flyttat

till alla er som fortfarande anger adressen "magnific.blogg.se" när ni ska besöka min blogg, så tänkte jag bara meddela att jag har bytt bloggportal. numera kan ni endast nå min blogg via www.magnific.se vilket också kommer göra det lättare för er. hoppas att ni följer med i flytten, puss!

döden åt tekniska prylar

Om det nu skulle finnas något övernaturligt som styr världen, då måste det hata mig. Jag skrev precis ett milslångt inlägg om en händelse som skedde idag, men nu pekar jag bara finger. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag hatar tekniska prylar, datan bara dog när jag bloggade. Stackars mig, nej nu struntar jag i bloggen resten utav kvällen och ska istället spendera den kommande timmen framför big brother ihopkrupen i soffan med någon som betyder guld för mig.

estocolmo


har packat, provat kläder, provat kläder och provat ännu mer kläder hela eftermiddagen. nu börjar det bli dags att röra sig emot huvudstaden där jag ska spendera några dagar. ska bl.a träffa lite fina vänner men också gå bananas i alla affärer. jag såg dessutom här om dagen att det är rea i de allra flesta butikerna, och det gör mig inte ett dugg ledsen. men men, dags för mig att sluta babbla på om helt ointressanta saker.. vi hörs sen igen kära läsare, pussar till er alla!

vårvärme

är nyvaken och håret står åt alla håll. solen skiner och idag värmer den sådär underbart som den bara kan göra en fin vårdag. nu på förmiddagen hade jag tänkt åka iväg på picknik med en vän, men nu tror hon på fullaste allvar att jag ska våga köra min moppe till henne. jag som inte har kört sedan den dagen jag ramlade förra våren ? livet är bra hårt då det finns såna småsaker som gör att man bara inte vågar.. får väl lösa det på annat sätt.

stockholmstreetstyle



viktökning

är riktigt nedstämd, fettet sätter sig på dubbelhakan och mitt huvud ser numera ut som ett enda bowlingklot. mina ben krymper samtidigt som överkroppen växer sig allt längre. magen putar lite extra efter jul och det verkar som om den bara växer allt mer, det spelar tydligen ingen roll hur jag än bär mig åt. det kanske börjar bli dags att leva på salladsblad och vatten tills jag är i form igen.. någon som har några andra förslag, det tycks inte fungera att träna bort en dubbelhaka ?


välkommen till världen

har under dagen spenderat några timmar på Danderyd sjukhus där lille Philip inatt kom till världen. blev som tagen i samma ögonblick jag såg honom, hur kan någon födas till att vara så perfekt ? måste än en gång säga ett stort grattis till min syster och hennes pojkvän som äntligen fått sin efterlängtade son. det är ju nästan så att man börjar längta tills det att man själv får barn..






ny vecka

godmorgon världen, idag är jag stolt. inatt blev jag nämligen moster till en liten kille som måste vara sötare än något annat. planerna för dagen lär väl bli en aning ändrade, ska väl antagligen svänga förbi stan för lite presenter innan jag rör mig mot huvudstaden.. har inte tid till att blogga för tillfället, dags att göra sig iordning. see u later alligator, in a while crocodile!


dags att ge sig in i den omtalade skönhetssömnen



the first cut is the deepest


mot Björnlunda


söndag, jag som hatar söndagar

idag är det den tredje dagen i rad med visningar på huset, men idag är även den sista, och det tackar jag för. fy tusan vad det tär på krafterna att städa dag in och dag ut, jag har ju en förmåga att kasta ut hela garderoben på sovrumsgolvet när jag ska ha fram något att ta på mig.. antar att jag endast har mig själv att skylla. väntar även in en vän som ska komma hit om en timme, men vad som händer och sker resten utav dagen är ännu inte planerat. lika bra det kanske, för det blir ändå aldrig som man tänkt sig. dags för frukost, vi hörs sen


vissa kvällar är en dans på rosor

trodde att det var sent in på natten innan jag tog mig en titt på klockan, då hade den inte ens hunnit bli halv elva ännu. har dock rödsprängda ögon redan efter lite i kroppen som sätter spår i sinnet.. nej, dags att rulla mot en säng som alltid välkomnar mig med öppna armar. hoppas även på att hinna ta en sväng till Björnlunda imorgon för att hälsa på min pajas där. så som jag saknar honom när han inte är här hos mig, galet. godnatt på er!

your song


ett misstag för två



counting down the days

den negativa Julia är tillbaka på banan igen. idag dör jag nästan över vilka äckligt, värdelösa och tråkiga dagar det har varit den senaste tiden. samma veva om och om igen, ingenting händer, det känns nästan som om någon är ute efter att sätta mig på botten. hela denna vår är en enda lång väntan.. om jag känner mig själv så kokar jag nog över snart!

jag behöver pengar, kläder, behöver nya skor, balklänning, jag behöver en hjärntvätt och ett nytt jag..

dagens skratt

haha någon jävel har lagt ut en annons på blocket där dom försöker sälja skolan jag går på. fick mig ett rejält skratt och det bevisar att det faktiskt finns ett litet hopp kvar i samhället, sälj skolan och rädda ungdomarna. jag säger bara tummen upp och lycka till med försäljningen!

friday I'm in love




nu har älsklingen precis kommit hit så vi ska sätta igång någon film och krypa ner i en nybäddad säng.. det är en helt underbar känsla man bär på när man vet att det är en hel veckas ledighet framför sig. inga måsten, inga krav.. men men, ni får sova så gott så hörs vi imorgon igen. puss

påsklov

har börjat planera lite för den kommande veckan och det börjar se ut som om den tagit sin form. på måndag rör jag mig mot Stockholm och stannar sedan där hela veckan ut. ska bl.a fotograferas samt gå på ett möte angående bloggen, så det lär bli spännande och se hur det slutar.

jag tänkte även höra med er läsare om någon har planer på att röra sig emot huvudstaden ? det kanske är någon som har lust att träffa mig och en vän för en fika eller liknande ? det känns nästan som om det börjar bli dags att träffa lite nytt folk. så hör gärna av er!

i natt är jag din

jag ringer honom om natten, jag är ensam i mitt rum
video och tårar, han säger "lugn, försök och sov en stund"

tiden går, jag talar om honom och han hör på
jag kan inte sova, jag ringer honom om natten, jag tror att han förstår

han säger inte mycket alls, för han tror att jag vill ha det så
jag är kvar, han försvann och jag sitter här.

flickor talar om kärleken, vi vet, vi vet att vi älskar
män, de gör just ingenting alls

vin och cigarretter, och han håller min hand
ögonen berättar så mycket mer än nånsin orden kan

pojkar vet, men de undrar och tänker, i hemlighet
så länge som möjlig..

summer nights everybody's feeling sexy




det finns bara ett enda sätt att brinna upp


våren är här

somnade argare än någonsin igår men försökte trots allt styra upp det på egen hand. jag är verkligen inte en sån person som vill vara elak eller hänga ut någon, men ibland så vill man bara slå en hammare i huvudet på vissa personer för att se om det verkligen finns något där innanför skalet..

vaknade upp idag och märkte att jag har blivit sjuk, underbart känner jag och ger en tiopoängare till mig själv som lyckats bli sjuk första dagen på lovet.. tänkte dock trotsa mig själv lite eftersom att jag har en hel del som måste göras. här hemma kommer det att vara fullt upp hela helgen.. later!

glada nyheter


vindruvor och vatten framför big brother, låter det inte som om det var ett bra avslut på dagen ? kollade även min mail lite fort nu innan jag ska sova, och jag kan inte låta bli att le åt alla erbjudanden och idéer jag får in. måste verkligen se till att svara på de där mailen imorgon, så ni får gärna påminna mig då det faktiskt handlar om bloggens framtid.

jag tycker även att jag har rätten till att le. för jag minns då folk skrattade åt mig och sa "vem bryr sig om en blogg" och det var flera år sedan, då Kenza slog igenom. jag minns att jag ville leverera något, komma med något som skulle kunna påverka andra människor på ett eller annat sätt. och se, jag är halvvägs på väg. man kan lyckas, alla kan lyckas. allt du behöver göra är att tro på dig själv och din egen styrka!

dagens klädsel


TÄVLING

nu drar jag åter igen igång en tävling och denna är i samarbete med jewelbyme som säljer underbart fina smycken på sin hemsida. jag har valt ut ett halsband som någon utav mina läsare kommer att vinna, och jag valde med hjärtat. detta smycke passar både killar och tjejer vilket passar perfekt då jag tycker att alla ska ha lika stor rätt till tävlingen. korsets längd är 5cm och kulkedjan mäter 80cm.

allt du behöver göra för att ha chansen att vinna detta snygga halsband är att lämna en kommentar här nedan där du skriver att du är med i tävlingen. glöm inte att skriva din epost så att jag kan komma i kontakt med dig om just du skulle vinna. tävlingen avslutas om ca 2 veckor! shoot

kort info

tänkte precis ge mig ut i det härliga vädret för en springtur. återkommer efter det med en tävling som jag själv svär över för att jag inte har detta ting, i vilket fall vet jag att alla ni som har en liten förkärlek till snygga smycken kommer att älska detta. denna gång är det något som passar både för honom och för henne, så detta får ni inte missa! som sagt, återkommer senare med mer info..

I'd even cut my hair and change my name

inom de närmsta veckorna kommer jag att förändras totalt utseendemässigt. så fort lönen har kommit in så har min mamma lovat mig en stund hos frisören. jag kommer att gå ifrån brunhårig till blond igen. ska dock slinga mitt hår så att min naturliga hårfärg kommer att vara någolunda lik. målet är att jag sen ska strunta helt i färgningar och annat skit som endast sliter på håret..

räknar dagar


sitter och räknar dagar tills det att min underbara syster föder sin efterlängtade lilla son. det känns som om vi alla har gått och väntat i evigheter, men vi lär också få vänta någon dag till.. bebisen var beräknad för en vecka sedan, så jag tycker att det börjar bli dags nu.. detta känns så himla kul men samtidigt känns det lite konstigt, jag kan inte förstå att mina syskon redan tagit klivet in i vuxenlivet och skaffat sig familj, det är trots allt inte många år sedan som vi hade våra gräl här hemma! lånade även denna vackra bild som togs på min syster för några veckor sedan. tänk att jag ska bli moster!

läsvärt

jag är väldigt emot länkbyten och jag rent ut sagt hatar bloggar som endast består utav massa länkar. men denna gång kändes det verkligen som om der var något jag verkligen tyckte om och tänkte därför tipsa er om en bloggare vid namn Sarah Tjulander. hon är supersöt och driver en blogg som kan inspirera ett stort antal utav er läsare där ute, allra mest för er tjejer men också lite ögongodis för er killar.. ni hittar hennes blogg här

män som sminkar sig

ja vad tycker samhället egentligen om killar som sminkar sig ? ständigt hör jag kränkande eller dömande kommentarer runt omkring som säger att "ingen kille som inte är gay bär smink. det är så långt ifrån ordet manligt man kan komma". majoriteten utav män som sminkar sig är ju faktiskt homosexuella, men sen finns det ju också en viss prosent som också sminkar sig för att fräscha upp sig lite. jag själv bryr mig så mycket, eller jag accepterar att det finns dom som vill sminka sig, om det stärker deras självkänsla (eller vad det nu är) så är det väl bara bra. men så tycker jag att det också finns en gräns på lagom och för mycket, ärligt talat så skulle inte ens jag se det manliga i att en kille skulle bära någon sorts ögonskugga, eller kanske ännu värre, läppstift.. jag skulle väl kunna säga att jag aldrig skulle kunna ha ett förhållande med någon som erbjuder sig att låna ut sitt smink när mitt har tagit slut. om jag ska vara ärlig så skulle det väl mest göra en avtänd, nästan som att vara tillsammans med en tjej.. men detta är ju endast mina åsikter och det finns som sagt inga rätt eller fel utan alla har ju rätt till att säga vad dom tycker. DOCK kan jag inte förstå hur man kan ta sig friheten till att frysa ut eller kränka en man som bär smink. vad är det för mognad egentligen ? jag trodde att vi redan som små fått lära oss hur man behandlar andra människor, med rättvisa och jämnlikhet.. vad tycker just du om killar som bär smink ?

någon som kan gissa vad jag önskar mig ?




HACKAD

min blogg har blivit hackad! jag blir så himla förbannad över människor som inte har någon uppfattning om ditt och mitt. uäk, inlägget som legat ute sedan igår (men som precis togs bort) var INTE jag som hade publicerat. hoppas på att kunna få reda på vem det är som tagit sig in på kontot, antar att det inte lär bli så svårt..

lättar upp stämningen med en kärleksfull bild som togs någon gång i helgen


jag som liten



åt helvete med dig, romantiken

vet ni vad ? jag är ledsen att behöva säga detta men jag tror nog inte att ni lär hinna få så mycket mer inlägg idag. det slog mig precis att jag har till klockan 22.00 på mig att börja och göra klart en inlämning på fyra sidor om romantiken. två och en halv timmes intensivt skrivande lär ge mig sendrag i fingrarna ett halvår framöver, låter det inte underbart ? jag önskar att jag hade lite mer vett i skallen än att skjuta upp allt till sista sekund.. dags att börja, önskar mig själv ett stort lycka till!

visst vore det skönt med lite sommar ?



sånt som får mig att leva på riktigt



 

TACK! tack till alla er som visar att ni verkligen uppskattar det jag gör. ni ger mig en sån kraft och stärker mig verkligen i jobbiga stunder. jag skulle vilja ge ett extra stort tack till dessa tjejer som förgyllde min dag genom de fina texterna ovan.. klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.


upprepande kommentarer

jag får ständigt frågor angående det kring mig och Sebastian vilket gör mig lite tveksam på vad jag ska skriva ut i bloggen osv. jag vill inte att detta ska blåsa upp ännu en gång offentligt och därför skulle jag uppskatta om jag kunde få svara på era kommentarer via mail istället. så, för er som känner att ni måste veta för att kunna gå vidare i livet (skämt åsido) så kan ni maila mig via [email protected]. hoppas ni förstår!


lite tankar och funderingar


har precis kommit hem ifrån skolan och slog mig ner i soffan på direkten. jag tror att helgens bravader börja sätta min kropp i obalans nu då jag känner mig riktigt nere. fryser och somnar på lektioner, vilket inte är särskillt ovanligt men ett starkt tecken på att jag inte mår riktigt hundra. har även tusen tankar som snurrar i mitt huvud, kring flytten, kommer jag in på det gymnasium jag vill gå, och när får min syster sitt efterlängtade barn ? jag spricker snart utav rastlöshet. varför snurrar veckorna på samma sätt om och om igen ?

Kenza Zouiten

är inte detta någon utav de absolut snyggaste tjejerna som lever i vårat avlånga land ? i mina ögon är hon i vilket fall naturligt vacker och det är ju helt galet vad jag blir avundsjuk på hennes utseende.. MEN, utseendet är inte allt, så jag väger upp det där med ett leende och gott beteende.


well I need some inspiration



ut i solskenet för en flirt


visste du att..

jag ofta blir kallad lillavril så fort jag ger mig ut i landet ? sedan några år tillbaka har jag ständigt fått höra att jag är lik sångaren Avril Lavigne. till och med min pappa sa till mig en dag "du är lik den där sångaren.. avril", okej att mer eller mindre okända människor kan se likheter, men min pappa ? har ännu inte kommit fram till om det är negativt eller positivt att folk förknippar mig med henne..


fem konstiga sanningar om mig

1. när jag är på besök hos människor som jag inte känner eller som jag inte har så nära relation med, så blir jag inte hungrig. jag har svårt för att äta både borta men också ute på restaurang där det är mycket människor. folk frågor ofta om jag lider utav ätstörningar..

2. jag äger endast vita bh;ar, kom på mig själv för någon vecka sedan med att jag endast äger två bh;ar som inte är vita. båda dom är röda.. konstigt eftersom att jag hatar färgen röd.

3. mina vänner klagar alltid på att jag går fort. men någon sa till mig att enligt en undersökning så lever människor som går fort längre än de som går sakta. vilket måste betyda att jag kommer att leva länge ?

4. i samband med att jag fick min spyfobi så slutade jag att gå på toa. (jag var rädd för att jag skulle upptäcka att jag var dålig i magen) jag gick inte på toa på ca en vecka utan mådde illa och hade jätteont i magen. min familj förstod aldrig varför så dom tog mig till doktorn, där klämde dom på min mage och kom till slut fram till att jag var förstoppad. haha

5. jag äger ännu inget spotifykonto, utan jag använder mig fortfarande utav youtube där jag har över 1100 låtar sparade som favoriter. jag kollar alltid på klipp med lyrics till, vet inte varför men det har suttit i sedan flera år tillbaka.

hur du får stjärnor på din bild

jag lovade ju att jag skulle visa er hur jag gör mina "stjärnbilder". jag är sjukt dålig på att förklara så jag hoppas att ni i alla fall kan förstå mig någolunda, annars är det bara att fråga på om ni har några frågor.

jag använder mig utav photoshop och börjar med att öppna upp den bild jag vill göra om. efter det så ska jag montera in den bild jag vill ha "över", i detta fall en bild med stjärnor. den bild jag använder mig utav i detta inlägg finns att ladda ner HÄR.


då börjar jag med att göra stjärnbilden i samma storlek som bilden jag redan valt som grund, nu är stjärnbilden heltäckande, så för att få den lite genomskinlig måste jag ändra på opaciteten..


efter det så använder jag suddet på de platser där jag inte vill att stjärnorna ska synas. i detta fall så vill jag att ansiktet på bilden ska vara fritt.. dubbelkolla bara så att du fortfarande befinner dig på rätt lager (stjärnlagret). när det är klart så är bilden klar. inte så komplicerat när man väl har kommit in i det..

lilla lady

satt precis och kollade igenom lite bilder ifrån förra sommarn på facebook. jag såg att jag var taggad i en hel del bilder som är tagna bakifrån i samma stund som jag går. hur snyggt på en skala ?





morsning korsning

har precis vaknat och sitter nu här med världens ångest. snart ska det tydligen komma någon hit för att kika på huset så det börjar bli dags för mig att ta mig ut i vårvädret. vet faktiskt inte vad som hände igår riktigt, kastade väl bort halva kvällen på såna där värdelösa saker. somnade kring fem om jag inte har fel då jag tydligen hade haft ett långt samtal med någon via skype. haha, hade i vilket fall några riktigt trevliga stunder under gårdagen, så jag får leva på det istället.. ibland är jag bara för pinsam, då är det bra att kunna trösta sig med pizza till frukost. u n d e r b a r t

det enda siktet är mot botten

usch, är så himla besviken över resultatet ifrån gårdagens fotografering. jag hade faktiskt sett fram emot lite nya bilder, bl.a till min kommande design men också litte nytt till bloggen. jag är verkligen inte besviken över fotografens jobb, utan hon var superduktig och i övrigt blev bilderna riktigt fina. men på något sätt var det som om jag fick allt det där fina att bara dö ut.. jag behöver nog en liten egoboost snart, men hur ? allt känns så himla uselt för tillfället och jag vill bara bort. bort bort bort.. blä!

en bild utav fyra timmars arbete kan jag publicera, de flesta andra försvann i papperskorgen på direkten.. allmänt stel och insjunket ansikte, vart är jag på väg egentligen ?


lördag kväll





nu har jag och mitt sällskap lagat pizza till middag, vilket vi kände att vi var värda efter denna dag. nu ska vi slå oss ner i soffan för lite massage, godis och tjejsnack haha. ledsen över att jag uppdaterat så dåligt nu de senaste dagarna men stå ut, återkommer senare med lite bilder ifrån dagens fotografering..

I feel like a winner when I'm with you

är nu inne i värmen igen, puhh så himla skönt! jag gissar på att jag inom 24 timmar kommer att ligga med feberfrossa och en helvetes förkylning efter dessa timmars fotografering.. nej det kanske är dags att se efter resultatet, är snart tillbaka.


kameran har anlänt

fick ett samtal vid åtta i morse utav en tjej som heter Linnea som ska vara med under fotograferingen idag. dock var hon lite försenad så vi har fått vänta på henne och bilen, men nu är vi ready to go. mer uppdatering får ni senare då vi är tillbaka i hemmet igen, ha en superfin dag så länge. puss!

kaos

stått och väntat på en buss i stormvädret som aldrig kom. jag är helt dyngsur och mitt fixade hår är nu ett enda kråkbo.. ännu en superhärlig punkt som satte sig ivägen för mig denna fredag. stackars Johanna har fått sig en riktig utflykt idag då hon åkt runt halva länet, dags för mig att ta mig ut i blåsvädret igen och möta upp henne.

dagens via cam



ser ni förresten att mina läppar har blivit mycket fylligare ? förra helgen när jag var i Stockholm gjorde ju jag ett litet ingräpp i läpparna, äntligen har det läkt & jag är supernöjd!

no more drama


kokar snart över

alltså när ska alla motgångar ta slut egentligen. fick nyss intagningsbesked ifrån ett utav "mina" gymnasieval, men det var ju helt fel skola, en skola som jag inte ens har sökt till.. jag fattar ingenting, det stod även att jag tydligen skulle flytta till Trosa vilket ligger ännu mer borta i skogarna än vad jag redan bor. helt sjukt att människor inte kan sköta sina jobb och varför lyckas jag alltid få ta smällarna för det ? så himla typiskt alltså..

dessutom har jag haft två nationella prov i engelska idag, vilket tog mig tre timmar att göra klart. inte har vädret gjort min fredag bättre heller.. för andra dagen i rad så är det storm här. ena stunden är det sol och värme, andra stunden haglar det och allt man ser är ett enda yrväder med löv.. vilken otroligt bra början på helgen, hoppas bara på att det jämnar ut sig mot kvällen då det blir galej här!

hur har eran start på helgen varit ?

allt jag behöver är en vinst på lotto, sen är jag lycklig

vågar någon utav er ens chansa på vad dessa plagg kostar ? jackan skulle jag näst intill kunna bränna mitt hår på bol för, och jeansen, dom är äckligt snygga men dock inte värda en enda tusenlapp utav vad dom går hem för.. den gemensamma summan på dessa plagg är varken mer eller mindre än 5543 kr, är det inte underbart ? mina drömmar om denna jacka gick nyss i bitar..

svar på lite frågor från veckans gång

Jätte bra blogg :) skulle inte du kunna berätta hur du gör dina bilder då det liksom är som stjärnor? i bakgrunden men att dom inte är över dig? kram <3
tack så jättemycket! ja absolut skulle jag kunna visa hur jag gör det.. påminn mig så lovar jag att det kommer upp ett inlägg om det i helgen..

vad hände med tävlingen du hade för nån månad sen ang smink du tävlade ut för du fick chansen att tävla ut från nån bolag ? :) I veckan eller i helgen kommer jag göra ett inlägg om dig på min blogg så kolla in!
tävlingen i samarbete med the body shop blev ju lite strulig i och med att jag flyttade blogg osv, men vinnaren mailades för flera veckor sedan och produkterna är redan ivägskickade. lovar att nästa tävling, som faktiskt kommer inom de närmsta veckorna, blir mer strukturerad :)

är du och sebastian tillsammans?
det är alltid körigt mellan mig och Sebastian och jag vill inte ha något förhållande med honom. det är i vilket fall så jag känner just nu. har annat som jag behöver prioritera och ägna min tid åt för tillfället.

hur många läsare har du ungefär? :)

jag bryr mig egentligen inte om hur många besökare jag har, tycker mest att det är en jobbig del utav att blogga. ju mer läsare, desto större press känner man för att leverera bra inlägg.. men men, under förra veckan hade jag ca 9000 unika besökare, annars ligger det normalt på ca 5000 unika om man ska se över veckan som helhet.

ACNE 2011



goodmorning

jag lär ha drabbats utav någon slags sömnsjuka.. kom hem ifrån skolan kring tre och var precis klar med ett blogginlägg då det plötsligt blev strömavbrott här i huset. (ja ni ska bara veta vad det blåser och flyger grejer här utanför). så när jag ändå inte hade något fungerande internet tänkte jag att jag lika gärna kunde vila lite på spikmattan, tills även det gick åt helvete när jag somnade där med tuttarna i vädret.. har sovit tills nu och vaknade upp mitt i en dröm om katter, varför smakar och luktar nu allt i min omgivning kattpiss ? vi som inte ens har någon katt ?

ojoj, mycket text, liten verkstad. dags att göra lite nytta..


en början på ett hälsosamt liv

sitter för tillfället här och stör mig på ett popcornskal som har fastnat bakom en tand, fy tusan vad det ska göra så fruktansvärt ont då! annars om ni vill veta så ska jag precis dunsa ner i soffan bredvid min mamma för att ta en titt på Big Brother, underbart program det där..

jo just det, tidigare ikväll fann jag mitt sexpack i glassbyttan. jag kan säga er att det gjorde att jag lockades ännu mer till att ge mig in i en fight med den där glassen. hoppas bara att det ger lite resultat och att jag vaknar upp imorgon med mina efterlängtade magrutor.


du fick mig att känna mig snygg när du gick


cookie



you gotta be strong sometimes in your life


Johanna Ulrichs

just det.. jag kan ju passa på att tipsa om min kusin Johannas blogg nu på en gång. dock kommer inte designen vara klar förrän till helgen då hon och jag även ska iväg på en fotografering tillsammans. det ska bli superintressant att se hur det blir! hur som helst så är hon både foto - och modeintresserad så ni lär inte bli uttråkade utav hennes uppdateringar. nu är det eran uppgift att ge henne lite inspiration till att sätta igång med bloggandet på direkten!

hennes blogg hittar ni HÄR.

fashion put it all on me, I live to be model thin


mina åsikter om storbloggarna


tidigare idag fick jag en kommentar utav en tjej som heter Claudia, där hon gav som förslag att jag skulle skriva lite om vad jag tyckte om "storbloggarna". varför inte tänkte jag, så här har ni mina åsikter om de bloggare hon själv valde ut..

Paulina ''Paow'' -  hon verkar vara en trevlig och söt tjej med skinn på näsan, vilket kan visa sig vara både positivt och negativt vid olika tillfällen. utav någon anledning så klassar jag fortfarande Paulina som en utav "fjortisbloggarna" men måste säga att hon verkar vara den med mest antal hjärnceller utav den där gruppen bloggare..

Kenza - supersnygg tjej som verkar vara väldigt stabil i sig själv. själva bloggen kan vara en aning enformig till och från men bilderna gör hela grejen. & klädstilen ska vi inte ens tala om, riktigt cool!

Nemo - jag har helt ärligt aldrig kollat hans blogg. det enda jag vet är att han har varit med i tvprogrammet kungarna av tylösand där han var lite utav en mansgris, får man säga så ?

Alexandra ''Kissie'' - enligt mig är hon endast en patetiskt fjolla, som kritiserar andra men som aldrig kan ta kritik själv. förr läste jag hennes blogg för att jag tyckte att det var ett roligt tidsfördriv, tills jag började inse att hon faktiskt finns på riktigt. då blev jag bara rädd!

Hugo Rosas - bloggvärldens hunk, supersnygg och riktigt rolig.. och utav det lilla jag har pratat med honom så har jag fått ett väldigt bra intryck utav honom, trevlig och social.

Sebastian Krantz - han är väl den där killen som jag bara vill döda och krama sönder på samma gång. han går mig på nerverna men driver också den blogg som jag kollar in på först utav alla. jag tycket att det är svårt att bedöma honom efter bloggen utan att dra in saker utifrån.. men han är skit rolig, irriterande, snygg och ful på samma gång!

virushelvete

AAAH jag blir galen. hela min skärm ser ut som ett krig utav olika virus.. jag visste att den här dagen skulle komma men vad fan händer ? nu ploppar det upp en jävla massa saker hela tiden, att jag måste uppdatera mitt virusprogram & att jag måste ta bort dessa 24 olika virusgrejerna som plötsligt slog sig in i min dator. men när jag ska göra det så blockeras det utav virusprogrammet ? kan någon vara vänlig att hjälpa mig ? FAAAAAAN NU STOD DET ATT DET STARTADES ATT ÖVERFÖRAS UTAV MIN PRIVATA INFORMATION TILL DESSA TROJANER. HÄLSAR HEM!!!

HAHAHAH kan inte sluta skratta, bortgjord


Poison



helt galet vad statistiken har stigit den senaste tiden

ja det är så otroligt kul att så många faktiskt kikar in här på bloggen fortfarande. känner dock pressen på att leverara nya inlägg hela tiden. men har slut på inspiration för länge sedan.. kan någon komma med lite förslag ? vad vill ni se mer om här i bloggen, min växande mage kanske ?


nostalgi


lycklig är man när man lärt sig både att ge och ta


ta det kallt, det är allt



många bollar i luften

vet ni vad ? jag har fått ett underbart besked som har med bloggen att göra. jag arbetar för fullt för att kunna knyta ihop alla trådar så fort som möjligt och hoppas på att ni snart kommer att få ta del utav detta ni också. det är mycket som händer för tillfället, har blivit inbjuden till ytterligare ett event nu i veckan & håller även på att planera in en fotografering i helgen. låter det inte underbart ? återkommer om en liten stund med ännu roligare information

gått in i väggen ?

jag har haft en sån där sprängande äcklig huvudvärk idag då man bara vill banka huvudet i väggen för att man tror att det ska kännas bättre. men icke, har druckit mängder med vatten men ingenting tycks hjälpa.. tänk så har jag fått en hjärntumör ? hypokondrikern i mig sitter och viskar såna där fula ord om sjukdomar i mitt öra. nej det börjar bli dags att sova för att återgå till sitt friska jag imorgon, tillbaka till skolan och tillbaka till verkligheten. godnatt!

lite bilder ifrån helgen






har lånat bilderna ifrån de härliga tjejerna ur bandet Monday Riot, fler bilder ifrån helgen hittar ni på deras blogg HÄR, där kan ni även se på deras nysläppta musikvideo med låten inside me.. superbra!

3/4 - 2011 I sing all the words but won't talk it



kisses don't lie

kom ganska nyss hem ifrån Stockholm och sitter nu med min banan i handen. fy tusan vilken helg jag har haft men jag ska verkligen inte klaga, har träffat så otroligt härliga människor och faktiskt fått mig en liten tankeställare. jag är jätte ledsen över att jag inte har bloggat något under helgen, och att jag inte talat om det tidigare, men jag kände att det bästa bara var att koppla bort bloggen och alla måsten under dessa tre dagar.

men nu är jag back on track som man brukar säga. är dock en aning sliten efter två långa nätter med både bra & mindre bra människor. ibland förstår jag bara inte hur folk kan bete sig på ett så otroligt korkat sätt, men det är upp till dom. jag är så sjukt tacksam över att jag föddes till en självständig människa som kan stå upp på egna ben!

sitter för tillfället hemma hos en vän i s...

dsc00400 (MMS)

sitter för tillfället hemma hos en vän i stockholm och har mest tagit det lugnt idag. superskönt efter gårdagen.. men nu vet ni att jag lever, later!


RSS 2.0