Se hit - nu behöver jag ER hjälp

Det är så att jag tänkte utöka min blogg med lite mer nöje som kan gynna både er läsare och mig. Jag tänkte att jag en gång i veckan kommer att göra någon slags utmaning som sedan, självfallet, kommer att läggas ut här i bloggen.

Kanske vill ni att jag frontar någon snygg kille på stan och bjuder ut honom, provar på pole dancing eller utsätter mig för något extremt smärtsamt ? Tell me, kom med förslag så kör jag igång redan under nästa vecka.


I know you don't believe it but I said it and I still mean it


Ta mig i baken alla himla skolarbeten för nu strejkar jag

Hello guys! Sitter för tillfället och jobbar så att mina skinkor bränner fast här i stolen känner jag. Men lite träsmak i baken får man väl tåla om man överhuvudtaget ska få något himla godkänt på ett tal här i världen. Hur kan någon seriöst vara så dum att den säger till mig, jag som går frisör och aldrig förr haft en ordentlig redovisning, att jag ska vara tillräckligt streetsmart för att kunna allt om hår genom tiderna ? Vi har nämligen ett tal på svenskan tills på fredag som ska redovisas på hela tio minuter. Hoppas ni därmed har förståelse över den uteblivna uppdateringen ikväll, jobbar nämligen fortfarande med att få ihop ett manus..


I JUST GET DRESSED


Just nu

Med hårinpackning i håret så ska jag nu koka lite té innan jag hoppar ner i sängen. Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, vilket förhoppningsvis inte blir någon svårare match. Slutar då nämligen redan vid elva efter en tre timmar lång frisörlektion med uppsättningar på schemat. Men men, ska sätta lite fart nu så att jag kommer i säng i hyffsad tid trots allt. Sov gott på er, uppdaterar er med en superhärlig grej imorgon..

De döda är inte borta dom har bara gått ett stycke i förväg

Jag sitter för tillfället och försöker skriva klart mitt manus till ett tal som ska genomföras på fredag. Men medans jag har fullt upp med att förbereda mig så tänkte jag att ni skulle ta en titt på detta.. Herregud vad rörd jag blev när jag fann detta klipp!

Sorry seems to be the hardest word - gammal men bra ändå


Någon gång i livet har vi alla varit små och oskyldiga


I'm leaving today and I ain't coming back



Har precis fått i mig lite mat och ska nu röra mig iväg för lite sällskap under kommande timmar denna kväll. Vad kan vara mer passande just nu när allt annat känns så himla fel ?

Har inte så mycket mer att säga just nu, lovar att uppdatera er mer senare. Puss!

Älskar älskar inte älskar älskar inte älskar älskar inte älskar

Halva natten låg jag och tänkte, på bussresan till skolan imorse tänkte jag ännu mer. Har kommit fram till den hemska sanningen att jag helt enkelt har slutat bry mig om det mesta. Och har även glömt bort hur allt kändes när det var bra. Minns inte längre hur det var att sitta på en buss med fjärilar i magen. Minns inte hur det kändes att titta dig i ögonen. Jag har hört att när man blir rädd eller sårad så förtränger man. Och nu minns jag varför jag inte längre minns dig..

Kontaktanonns - för dig som söker lite harmoni i livet


Michaela Sihlén - 16 år - Stockholm
Hon är en positiv och glad tjej som alltid sprider glädje omkring sig. Älskar allt som har med skönhet att göra och spenderar ofta sina lediga timmar på gymmet. Med en trimmad mage och perfekt hylla söker hon en kille som trots allt tar henne för den hon är. Hon pluggar till frisör och drömmer om att en dag leva som hemmafru i Los Angeles. Är du mannen som uppfyller hennes drömmar ? Tveka inte att höra av dig


Emma Hedin - 16 år - Stockholm
Även hon är en positiv och glad tjej som alltid sätter ett leende på allas läppar. På fritiden spenderar hon mycket tid i stallet där hon rider men saknar lite kärlek i sitt liv. Hon är en typisk flickvän som alltid vill att allt ska vara precis som i de romantiska filmerna. Ifrån dig som kille kräver hon inte mycket mer än ärlighet och omtanke. Är du nästa kille som ger dig in i matchen för den perfekta flickvännen ? Sadla om och sadla rätt och förbered dig på en tur du aldrig någonsin kommer glömma!

OBS! Blir just hon din får du även hennes fem galna vänner på köpet..

Myskväll med två utav mina absoluta favoriter


Det är bara jul en gång om året och det är mer än nog

Hej på er, hoppas att ni har vilat ut er ordentligt under helgen och att ni har haft en bra första advent. Jag har iprincip precis kommit innanför dörren efter att ha spenderat min eftermiddag på stan med två fina vänner. Har inhandlat lite julklappar, dels till mig själv men också till andra. Hela stan var fylld utav julmusik, stressig julhandel, julmarknader på alla torg och självklart en doft utav brända mandlar - men fortfarande ingen snö. Trots att jag hatar snön och helst skulle slippa julen överhuvudtaget så kan jag faktiskt medge att det känns en aning kontigt med tolv plusgrader i slutet av november..


Allt jag vill är att förflytta mig till en plats med värme


Tunisien 2010

Godmorgon lördag


Vaken, nyduschad och klar för att åka. Ska om cirka en timme röra mig in mot stan för att möta upp en vän, och sedan vidare ut till Täby där jag spenderar min natt med några utav mina favoriter. Det kan knappast bli bättre!

Keep on shining and just keep on searching out in the rain


Jag får en sån otrolig känsla när jag lyssnar på denna låt, kan ha att göra med att man skaffar sig vissa speciella minnen till en viss låt. Som denna. Känner att jag är alldeles för trött för att sitta och skriva milslånga blogginlägg ikväll, så jag ska väl i vilken stund som helst hoppa ner under täcket för att sova hade jag tänkt. Saknar hjärtat. Vill inte somna själv för sjuttioelfte gången och veta att mina vänner är ute och röjer just nu. Men imorgon ska jag bannemig ta igen vad jag missat ikväll. Sov gott sweethearts!

Frågestund

Jag tänkte att vi skulle kunde köra igång en liten frågestund, ni ställer frågor som ni funderar över och sedan svarar jag.. Shoot!

Like a fool I've trusted you still I'm hopelessly in love


Sitter i min ensamhet och lyssnar på smöriga kärlekslåtar och tröstäter godis. Eftersom att jag inte kan ha sovit mer än fem timmar inatt så är det en aning svårt att hålla ögonen öppna, men lika svårt att somna när jag har tiotusen tankar som snurrar i mitt huvud. Ikväll ska jag dock bara stanna hemma och ladda upp mig inför morgondagen då jag ska ge mig iväg på roligheter.

Ser ni förresten de fula julgardinerna i bakgrunden ? "Man tager vad man haver", å andra sidan så är det första advent på söndag så då får man ju göra sitt bästa för att skapa lite stämning.

Stockholmstreetstyle


Har precis intagit min äta-kakor-position i soffan

Utvecklingssamtalet gick galant. Högsta möjliga betyg utav det vi har gått igenom so far.. Känns en aning lugnande att veta att man i vilket fall inte är helt ute och cyklar. Lunchade även med min madre och storebror efter att jag slutade skolan vid elva..

Nu har jag dock kommit till det vanliga problemet som jag har varje onsdag-torsdag då jag slutar tidigt, vad fasen ska jag göra resten utav dagen ?

image descriptionimage description

 


Please don't blame me for trying to fix this one last time


Bad moon on the rise


Jag minns ej längre staden där jag en gång växte upp


Jag vet inte vad som pågår i mitt huvud för tillfället, har den senaste tiden börjat glömma bort en hel del viktiga saker. Nu senast var idag då jag var på väg hem och klev på bussen som vanligt, gick bara förbi chauffören och utan att varken titta på henne eller registrera med mitt busskort. Pinsamt att man inte kommer på sånt själv förrän när man hör en sur röst säga "Hallå där" i ryggen på en. Det är nästan så att jag börjar tro att alzheimer's smittar, då jag den senaste tiden har spenderat en aningens för mycket tid med småförvirrade gamlingar..

Imorgon har jag dock en kort skoldag och därefter ska jag luncha med min mamma och storebror. Har även utvecklingssamtal imorgon som jag är lite smått oroad över..

Jag vill alltid ha er nära när som åren läggs till år


Idag har jag spenderat min dag med mina underbara tjejer i Täby hemma hos Emma. Vi har mest myst, pratat, ätit och kikat på några filmer. Vi har även hunnit med att sakna våran sjätte medlem Amanda som för tillfället befinner sig i Miami. Fy tusan, hon gör bäst i att göra sig färdig för kramkalas när hon kommer hem igen!

No more books and no more teacher's dirty looks

Fick en aningens panik när en klasskompis för cirka en timme sedan messade mig "behöver du hjälp med texten ?" och i samma stund kom jag på att jag hade lovat att skriva en sammanfattning utav ett projekt vi haft i skolan. Så det var bara att hitta lite inspiration i form utav Marilyn Monroe och sedan skriva tills fingrarna blödde. Och nu efter att ha betat av ett A4-papper tänkte jag sätta mig ner och bara pusta ut en stund..


Ni är så bra att jag får mindervärdeskomplex bland er


Efter att ha kört några timmars stenhård träning på idrotten så har jag känt mig som en säck potatis resten utav dagen. Och sedan dess att jag kom hem ifrån skolan runt fyra har jag mest legat på soffan och halvsovit, men sånt kan ju behövas ibland också.

Imorgon är jag ledig så då ska jag enbart klä mig i mjukiskläder och möta upp tjejerna för en mysdag i Täby. Hur underbart låter det inte att få spendera en heldag med mina solstrålar och slippa inkludera alla skolarbeten ?

Varje jävla gång jag ser denna blir jag plötsligt kär i kärleken


Jag hör helt enkelt inte hemma bland minusgrader och rusk


Har precis landat i soffan efter en våt vistelse till stan med fina Johanna. Jag känner mig fortfarande kylig efter att ha blivit genomblöt utav regnet som har öst ner här i Stockholm under hela söndagen. Jag ska i vilken sekund som helst ta sats och hoppa ner i sängen för att vila upp mig inför morgondagen.. Jag ser verkligen fram emot att stiga upp klockan sex, trängas på tvärbanan med tvåtusenåttioelva andra människor och sedan börja dagen med tre timmar idrott!

Ett stort grattis till min så trogna läsare Åke också som fyller år idag, bamsekramar! ♥

Mot café60 för att prata och plugga över en chai med bästa


Gårdagen på heron city i bilder


Kampen mot kroppsbehåring på män


Som sagt så klippte jag min kusins pojkvän Daniel igår. Och eftersom att han varit med i något liknande "mustaschkampen" så hade han inte fått raka sig på en månad. Igår tvingade vi honom dock till att säga farväl till sitt fula skägg, och han lät därför mig och Johanna att även raka bort det också.. Bra initiativ utav honom, för helvete vad kul vi hade!

Svart och vitt ifrån alla håll och kanter


Är så gott som färdig fixad nu för att röra mig ut på upptäcksfärd. Börjar min lördag med lite småshopping tillsammans med Johanna och hennes pojkvän som jag även lovat att klippa idag. Ikväll ska vi hur som helst tillsammans med några andra iväg till heron city som är ett stort nöjescenter här i Stockholm. Dom ville tydligen utmana mig på bowling, men vi får väl se vem som egentligen vinner över vem.. Haha!

Slänger in ett inlägg innan jag ger mig iväg..

Rodarte


Du som vill veta lite detaljer om mitt sextonåriga liv


I detta hus har jag vuxit upp ifrån den dag jag fyllde åtta år och gungade i träden på tomten, lekte med barbiedockor med min lillebror, hoppade studsmatta och hade killfobi. Har genomlidit ett år med skräckupplevelsen efter att det totalförstördes i en brand, blev återuppbyggt och vi fick flytta hem igen. Minns så väl vad jag och min familj har upplevt i detta hus. I detta hus har jag levt i tills i somras, då jag insåg att granbarr, kottar och skit under naglarna inte är någonting för mig. Jag kan fortfarande tycka att det är så otroligt skönt att komma hem dit ibland och andas ut. Hela atmosfären där är så annorlunda och så lugn, skulle vilja visa hela världen vilket fint ställe det är. Jag är tacksam att jag har fått växa upp där, och skulle inte vilja överlämna huset till någon som inte uppskattar det. Kan tyckas låta konstigt. Jag har spenderat halva mitt liv i detta hus men ändå har detta alltid varit mitt hem. Och kommer alltid vara mitt hem. Trots att jag har bott på sju tusen andra olika ställen..

Nu ska min mamma sälja detta hjärta, och visst fan svider det att veta att jag inte kommer kunna åka dit och vila upp mig längre efter en jobbig skolvecka..

Even though it kills me that you have to go


Somebody is gonna wish that you were here. That somebody is me. And I know you’re going somewhere to make a better life. I hope that you find it on the first try. And I'm gon' try to hold it all in. Try to hold back my tears. So it don't make you stay here. I'mma try to be a big girl now. Cause I don't wanna be the reason you don't leave. Farewell

Försöker kämpa mig blodig men misslyckas varje gång

Sitter och kikar på idol, hör duktiga Molly sjunga och börjar tänka på David som jag också saknar något enormt mycket.. Dock känns det så konstigt att sitta och kolla på idol helt själv, ensam hemma utan någon att lägga onödiga kommentarer tillsammans med.. Ikväll blir det bara en myskväll med frukt och vatten, jag försöker att trappa ner med allt onyttigt men det är fasen inte lätt när det finns allt ifrån popcorn till kakor och läsk i köket.

Det är lätt att vända om när man inte har nått att förlora

Tio tusen tårar senare tänder hon en cigg och kastar sig raklång på sängen. Gårdagens smutstvätt ligger kvar på en sliten stol i ena hörnet utav rummet, fönstret står öppet och på gatan nedanför hörs sirenerna eka mellan hustaken. Andas in. Andas ut. Tar ett bloss utav den halvtrasiga cigaretten och försvinner allt längre in i sina allra djupaste tankar. För en sekund sedan stod kärleken i dörröppningen och skrek ord som aldrig riktigt gick att tyda. Ord om hur trasig hon var och hur illa tilltygad hon skulle vara när hon väl fann sig själv i sina egna ruiner. Aldrig någonsin hade hon känt sig så naken och så söndertrasad som nu. Hon tar ett bloss till för att försäkra sig om att det är lungorna som får ta smällen och att hjärtat fortfarande bultar kärlek och sju tusen låvord om ett föralltid. Aldrig någonsin hade hennes brunbrända kärlek på arton tonårsvårar varit så frestande som han var när han tog steget ut ur hennes synfält. Andas in andas ut. Det är den bilden hon kan minnas. Hur äckligt perfekt han var när han skrek ord om brutna löften och ett helvete som var sänt till just henne och ingen annan. Tio tusen tårar senare fimpar hon ciggen emot fönserbrädan och låter sig minnas vad hennes kärlek varnande sagt "Det är så lätt att vända om när man inte har något att förlora".


Lite inspiration by Stockholmstreetstyle


Försök aldrig få tillbaka någon som valt att förlora dig

Sitter i skolan och inväntar svenskalektionen innan vi slutar för veckan. Fy fan vad skönt det ska bli att få sova ut på morgonen och vila upp sig lite. Imorgon ska jag även iväg på roligheter, berättar mer om det senare.. Ska ta mina flickor och ge mig iväg mot lektionen nu. Puss så länge!

 


Look at this photograph everytime it do makes me laugh


Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan mina otroligt fina vänner. Som jag nämnt ett antal gånger så trivs jag så himla bra med mina fina flickor i klassen, har alltid så kul tillsammans med dom. När annat runt omkring krisar får man på något sätt lita på att man fångar upp varandra och gör det bästa utav situationen.

Nu ska jag dock hoppa ner i sängen och hoppas på att jag kan somna. Har en förmåga att bli liggandes vaken och inte riktigt hittar rätt sovställning. Fy tusan vad sånt är jobbigt!

I'm done hoping that we can work it out


I thought you were the answer but you're not my God


På väg hem ifrån skolan

Sitter för tillfället på tvärbanan på väg hem ifrån skolan. Egentligen slutade jag redan vid halv elva imorse men eftersom att jag blev förfrågad här om dagen att ställa upp som modell, så har jag blivit stylad och fotograferad under eftermiddagen. Bara själva tupperingen jag hade i håret tog över en timme att tvätta ur.. Har nog aldrig känt en sådan smärta förut, och få har jag både brutit armen och piercat mig ;)

Men, nu är jag som sagt på väg hem så ska laga ihop en fy helvetes brakmiddag innan jag över huvudtaget tar mig tid till att göra något annat!

 


Dåliga vanor kära mamma om du bara kunde bryta dom

Varje morgon inser jag vilken dålig vana jag har fått att komma i säng så pass sent om kvällarna. Varje morgon lovar jag mig själv att sova några timmar tidigare just "ikväll". Men så kommer vi till den punkten vi alla redan känner till, att det trots allt är näst intill omöjligt att ändra rytm på sina vanor och sovtider. Trots det, ligger jag nu efter många om och men i sängen och svär över mitt blöta hår som får hela sägen att kännas fuktig.. Ska hur som helst försöka få till min skönhetssömn nu så att det kanske sker en drastisk förändring tills imorgon, man kan ju i vilket fall hoppas. Sov gott!

 


På bussen på väg hem ifrån skolan

Hej på er, hoppas att eran dag har börjat lika bra som min. Har haft en lektion i salongen idag då vi börjat med ett nytt projekt där vi ska styla och hämta inspiration ifrån en låt. Om jag säger så att min grupp har titeln "satan i gatan" utav Veronica maggio, och att jag ska vara modell, behöver jag då tillägga att mitt hår för tillfället står åt alla möjliga håll och att jag skäms ihjäl här på bussen ? Hade även tänkt att åka till Johannas skola och hälsa på imorgon vilket jag lovat i en vecka, men eftersom att mina planer blev ändrade så funderar jag på att åka dit idag istället.. Hatar att stressa fram och tillbaka, men samtidigt är jag en sådan person som aldrig vill ha en lugn stund. Tänker för mig själv - hatar att vara kluven.


Poor little misunderstood baby no one likes a sad face


Har spenderat min kväll genom att mest tröstäta, svarat på mail och suttit och pratat i telefonen i timmar. Man kan väl inte direkt påstå att varje dag bjuder på ett helt grönsaksland på tallriken, och detta var defenitivt inte en sån dag. Felix färdiglagad och som efterätt på det ett tufft styrkepass som fick mina spagettiarmar att ge vika.. Mot nästa destination, sängen!

Vinnaren utav Alla krossade hjärtans dag tävlingen utsedd

Jag har sett över alla bidrag ett tiotal gånger om och om igen, har med kärlek valt ut de absolut bästa tipsen som ni skickade in. Tyvärr hade jag bara chansen att lotta ut ett kit, och den lyckliga vinnaren hittar ni HÄR.

Har skickat iväg ett mail till vinnaren och behöver svar så fort som möjligt. Ett stort tack till alla som har medverkat och som delat med sig utav sina härliga tips. Förhoppningsvis kommer det upp en ny tävling, väldigt snart. Håll utkik!

How could we quit something we never even tried


Min röda tröja skär sig mot mitt uringula missfärgade hår


Har precis fått i mig lite mat efter en lång men trots det en ganska okej skoldag. Kollade på film i tre timmar på engelskalektionen och sedan har vi endast stått och gjort slingor hela eftermiddagen. Över till något helt annat så är ju tävlingen som ni vet redan avslutad, och en vinnare publiceras här senare under kvällen. Håll utkik!

Her intention is on paper she don't need no f-cking love


Jag har för tillfället inte mycket att säga här på bloggen. Har under helgen satsat på att ladda upp inför veckan på bästa sätt, men har väl snarare tagit ett steg bakåt för var passerande timme. Trots att det ibland kan vara jobbigt att acceptera så har allt ett slut. Och för att komma till kritan som ni flesta verkar har sugit på länge så kan jag berätta att jag åter igen ska ge mig ut på marknaden för att finna min prins. Har hört att dom ska komma ridandes på vita hästar, dags för mig med andra ord att ställa mig längs landsvägen och invänta honom..

Wicked Games


I left my girl back home
I don't love her no more
And she'll never fucking know that
These fucking eyes that I'm staring at
Let me see that ass
Look at all this cash
And I emptied out my cards to her
Now I'm fucking leaning on that

Bring your love baby I could bring my shame
Bring the drugs baby I could bring my pain
I got my heart right here
I got my scars right here
Bring the cups baby I could bring the drank
Bring your body baby I could bring you fame
And that's my motherfucking words too
Just let me motherfucking love you

Listen ma I'll give you all I got
Get me off of this
I need confidence in myself
Listen ma I'll give you all of me
Give me all of it
I need all of it to myself

So tell me you love me
Only for tonight
Only for one night
Even though you don't love me
Just tell me you love me
I'll give you what I need
I'll give you all of me
Even though you don't love me

Let me see you dance
I love to watch you dance
Take you down another level
And get you dancing with the devil
Take a shot of this
But I'm warning you
I'm on that shit that you can't smell baby
So put down your perfume

Bring your love baby I could bring my shame
Bring the drugs baby I could bring my pain
I got my heart right here
I got my scars right here
Bring the cups baby I could bring the drank
Bring your body baby I could bring you fame
And that's my motherfucking word too
So let me motherfucking love you

Listen ma I'll give you all I got
Get me off of this
I need confidence in myself
Listen ma I'll give you all of me
Give me all of it
I need all of it to myself

Godmorgon söndag vilket dystert väder du fick med dig


What to wear - christmas party - black and golden


asos.com

Du ger mig bra vibrationer varje gång du tar din hand i min


har precis kommit hem ifrån stan efter att ha spenderat kvällen med Oskar. Vi förde lite deeptalk över lite mat och en promenad på Stockholms kyliga gator. Det är ju helt galet vad kallt det har hunnit bli sedan i torsdags då det var hela tio plusgrader, bytte ut värme mot nollgratigt vilket också tog död på både händer och innehållet som vandrade omkring i tunna converse. Hur som helst, man får väl helt enkelt acceptera att vintern trots allt kommer att komma i år igen.

Kommer att spendera resten utav kvällen nerbäddad i soffan framför någon film. Skulle ha dragit med på någon hemmafest men kände mig inte så himla taggad på det för tillfället.. I'm out!

Your hair was long when we first met


I hope you hear the emptiness that echoes in my cries

Har precis kommit hem efter en jobbig dag med tusen tankar och ett tyngande åskmoln hängades rakt ovanför mitt huvud. Vaknade imorse och var tvungen att hoppa in i duschen för att sedan skynda mig med blött hår till en lunch jag var bjuden på. Jag har under eftermiddagen varit så oförskämd att jag har suttit och gäspat medan resten utav sällskapet var mitt uppe i heta samtalsämnen. Var till slut tvungen att ursäkta mig och smyga hem igen. Det är fasen inte lätt att verka intresserad och le när tankarna egentligen är på annat håll..

Unknown - Newkid - Mohombi at ung nollåtta tvåtusenelva


Hittade dessa bilder när jag kollade igenom mina fotoalbum på datorn. Minns hur överraskad jag blev när jag fick samtalet om att jag var utsedd till att backstageblogga på ung08, trots att jag aldrig hade varit där förr, och inte heller hade jag aning om vad det var för typ utav festival. Men nu när jag tänker tillbaka till sommaren 2011, är detta ett utav mina absolut starkaste minnen.

Du får mig att skratta tjugofyra timmar om dygnet


Igår när jag var hemma hos Johanna så skulle hon förklara vad en "brain orgasm" var, dock kunde hon inte få fram ett enda ord på grund utav hennes oändliga skrattattacker. För er där hemma som undrar vad det är för konstigt påhitt, så ska ni hur som helst inte prova på det!

Vi går på rad sotiga barn barfota fötter genom hela stan



kanal5.se/andreaswijk

Put your hands on the ones that you swore you loved

Igår efter att jag slutade skolan vid elva gav jag mig iväg till Nancy's för att luncha med min fina mamma. Det känns alltid så bra när man väl får möjligheten till träffa henne, eftersom att både hon och jag har fullt upp allt jämt så sker det inte oftare än en gång varannan vecka ungefär. Men då lär man sig på något sätt också att uppskatta den tid man får med varandra på ett helt annat sätt än vad man har gjort tidigare..

Hon kände hur hjärtat växte i bröstet och nästan exploderade


Efter en förmiddag med borrningar i väggar, försovning och en nyttig frukost så har jag bäddat ner mig i sängen igen med en bok. Det känns en aning komiskt att jag igår talade om för min f.d lärare att jag har tagit tag i skolan, och att jag sköter den bra, men att jag idag inte vaknade förrän vid tolv och insåg att jag missat i princip hela skoldagen.. Så himla typiskt!

Jag tänkte att jag skulle slänga in lite bilder samt videos ifrån gårdagen. Men ska bara ta mig friheten till att slappa lite extra först! ;)

Monotone Symphony by Phil Poynter - Who Designed It ?


Du vet inte vad du har förrän du är på väg att förlora det

Hej på er. Jag är ledsen att bloggen ligger lite i skym undan just nu men det har varit mycket att stå i de senaste dagarna. Jag hoppas att jag ska kunna vara tillbaka så snart som möjligt men måste för tillfället prioritera annat.

På tal om något helt annat så är tävlingens slut framflyttad till och med lördag!

För mig tillbaka till sommar sol och värmebölja


Har suttit och rensat datorn på bilder nu i eftermiddag och hittade massa mysiga bilder ifrån det gångna året, jag  tänkte faktiskt att jag skulle kunna lägga upp några då och då. Här ovan är bilder sedan i somras då jag precis hade packat mina väskor och flytt till Stockholm.

Krossade hjärtan


Here's where the problem starts you're shitting on my heart


Samson came to my bed and told me that my hair was red


När jag kom hem ifrån skolan för cirka en timme sedan så såg himlen ut precis så här. Stod tålmodit och tog foto efter foto samtidigt som jag såg på hur himlen färgades om ifrån rosa till brännande röd.. Det ser nästan ut som om jorden skulle kunna gå under ikväll!

Happiness is the key to life


Din fråga - mitt svar

Jag undrar om du tycker att din linje är svår? För du värkar inte plugga?:O
Anledningen till att jag inte pluggar är för att vi på John Bauer arbetar på det sättet att vi inte har några läxor utöver det vi gör på skoltid. Det enda jag pluggar på är inför prov, vilket vi endast har haft två utav sedan vi började i höstas. Linjen i sig är väl inte svår, men det klart att det krävs tålamod i och med att jag går ett praktiskt program.

Hade du bloggplatsen eller blogg.se innan det vart bara .se?
Jag använde mig utav blogg.se och det gör jag fortfarande, jag har bara en egen domän.

Hur vart din blogg så stor?
Jag skulle aldrig kunna kalla min blogg "stor", men jag vet faktiskt inte riktigt hur eller när mina läsare började öka..

Tjänar du pengar på den? Det hoppas jag för det är du värd, du är helt klart min förebild! Kram Alicia!
Tack Alicia, det värmer så otroligt att höra såna fina ord. Jag uppskattar verkligen att det faktiskt finns folk där ute som är ärliga, och som faktiskt har styrkan att peppa andra människor på detta sättet. Jag tjänar inga större summor på min blogg, utan jag hämtar ut pengar när det väl finns stora summor nog. Dvs, man blir bara betald i hela tusenlappar. Däremot har jag haft en del samarbeten och då och då har företag själva köpt reklam här på bloggen. Kram

Hur träffades du och din pojkvän ?
Hur sjukt det än låter så började vi prata på facebook efter att jag addat honom för att jag tyckte han var så himla söt (lägger nästan aldrig till någon), sedan visade det sig att jag hade flyttat till samma ställe där han bor. Och helt plötsligt fick jag reda på att min kusin går i samma skola som han. Och på den vägen var det.

Detaljer du bör satsa på just nu - olika typer av djurmönster


Stockholmstreetstyle

Du är min man och jag vet att du gör så gott du kan


Sitter och luktar lite perverst på min vaniljparfymerade hand. Har precis lagat lite mat efter att ha varit på stan med David i några timmar. Vi har gått runt och pillat på parfymer, finkammat varje avdelning med barnkläder och framför allt så har vi frusit. Nu börjar man verkligen känna av pressen som kommer kring alla dessa julklappsköp osv, skulle väl helst av allt bara vilja dra täcket över huvudet och gå i ide över vintern. När det kommer till just vintern så hatar jag allt. Snö, kyla, fula kläder och viktuppgång.. Måste bara förstöra stämningen ännu lite till och påminna er att det är första advent om tre veckor, det är ju helt sjukt vad tiden går fort!

Jag skulle uppskatta om någon kunde poppa till det i mitt liv


Har fått något utav en popcorn-mani här hemma och har spenderat timme in och timme ut framför tvn under dagen. Jag får ju inte glömma att berätta att det faktiskt var tänkt att jag skulle iväg nu på kvällen, och det är ju faktiskt "tanken som räknas" så jag uppskattar om ni varken kallar mig soffpotatis, michelingubbe, latmask ja you name it!
Dags att röra sig tillbaka till tvn och se fortsättningen utav Beck på fyran. Vi hörs imorgon!

Vinn ett "Komma över ett krossat hjärta" - kit


Den 9/11 kommer jag att lotta ut ett "Komma över ett krossat hjärta"-kit som innehåller:
- Presentkort på glass (Vad är en bättre tröst än glass ?) Värde 50 kr
- Presentkort på en Viking Line-kryssning med partybåten Cinderella värde 310 kr
- En exklusiv hudkräm från Clarins värde 240 kr

Klicka HÄR för att komma till tävlingen

Nu är det måndag snart och jag lever för ikväll


Spenderade som sagt min gårdag tillsammans med mina fina tjejer inne i stan. Åt, pratade och hade det allmänt trevligt tills vi på något vänster hamnade på mcdonalds för att ladda upp batterierna lite. Där kan man väl säga att gårdagen tog stopp och vände om totalt. Mötte till slut upp André för att rulla vidare mot någon fest där det tydligen var totalt dött redan runt midnatt. Dags att tänka om tänkte vi, så till slut hamnade jag och Mercedes hemma hos mig runt två och sov sedan sked tillsammans hela natten. Fint avslut på lovet måste jag säga!

Om du bara kunde bry dig en gång på miljonen



Ännu en härlig morgon att sova ut, dock bänkade jag mig i soffan redan vid elva någon gång då jag insåg att reprisen utav gårdagens idol var igång. Här har jag sedan värmt mig under en filt och hunnit med att få i mig lite frukost samt suttit växel till ett ex antal telefonsamtal. Ska ta och fräscha till mig lite nu innan jag ska ta mig in till stan för att möta upp tjejerna.. Later!

Idol 2011


Glöm inte att rösta på den idol ni vill ha kvar i programmet


Packad och klar för att ge mig iväg på äventyr. Taxin kommer om ca 5 minuter så det börjar bli dags att röra oss ner och vinka in den. Vad tror ni, kommer André ställa sig på scenen trots att han har lunginflammation ? Jag tar med mig kameran så bilder kommer upp senare ikväll, dags att rulla iväg nu. Puss på er!

Stressig morgon och tusen telefonsamtal fram och tillbaka


Här ovan är ytterligare två bilder ifrån jobbet jag gjorde för Halebop och ung08 i somras..

Nu sitter jag dock på mitt instängda sovrum med gardinerna ifördragna. Idag är det dåligt väder ute och det börjar redan bli mörkt trots det att klockan bara är drygt tre på eftermiddagen. Just nu inväntar jag bara min kusin Johanna innan jag ska ta och göra mig iordning samt äta, ikväll ska jag sitta i publiken till Idol och heja på en vän som är med.. Spännande!

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Sitter i telefonen med en vän som har insjuknat i något helvetes virus, jag däremot funderar på att klä på mig och åka in till stan och göra honom sällskap. Mina popcorn är ändå slut och har inget sovsällskap till natten. Så vad gör man inte för att ställa upp för sina vänner ?

Jag tror dessvärre att till och med eventuella hulliganer och andra vandrande busfabriker skulle fly denna syn. Jag förstår inte att jag alltid blir fulare och fulare ju senare på dygnet jag kommer.. Antar att om jag någon gång ska skaffa barn så måste de tillverkas på dagen!

Premiäravsnittet utav Elsas värld


Har precis poppat popcorn och tröstätit till premiäravsnittet utav Elsas värld, som tidigare har getts ut som bok utav härliga Sofi Fahrman. Slutligen kom jag på mig själv med att dräggla lite i mitt egna knä när jag, efter en lång väntan av att ha läst ut dessa böcker, äntligen fick skåda den super-sexiga-hugo-som-får-alla-på-fall.. Wow, detta var nog fasen värt att vänta på. Ni som har missat avsnittet får helt enkelt bunkra upp med haklapp innan ni sätter er in i situationen efter tre månader i the big apple. Jag kommer sitta bänkad framför tv3 den kommande tiden..

Just det, missa inte att anmäla er till den pågående tävlingen HÄR

Svarar på några utav de frågor ni har skickat under veckan

Varför har jag inte kvar Wilma ?
Wilma var tvungen att flytta eftersom att ingen kunde ta hand om henne på dagtid när jag går i skolan. En släkting hade henne tidigare i veckorna men det fungerade inte i längden..

Är jag och André tillsammans, och hur är han som person ?
Han och jag är absolut inte tillsammans utan är bara väldigt bra vänner. Som person går det inte att förklara hur underbar han är, ställer alltid upp när man mår dåligt osv. Charmig på alla sätt, riktigt rolig och supersnäll..

Hur mycket väger jag nu ?
Ja, jag får ju den här frågan väldigt ofta faktiskt, och jag har pendlat en hel del i vikten beroende på stress, oro osv. För tillfället väger jag ca 48kg och trivs ganska bra med den vikten med tanke på att jag är väldigt liten i kroppen i övrigt..

Jag ler trots att jag hatar mitt leende och mina tänder är snea


Precis så här glad är jag just nu i skrivande stund. Ska springa förbi centrum och köpa med mig något till farmor och hennes sambo Åke som har spenderat en tid på sjukhus, men som lyckligtvis mår bra igen.. Så, ett mer äkta leende finns nog inte än det som pryder mitt ansikte nu. Fina Åke med ett hjärta utav guld, är så otroligt glad att jag har chansen att spendera så pass mycket tid med mina mor -och farföräldrar. Latero!

There's nothing that I wouldn't do to make you feel my love


Sometimes I don't have control of every situation - Beyonce



Ibland stöter man ihop med någon som gör dig fulländad


Har ganska precis kommit hem ifrån David där jag har spenderat min kväll. Han hade laddat ner filmen crazy stupid love som går på bio just nu, så vi hamnade till slut framför den i soffan och myste med hans hundar. På något sätt är det som en liten tröst att kunna åka dit och leka med hundarna när jag börjar sakna Wilma för mycket. Självklart går inget upp emot ens egna djur, men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar. Nu ska jag dock ta mig an mailen som har trillat in här de senaste dagarna och sedan hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig..

I'm not gonna promise that cold winds won't blow


Byxdress från Bikbok / Pälskrage från Cream / Klackar från Scorett

Vinn ett "Komma över ett krossat hjärta" - kit

Nu kör vi igång ytterligare en tävling i och med att vi den 12 november kommer att ha en Alla krossade hjärtans dag, vilket är en dag för alla dom som har fått sitt hjärta krossat. Detta försöker vi nu vända till något positivt och bilda en slags gemenskap.

Den 9/11 kommer jag att lotta ut ett "Komma över ett krossat hjärta"-kit som innehåller:
- Presentkort på glass (Vad är en bättre tröst än glass ?) Värde 50 kr

- Presentkort på en Viking Line-kryssning med partybåten Cinderella värde 310 kr
- En exklusiv hudkräm från Clarins
värde 240 kr

Ni tävlar som vanligt genom att lämna en kommentar i detta inlägg. Såhär gör du för att medverka..
1. Gå in och gilla Alla krossade hjärtans dag på facebook (klicka HÄR för att komma till sidan), i kommentaren här nedan klistrar ni sedan in URL-länk från sidan.
2. I kommentaren ska ni även skriva någonting som har med krossade hjärtan att göra. T.ex vad är bästa botemedlet till ett krossat hjärta, eller har du någon snyftlåt du kan dela med dig utav ?

Pluspoäng ges till de tävlingsdeltagare som även lägger in Alla krossade hjärtans dag badgen i sin blogg, (klicka HÄR för att välja en badget)

When my world goes crazy you're right there to save me

Ska i vilken sekund som helst ge mig iväg in till stan och möta upp min vän André för en fika och lite deeptalk. Jag är så glad att han befinner sig i Stockholm i veckorna nu för tiden, förr var vi tvungna att planera in en vecka i förtid när vi skulle ses. Men men, tar med mig kameran så jag slänger väl in ett inlägg här senare igen. Puss så länge!

I varje förhållande får man ha i vilket fall minst ett frikort


Jag har liksom många andra haft en crush i killarna som spelar i bandet Tokio Hotel. Minns hur galen jag var i deras musik för sådär tre fyra år sedan. Idag fick jag tillbaka den där "feel good" känslan när jag fångades utav en bild på sångaren Bill Kaulitz. Jag har hört att man får ha ett frikort i varje förhållande, alltså är defenitivt denna pudding min.. Haha! ;)

I keep reaching out for you hoping you might stay


Body från Kappahl / Shorts från Lee

Här ska jag bo tills dess att hela världen faller samman

Har precis anlänt till slutdestinationen på detta eviga resande med bussbyten hit och dit. Nu är jag slutligen hemma i Stockholm igen och ska i vilken sekund som helst breda ut mig på soffan för en liten powernap. Först tänkte jag bara slänga in lite bilder sedan i söndags då jag var iväg till min bror och firade honom i förskott.

Återkommer lite senare med en överraskning!

RSS 2.0