ibland kan jag inte stå emot att hata livet

fy tusan vad jag e sur & irriterad. jag släpade ju runt på min supertunga väska inne i stan för att köpa med mig ett par efterlängtade boots & en ny skinnjacka. vad tror ni att jag kommer hem med ? ett par ynka byxor som jag endast köpte för att trösta mig själv. de grejer jag skulle köpa hem var totalt slut, överallt, totalt kaputt! kom hem & tänkte att nej men jag får väl hålla ut dessa veckor tills jag får hem mina kära varor, jag kan ju beställa på webben.

men vad tror ni ? tror ni inte att skorna e slut i hela sverige + webbshoppen ? jag blir så arg & ledsen, jag har alltid sån otur. & ja nu tänker ni säkert "herregud, de e ju bara att köpa ett par andra skor" eller kanske "varför bli ledsen för ett par skor ?" ja ni, den frågan kan inte ens jag svara på, men jag ska säga er att vara klädberoende e så mycket hårdare än vad många av er säkerligen anar. de låter supertöntigt men jag kan ligga & gråta bara för att jag vill shoppa, när jag går i en butik måste jag fingra lite på tyget bara för att just den tröjan e så sjukt fin!

jaja, men över till något helt annat så hade jag prov idag, hoppas på att de gick bra. politik, suck, men efter ett par veckor med politik upp i öronen så var de ingen svår match. nu måste jag plugga & senare blir de mys med lillebror. tack elias för att du finns där & tröstmatar mig när jag mår dåligt! haha ;)



Kommentarer
Postat av: Sarah Stacy Moatamid

Sv; Åh tack så mycket!! :D SNYGGING på headern :D Är det du?

2010-09-20 @ 21:21:48
URL: http://zsarahs.blogg.se/
Postat av: rebecca

hej

2010-09-20 @ 23:25:47
URL: http://rebeccafornstedt.blogg.se/
Postat av: Claudia

www.only1unique.se

Handlar allt från naglar till smycken. Från musik till dans, tips, mode, catwalks fotosessions, just check it out you are gonna like it ;)

2010-09-21 @ 13:35:46
URL: http://bycclaudia.devote.se
Postat av: shiba

sv: Tack! Fin blogg :)

Allt bra med dig?

2010-09-21 @ 17:01:00
URL: http://shibaali.blogg.se/
Postat av: Sofie

sv- shoppingsugen är man väll alltid, ha has

2010-09-21 @ 17:15:57
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0