Intalar mig själv att det är så här man känner i tonårskrisen

Jag vet att ni förväntar er att jag ska uppdatera er om allt som händer just nu. Men jag vet inte riktigt vad som egentligen finns att säga, eller vart jag ska börja. Jag känner mig på något sätt förvirrad, trots att allt bara går ifrån klarhet till klarhet. Jag vet vad jag vill, men frågan är om jag verkligen är inne på rätt spår, eller har jag tappat bort mig själv på vägen hit ?

De senaste helgerna har på något sätt fått mig att glömma hur det är att sitta ensam hemma. Jag hade glömt hur det är att ha tid över till att tänka. Har glömt hur det kan kännas att vakna upp en lördag utan någon vid ens sida. Har i samma veva lyckats glömma bort att jag ännu bara är sexton år, att det inte är meningen att jag ska finna mitt livs kärlek ännu, och att jag omöjligt ska kunna svaret på livets alla frågor.

Vissa dagar skär djupare än andra, och idag är en sådan dag. Imorgon är jag tillbaka med en ny start, en ny blogg och nya mål. Kärlek till alla er där ute!

Many times I've been told all this talk will make you old


Jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta


Släpper aldrig taget om din hand

Efter att ha skvallrat lite om allt mellan himmel och jord, tryckt i oss glass och knäppt av några foton, så har mitt hjärta precis åkt hem. Har saknat henne så mycket de senaste dagarna då vi inte haft tid till att träffas. Hon är som min tvillingsyster, minns när vi var små och klippte samma frisyr, köpte samma leksaker, lånade varandras strumpor och dansade till samma låtar ihop. Trots att vi har blodsband som kusiner så har vi ett ännu starkare band som vänner.
Åh, det finns så mycket gott att säga om den här människan!



Din fråga - mitt svar

Anonym om Man kan inte rå för att man misslyckas ibland:
varför står det då att du hade 660 unika besökare idag. gillar din blogg :)

Ta en titt igen och se att jag skrev att jag för ett år sedan hade 4000 unika per dag. Men att jag tappat gnistan till bloggen och att jag "snart är tillbaka igen". Självklart sjunker besökarna när man knappt uppdaterar längre. Kram!

Anonym om Någon som kan gissa vart jag ska i sommar ?: Nice?:)
Yes, i sommar styr jag kosan mot nice, cannes och monaco.

Man kan inte rå för att man misslyckas ibland



Ligger för tillfället på min stökiga säng och svarar på lite mail. Tänk er vad man kan missa saker när folk inte riktigt hänger med i epostbyten. Har i sista sekund osat till två bloggevent som faller in snart, och jag kan ju inte fatta att det redan har gått ett år sedan min bloggstatistik växte till över 4000 unika/dag. Tåkigt att jag tappade gnistan till bloggen under dessa månader, men snart är jag nog tillbaka igen ska ni se.

Inväntar nu min fina Johanna för att spendera min kväll med henne, mysigt!

If you wanna be my lover


Har precis kommit ut ur en kokhet dusch och ska lägga mig för att sova nu. Vad jag behöver nu är lite sömn och andra tankar. Är nämligen stadens allra värsta hypokondriker (haha), så bara för att jag har lätt illamående och frossa så har jag en känsla av att jag blir sängliggandes i helgen. Det vore ju förjävligt när jag har storslagna planer fredag-lördag..

Men, måste som sagt ladda upp batterierna lite, så godnatt fina!

Något säger mig att jag inte borde - men dina läppar lockar


You swore I'd regret it now thanks to you I can't forget it

Har precis kommit hem efter att ha lunchat med mamma, syster och lilla Philip. Tog en välförtjänad fika efter det och avslutade med lite shopping. Trots att det var superkallt ute på stan så var det sjukt mysigt att få träffa dom igen. Det blir ju inte så ofta att man träffar sina familjemedlemmar när vi alla bor på olika ställen nu.

Hej du

Ja, du. Sluta vara så missnöjd med dig själv. Du är perfekt. Sluta önska att du såg ut som någon annan. Sluta önska att folk tyckte om dig precis som dom tycker om någon annan. Sluta söka uppmärksamhet ifrån dom som sårar dig. Sluta hata din kropp, ansikte och personlighet, älska det. Utan det där så hade du aldrig varit den du är nu, och varför önskar du att du vore någon annan. Bli istället självsäker på den du är. Lé, det kommer fånga andras uppmärksamhet. Om någon mot förmodan inte tycker om att se dig glad, höj fingret i luften och säg screw it. Din glädje ska inte vara baserad på andra i fortsättningen. Var lycklig och älska den du är. Lär dig att acceptera dina brister. Lär dig att acceptera att du inte är fulländad. Det är allt det där som gör dig till just dig. And you are pretty amazing!

All the pleasure and the pain is coming back again


You've got a killer smile and it's murdering me


Gått i graven hela dagen

Godmorgon världen (haha), har precis vaknat upp ur min powernap. Har varit så himla trött och allmänt nere idag. Efter att jag slutade skolan vid elva så stod jag modell för ett projekt. Tänkte att "åh nu äntligen får jag åka hem och sova", väl framme vid min station redo för att kliva av ringer min vän Karwan mig, och påminner mig om att vi bestämt att sola i stan. Då var det bara att hoppa på första bästa buss tillbaka för lunchprat och en tjugominutare i solariumet..

Dags att ringa ett samtal och mysa ner under täcket nu, later!

RSS 2.0