Din fråga och mitt svar

Hej alla där ute, hoppas att ni har haft en bra dag. Jag har tagit mig igenom en lång skoldag samt en ännu längre tågresa ut på landet. Jag har nämligen lämnat vårt allas kära Stockholm för att gästa hemma hos mamma och lillebrorsan över helgen. Nu sitter jag dock och räknar ned minuterna som återstår innan kvällens kvalfinal i idol kör igång, jag hade nämligen tänkt vara med och heja fram min kära vän André som behöver allt stöd han kan få idag. Annars så, med en huvudvärkstablett, ett colaglas och en näve godis i händerna så önskar jag er en trevlig kväll. Jag kanske slänger in några inlägg här igen lite senare.. Puss så länge!

Hej! Älskar din blogg!!! Men har du nån pojkvänn? I så fall vem? :D Tacksam för svar ;)
Svar till dig anonym, ja jag har faktiskt pojkvän, han heter David.. Och tack så mycket, vad kul att du tycker om bloggen :)

En liten bild på min fina..

För er som inte redan visste det så är jag blond igen


Livet handlar om att hamna på rätt buss vid rätt tillfälle

Med solen i ögonen och ett välmående i behåll sitter jag på bussen in mot stan. Jag ska nämligen möta upp min syster och systerson för en tripp på Stockholms gator i det fina vädret. Idag är det verkligen sommarvärme och det gör mig absolut ingenting.

Efter att jag slutade skolan vid elva och alla mina klasskamrater hade åkt hem så stod jag modell för frisörtvåorna, blev stylad och sedan slutligen fotograferad utav mediaklassen. Roligt men något sinnessjukt jobbigt för psyket att träffa så mycket nya människor på en och samma gång..


Har haft problem med att blogga

Just för tillfället sitter jag i Liljeholmen och väntar på min fina Mercedes innan det är dags för en tre timmar lång mattelektion. Hörde ni det, tre timmar lång är den och jag känner mig trött i huvudet genom att bara tänka på det..

Som ni har märkt så har det varit ganska glest med uppdatering här i bloggen. Eftersom att blogg.se har kommit ut med en app som inte fungerar så kan jag tyvärr inte göra så mycket åt saken. Dessutom är jag knappt hemma om dagarna och när jag väl är det så har jag tusen saker som måste göras. Jag vet att jag har sagt detta ett nämnvärt antal gånger men jag lovar er, att så fort jag får någon ordning på allt så är jag tillbaka igen!




Mosters lilla älskling


Jag kommer aldrig någonsin kräva att du lämnar plats åt mig


Minns den gångna sommaren och alla minnesvärda nätter

Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter att ha legat hemma och slappat hela dagen. Med en handduk på huvudet och en trött hund i knät så väntar jag för tillfället på att min finaste ska sluta jobbet.. Ska hem till honom ett par timmar för att prata lite strunt och förhoppningsvis kolla på några klipp utav idol som vi missat under våra kvällspromenader. Annars då, livet rullar på som vanligt, jag sköter skolan ordentligt trots det att mamma inte längre väcker mig om morgonen. Jag kan ännu inte riktigt förstå att jag har flyttat hemifrån, att mina föräldrar släppte iväg mig till en helt annan stad och att jag nu både diskar och tvättar själv. Kan inte någon bara berätta för mig att jag är en duktig flicka ?


Inspiration by Stockholmstreetstyle


If I can make you happy then this is where I belong


Om jag imorgon vaknar upp likt en smällfet kossa så får jag skylla mig själv. Jag har nämligen förätit mig på popcorn ikväll, om jag skulle berätta hur mycket jag tryckt i mig så skulle jag få skämmas resten utav mitt liv. Men, vem fasen orkar tänka på vikten, egentligen ? Så länge jag är lycklig så bryr jag mig inte om något annat..

Nu känns det dock som om jag vore stenad till döds efter en väldigt lång och jobbig dag. Imorgon ska jag pallra mig upp redan vid halv sex för en lång skoldag för att sedan möta upp en vän i city. Usch, ibland känns det faktiskt lite jobbigt att tänka på vad man lämnade ifrån sig när man flyttade till en helt annan stad.. Men i slutändan vill jag lova att det är värt det!

Varför hänga läpp för småsaker när man kan le åt vansinnet

Har precis klampat in genom ytterdörren med lager utav höstens härliga lera under skosulorna. Jag tog en promenad den sista biten hem och den där femton minuters långa promenaden har aldrig gått så fort som den gjorde ikväll. Det snurrar så mycket tankar i mitt huvud och på samma gång känner jag att allt kring Stockholm och flytten var värd all möda. Men just för tillfället finns det absolut ingenting som lockar mig mer än att krypa ihop framför tvn med en kopp té att värma händerna med..

Karma kommer för evigt att jaga din vilsna gamla själ

Hej och hå, nu är jag äntligen hemma efter en riktig helvetets dag. Försov mig en timme imorse och kom precis i tid till min lektion började. Som jag skrev igår så hade jag en mattelektion på tre timmar innan jag slutade för dagen vid klockan elva. Nu tänker ni, att vad fan har du att klaga på. Men eftersom att jag inte har varit hemma sedan tre veckor tillbaka så tänkte jag att jag skulle åka hem, fixa lite och sova hemma en natt. När jag väl står utanför dörren efter att ha vandrat i en kvart med min datorväska hängandes på axeln så upptäcker jag att min nyckel är borta. Jag letade i väskan, tömde den fem gånger om och satt och funderade på vad jag skulle ta mig till. Det slutade med att jag fick gå tillbaka till bussen, åka ut till Tyresö och bryta mig in hos mormor innan jag inser att nyckeln visst låg i väskan. Så, fyra timmar senare så sitter jag här och ska göra mig iordning lite fort innan jag ger mig ut ännu en gång för att träffa David.

Jag hittade denna superheta bilden på mig från den tiden då jag fortfarande var mörkhårig..

Om du bara slutar tänka så mycket så kommer det lösa sig

Idag är det fasen inte min dag. Jag känner mig överdrivet ful och skabbig idag. Mitt hår står åt alla håll och jag somnar bara jag stänger ögonen ett ögonblick. Som tur var fick jag lite sällskap nu på kvällen vilket också fitt mitt humör att slå om till det bättre, i vilket fall för en liten stund. Nu sitter jag här och surar över att jag har en tre timmars mattelektion imorgonbitti. Slutar dock vid elva och då bär det av hemåt för att packa ner saker och ting i flyttkartonger. Jag vill flytta, mest av allt bara nu på direkten.

Stockholmstreetstyle


Herregud vad jag saknar sommaren, sol och värme


Jag har fått fjärilar i magen

Nu när jag ändå är på väg till skolan så tänkte jag att jag kunde slänga in en liten snabb uppdatering. De senaste dagarna så har internetet strulat där hemma och därför har jag inte haft några större möjligheter till att blogga.. Jag kan samtidigt berätta för er att jag har träffat någon som får hela mig att lysa upp. Denna någon har fått mig att tycka om kyliga kvällspromenader i regnet, så vi har spenderat våra senaste kvällar på det sättet. Fina jävla människa. Något mindre fint är att vintern närmar sig med stormsteg, löven ligger som ett täcke på marken här i stockholm, och jag, jag har tusen saker som ska hinnas med innan månadsskiftet. Jag ska ju flytta!

Precis som en hand vände livet plötsligt om till det bättre

Godmorgon världen! Just för tillfället är jag hemma hos min fina Johanna och återhämtar mig med lite massage ifrån den långa natten. Gårdagen spenderades som sagt i Kista där blogawards eventet höll till, jag som är sexton år och därmed börjar växa till mig en aning, tyckte bara att det var jobbigt när hundratals små fjortisar sprang omkring i hysteri. Men som sagt, jag kanske börjar bli gammal och uråldring och därför faller inte sånt mig i smaken längre. Jag hälsade på några vänner och sedan bar det iväg in till stan för en fika. Kvällen slutade till slut med mys här hemma hos Johanna samt en kvällspromenad i kylan med fina D..

Om jag tagit en stor cola hade jag fått dig på köpet då ?


Om jag inte skulle göra det för min egen skull


Det är tur att det finns människor i ens omgivning som kan få en på bättre humör genom att bara säga "lé lite". Nu känner jag mig i vilket fall på bättre humör, och trots att näst intill halva dagen redan har gått så ska jag alldeles straxt röra mig emot bussen. Det är väl ingen i bloggvärlden som har missat att det är blogawards idag, och är det någon bloggläsare som kanske befinner sig där under eftermiddagen ? Jag funderar nämligen på att åka förbi en sväng och checka läget, om inte annat så måste jag i vilket fall se på modevisningen som hålls ikväll.

Nu ska hela världen få veta att jag har en fyhelvetes dag

Just idag är det inte min dag. Jag är irriterad på precis allt och vill mest utav allt bara lägga mig ner och storböla. Och dessutom har jag varit förkyld i flera veckor och har skevt luktsinne, det finns ingen katt här men utav någon jävla anledning så luktar det kattskit vart jag än går. Usch!

Now them butterflies in my stomach won't stop stop

Hej där kära vänner. Jag ville bara säga att jag har gått och fått fjärilar i magen. Det finns någon där ute som i princip har satt pricken över iet jag så länge har letat efter. Jag försöker minnas när jag senast kände mig så hel och så lycklig, men jag kan inte komma ihåg när det var. Jag är ledsen att bloggen har legat lite på sidan av den senaste veckan, men jag lovar att det snart kommer att ske en stor förändring. Stå ut!

Hittade en gammal bild på mig och min lilla voffvoff

Det finns inte längre betydelse kvar i att oroa sig för detaljer

Jag har ganska precis trillat innanför dörren efter att ha tillbringat min kväll hos några fina vänner med tjejkväll. För en gångs skull så brydde jag mig inte om regnet som föll på mina axlar när jag stod där och väntade på bussen hem. Plötsligt var kyla, mörker och några regndroppar det finaste jag kunde få där för stunden.. Ibland känns allt annat så bra så att man liksom lär sig att tycka om allt det där andra, det där andra som regn och rusk som annars känns som onödiga detaljer i vardagen.

Det bästa man kan säga om modet är att det växlar


Jag tycker om dig extra mycket när du bjuder på kakor

Nu har jag precis kommit ut ur duschen med nyrakade ben och en handduk runt huvudet för att hålla håret på plats. Jag är och besöker min kära mormor idag, vilket jag har gjort både en och två gånger denna vecka. Ett besök hos mormor betyder även en och annan kaka så nu sitter vi här i soffan och kollar på bonde söker fru.. Ibland så måste man få lite kvalitétstid med familjen också och därmed koppla bort allt annat kraffs.

Jag gillar inte att plugga för det passar inte in i min livsstil


Slutade skolan vid elva idag eftersom att min mentor titt som tätt är ute på vift, han är tydligen ett riktigt proffs inom pingis och är just nu ute i världen och tävlar, så att vi fick sluta två timmar tidigare det tackar vi för. Nu är jag dock hemma med min lilla voff-voff och ska ge mig iväg till mormor vilken sekund som helst för att lämna lite saker samt förbereda lite inför imorgon. Då ska jag nämligen, efter att ha pluggat matte till klockan elva, gästa Johannas skola en stund innan jag ska iväg på ett viktigt möte..

Minns vart ni först stötte ihop med namnet Elias Tahan


Jag som har gjort ett och annat fotojobb kan konstatera att dessa bilder talar om att det döljer sig en riktig talangfull man, med huvudet på skaft och ett levande sinne för konst, allt detta bakom kameralinsen som stod för dessa foton. Det är nästan så att man skulle kunna berätta en hel story gemom att bara stirra sig blind på dessa bilder..

Låt oss minnas namnet på den underbart duktiga Elias Tahan så lovar jag att det kommer komma fler inspirerande bilder utav denna fotograf inom kort!

Running scared begging to be free


Om jag bara kunde hänga upp din skönhet på en galge


Alla världens storheter kommer aldrig att väga upp en vän

Jag fick en fråga tidigare idag utav en tjej vid namnet Elina som frågade var jag går i skolan och vad jag går för linje. Jag tror att jag har nämnt det någon gång tidigare men jag går som sagt på John Bauer i Liljeholmen här i Stockholm med inriktning frisör. Jag trivs otroligt bra med både mina klasskamrater, lärare och hela skolan i sig är toppen.

Dags att springa mot bussen och avrunda dagen med ett hej


Jag har kastat ut säkert halva garderoben nu just utav den anledning att jag alltid har sådan beslutsångest när det kommer till kläder. Nu sitter jag dock ordentligt påklädd och fruktar att jag skulle ha oturen på min sida och att vädret utav någon anledning slår om till sol under morgondagen. Är nu ordentligt påklädd och redo att röra mig emot bussen, ska nämligen inte sova hemma inatt och det skulle vara ett brev sänt ifrån helvetet om jag skulle behöva möta solen genom halsduk och tjocka jackor.

Så, eftersom att jag troligtvis inte kommer att blogga något mer idag så får ni ha en fortsatt trevlig kväll så lovar jag er att jag återkommer imorgon igen. Puss!

Veckan fick plötsligt ben och sprang förbi med en jävla fart

Jag och supersnygga Nicki langar våran absolut vackraste pose

Bjöd in mig själv till min syster och fick tid till att leka lite med mosters lilla älskling

Inledde lördagskvällen med chinafood tillsammans med fina Nima, sabine och Johanna


Åkte lite djurgårdsbåt med fina Camilla och passade på att prata om allt mellan himmel och jord

Hade en tyst minut för alla (sju) äckliga stackars råttor som drunknat i Liljeholmen

Har åkt några vändor med tunnelbanan med dessa snyggingar

Har latat mig i soffan om kvällarna med fint sällskap, en påse godis och annat onyttigt

Nördat runt med dessa snyggingar ifrån klassen och fiskat en och annan snygging i skolan


Jag har en känsla av att det kommer bli tre fy helvetes sjuka år tillsammans med klassen alltså. Herregud, det är knappt så att jag har hunnit registrera att det verkligen är skolan man går till om morgonen. Det känns mer som om jag är tillbaka i lekskolan och gör det där som jag verkligen tycker om. Plötsligt har jag lärt mig att tycka om att gå till skolan, hur jag än vrider och vänder på dom orden så låter det fortfarande lika konstigt. Tycker om att gå till skolan..

Det är tio gånger lättare att skapa än att behöva radera

Ni bör få veta att jag har varit medveten om att jag inte har uppdaterat här på ett antal dagar. Ni bör också få veta att det kändes något otroligt för jäkla bra att bara få vara överallt och ingenstans och därmed även släppa allt som har med internet att göra. Men detta betyder inte att jag inte har saknat att blogga eller att jag ska sluta med det, utan just bara det att jag faktiskt behövde ett litet break.

Under tiden som jag har haft en liten oförutspådd bloggpaus så har jag dels hunnit med att färga mitt hår samt skaffat mig en ny farbror och en kusin. Hur lyckas jag ? Berättar straxt mer..


Jag kärlek du

Jag kärlek du. Du underbara men sköra människa. Du som föddes så oskyldig i en familj gjord utav porslin. Du som i sen ålder vaknade upp en morgon med ny identitet. Du som förlorade dina föräldrar men som fick nya samma dag. Jag kärlek du. Du som vandrade på krossat glas för att känna. Du som aldrig har tänkt tanken att ge upp och sluta kämpa. Jag kärlek du. Du som tapetserade ditt rum med bilder utav mig. Du som visste att det fanns någon här som lever för dig. Du som sitter med blanka ögon om nätterna. Du som vet att jag sitter uppe och tröstar dig när jag behöver sömn. Jag kärlek du. Du underbara men sköra människa. Du som alltid kommer finna en hjälpsam hand vilandes på din axel. Jag kärlek du.

Det är inte lätt när det är svårt men är det svårt så är det hårt


Haha.. Precis såhär stökigt är det i min hall för tillfället. Jag har nyinköpta skor, kläder och en massa annat skit som jag inte har orkat packa upp ännu, och allt detta ligger och skräpar i hallen fortfarande.. Nu ska jag dock strunta i allt som tynger mig och istället ge mig iväg till skolan tänkte jag säga men det ska jag ju inte alls, jag ska gå och lägga mig faktiskt så att jag orkar upp imorgon. Sov gott så kommer jag förhoppningsvis med en riktig förändring imorn!

Because of you I'm ashamed of my life because it's empty


Det är inte shopping utan jag skulle vilja kalla det terapi


Woho, denna supermysiga halsduk införskaffade jag mig idag. Jag har letat länge efter den perfekta accesoaren men har inte riktigt hittat något som fallit mig i smaken, tills nu.. Du och jag kära skönhet lär spendera ett och annat vinterrusk ihop..

Om du bara kunde se din egen skönhet genom mina ögon

Jag och min röda stackars näsa har nu precis trillat innanför ytterdörren efter en dag på evigt fladdrande.. Det var med raska steg som jag for iväg till skolan imorse, ännu en morgon med trötta ögon och ett alarm som gått på repeat i över en timme. Som tur var gick skoldagen fort i salongen och vi fick sluta redan vid elva idag. Jag och min fina klasskamrat Mercedes strosade därefter omkring i Liljeholmens centrum för lite småshopping samt en fika på Waynes.

Nu är jag som sagt hemma igen och ska straxt starta skoldatorn och plugga lite matte.. Suck!

Du ska bli min groupie sen och det vet du din coola jävel

Samtidigt som jag dunkar huvudet i väggen så skrattar jag åt mig själv och min lilla crush jag har på sjungande killar. Jag vill inte vara den som målar upp en bild över hur allt ska vara och som sedan utgår efter den, men det går liksom inte att undvika.

Jag går rent ut sagt bananas, studsar runt i mina mönstrade harremsbyxor och skakar rumpan samtidigt som jag river av några rader till någon halvrutten låt. En låt som jag egentligen aldrig har tyckt om men som ger mig fjärilar i magen just bara för att jag är så glad. Glad över vadå, att jag sitter ensam om kvällarna med mungiporna hängandes nere vid knäskålarna och suktar efter brunbrända killar med en mikrofon i handen. Herregud, ibland undrar jag när jag ska ta mig ner på jorden och återvända till verkligheten igen..

Drömmen om att vakna upp en morgon med dig vid sin sida

André Bentzer

Francisco Lachowski

Alexander Ferrer

Den vindpust som blåser ut ljuset kan få det att flamma upp


Just för tillfället sitter jag och kurerar mig via skype. Finns det något som kan bota alla världens sjukdomar så är det kärleken till ens vänner och familj. Nu ska jag dock koka lite té och hämta någon färdiglagad maträtt ur frysen. Jag har alltid fått höra att man har rätten till att vara lat när man är sjuk.. Så varför skulle jag inte ta tillfället i akt och leva upp till förväntningarna ?

En kvinna utan mode är som Paris Hilton utan en chihuahua


Känns som om det enda jag har gjort är att skapat stress

Har precis tvättat bort mitt smink, satt upp håret i en slarvig hästsvans och även dragit på mig mina mysiga tofflor. Just nu sitter jag ihopkrupen i soffan och lyssnar på svenska ballader samtidigt som vattenkokaren puttrar lite i bakrunden. Dags för mig att samla lite vuxenpoäng genom att ta en kopp vaniljté innan jag kryper ner i sängen. Godnatt! ♥


Barndomen är en lycklig tid - i efterhand

Sitter här och suckar över min huvudvärk som jag har gått och dragits med hela dagen. Som grädde på moset så har jag även gått och blivit dunderförkyld och har troligtvis även någon förhöjd kroppstemperatur. Feber. Herrejävlar jag som verkligen, för en gångs skull vill till skolan.

Nu är det även bestämt. Senast den första oktober går flyttlasset tillbaka till Tyresö där jag förhoppningsvis kommer att vara bosatt i några år framöver. Tyresö centrum, minns när jag sprang där med mina ludna barnsben och när mamma var min enda förebild. Tiden går så fort!


I need to make mistakes just to learn who I am


Du står där och lyser upp tillvaron som den stjärna du är

Minns ni att jag då och då har skrivit om min fina vän André underbaring Zuniga som sysselsätter sig med musiken ? Igår satt jag förväntansfullt och kollade på idol och lyssnade till hans audition som han gjorde redan i våras. Ja, jag har ju dock vetat om att han har gått vidare ett bra tag. Men det är ju en annan sak att se det själv.

Jag är dock riktigt stolt över honom, men chockades över att hans gamla hederliga frisyr fortfarande lever vidare. Därför har jag idag nästan lyckats övertalat honom att jag och mina frisörvänner i klassen ska få ge han en ny het frisyr. Vad tror ni, kommer jag att lyckas och är han inte helt underbar ?

Söndag är ett jäkla sätt att tillbringa en sjundedel av sitt liv


Gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss, inte alls som planerat faktiskt. Det slutade med att ett onyktert sällskap gick mig allt för tätt inpå nerverna vilket bara gjorde att jag blev irriterad. Ni vet när någon man har byggt upp en liten fasad emot plötsligt står där på andra sidan och bankar och ber för att få släppas in. Hej det är satan och tyvärr kommer du aldrig bli min vän, så kände jag mig. Hur som helst så var jag väldigt trött vilket säkert fick mig att framstå som väldigt osocial, men utav någon anledning känns det smått ovärt att sitta på ett rum och dricka sig redlös när man kanske kan.. Sitta på en smutsig matta och haffa turbulens via facebook.

Nu ska jag byta om ifrån myskläderna till något mer i klass och sedan förflytta mig sådär tjugo minuter bort för att våldgästa hemma hos mormor. Där stannar jag tills imorgon då skolan kör igång igen efter två dagars ledighet. Åh yes, vi börjar måndagsmorgonen med ett tre timmars idrottspass som inkluderar en simtur i sjön. Jag tror att vi har fått Hitler som lärare alltså..

Hanna Stenman



Efter att ha kollat några vändor runt på nätet efter nyskapad fräsch musik och nästan gett upp ett tiotal gånger så fann jag denna guldklimp. Det finns väl egentligen inte så mycket att säga förutom att jag har suttit och lyssnat igenom hennes låtar och lagt till en och annan bland mina favoriter.. Vad tror ni, håller ni med om att hon blir sveriges nästa veronica maggio ?

I wish I was the microphone he was singing to



Now I'm strong enough to live without you



I don't need your sympathy
There's nothing you can say or do for me
And I don't want a miracle
You'll never change for no one

I hear your reasons why
Where did you sleep last night?
And was she worth it, was she worth it?

'Cos I'm strong enough
To live without you
Strong enough and I quit crying
Long enough now I'm strong enough
To know you gotta go

There's no more to say
So save your breath
And then walk away
No matter what I hear you say
I'm strong enough to know you gotta go

So you feel misunderstood
Baby, have I got news for you
On being used, I could write a book
You don't wanna hear about it

I've been losing sleep
You've been going cheap
She ain't worth half of me it's true
I'm telling you

Now I'm strong enough to live without you
Strong enough and I quit crying
Long enough now I'm strong enough
To know you gotta go

Come hell or waters high
You'll never see me cry
This is our last goodbye, it's true

The way you moving your body like you never had a love


Ingen har kvävts av att svälja sin stolthet


Oj, jag måste börja med att ge mig själv en klapp på axeln och visa min stolthet. Igårkväll matade jag igenom alla mail jag fått den senaste veckan men som jag varken har haft tid eller ork att svara på. Efter det låg jag i sängen och sov faktiskt innan klockan slagit om till midnatt. Måste erkänna att det känns otroligt skönt att ha fått sova ut ordentligt för en gångs skull.. Nu ska jag ta och fixa mig inför en kväll med brudarna.. Kan livet bli bättre än såhär ?

Kära sextonåriga jag det är okej att känna

Finns det något mer självklart, något mer rörande eller sorgligt än denna video ? Jag fann den nyss, och har redan tittat igenom den två gånger. Jag gråter, men det är okej att känna.. Jag lider med dels mina nära som har förlorat någon i cancer, dels min älskade gammelmormor som stod mig varmt om hjärtat, men också med alla er som får genomlida detta.

Denna video fick mig verkligen att tänka till.. Fan vad livet kan vara orättvist ibland!

Nu behöver jag er hjälp

Jag skulle behöva lite tips på läsvärda bloggar, så dränk mig med olika bloggadresser som just ni tycker att jag borde kika in på.. Har tröttnat på de gamla bloggarna som försvinner en efter en och endast berövar mig på min inspiration. Så, tipsa mig!

Hello I'm your mind giving you someone to talk to



Livet är så fint om du bara lär dig att kolla ifrån rätt vinkel

Efter att jag hade försovit mig, halvsprungit till bussen med utmattade ben och nästan missat den passande bussen till skolan så mötte jag upp fina Mercedes i Liljeholmen. Det följdes med en tre timmars mattelektion mellan åtta och elva samt en springtur fram och tillbaka till pressbyrån för varm choklad och bulle med tjejerna i klassen. Eftersom att det är torsdag idag, vilket också betyder att vi endast har en lektion, så gick jag och Mercedes på stan en stund innan vi mötte upp min syster och systerson för en chailatte på waynes under tiden regnet öste ner..

Jag fick även med mig hårfärg hem ifrån stan så inom de närmsta dagarna kommer jag att ha en ny hårfärg. Den som gissar på rätt färg får en länkning under helgen!

I just can’t concentrate in flats


RSS 2.0