte e de jag vill hålla på med när de blir dags för att börja arbeta..

nog med gymnasiestrul så ska jag hoppa i säng nu, efter ett 6 minuters stepptest, en potatis, några köttbullar & två glas vatten mår inte mitt huvud så bra. dessutom vet jag att jag har ett x-antal prov & inlämningar denna vecka & jag känner bara NEJ, jag protesterar!

katrineholm

igår åkte jag som sagt till katrineholm & spenderade natten med nathalie oh lite annat folk på norr. somnade runt tre om jag inte har helt fel & vaknade sedan upp 11 timmar senare & mådde som man förtjänade haha. jag har haft en riktigt bra helg & nu sitter jag här med musik dunkande så att trumhinnan sprängs. ikväll ska jag komma i säng i tid så att jag orkar upp till skolan imorgon. see u later alligator, in a while crocodile ;)


teenage dream


sweet dreams

jag e ledsen över min dåliga uppdatering under dagen men datan här strular en aning. jag befinner mig just nu i katrineholm där jag har intagit min position i sängen. min vän nathalie har redan somnat & jag måste säga att de lockar att få sova nu.. godnatt!


fixar & trixar, smink & läder, svårt att välja kläder

just nu sitter jag här, men för en minut sedan stog jag & lockade mitt hår. om någon timme drar jag mig in mot stan där jag ska träffa nathalie & lite annat trevligt folk, stannar över natten så jag blir inte hemma förän imorgon eftermiddag någon gång..


I keep your photograph

godmorgon får jag väl säga eftersom att jag precis har vaknat upp. just nu sitter jag här i myskläder & försöker värma mig lite medans min vän rebecca packar ihop sina saker. i eftermiddag ska hon nämligen hem & jag ska försöka få tag på något trevligt att hitta på.. kanske drar in till stan som planerat, men bussarna går ju som dom går tyvärr.

jag tänkte tacka för de söta kommentarerna jag fått angående bilderna från igår. jag kikade även i koftan som flera har frågat var den kommer ifrån, tyvärr har jag klippt bort lappen & har inte alls något minne varifrån den kommer.

modell; jag
fotograf; elin kero, nevnarien.se

metaphormodell; jag
fotograf; elin kero, nevnarien.se

snö, kyla & penna ifrån turkiet


bild lånad ifrån nevnarien.se
modell; jag
foto; elin


hej på er, nu e jag hemma efter en kall men otroligt rolig resa till jönköping. när jag åkte hemifrån imorse var jag supernervös men väl framme så tycker jag att de gick riktigt bra trots allt, med en duktig fotograf som elin framför mig så kändes de inte ett dugg stelt. nu väntar jag på att bilderna ska trilla in i min mail så att jag kan se hur resultatet blev,
riktigt spännande!

djungelvrål

förlåt för den usla uppdateringen idag men jag springer omkring här som en dåre. ja ni, vilken satans tur att resan inte bar av idag som tänkt, för då jäklar hade jag inte mått susen just nu.. efter att ha röjt ut hela garderoben efter något använtbart kan jag inte direkt säga att jag e nöjd, men de får helt enkelt duga.. vårat tåg går vid 7 imorgonbitti så jag lär helt enkelt vara en aning död när jag ska upp om 5 timmar, då ska jag även ha hunnit duscha & tvättat detta helvetets hår. jag e irriterad & stressad samt så har jag en småskrattande fjortis bakom mig så jag känner mig sådär lagom positiv. nej ni nu ska jag ta tag i denna röra..

såhär ser de ut just nu, ibland står de inte helt rätt till i min skalle, & idag e de nog världskrig! herregud nu ska jag ta min rakhyvel in i duschen, jag funderar på att köra en britney inför morgondagens fotografering. de lät som en toppenidé, riktigt snyggt!
britney spears julia clevler har rakat sin frilla

oh shit brad pittsåhär ser jag ut just nu, totalt utan smink & stressen rycker mig sådär i jackärmen. som jag har nämnt så åker jag ner till jönköping imorgonbitti, i släptåg har jag med mig en vän som ska göra mig sällskap. efter att tåget rullar in klockan 10 på resecentrum blir de en snabb frukost för att sedan möta upp elin för en fotografering. eftersom att morgondagen e fullspäckad kommer jag heller inte hinna med att blogga innan jag kommit hem, vilket lär bli någon gång på kvällskvisten.. nu måste jag faktiskt springa ner till bussen så att jag inte missar pendeln, hähä de e ju så typiskt mig. så länge får ni ha de super så hörs vi senare!

you'll never see me again
shopping smakar alltid bäst

ohh lagom snygg man e säger julia med en lagom ironisk röst. jaja, de var ju inte mitt ansikte ni skulle få ta del utav utan faktiskt dagens inköp. ett par nya skor, tubhalsduk & en super skön jacka. hähä, aj löv jo mami!


empty room

nu e jag hemma & urfattig e vad jag e ska jag säga er. dock kom jag hem med nödvändiga prylar så jag e helt klart nöjd! nu ska jag tvinga min mamma till att ta några foton på mig & mina inköp, bilder kommer upp lite senare. håll ut sötnosar!


oredigerad & sådär halvful bild, men för tillfället har jag inget bättre att bjuda på..

herregud. de e bara oktober och de snöar u...

dsc00671 (MMS)

herregud. de e bara oktober och de snöar ute, dessutom gör dom redan reklam för julbord på radion..


hemma

hej på er där ute. jag slutade tidigt idag & sitter nu här hemma & väntar på att min mami ska komma hem. natten var lång & trots att klockan e strax efter 14.00 så känns de som om de redan vore kväll. de blev inte heller många timmars sömn inatt vilket jag fick sota för idag, jag måste även medge att dagen var ett helvete fram till lunchen då jag faktiskt såg en vändning. kanske e de nu jag faktiskt börjar leva, att leva på riktigt. kanske e de nu när datan e totalt rensad & jag kravlat på botten som jag kan ta mig upp igen. de finns många frågetecken, men med tiden kommer jag att hitta svaren på varenda fråga.

nu känns de trots allt väldigt bra, ska senare åka in till stan för att köpa mig ett par snygga skor & sedan börjar jag att packa. helgen e planerad in i minsta detalj, för på fredag åker jag ner till jönköping, mysigt!


emetofobi

jag får ofta många frågor bl.a i skolan om varför jag har en sån enorm fobi emot magsjuka. varför jag lider av detta vet jag faktiskt inte, men så länge jag kan minnas har jag tampats med denna fobi, emetofobi. detta kan låta helt vansinnigt, vilket de kan vara i vissa perioder. men innan ni läser vidare vill jag att ni ska veta att detta e mycket psykiskt, allt sitter i huvudet & de e ytterst få detaljer som jag har någon möjlighet att ändra på. något som kanske kommer att växa bort med åren om jag har tur, om inte annars så kanske jag lär mig att acceptera denna äckliga röra om kan dyka upp ifrån magen.

någon som borde känna sig en aning lättad e min mamma, eftersom att jag absolut inte klarar av spyor så festar jag inte på samma sätt som andra ungdomar gör. de kan vara så att vid vissa tillfällen håller jag mig undan, om jag vet att jag inte kan ta mig hem när jag vill om de skulle spåra ur. de e även en pina för min familj som jag tvingar i en massa vitpepparkorn under vinterhalvåret, förra året åt jag 13st vitpepparkorn varje dag från november till mars, de slutade med att jag tappade en stor mängd hår & ett besök hos läkaren. som ni säkert förstår e detta ingenting jag vill tampas med men de finns alltid där & de styr en stor del av mitt liv i dagsläget. vi har haft en del diskussioner här hemma angående resor, vid varje tillfälle vi har åkt på semester kommer den där känslan tillbaka. ska jag bli sjuk för att jag äter fel mat, kommer min familj äta något dåligt, vart ska jag ta vägen om jag får plötsligt illamående, vart ska jag.. vart ska jag.. de blir många frågetecken & de slutar alltid med att jag & min mamma hamnar i konflikt med varandra, vilket heller inte e med mening eftersom att något av de bästa som finns enligt mig e att resa.

de finns så många punkter jag skulle kunna ta upp, t.ex hur många gånger jag tvättar mina händer, vilken ångest jag får när jag måste gå till skolan & veta att magsjuka går. de finns så mycket, men allt känns så överdrivet, detta e inget jag brukar prata om. dock känner jag att de var dags att komma med en bekännelse, detta e något som tynger mig, något ni troligtvis kommer att få höra om ett antal gånger under denna vinter. men nu sätter vi igång med nedräkningen till våren då, om jag bara hade kunnat gå i ide precis som björnen, då hade jag gjort de..


barnvakt

herregud vad jag känner mig töntig, jag som e 4 år äldre än min lillebror sitter ihopkrupen på övervåningen med alla möjliga lampor tända. medans bror min sitter i sin ensamhet & kollar på tv där nere på undervåningen. jag känner mig ju verkligen som en storasyster, gamla minnen spelas upp i mitt bakre huvud just nu.

minns för några år sedan då jag hade influensan & jag oh min lillebror var hemma hos våran pappa. just den dagen kunde pappa inte stanna hemma ifrån jobbet & ta hand om mig. min lillebror gick i förskolan den tiden & jag som inte ens kunde gå behövde sällskap. jag minns att han var hemma med mig ett par dagar för att passa upp på mig, (hehe) & att han sedan stolt sa till sina fröknar i skolan "jag har inte varit sjuk, jag har varit barnvakt åt julia". de e nog sant, de e inte jag som får sitta barnvakt åt honom, de e han, mannen i huset på elva år som e barnvakt åt mig. haha


smyckoman

jag tänkte tipsa om en sida som heter juveliasmycken där de finns supersnygga smycken till enormt bra priser. denna dubbelring e min absoluta favorit & kostar endast 79kr..

for the rest of my life I'm ready to enjoy us
julia clevler - i'm clever

den "positiva" julia e tillbaka, e slutkörd & har världens humörsvängningar. dessutom e jag just nu väldrigt trött på allt & de känns som om jag bara vill lägga mig ner & gråta. varför jag känner så har jag faktiskt ingen aning om. fick även ett tips ifrån en söt liten filur på facebook att man skulle äta choklad & kolla på film när man känner sig nere. kanske skulle de ha hjälpt, om jag ändå hade haft min marabou passion..

nej ni, jag funderar på att slänga mig i duschen & sedan hoppa ner i sängen. ni får sova så gott så ska jag försöka komma på några mer vettiga inlägg tills imorgon. godnatt


handens fem fingrar

hittade denna låt på youtube, när jag sen såg att de var en bekant som gjort en cover så sken jag upp lite extra. jag tyckte att den var så sjukt söt så att jag kände mig tvungen till att dela med mig utav den. ibland undrar jag; vad vore livet utan musik ?

Jag känner dej
Jag känner dej så väl
Dina fasor, dina våndor
Finns också i min själ
Du är mitt kött och blod
Du bär ett dyrbart namn
Och min kärlek
Utan villkor
Jag gör vad jag kan
Så stor och stark på dagen
Men så liten mitt i natten
När ingen ser, när ingen vet
Kommer gråten mitt i skratten
Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett är Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dej till ro
Stort är mörkret nu
Månen är itu
Men det är natten
som gör dagen ljus
Och mitt ljus är du
På denna jorderund
Finns här ingen annan
Som kan ge mej sån förtvivlan
Och som är lika sann
Du blir rädd för dina skuggor
Alla hot som aldrig når dej
Jag ska sjunga dej ett löfte
Jag vet att du förstår mej
Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett är Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett är tro
Handens fem fingrar
Vaggar dej till ro

en fördel att vara fattig e att man inte får massa utgifter.

ja, man får väl lära sig att se denna ekonomiska kris från den ljusa sidan, dock kan jag inte rå för att jag bara måste ha vissa klädesplagg.. jag tror allvarligt att jag ska stänga ner min mobil för att sänka den skyhöga telefonkostnaden, kanske har jag råd med mina ouppnåeliga drömmar om sådär ett år kanske. eh haha, hoppas att någon generös människa kan skänka mig enstaka 400kr till ett par behövliga skor, vissa dagar e de knapert ska jag säga er. haha, se vad för snyggt jag slängde ihop på hm;s fashion studio, vilken drömkille! ;)

hur kan man någonsin vara berädd ?

en dag som började helt underbart gick mot de mörkaste vatten som de alltid gör. de e inte ovanligt att jag har uppfattat en situation på ett helt annat sätt än vad den egentligen e. de e dags att rycka upp sig, sluta ramla ner i de gamla fotspåren & istället växa till sig.. på fredag åker jag ner till jönköping, jag antar att jag bara blir kvar där över dagen. saker & ting ser ut om en stor röra just nu, ett kråkbo, & mitt i kråkboet bor jag, de börjar bli dags att fly fältet nu känner jag. & nu säger jag godnatt, samt förlåt för mina humörsvägningar..


säg ingenting bara håll mig i handen

musiken flödar i mina högtalare & straxt ska jag ta en riktigt varm dusch. vanligtvis så brukar jag vara riktigt nedstämd & sur på söndag men idag har jag verkligen varit på bra humör. kanske e de den där lyckokakan som har satt igång ett lyckorus i mig ? vem vet, ett under att jag e glad e de ju iallafall. nej nu ska jag dra mig, kanske hinner jag slänga upp ett inlägg till innan jag somnar för natten. annars så säger jag godnatt med detta inlägg.

helgens randombilder
oktober


I'm movin' on

godmorgon kanske jag får säga, har precis gått upp ur den ursköna säng som jag spenderat mina senaste nätter i. gårkvällen blev en aning längre än förväntat men de var helt galet kul, till sist hamnade jag & beccah här uppe i lägenheten igen & somnade kring tre tror jag. idag blir de att fara hemåt igen & tillbaka till den bittra vardagen igen. jag säger de ofta men nu säger jag de igen, den frihetskänsla man får när man reser iväg såhär känns så sjukt bra, dessutom saknar jag tyresö & längtar tillbaka hit. vart tror ni jag ska flytta sen om inte tillbaka till stockholm ?

nu ska jag ruska om lilla beccah som fortfarande sover, ska sedan göra en riktig frukost & hoppa in i duschen. vad dagen bjuder på kan man aldrig riktigt veta så de e lika bra att jag inte säger något, tiden börjar trots allt att rinna iväg ganska fort.. skriver mer senare så fort jag får möjlighet till de, ha en bra dag så länge. puss


lite oredigerat ifrån dagensitter åter igen uppe i lägenheten efter en fotorunda ute vid tyresö slott, satan vet hur galet kallt de var! egentligen hade vi tänkt laga ihop någon middag här hemma men efter många kyliga timmar var vi sugna på en rejäl tallrik pasta pesto, därför hamnade vi till sist på hörnet där vi mumsade i oss den utan att överdriva, godaste spagettin i sthlm. nu börjar de bli dags att röra sig mot min älskade farmor med vårat inhandlade fika, ibland känns de så bra att kunna bry sig om & ge tillbaka för de ens nära alltid gör för mig. så länge får ni ha de superbra så hörs vi av när jag e tillbaka därifrån igen. puss 

mörker, kyla & färgglada löv

vaknade upp med ett skrik, gick för att fodra katten lite & såg den spy på mattan. fy tusan vad har jag gett mig in på egentligen ? idag blir de istället att dra ut till slottet & fotografera i temat höst, de e ju trots allt redan oktober & löven har fått en sån fin gul färg..
jag skriver mer så fort jag får möjlighet till de, puss


in tyresö

haha vilken kväll, humöret e på topp & med bästa vännen vid sin sida så kan inget gå snett. imorgon e de dags för att röra sig på stan & dessutom ta en sväng förbi min saknade farmor. nu ska jag straxt sova, skriver mer imorgon, puss

sitter & kollar på idol, fått med oss mat ...

dsc00649 (MMS)

sitter & kollar på idol, fått med oss mat ifrån mc och sitter oh äter gratismat, haha så de kan gå när man stöter på flirtig personal!


spexfoto

nu ligger jag här hemkommen ifrån skolan & vilar ut i min säng. just nu e jag sådär lagom irriterad som bara jag kan vara vilket snart får mig att koka över. jag har precis kollat upp bussar till pendeln så snart drar jag iväg mot nya äventyr haha. för övrigt hade vi spexfoto i skolan idag vilket gav oss alla många skratt, & om vi hade fått betyg i samarbete i detta så ska jag säga er att våran klass hade fått mvg, de var ingen som kom till skolan utan en väska full med kläder i temat bonde.. sjukt kul hade vi iallafall, här bjuder jag på lite bilder tagna idag. vi hörs när jag fått tag på en data igen, puss


don't you cry the game is done

idag e en sån dag då jag känner mig allmänt ful & äcklig, för att göra en ändring på de ska jag måla mina naglar, koka en kopp te, äta min otroligt goda marabou passion & sen avsluta kvällen med ett bubbelbad. nu e de dags att ladda upp med nya krafter inför ännu en ny resa.. see you later alligator

som en vind i ditt hår


e inte alls mycket för såna här låtar men denna e värd en plats på min blogg.. haha

falling into you

hemma ifrån skolan nu efter en lagom lugn torsdag. lyckan av att veta att de e fredag imorgon e extrem, & vad som kommer med en fredag e inget annat än helg, långa sovmornar & denna helg ska jag även vara kattvakt uppe i stockholm.

dagen hade faktiskt inte kunnat börja bättre & jag hoppas verkligen att de håller i sig hela dagen. ska sätta igång med städning, tvättning & packning inför imorgon nu.. suck!

love is just a lie made to make you blue


ibland blir allt bara så himla fel, & fel e vad de blev nu..


lite shopping

mössa - gina tricot
oversize rödrandig - H&M
jeans - gina tricot

I forgot

jag måste påpeka de att jag e en jäkel på att trolla. stog nyss med en tröja i handen, sen helt plötsligt e den borta, & nej jag hittar den ingenstans i rummet, helt galet vad irriterande. de kanske e dags att uppsöka läkare, hypokondriken honsjälv kanske e på väg att bli senil ? nej ni, nu ska jag leta upp den bortsprungna tröjan. & glöm inte att kika in snart igen så lägger jag upp bilder ifrån de lilla jag fick hem ifrån shoppingen idag ;)
                   


in mot stan

drog tidigare ifrån skolan eftersom att min sista lektion var inställd, har varit hemma ca en timme nu & har precis övertalat mamma till att åka in till stan med mig. härligt, ska inskaffa mig ett par snygga jeans, håller tummarna för att jag hittar något vettigt.

& nu äntligen e min blogg redigerad & återställd så alla problemen med navigeringen borde vara som bortblåsta vid de här laget. eftersom att statistiken har varit totalt kaos så har den inte gått att mäta ordentligt, så nu hoppas jag på att bli positivt överraskad utav statistiken! som sagt, uppdaterar när jag e hemma igen. puss


smidig brud, hög IQ

HAHAHHA alltså jag e den mest efterblivna människan jag själv stött på, detta e så sjukt tragiskt. min vän rebecca ringde mig på mobilen, kände att jag var upptagen & klickade henne haha. hon ringer igen & jag gör samma sak. efter bara någon minut ringer min mobil igen från ett nummer som ej var sparat på telefonen. trodde självklart att de var beccah igen så jag sa lite drygt

"ja hej beccaaaah"
fick sen som svar "ja hejsan jag heter ... jag söker helena"
jag blev så ställd & skämdes så jag sa "hon e inte hemma"
trots att hon egentligen sitter i rummet bredvid, fick som svar
"jaha okej, vi gick nämligen i samma klass blabla, tror du att hon e hemma om en timme ?"
jag; ja de tror jag (höll på att explodera utav skratt vilket hon måste ha hört på mig,
"jaha okej, då ringer jag om en timme igen då, hejdå"

frågan e nu den, varför ringde hon på min telefon & varför ska jag alltid vara så klumpig ?


true


jag e din samurai

jag måste medge att jag e en aning klantig, somnade på spikmattan & vaknade upp med hundratals småhål på ryggen som skriker aj så fort jag rör på mig. nu måste jag dessutom reda ut detta världskrig mellan mig & mina engelskaböcker. om någon i min familj hade varit smart, om någon i min familj hade kommit på en lösning, ja då kanske jag hade vetat hur jag ska formulera den där helvetes texten om samuraier!

seriöst, vad finner man för inspiration i denna gubbe ? it feels so good to feel nothing

sliten måndag, men jag lever

nu e jag hemkommen ifrån skolan. pga att vi skulle ha egenplanerad idrott sista lektionen så åkte jag hem & tog en skutt på skogsvägarna här kring mitt hus. funderar på om jag ska ta en massage nu innan jag sätter igång med pluggandet inför mitt engelskaprov imorgon ?

& på tal om nått helt annat.. i helgen ska de tydligen bli minusgrader i hela landet & de ska även komma snö, de känns som om jag precis vaknat upp sista dagen på sommarlovet.
var tog sommaren vägen egentligen ?

say that you love me

ni om regelbundet kikar in här har nog förstått att jag e nära inpå besatt utav musik, & en sanning e att jag alltid måste se lyrics när jag lyssnar på en låt.. här har ni den nya låten om har spelats timme in & timme ut denna helg. & med detta inlägg säger jag även godnatt, de e en dag imorgon också. suck


Je t'aime

haha jag sitter & pratar med min vän emma på skype, eftersom att vi e så ultratråkiga denna söndag så sitter vi & gör olika test på facebook. nu efter ca en timme kläcker hon ur sig "va går de att se svaren på svenska ?" HAHAH & nu sitter hennes gulliga lillasyster och spelar trumpet i bakgrunden.. haha vilken söndag, jag som skulle ha pluggat -.-'

bloggen strular

jag fick precis ett mail ifrån en annonsör som skrev att min blogg inte fungerar att gå in på. tycker att de e konstigt men om de strular för er också så får ni gärna maila mig på bayjulia@live.se, de e alltså ingenting som jag kan göra något åt & om jag själv får gissa så tror jag att de e fel på blogg.se. ni som iallafall har kommit såhär långt så kan ni försöka att uppdatera sidan om de skulle börja krångla..


godmorgon sömntutor

uppe med tuppen kanske man kan säga, jag hade så konstiga drömmar inatt & när jag vaknade för ca 30 minuter sen kunde jag inte somna om.

jag antar att jag ligger kvar här tills min snygging slår en signal, eller så kanske man borde sova ett tag till ? de e ju trots allt söndag & sista dagen på en vecka som man kan sova längre än till kl 6. usch, de e ju nästan så att man får ångestattacker av bara tanken..

00:54


just nu..
nyduschad & fräsch, men tuggar i mig alldeles för mycket onyttigt idag.. de började med att jag & min vän linnea delade på en pizza vid lunchdags, efter de har godis flödat i massor. haha, så sjukt tragiskt men sant..

men men, jag tycker att de e extremt tråkigt att ni e så dåliga på att kommentera, jag ska inte skylla på de men absolut får de mig att tappa lusten till att blogga.

the only thingIf I could catch lightning in a bottle,
I'll find a million bars of gold
If I can be anything I wanted,
There's only one thing that could touch my soul
Yeah, the first time
I laid my eyes on you
Was the first time I knew
Yeah..

There's only one thing I ever wanted
There's only one thing I really need
Baby everything you've ever wanted
All you've ever dreamed
That's the only thing I ever want to be

I use to be reaching into the darkness
Lost until you took my hand
This world can try to promise anything,
But the gift of you makes me a lucky man
Yeah, the first night I felt your lips on mine
Was the first time I knew
Yeah..

There's only one thing I ever wanted
There's only one thing I really need
Baby everything you ever wanted
All you've ever dreamed
That's the only thing I ever want to be

You captivate me,
Ohh you amaze me
Every single day you do

There's only one thing I ever wanted
There's only one thing I really need
Baby everything you've ever wanted
All you've ever dreamed
That's the only thing I ever want
The only thing I ever want
You're the only thing I ever want from me

ful, fulare eller fulast ?

denna plastpåse vinner nog priset för fulaste jackan, iallafall enligt mig.
vad tycker ni själva ?

idol 20:04
nu sitter jag & linnea bänkade här framför idol, dags för helgens höjdpunkt.. godis!

höstens måsten

oh herregud jag har hittat en ny favoritsida, kolla bara dessa prylar till sjukt bra priser!
de bruna stövlarna & väskan e bara ett måste inför hösten, sidan hittar ni här


Je Te Promets

mitt humör går upp & ner hela tiden vilket känns en aning jobbigt. men nu sitter jag iallafall här & väntar på att min vän linnea ska ta sitt pick & pack för att röra sig hitåt. ikväll blir de fredagsmys framför idol & bara prata tjejsnack, de behövs verkligen!


friday night

nu e jag precis hemkommen ifrån skolan så jag hade tänkt hoppa in i duschen nu faktiskt. egentligen hade jag tänkt mig att följa med mina vänner på "inflyttningsfest" ikväll som de har varit sjukt mycket snack om., dock går bussarna som dom går & jag insåg ganska fort att jag inte skulle kunna ta mig hem då jag ville, alternativet var att stanna kvar där över natten men jag som e så lat av mig e inte så pigg på de..

funderar istället på att ta mig in till stan eller bjuda hit lite vänner för fredagsmys, vi får väl helt enkelt se vad som händer.. jag känner att jag behöver en stor kram nu när höstmörkret kommit ikapp mig & jag antar att jag inte får någon så länge jag sitter fastklistrad här.. hör av mig så fort jag får något att bjuda på, denna bloggtorka suger!


we ♥ it - goodnighti rymden finns inga känslor

jag försökte ge mig på de där med att kolla på film men jag kan säga er att de inte e något för mig. så länge jag inte fastnar vid filmen under de första minuterna så e jag 100% negativ till de där, jag blir alltid så uttråkad & antingen skuttar jag omkring eller så somnar jag.. de e nog mina barnsliga fasoner som spökar haha.

så vad ska man hitta på då, jag e totalt slutkörd & ikväll lär jag inte få mycket underhållning. pluggandet sparar jag inför helgen då jag kan göra mina arbeten i lugn & ro, så vad ska man göra, kanske ta en varm dusch & hoppa i sängen ?

gammal bild..

illis quos amo deserviam - för dom jag älskar, offrar jag

hej på er, hoppas att allt e bra med er trots denna dystra & regniga oktoberdag.. idag har jag varit på toppenhumör, trots en del strul i skolan & en tröttis i bagaget så tycker jag att jag har klarat av dagen otroligt bra. kanske e de pga att dom senaste dagarna har fått mig på ett positivt tänkande, men "man ska inte ropa hej förrän man e över ån"

jag håller även på att planera inför en kommande resa ner till jönköping då jag har fått en förfrågan utav elin kero s.k "nevnarien" ang en fotografering. detta e då planerat v.42 & ska bli enormt roligt!

men men, nu ska jag ta en liten avkoppling med massage & sedan blir de till att plugga. jag vet att de e nu de gäller & om jag ska in på den linjen jag vill så e de till att kämpa nu i sluttampen.. I'm gonna make it!


22:25

nu har jag precis skuttat ut ifrån duschen, därför hade jag faktiskt tänkt att komma i säng tidigt ikväll. de finns inget värre än att vakna på morgonen & behöva stressa till bussen, (förutom ärtsoppa, blodpudding, en tom plånbok & magsjuka) haha usch! nej nu ska jag faktiskt krypa ner här under täcket så hörs vi imorgon igen. goodnight ;)


att vara älskad e att leva fängslad i bojor

hade en aning tråkigt så jag tog fram min älskade kamera för att ta några bilder, de blev någon slags känsla mellan kärlek & hat, vilket speglar mitt liv ganska bra för tillfället..dagens låt


till my dying day

jag mår bra idag & de tackar jag för.. dock har jag noll inspiration till att blogga så istället hade jag tänkt att ta en titt på kungarna av tylösand, reprisen alltså. de finns inte alls mycket till att göra här hemma så jag kanske beslutar mig för att avsluta tävlingen jag drog igång för några veckor sen.. minns ni detta;

nu e de äntligen dags för att köra igång en tävling igen & jag e stolt över att meddela att denna gång e de ett samarbete med det välkända företaget simplesmile. simplesmile e känt för sina strålande tandbleknings produkter till bra priser.. som vinnare i denna tävling får du ett paket utav den populära tandblekningen "classic" värde 395:- samt den rykande heta nyheten superskenan som ännu inte har lanserats på marknaden.

jag har själv provat på att bleka tänderna med denna produkt & jag blev galet överaskad, de fungerade bättre än väntat! redan efter den första blekningen såg jag en enorm skillnad & efter endast 3 omgångar med behandlingen har jag fått de resultat jag ville ha!

för att vara med i tävlingen skriver du en kommentar i detta inlägg där du meddelar att du e med & tävlar om denna heta produkt. sedan e de bara att hålla tummarna. för en större chans till vinst innebär de att du med din blogg eller facebook tipsar om denna tävling i min blogg & sedan länkar inlägget till mig, då kan jag klart & tydligt se att du har gjort vad som krävs. de var väl inte så farligt ? håll nu tummarna så kanske de e just du som får denna produkt skickad till just din brevlåda inom de kommande tre veckorna!
ni som inte har anmält er ännu har sista chansen att göra de nu, anmäl er här

livet e bra orättvist

jag har kommit på mig själv med att aldrig lova för mycket. denna tisdag suger, åkte hem ifrån skolan efter lunch för att jag kände mig dålig, vilket jag inte gjorde något fel i ska jag säga er.. har sovit nonstop sen 13.00 & mår rent ut sagt förjävligt, men vad ska man göra, ligga i sängen & tycka synd om sig själv eller ? jag känner mig lite down eftersom att jag hade arbetat hårt med min inlämning till idag, jag hade behövt höra att jag lyckats. att jag faktiskt också kan så länge jag vill.. men nu ligger jag här & ja, jag måste försöka trycka i mig nått att äta trots de att min mage säger nej.

jag tror tyvärr att ni får nöja er med detta tråkiga inlägg idag, I'm so sorry guys!

lookbook inspiration


somebody, take me back to the days

sitter här på mitt rum & lyssnar på musik, försöker även att ladda upp för att sedan ta i tu med en & annan läxbok som väntar otåligt. varför känns de alltid som om jag läser baklänges & att alla rader med kemiska kombinationer bara blir fler & fler ?

sitter för övrigt & längtar tillbaka till tunisien, de e galet hur man kan uppskatta saker & ting när de redan e förbi.. nu går jag här hemma & väntar in nästa sommar, men innan dess måste jag plågsamt vandra igenom denna kyliga höst & den kommande vintern. media säger att denna vinter kommer bli den kallaste på 1000 år, vad tror ni ? själv har jag redan börjat hamstra på mig både kläder & mat för att sedan göra som björnen, jag ska gå i ide..


we can take it to the end of the line

& med detta inlägg säger jag godnatt, lovar er bättre uppdatering imorgon..


it must have been lovekass dag, de e ju söndag..idag e en sån dag då humöret går ifrån toppen till botten. dagen började bra & efter frukosten bar de av emot stan för att gå en runda. & nej ni anar inte hur sjukt ont de svider i mig att hitta de finaste av de fina skorna & ha noll kronor på kontot. de var bara att hålla humöret uppe så gott de gick.. sen då, hem till syster igen för att hämta de dyngtunga väskorna & börja dra sig in emot centralen. väl hemma så funkar inte internethelvetet & jag fick spel, tänkte på de där älskade skorna och att jag e totalt pank, så nu sitter jag på mitt rum & lyssnar till en dyster låt & gråter för att jag e så totalt töntig & barnslig idag.. & imorgon e de skola igen, jag har tre häften i engelska som ska vara klara tills dess men jag orkar inte, har absolut tappat kontrollen över mig själv för tillfället..

go minnah!

denna tjej e så extremt duktig, jag kommer lägga alla röster åt minnah & olle i idol..
kollar ni på idol & isåfall, vem hejar ni på ?


humöret e på topp, helt upp i dagen

efter en runda på söder, en sväng till hornstull & tillbaka så avslutades våran lilla tripp på östermalmstorg. otroligt nog så skippade vi tacobar & tuggade cheesburgare inne på mcdonalds istället. ja ni, man blir vad man äter, eller hur brukar man säga ?

nu ska jag byta om, tvätta av mitt smink för att sedan åka iväg på en totalt oplanerad fotoshoot, de ska bli spännande men e väldigt förväntansfull! jag älskar att stå framför kameran, dock hatar jag att se resultatet utav bilderna, men de e ju en annan femma..

ut på äventyr

har precis ätit en rejäl frukost & gått en långpromenad runt stan, skönt att vakna upp till solsken på takterassen. att se stockholm på de här sättet e något alla borde få göra.. idag ska jag ta med mig min vän ut på stockholms gator, & ikväll antar jag att de även blir en sväng förbi underbara slussen & vårat favoritställe. jag vill inte avslöja för mycket eftersom att vi på sannolika skäl har hittat de mest fantastiska stället i stockholm.. haha nej nu ska jag kasta av mig alla kläder i all hast & hoppa in i duschen..

som en prydnad uppenbarad från de blå

idag när jag skulle hämta nyckeln ifrån min systers jobb så tog vi även hem deras lille vovve på en gång. så fort vi kommit runt hörnet utanför nk så sätter sig hunden framför en stor pelare & skiter mitt i gatan (!!!) jag började skratta & sa till rebecca att vi inte hade någon påse varpå hon försöker smita iväg, i samma stund kommer en stor, skallig, sur & enormt fet vakt utspringande ifrån en affär & säger "ursäkta ni får ta upp de där" & pekade på den minimala korven som låg som en prydnad på gatan.. jag fick ur mig att "de e inte våran hund, vi hämtade precis upp den" & han sa surt tillbaka "de spelar ingen roll, de e erat ansvar" där stog jag som en idiot & skämdes, i hopp om en smart syster så ringde jag henne & möttes av ett skrattanfall.. de slutade med att jag fick en servett ifrån nk;s korvmojj & plockade skiten med bara händer, sprang sedan runt med den där korven i handen innan jag hann leta upp en riktig papperskorg. ångrar nu att jag inte tryckte upp den där skiten i ansiktet på vaktfan!

in stockholm

sitter på strandvägen hemma hos min syster & hennes pojkvän, snart bär de iväg för att träffa några vänner. ikväll blir de till att titta på idol, vilken härlig fredag!

RSS 2.0