kvällens outfit

kan ni tänka er att inom några timar så är det ett helt nytt år. detta år har bjudit mig på så mycket, både positiva & negativa händelser, men jag antar att that's life. sitter nu & väntar på att det ska ringa på dörren och sedan drar natten igång. här ska det dansas tills parkettgolvet går sönder!
hörs imorgon igen, ha en underbar kväll/natt. PUSSSS

nyårsafton

godmorgon, godmiddag eller vad säger man så här dags ? jag vaknade iallafall för bara en liten stund sedan & känner mig som någon slags mumie. straxt måste jag hoppa in i duschen & sedan lär resten utav dagen gå ut på att städa..

jag är så otroligt laddad inför ikväll så jag borde lägga i handbromsen redan nu

ät och var glad

nu innan jag somnar för natten så tänkte jag bjuda dom stackars svältande barnen i afrika på lite oxfilé, det blev nämligen kvar lite efter middagen idag.. (& ja jag vet att mina naglar ser förjävliga ut men sanningen är den att jag ska göra dom snygga inför morgondagen) godnatt till er för nu ska jag sova!

bild på mina nya älsklingar från scorett

måste påpeka det att jag är en aning smart, eller kanske bara väldigt efterbliven som tänker på så konstiga saker. MEN visst borde namnet scorett betyda "sko dig rätt" ?


lycklig tjej

wow jag är så otroligt glad. jag lyckades få med mamma in till stan, & jag kom inte hem med dom skorna jag kikat på utan ett par ännu snyggare! fick även med mig två superfina halsband ifrån stan samt en massa saker inför imorgon. bilder på skorna & halsbanden kommer om en liten stund!

supertaggad inför imorgon



sagan om ett par skor sända ifrån helvetet

alltså oh det går inte att beskriva med ord om hur sjukt arg jag är just nu. igår förmiddag så skulle jag beställa hem ett par supersnygga skor ifrån nelly.com & väntade på att mamma skulle komma hem så att jag kunde betala. men när jag skulle göra det så var dom plötsligt borttagna ifrån hemsidan. & det fanns ett par andra som jag hade i "andrahandsval" men dom var ju självklart också borttagna trots att jag dubbelkollade flera gånger..

& imorse då så tjatade jag på att mamma skulle köra in mig till stan för att jag måste ha nya skor tills imorgon. men så skulle hon tydligen göra massa annat och som vanligt så blev det en massa bråk..

så nu då, i hopp om att skorna på hemsidan skulle finnas där igen så gick jag åter igen in & kikade. så fanns dom där (!!!) men när jag skulle beställa så märkte jag att det bara fanns i storlek 40. alltså varför ? mina drömskor som jag skulle lägga en förmögenhet på, var helt plötsligt slut!

oj oj. men jag sitter här i min pyjamas & ojar mig för att jag somnade vid halv sju imorse. ibland så finns det så mycket annat som är viktigare än att sova. men ni, nu ska jag klä på mig & slänga upp mitt äckliga hår i en toffs & springa ner. för nu ska jag övertala mamma om att köra mig till stan ändå haha.. hör av mig mer senare om hur det gick! ;)

funderar på dessa skor ifrån scorett istället.. vad tror ni ?


från & med du

jag tänkte åter igen göra lite reklam för min vän andré zuniga. här har ni en cover med honom på låten "från och med du". skriv gärna & säg vad ni tycker, om inte annat adda snyggingen på facebook ;)

överraskning



alltså gud vad gulligt, jag tror jag dör! fick hem ett paket med denna ask.. "till Julia". jag har mina aningar om vem det kommer ifrån men jag kan inte svära på att mina vibbar stämmer. detta gjorde min dag!

för henne



magont & vågen säger ifrån, idioti

JAG BLIR GALEN! min snorunge till lillebror har tagit hit någon kompis, & redan imorse när jag sov som bäst så satte idioterna sig framför den där skit tv;n för att spela, i rummet bredvid dessutom. nu har dom suttit som två stuckna grisar & skrikit i flera timmar (!!!) & trots att jag har skrikit tillbaka nu ett antal gånger att dom ska hålla käften så låter dom bara mer & mer. idioti, detta är ännu ett skäl till att jag borde få kasta ut det där tvspelet genom fönstret..

hähä nej ni, nu ska jag gå & stänga av den där tvn för dom & äta en stor frukost. jag undrar egentligen hur många kilon man har gått upp under julhelgen här.. jag vågar inte ens ställa mig på vågen :(

sov sött, vakna blött

har precis kommit ut ur duschen & sitter just nu i min nya pyjamas, på mitt hårda golv dessutom!
jag tänkte bara tala om för er att jag lever ännu men mycket mer än såhär hade jag faktiskt inte tänkt att skriva. nu ska jag hoppa ner i sängen för några korta samtal & sen sova, godnatt!

dagens klädsel


I'm a dreamer

har varit iväg & solat inför nyårsnatten men sitter nu i detta onödigt stora och döda hus. jag längtar verkligen till den dagen då jag flyttar in i min egna takvåning, med en otroligt öppen planlösning & stora fönster på en utav stockholms mest exklusiva gator. ja man får drömma hur mycket man vill & det kanske är därför jag älskar att sova, då kan ingen säga till en vad som är rätt & vad som är fel..

& vi går tillbaka, vi går alltid tillbaka

har precis vaknat & jag har jordens största shoppingsug som ligger & trycker i byxfickan.. men anledningen till att jag inte kan göra av med mina pengar på shopping är för att jag kanske ska köpa en macbook pro av min älskade syster & hennes pojkvän. alltså, hör ni ? jag håller tummarna för att jag ska få ett samtal idag om att det nya batteriet är igång.. tills dess antar jag att jag får gå hemma i cirklar, för ingen jävel verkar vara hemma idag.
nej ni, nu måste jag springa in i duschen. jag känner mig som en levande soptunna..

gårdagens inköp:
hängselshirt från zara
midjehöga jeans från GT



godnatt mina pälsklingar

mår sjukligt illa för tillfället, säkerligen för att jag spänner mig & fryser som ett stackars gatubarn. tycker även synd om mig själv av någon anledning, antagligen för att jag får någon slags stämpel på mig som inte alls stämmer. men om jag ser tillbaka på mina timmar som jag hade i huvudstaden idag så kan jag inte hålla tillbaka ett leende. jag tipsade min vän om en kinarestaurang & visste att den låg någonstans kring östermalm. det slutade med att vi tog en paus i shoppingen för att ta oss genom ett yrväder med snö, vi letade i säkert 50 minuter efter den där lunchbuffén, väl framme var det inte mer än 8 minuter kvar tills dom skulle stänga.. haha men vad gör inte människor för två unga & snygga tjejer ? även små tjingtjongare kan vara riktigt hyggliga ibland. måste tillägga det att, om jag visste namnet, eller iallafall adressen till restaurangen så hade jag tipsat om den! ;)





haha, mitt rum är alltid lika "välstädat" efter att mickisela har varit här..

stress på mellandagsrean

herregud vilken dag. redan vid åtta imorse var det till att hoppa upp ur sängen för att bege sig in emot stockholms stad för lite mellandagsrea. det resulterade i ett par jeans & en tröja men mer än så blev det faktiskt inte.. kanske var det för att jag fick ta hand om en vän som mådde dåligt, eller så var det alla polisbilar som fick mig att tro att det var bombdåd på gång, haha. väl på pendeln hem ut i dessa trakter (med andra ord skog, mörker & en extrem kyla) så började tågtekniken plötsligt att strula. resulterade i att vi missade bussen hem, men med nöd & näppe hann vi trots allt fram till sista bussens avgång & nu sitter jag här.. egentligen skulle jag & mikaela ha haft en mys a la sisters med film, jaccuzzibad, hud- och hårvård, MEN så kom det till den punkten då vi alla måste avböja & stötta våra nära. vilket denna kväll blev fylld utav.. så min plutt lämnade mig för ca 30 minuter sedan & jag kan erkänna att jag känner mig ensammare än någonsin ikväll! nu ska jag ta & ladda in lite bilder, tillbaks om en stund igen

jag är ett ufo utan landningsfunktioner


tänk er hur ful man skulle vara om man inte hade någon näsa ? ja nu sitter jag här i min säng & tusen knäppa tankar snurrar i mitt huvud. imorgonbitti ska jag & min vän mikaela upp tidigt för lite shopping i huvudstaden.. med oss har vi även andré & ska även försöka möta upp en vän ifrån växjö som är uppe på besök. vi har inte träffats sedan sommaren 2009, helt galet vad tiden rinner iväg..

& på tal om konstiga tankar, vad skulle ni säga om ni fick ett chockbesked om att personen som driver denna blogg egentligen var en 68årig kåt gubbe ? något att tänka på, hur skulle man reagera om man bildar en uppfattning om en person som inte alls stämmer ?

det var inte jag




tummen ner för media markt


minns ni att jag för bara några dagar sedan publicerade ett inlägg där jag skrev om denna rea ? raderade inlägget som tur var & nu läser jag detta på aftonbladet. alltså man blir ju galen på alla dessa företag som ständigt lurar sina kunder. dessa killar var först i kön & hade väntat i flera timmar innan öppning just för att vara säkra på att dom skulle få tag i en macbook air som fanns på rean. när dom efter flera timmars köande kom in så fanns inte ens produkten i butik.. fan vad glad jag är att jag inte offrade min tid för att åka dit & bli besviken!

stockholm i mitt hjärta

sitter i telefonen & planerar inför veckan. ska upp till stockholm imorgon med en nära vän, det kan nog inte bli mycket bättre än såhär som vi har planerat.. jag uppskattar verkligen lov, skolan är överskattad

goodmorning sunshine


jag är jätteledsen över hur mitt bloggande ser ut just nu, varken inspirerande eller några sevärda bilder.. kan dock berätta att vi satt uppe halva natten här i huset & spelade rappakalja som går ut på att man ska ljuga ihop påståenden om ord så att det ska låta så trovärdigt som möjligt. efter det ska man rösta på det påståendet man tror är sant, haha kan ju skryta om att jag faktiskt stog som vinnare när spelrundan var avslutad! nej ni, nu måste jag hoppa in i duschen & sen bär det av emot frukostbordet haha. är ni också sådär att ni kommer ner då alla andra redan är klara ? ;)

det enda sättet ett bli kvitt din smärta är att radera källan till den


gårkvällen i bilder





godnatt till julafton

blir helt seg utav alla dessa snarkningar i detta hus. här i soffan bredvid mig har jag en syster & mamma som näst intill ligger på varandra & sover. resten utav sällskapet ligger på detta hus alla rum & sover, på övervåningen hör jag hur småbrorsorna spelar tvspel & jag själv gäspar mig till sömns snart.. det är ju helt sjukt hur trött man blir utav att bara äta & riva papper. jag har fått en hel del presenter både idag & igår oh är supernöjd, hade dock som sagt gett allt för den där macdatorn..

nej ni, nu ska jag sluta dräggla över allt man bara kan drömma om här i livet & istället packa ihop mina ting för att nana. jag antar att det blir en litet godnattsamtal också med den allra bästa samt planera lite inför mellandagsrean uppe i stockholm. satan vilken bra start på detta jullov jag har haft, hade inte kunnat begära mer än detta.. nästa att se fram emot är nyårsafton om en vecka, godnatt!

tidsinställt inlägg

tydligen ska vi ha fisktema på julbordet i år. syrran hade med sig levande musslor, (lägg märke till att jag sa levande!!!) samt räkor, lax & massa annat konstigt.. självklart finns julskinkan kvar på bordet som varje år, det är ju en tradition. ingen jul utan skinkan!


miss dee i julklapp

jag har glömt att berätta att jag faktiskt vann i en bloggtävling förra veckan, vilket jag upptäckte i tisdags. av en slump så kom jag in på bloggen klackarnaitaket som har vunnit en kategori på blog awards för något år sedan, där hade dom en tävling i samarbete med miss dee. allt man behövde göra var att anmäla sig till inlägget så varför inte tänkte jag, möttes sedan utav ett mail i tisdags, som hade legat i skräpposten sedan torsdagen, där det stog att jag hade vunnit tävlingen. men men, fick iallfall örhängena på posten idag, supersöta!

bjuder på mig själv


once upon a time in a town like this


god jul

spenderade som sagt min kväll hemma hos min pappa igår, vilkt var supertrevligt! natten slutade med en riktigt rolig film på kanal 5, så om ni inte har sett filmen "date movie" så måste ni verkligen se den.. haha. blev väckt vid 10.00 imorse & åt en riktig julfrukost & nu sitter jag hemma hos mamma igen & väntar på att någon ska komma hem, alla jobbar nämligen. i eftermiddag kommer även min syster & hennes pojkvän hit, samt deras lille knodd som ligger i magen.. oh jag kan knappt hålla mig tills den kommer ut, jag ska bli moster!



tågkaos & mikromat till frukost

satan vad jag har legat i stenhårt för att hinna med allt, ändå är inte rummet färdigstädat.. bussen hem till pappa går om 10 minuter men han & min lillebror sitter fast i tågkaoset uppe i stockholm. jag tänkte bara berätta det att jag inte kommer ha någon tillgång till dator förän imorgon, därför kommer jag inte kunna svara på några kommentarer.. jag kommer dock att mobilblogga tills dess så ni får kika in som vanligt. ha en bra kväll! puss

en värmande bild ifrån öland


godmorgon på er, är ju inte direkt uppe med tuppen om man säger så & har försovit mig.. måste försöka kliva upp ur sängen på direkten för att göra iordning lite saker, men i denna kyla har man verkligen inte lust till någonting.. kikade även in på statistiken här på bloggen för första gången på säkert en vecka, möttes utav en chock. nu på morgonen har jag redan haft fler träffar än vad jag hade på hela dagen igår. lite kul kan man tycka, & undrar självklart hur folk hamnar in här..

nej ni, nu måste jag ta tag i golvmoppen för att skura golv, vilket nöje (!) talk to you later

ett brev till en mytoman & allt vad du är

det finns en idiot i mitt liv som ständigt kommer tillbaka då jag går, & jag har gjort samma misstag och släppt in denna människa gång på gång. jag tycker synd om alla er som kommer att bli utsatta utav den här personen som ska sätta varje fotavtryck för att sedan, kasta kalla blickar över axeln. utan att röra en min när du ställer frågan, varför ? självklart är jag inte den enda & det vet jag om, det mindre trevliga är att dom andra är så blinda, blundar för allt som ligger under ytan. sorgligt att ens gå med på denna skit ska jag säga er. du ser personen, för att falla, för att höra på alla fina ord, för att bli fäst vid varje ögonblick. folk tror att dom blir hela med dig men hela livet blir bara trassligare. du sätter knutar på varje utväg.. jag kan inte ens räkna på mina två händer hur många personer du har avverkat under våra tre år & jag kan ju bara säga såhär, att om du vill komma någon vart i kärleken, som jag vet att du drömmer om, så borde du byta bana.. för du har väl hört uttrycket "what goes around comes around", jag är inte den som blundar för sanningen, & jag har så länge spelat med för att sedan explodera. ja inte minst tala om högt & tydligt att jag absolut inte går med på detta längre. jag hörde förra veckan att "saker & ting är visst som det var förut, vi kommer att bråka 100 gånger om" som om jag, efter att ha blivit lämnad i en stad jag aldrig tidigare varit i, skulle förlåta alla dessa påhitt som rent ut sagt får mig att undra vem i helvete är du ? du sa ord som "vi drar ett stort streck över det som hände" som om jag skulle glömma att du lämnade mig mitt i natten för att dra till en annan tjej. jag skulle kunna slänga ut en hel rad med olika material som pekar emot dig, men jag väntar med det så att ni andra hinner tänka till lite.. vet du vem detta är ? var inte så blind, vakna upp till verkligheten förfan & inse att du inte är den enda. du kommer aldrig vara den enda. denna person kommer, vad du än gör, att tillbringa sina nätter med någon annan. det spelar ingen roll om du ger allt som begärs. du kommer aldrig duga ändå, ingen kommer någonsin duga.. nu är jag så trött på lögner & idag fick jag höra allt från ett helt annat håll. något som avslöjade att inte ens till sin egna partner kan man hålla sanningen vid liv. du leker på okänd mark & det bränner just nu under dina fötter.. någon som utger sig vara så perfekt har visat sig vara helvetet själv. jag har straffats så många gånger tidigare & vet verkligen vad jag pratar om. någon av er kanske känner sig träffad & då säger jag bara, synd! om dig, som är så otroligt dum som inte har fattat att du är just nu en utav huvudrollerna i ett jävla spel..

& jag säger till dig som styr allt detta, att du kan idiotförklara mig tusen gånger om. spela någon slags teater som om du inte kände till mitt ansikte. men det är du som är rädd, rädd för att bli avslöjad, rädd för att bli sedd. du är som en rutten lök, tusen skal & alla lika obrukbara..
(och vill du ge mig konsekvenser för detta så vet vi båda två att det är för att du vet att jag har rätt, jag tänker inte ta dom en gång till)


har vi några snälla barn här ? nej tyvärr tomten

oh underbart, hade köpt en riktigt fin julklapp till en vän men nja. funderar starkt på att lämna tillbaka den med tanke på hur vissa människor beter sig. bara den som har varit snäll får klappar utav tomten, visst är det så ? men det var en tråkig historia så vad ska man göra åt saken ? ska nog ta och göra iordning mig för sängen.. imorgon blir det städning, slå in massa julklappar & sedan spendera kvällen hemma hos min pappa. är tråkigt nog förkyld lagom till jul, täppt i ena abnäsborren. jag blir ju galen!


and I will try to fix you

på ett sätt tycker jag om dig, så den rösten har du.. men gud, vad du äcklar mig!

bort med betygen!

alltså varför ? varför är skolan så himla orättvis ? usch, fy, blä & det är en jäkla tur att vi har lov nu.. skolan lär dock inte slippa mig, jag ska gå & spotta på skolan varje dag fram tills vi börjar vårterminen igen. nej det är inte skolan som är problemet utan alla som gnäller över sina "medelmåttiga" betyg. alltså nu sitter jag & läser detta ständiga prat om betyg, allt handlar inte om betyg.. du kan ha skyhöga betyg men vara världens odrägligaste person, då lär du ändå inte få jobb före någon som istället hade 50 poäng lägre än dig. ja, enligt mig är betyg bara några siffror som försöker få ungdomar att tävla om vem som är bäst i test.. ovärt på alla sätt & vis!


otroligt snyggt med suddiga cambilder, inte sant ? ;)

de sista julklapparna är inhandlade

sitter nu här hemma i värmen igen efter en sväng på stan. ja, även den rundan blev det ändringar på & det slutade med att jag inhandlade julklappar tillsammans med mickis och hennes pojkvän.. denna gång köpte jag faktiskt ingenting till mig själv utan slängde ut så mycket som #%"@?!£ kr, på tok för mycket rättare sagt. jag måste nog säga att jag är en av dom mest generösa personerna jag har träffat & hoppas därför att man en dag får tillbaka allt det man ger. (dock inte materiellt utan det får ni behålla)

som jag skrivit här i bloggen förut så älskar jag att skämma bort mina nära & genom att göra andra glada får jag själv ett litet lyckorus. tills jag inser att det inte blev några pengar över till mig själv.. haha

mot stan


yes ska dra mig mot stan nu, det hann bli lite ändringar så istället åker jag in till nyköping för att träffa lite folk där.. usch jag har verkligen ingen som helst lust till att dra mig ut i denna kyla men vad ska man göra liksom, det lär ju inte bli sommar & plusgrader bara för att jag stannar inne ändå, eller jo jag kan ju allt.. haha, någon som kanske känner att den vill dejta mig ? jag kan ge dig allt du vill ha, trolla fram det vackra ur det fula, som sagt så kan jag allt så tveka inte till att höra av dig, du snygga med muskler av stål som kan betala mina shoppingrundor.. livet är fullt utav möjligheter till att drömma, visst är det så ?

I cried, and you cried

drömde nog något av det sjukaste inatt. jag tror att det är min emetofobi som ligger bakom det mesta i drömmen, om inte annat så är det väl min snygga vän alexander som är boven till den.. drömde iallafall om magsjuka, om att alexander hade magsjuka & att han höll på och kramade mig men jag sa sluta. självklart så slutade han inte och jag brast ut i gråt & skrek på honom, då började han också gråta. och ja, det kan väl inte bero på mycket annat än "gråter du så gråter jag" han ligger mig varmt om hjärtat..

trots det att jag somnade vid kvart i tolv igår så är jag lika seg som en sengångare idag.. som jag sa igår så hade jag planer att åka in till stan men imorse hade jag verkligen ingen ork till det. dock insåg jag nu att jag visst borde ha åkt, lite impulsivt såhär så drar jag iväg senare i eftermiddag mot eskilstuna. jag känner mig verkligen inte i det bästa skicket för tillfället så måste rusta upp mig lite innan bussen går, måste dessutom städa här hemma.. jag som sa att jag skulle offra det mesta för lite extra kosing får ta smällen för det, min mamma läser ju nämligen min blogg ;)

jullov





hejdå den 21 december, vi ses om ett år igen

nej ni, ska nog hoppa i säng nu efter en väldans konversationer, alltid lika stört & flippat med människor som kanske inte alltid har alla hästarna i stallet.. undrar vart dom pollarna har rymt ? slutar imorgon med någon julkonsert i kyrkan (hatar kyrkor!) men dock är det några vänner till mig som ska sjunga så vad gör man inte ? sedan betygtrams & annat tråkigt, efter det håller jag tummarna för att någon har tid och lust till att följa med mig in till stan för lite "sista-minuten-shopping". alltså detta börjar gå över styr, känner mig inte fullt seriös ikväll så jag sätter en punkt här.

det får inte plats i ett paket


lögnen kanske är vild men jag är ju gjord för den


schackrutigt



idag bar jag min nya skjorta som jag inhandlade igår, så otroligt härligt tyg & väldigt slapp men ändå
så sjukt snygg. riktigt bra köp måste jag säga!

snart jullov

idag var den näst sista dagen i skolan denna termin vilket betydde att vi hade "klassens dag" samt volleybollturnering. vi satt alla i klassen med godispåsar nere på gårn & kikade på shutter island, dock somnade jag i mitten utav filmen och vaknade inte upp förän det var tio minuter kvar. kändes lagom surt sådär, dagen avslutades med volleyboll, dom spelade lärare mot elever & trots att det var inte med många poäng så var det lärarna som tog hem segern. nu ska straxt dammsuga huset för att tjäna lite pengar, en hundralapp extra i plånboken är väl inte helt fel..





vad är bloggshoppen & vad f*n vill den mig ?

dra åt helvete bloggshoppen, vad fan har du på min blogg att göra ? blir så sjukt irriterad, ska seriöst maila blogg.se & kräva att dom ska ta bort den fula bannern som dyker upp här.. funderar på att börja blogga på en annan sida, har börjat tröttna rejält på blogg.se!

saknar ett charmtroll


oh det är helt galet vad jag saknar denna unge, & hans andra syskon med för den delen.. det känns som om det var flera år sedan jag hörde den lilla grabben gråta efter att inte få några pussar, men denna bild är tagen så sent som i våras.. dock kan man verkligen inte se det med tanke på vilken förändring jag genomgått utseendemässigt, helt & hållet riktigt galet!

har ju trots allt varit en snäll flicka i alla mina dar

oh, jag har verkligen insett att jag behöver en mer avanserad mobil än den jag har just nu. att jag inte tänkte på det tidigare då jag satt & tänkte ut något bra att önska mig i julklapp.. jag kände att det satt någonstans i mig men kom aldrig på vad det var, men en iphone såklart! jag börjar känna mig tom i handen när jag håller i min mobil & eftersom att jag är ute och reser runt om i sverige så pass mycket så skulle det vara otroligt bra med en iphone. inte är det lätt heller att tjäna sina egna pengar i den här åldern inte, trots att jag skulle offra det mesta för att kunna tjäna lite extra kosing..

dagens klädsel



I'm a broken little bird in my mind

ja visst får man ångra sig, efter så många gånger man själv har fått en spark i nyllet så var det dags att ge en tillbaka, men jag sparkar nog backut & tar nu tillbaka det jag sa..

kom iallafall hem nyss ifrån en liten tur till lager 157, hittade lite saker till mig själv som jag kanske lägger ut bilder på här lite senare. var även ute efter en sak till en vän men ångrade mig i sista sekund & ska istället fara in mot stan igen på onsdag, funderar faktiskt på om jag ska dra iväg till stockholm onsdag-torsdag, det tåls att funderas över.. slänger straxt in dagens outfit!

söndagsbekymmer, jag tar tillbaka det jag sa

sitter här med min "varma koppen" & ska straxt hoppa ner i sängen, men först måste jag få ur mig alla söndagsbekymmer. varför finns ens en gång söndagar ? denna dag känns ändå bara väldigt nedstämd, gång på gång, varje jävla vecka..

he wants to own me, to control me



i dessa får du en riktigt het julskinka

just det, jag var ju och köpte lite julklappar för någon vecka sedan. glömde ju att visa er vad jag köpte till mig själv, mest för att det var lite komiskt att jag hade gått & nynnat "make my wish come true, all I want for christmas is you" hela dagen. men, ett par riktiga julhipsters fick följa med hem.. haha ;)


I'm only human, born to make mistakes


jag känner mig plötsligt som en ny människa igen, att lite färg på kroppen kan göra så otroligt mycket.. tog en 30minutare & en helkroppsmassage idag, kändes dock lite konstigt när man satt där & hela magen & rumpan vibrerade, haha. hörde dessutom rykten om att solarium ska tas bort för att det är så farligt,
är det någon annan som har hört det
& isåfall, hur blev det med saken ?

snow, sno, snorsnö!

fy för all denna snö. jag känner verkligen att kylan börjar gå mig på nerverna, detta år har vi haft snö 6 utav 12 månader, helt sjukt enligt mig..



drömmar & iväg mot "solen"

godmorgon världen. ligger fortfarande kvar i min säng & känner mig helt förlamad ska jag säga er.. i munnen! när jag dom senaste veckorna har drömt så biter jag mig i kinden vilket resulterar i en väldig smärta. jag förstår verkligen inte vad som är problemet eftersom att jag aldrig haft några tendenser till detta innan.. inatt har jag dessutom drömt en massa sjuka drömmar, om en och samma person. jag undrar vad det betyder när man drömmer om att bli skjutsad utav busschauffören på cykel ?

måste springa ner till köket för att äta lite frukost & nu ropar mamma och tjatar på att jag ska med och sola, eh ja det tackar inte blekfisen nej till.. dags att klä på sig antar jag.

I want an alien for christmas




under dom timmar jag var iväg under dagen så glömde jag totalt bort att jag äger en kamera, därav resulterade denna dag i en riktig brist på bilder. tråkigt nog eftersom att det inte har hänt så mycket på min front den senaste veckan.. hähä

sitter just nu med en telefon tryckt emot örat & pratar med en nära vän. jag funderar dock på om jag ska hoppa i säng tidigt idag eftersom att jag inte sovit speciellt mycket inatt, men som jag brukar säga, man måste ta ut alla svängar när man får chansen till det. & det är nog bara det jag gör just nu..

dagens


jag ser nästan ut som "den lilla kycklingen" på bilden. skyller på att kylan kändes förjävlig när jag stog i minusgrader med min transparenta skjorta..

julmys i tyresö

ojdå, jag borde sluta med att lova er en massa uppdateringar eftersom att jag aldrig lyckas hålla mina löften. nu är jag hemma igen efter en trevlig dag uppe i stockholm med lite släkt. är dock superhungrig så jag ska springa ner & leta fram något nyttigt, är så sjukt sugen på sallad! bloggar mer om en liten stund då jag och min mage har rett ut våran lilla tvist..

dålig webbcam

sitter nu på golvet i mitt rum & lyssnar till mammas problem kring inslagningen utav julklappar. straxt ska vi röra oss mot stockholm för "släktträff" eller liknande hemma hos min mormor.. det är några utav mina kusiner som jag inte har träffat sedan förra årets lucia som ska vara där (!!!) tänk er, vi som träffades så ofta när man var yngre. nej ni, det är nog dags att börja röra sig mot ytterdörren. mobilbloggar under dagen, puss

fri från klorna av illusioner och hjärntvätt




drygar mig på "kissies" bekostnad


fredagkväll

eftersom att jag inte har varit i skolan idag & jag ska iväg tidigt till stockholm imorgon, så blir det en lugn hemmakväll denna fredag.. jag har precis ätit en god middag med min familj & ska nu städa iordning här på mitt rum, samt bädda rent med nya lakan osv, finns det något bättre än att krypa ner i en renbäddad säng ? jag skulle inte tro det..

mmm.. nästan som marabou!

denna jacka måste vara något av det snyggaste mitt öga någonsin skådat.. 999kr ifrån zara, jag måste bara ha den! ojoj, jag känner att det har blivit väldigt mycket gratisreklam för denna butik på det senaste.


I had no choice to close the door, now you wanna get back in


skålla mig till döds


jag måste verkligen säga det att jag har den absolut snällaste & sötaste hunden man någonsin kan tänka sig. efter några minuters jobb för att få den lilla hårbollen att sitta still så satt hon & posade för mig som en riktig pingla. se bara så otroligt oskyldig hon ser ut!

nej ni, nu ska jag hoppa in i duschen för att åter igen kunna känna mig som en människa..

en kommentar till inlägget rökning

jag måste bara stryka under det faktum att jag absolut inte är någon överklass snorunge som någon skrev i en kommentar. & dessutom så ser jag inte ner på rökare som personer, jag själv har många vänner samt familjemedlemmar som röker & jag hatar dom inte för det. men jag står för vad jag skriver & jag tycker att det är otroligt korkat att röka när man i dagens samhälle faktiskt vet hur farligt det är.. & det är klart att det finns undantag angående hur man börjat röka & si och så, men väldigt många unga i dagsläget börjar röka just för att det är socialt och faller för grupptrycket. vilket jag tycker är extremt svagt!


no woman no cry

dålig uppdatering under dagen, jag vet. men här delar jag med mig utav en video med min otroligt underbara & duktiga vän andré.. ja ni tjejer, ni kan bara drömma om honom.

äckliga rökare med noll självdiciplin


rökare är otroligt korkade. rökare är äckliga. rökare är dom svaga som faller för grupptryck.
rökare är små äckliga as som tvingar på sin rök på oss stackars oskyldiga ickerökare.. jag blir som spyfärdig då man sitter på bussen & personen fem stolar framför sprider en lukt utav askfat i hela utrymmet. vem vill dessutom åldras i förtid i följd utav dålig & grå hy ? idiotiskt, patetiskt, ja listan kan bli otroligt lång. dessutom är det verkligen inte gratis & ett väldigt slöseri med både pengar och tid.. inte nog med det så är det otroligt många underklassmänniskor som röker, men varför då kasta bort ca 40-50kr på ett ciggpaket när man absolut inte har ekonomin till det ? då man sedan går och röstar på sossarna för att leva på andras pengar. jag drar absolut inte alla över en och samma kam men det finns så många kopplingar mellan saker och ting. man kan se långa vägar på vem som röker och vem som är en frisk ickerökare som faktiskt kommer att ha sina lungor i hyffsat gott skick, dock utsätts även vi ickerökare för den dödliga röken vilket gör mig arg. det är en sak om du som röker vill utsätta dig för denna farliga rök, men att sedan påtvinga andra i din omgivning att andas in den.. nej jag tycker att tobak över huvud taget borde bli förbjudet att köpa & sälja här i Sverige. vi lever trots allt år 2010 & vi vet hur farligt det är med alla dessa illaluktande cancerpinnar. jag kan även tala om för er att om jag hade ett företag så skulle jag aldrig anlita en rökare, rökare symboliserar svaghet & det skulle kunna skada varumärket. "att röka är en dålig vana & gör en inte till en dålig person", jo på sätt och vis så gör det de. att en person inte kan stå emot grupptryck är inte någon bra personlighet.. för vem fan tycker att de första paketen cigg är goda att röka ? allt handlar om att vara en i mängden, att inte kunna säga ifrån.
våga säg nej till rök!



roliga annonser

hittade en artikel på aftonbladet där dom skulle kora blockets roligaste annonser. artikeln & fler annonser kan ni hitta här.. man kan dessutom vinna 10000kr om man är med & röstar, så rik som jag är så behöver jag ju inte några ynka tusenlappar så jag skippar. ironi, jag äger så mycket som 300kr, man kanske borde satsa all in ändå, jag skulle ju faktiskt ha råd med den snygga ostronsängen ;)


transparent skjorta



har precis ätit en god avokadosallad samt provat mina nya kläder. jag är fortfarande inte helt säker på om jag ska behålla byxorna eftersom att dom inte riktigt är den stilen jag brukar använda. men men, man måste ju variera lite i klädselväg men som sagt, måste tänka över det.. annars så är jag otroligt nöjd med den gröna transparenta skjortan, hittade lite smått & gott i garderoben som matchade perfekt till färgen, bl.a min snygga väst ifrån GAS & detta gamla skärp. lär bli riktigt mycket använd tiden nu framöver..

självmordsbombare skrämmer mig

jag har bestämt mig för att tänka mer på att skriva är istället för e, samt det istället för de.. vilket jag har sett kunnat bli en hel del misstolkningar i texten då man översätter den till bland annat engelska ;)

hur som helst så är snart dagens ljuspunkt kommen. jag fick nämligen reda på att mina kläder ifrån H&M som jag beställde förra veckan redan har kommit. ikväll kommer jag därför säkerligen sitta bänkad i min garderob för att knåpa ihop snygga outfits till helgen. jag ska ju tillbringa helgen i vårat "bombdrabbade" stockholm, läskigt.. tänk om jag dör i en explosion ?

tisdag.. eller e de onsdag ?

jag e trött & jag känner mig så sjukt sliten.. sen i fredags har jag stapplat omkring här hemma med en yrsel som inte vill släppa vilket gör mig galen. dessutom vill jag sola & jag vill shoppa, men mest av allt vill jag nog åka iväg på semester, iväg ifrån kylan & all den här snön. & jag vet att jag borde plugga, men jag har noll inspiration till att öppna upp de där gamla skruttiga böckerna som våran skola säkert inte köpt nya sen 70talet.. jag vet att jag kommer få sota för all min negativa energi när jag e tillbaka i skolbänken igen, men den smällen får jag ta då.. nu ska jag fortsätta med att göda mig själv här hemma så får jag någon tröst iallafall, mat.. jag undrar om man kan bli solbränd om man ställer sig framför brasan ? man kanske borde prova..




så sant som de e skriket

minns ni grynet som hade ett program förut när man var yngre ? åt minstone var jag liten på den tiden & minns hur jag satt oh kollade på hennes program till jag blev fyrkantig om ögonen. jag har även en tröja ifrån henne där de står "ta ingen skit!" som jag brukar sova i, & om jag inte minns fel så har jag även en där de står "man blir kär i vem man vill" som skräpar någonstans. men jag tror faktiskt att hon den där grynet, hon e nog trots allt inte så dum..

outfit från zara



eftersom att jag vet att de faktiskt finns några killar som läser min blogg så tänkte jag ge er tips på lite snyggt inför vintern.

enligt mig så e de väldigt viktigt hur en kille klär sig. jag själv får en ganska snabb uppfattning om hur en person e genom klädstilen, & ja oftast så får jag även rätt uppfattning.. de kanske låter konstigt de jag skriver men som den klädgalningen jag e så hänger mycket faktiskt på kläderna. självklart e jag inte en sån person som väljer vänner efter hur dom klär sig eller var dom inhandlar sina plagg. jag kan ju själv säga att jag inte köper några speciella kläder utan handlar där jag helt enkelt hittar något snyggt.

men många utav er tjejer e säkert någolunda lika som mig. trots att man själv kanske inte riktigt tänker på de så ofta så tror jag att man avgör utseendet genom kläderna. om jag t.ex träffar en kille som jag tycker e ursnygg, men så har han dessvärre ful klädstil, då ser han på något sätt inte lika bra ut längre. & självklart tvärt om, en person som kanske inte alls ser speciell ut men istället har ursnygg klädstil, då ser personen genast mycket bättre ut.. enligt mig som sagt, kanske får jag världens stämpel på mig nu som idiotförklarar mig. men jag måste understryka de att jag absolut inte dömer folk efter utseendet på någon annan än mig själv! äh allt jag skriver blir mer som ett recept på sönderkokad gröt, ta de jag skriver med en nypa salt..

ett samtal

med beccah i telefonen..

rebecca säger: jag skulle vara rädd att barnet hamna snett eller blev en dålig människa
jag säger: ja jag kom ut fel
rebecca säger: va vadå ?
jag säger: ja när jag skulle födas så hamna jag fel
rebecca säger: men jag menar hamna snett i livet (brister ut i asgarv)

man blir som man blir när man inte blev som man skulle..


ny design

ursäkta röran här på bloggen men under dagen kommer de förhoppningsvis upp en ny design här. dessutom så e de väldigt mysigt med gamla & smutsiga speglar ;)

macke tar ut sin ilska, blir tillsagd av läraren


thank you for lovin' me


lucia

har suttit här & kikat på lucia under en timme, fasen vilka julfeelings man börjar få..
jag känner verkligen att de börjar bli dags för att inhandla de sista julklapparna!



älskade morfar



världens finaste låt


svar på tal



nu var de inte de att dom små röker & dricker var de jag syftade på, utan de att många absolut inte kan bete sig.. när man till och med pissar på en lärares bil har de väl ändå gått för långt ? detta e absolut inte de enda som har hänt, när jag säger sjuorna så e de faktiskt så att jag e inte ensam om att tycka såhär. & även om jag skulle vara ensam om de, så står jag för vad jag säger. självklart så finns de vissa som e värre än andra & jag ska inte säga att de e alla som beter sig såhär..

men sen till "klasse" så kan jag ju bara säga att jag vet om att de alltid kommer finnas folk som busar eller vad du vill kalla de, men när man bl.a pissar på bilar så e de inte längre ett skoj utan något mycket värre.. & dessutom, om jag e ett pissluder så finns de ingen som tvingar dig till att gå in & läsa min blogg. jag tror heller inte att du skulle få ut något av att pissa på mig eftersom att jag själv inte gjort något fel. de här e min blogg & jag har absolut inte hängt ut någon, trots att vi alla på skolan vet vem de var som gjorde detta. jag skriver vad jag vill & ingen har någonsin tvingat dig att läsa de jag skriver, så du borde nog själv tänka över vad du vill få ut med din kommentar..

godmorgon & hejdå

sitter här nyduschad & ska straxt sätta igång med sminkningen. idag bär de åter igen av emot stockholm & tumba för att träffa min underbara morfar, världens bästa morfar måste jag säga.. har tyvärr inte träffat honom på ett halvår trots att vi inte bor mer än en timme ifrån varandra. yrseln sitter kvar idag trots att jag har gjort allt för att få den ur vägen, jag antar att de blir att stanna hemma ifrån skolan imorgon om de inte blir någon drastisk vändning. jag e nästan lite rädd att jag ska ramla & slå ihjäl mig..

bild sen i somras då man var relativt ljus i håret

SATC

ni har väl inte missat att den gamla sex and the city filmen spelas just nu på tv4 ? jag har nog sett filmen ett tiotal gånger innan men man tröttnar aldrig.. ett gott tips att kika på

lördag

var uppe med tuppen vid sex imorse & redan när jag skulle kliva upp ur sängen förlorade jag balansen. jag som trodde att den extrema yrseln skulle gå över innan jag skulle sätta mig på tåget upp till stockholm, men inte gick den över.. mötte upp andré på tcentralen efter mycket strul med sl;s pendeltåg men kom inte längre än så. jag kunde nämligen inte gå utan att jag rent ut sagt höll på att ramla omkull. eftersom att latinon hade med sig sin gitarr & vi stötte på några kassa gatumusikanter så drog han fram gitarren & spelade en låt, fasiken vilken positiv reaktion de blev.. var tyvärr tvungen att kila hemåt redan vid ett eftersom att balansen var allt annat än okej, mötte upp mamma på hemmaplan för att sedan dra oss in mot sjukhuset. jag hade tydligen något i form av "kristallsjukan" vilket betyder att jag har en svullnad bakom öronen/i huvudet som har satt sig på balansen.. har sovit sen jag kom hem men insåg att de e nog bäst att spara sömnen till natten. vad man ska hitta på har jag ingen aning om, fasen vad surt de känns att vara sjuk på en lördag.

sitter i bilen på väg till sjukhuset. fick...

sitter i bilen på väg till sjukhuset. fick tyvärr lämna stockholm tidigare eftersom att jag inte alls mår bra, berättar mer när jag e hemma..


jävla sl som alltid strular. just nu sitte...

jävla sl som alltid strular. just nu sitter jag i årstaberg och pendeln har ingen ström, vi står alltså helt still.. idioti


sjuk ?

ska hoppa ner i sängen nu & försöka sova några timmar, har dessutom sjukt ont i min mage men vad de beror på har jag ingen som helst aning om.. kikade även på idol precis & säger bara yes! min favorit olle åkte ju ut förra veckan men jag har nog alltid varit ganska säker på att kungen jay smith skulle vinna. så ett stort grattis till honom & vinsten innan jag går oh lägger mig.. sov sött så får vi se när jag får tid till att uppdatera igen!


ufoupptäckt i nyköping



jag nämnde ju igår att min mamma fyller år idag, hela 44 år faktiskt.. därför sände vi iväg en sån där ballong ni vet som dom brukar göra i thailand bl.a på högtider ?
jag undrar hur många som såg denna konstiga pryl & trodde att de var ett ufo, de såg faktiskt en aning skumt ut måste jag säga ;)

så fin

den här veckan som gått har varit som någon slags dans på rosor, trots att jag inte alls dansar bra så har någon lyckats leda mig till de rätta stegen. jag kan inte säga något annat än att jag mår bra & om jag skulle beskriva känslan så e de inte bara fjärilar i magen längre, utan även fåglar stora som påfåglar som gömmer sig här inne.. jag har på kort tid funnit mig själv i någon som ger mig all den styrka jag sakta men säkert tappade för länge sen, & de känns så bra. att någon som dig, en vän & rösten jag längtar hela dagen efter att få höra. jag vill aldrig ta de sista danssteget, aldrig förlora denna känsla..


sitter just nu i bilen på väg hem ifrån st...

dsc00780 (MMS)

sitter just nu i bilen på väg hem ifrån stan.. ikväll blir de att ta de lugnt framför idol och imorgon bär de av mot stockholm. mysigt!


helgens mysschema

tjena mittbena, har spenderat mycket tid utav de senaste timmarna i telefonen med bl.a mickis & emma men även fina andré. har storslagna planer inför helgen, imorgon ska jag åka iväg med mamma & bror för lite shopping, samt förhoppningsvis möta upp lilla mikaela på stan.. på lördag ska jag in till sthlm city några timmar för att möta upp den lilla latinon & på söndag blir de att storma hemma hos moffar för lite söndagsmys. jag hatar vintern, men med mörker & kyla kommer även mysiga hemmakvällar.. de uppskattas!



nyttigt & gott

har suttit här framför kaminen med min mamma ett tag nu men allt hon gör e att prata i telefonen. vi har även lagat lite god sallad tillsammans & ska straxt städa upp lite här hemma inför imorgon.. min bästa mamma fyller nämligen år då!

äckliga ungar

jag e helt chockad, äcklad & så himla arg.. vart e världen på väg kan man undra, nu för tiden sitter de små ungarna som precis lämnat mellanstadiet & dricker sig fulla om helgerna, röker fimpar & tänjer på alla gränser. jag kan ju börja med att säga att de sjuor som har börjat i skolan detta år e lika många som alla 9or & 8or e tillsammans.. bara genom de får ni säkert upp en ganska klar bild om hur korridorerna ser ut. idag fick jag veta en annan sak också, en snorunge i sjuan har tydligen pissat på en ny lärares bil. hur lågt kan man sjunka egentligen ? de där idioterna till småbarn borde få sig en rejäl omgång slag i ansiktet.. inte minst bli pissade på, finns de någon frivillig ?


sitter här i telefonen & pratar med finaste andré


alla dessa blåsta killar


julshopping

hej på er allihopa, som jag skrev igår så skulle jag till stan idag så de e därför jag inte har hunnit med att blogga något. drog med mig ett par vänner för lite shopping, väl i stan så splittade vi dock på oss så att killarna gick på annat håll. lika bra de kan jag tycka då vi sprang omkring som galningar i alla klädbutiker.. jag fick med mig två väl utvalda & allt för dyra julklappar men även en liten sak till mig själv, haha jag kunde inte motstå!

dag 6 - idag

oh denna lista e verkligen ingenting för mig känner jag men man ska alltid avsluta något man har påbörjat med, de fick jag lära mig när jag växte upp iallafall..

idag så har jag varit trött & gått med en dundrande huvudvärk hela dagen, jag e en sån där som tror att jag e sjuk hela tiden (hypokondriker ?) så om jag skulle få analysera mig själv skulle jag säga att jag e på väg att bli dödssjuk & tampas med svininfluensan, men riktigt så illa e de trots allt inte..

jag har sovit under dagen & försökt att vila upp mig. jag vet att de e viktigt att jag e i skolan de här sista veckorna & försöker göra de absolut bästa ifrån mig. jag har även hunnit komma fram till att jag inte e nervös över mina betyg, vem ska jag försöka få bättre resultat än ? den enda jag ska övervinna e mig själv, jag ska lyckas höja mina betyg & de e jag säker på att jag har gjort..

nej de finns faktiskt inte så mycket mer att säga om dagen så jag sätter en punkt här.

alvedon e grejen

har precis kommit ut ur duschen, har jag nämnt att jag tycker att de e så otroligt skönt att duscha ? helst ska de vara sådär kokhett vatten så att man nästan bränner sig & flera korta gånger om dagen, de kan inte bli bättre.. just nu sitter jag här & dricker juice samtidigt som jag trycker i mig alvedon, jag ska bli bra tills imorgon, jag måste bli bra tills imorgon. jag ska nämligen till stan imorgon med en vän för att inhandla lite julklappar & en ny parfym till mig själv.. nej ni mina kära vänner, & ovänner med för den delen, nu ska jag läsa igenom lite skvallertidningar oh sen e de sovdags. sov gott!

bjuder på en bild på min underbara vän rebecca

lite nytt till garderoben

ni har väl inte missat H&M;s nätrea ? skulle klicka hem en transparent skjorta men tydligen så var man tvungen att handla för minst 200kr så jag passade på att klicka hem ett par byxor också. nu hoppas jag bara på att de blir en snabb leverans!


'make you feel my love'


jak ska göra kaos mett mitt huvut

hej på er. igår somnade jag efter ett supergulligt samtal & de fick jag tyvärr sota för imorse, försov mig nämligen & fick stressa iväg till skolan.. väl i skolan så kände jag hur allt föll ner som en bomb & jag drog därifrån i dunkande huvudvärk. nu har jag sovit i några timmar men har fortfarande någon skum känsla i kroppen, de kan nog vara den där fotograferingen sen helgen som satt sina spår i mig.. men men, nu ska jag inte sitta & beklaga mig utan istället sätta på någon film eller liknande.. see you later


dag 5 - de som gör mig rädd

något som gör mig rädd e att inte få släppa ut alla känslor på rätt sätt. att inte alltid veta var man har sig själv tänker jag e naturligt & alla har vi dagar då känslorna ligger allt för ytligt & blir mer eller mindre synliga. men rädslan att känna sig ensam & vilsen e den som trycker emot brsötkorgen. visst e de så att vi alla behöver bekräftelse att någon finns där för oss & som kommer att stanna ? jag e en sån person som allt för ofta gråter för att jag på något sätt känner att jag får ut alla känslor då, men jag e även den som skriker & slår då saker oh ting känns allt för jobbiga. innerst inne e jag den där tjejen som behöver en stabil grund att stå på & som hatar förändringar.. rent ut sagt ganska osäker i mig själv med andra ord, de kan man inte tro va ?


de e lätt att spela cool, inte sant ?

jag måste få ur mig lite ilska & därför vänder jag mig hit.. vad man än gör för människor så möts man utav beteenden som chockar mig lika mycket varje gång. senast idag såg jag hur en "vän" till mig blev irriterad & ledsen över något tjaffs i skolan. jag såg & eftersom att vi satt på olika lektioner så skickade jag iväg ett sms för att denna person skulle förstå att de absolut inte var något att ta till sig utav, eftersom att dessa killar alltid retas med allt & alla. men, som så många gånger innan, så möts man utav hårda ord vilket jag inte alls uppskattar i en sån situation & jag börjar tänka "varför ska jag lägga ner min energi för att människor ska må bra, när dom själva aldrig kan visa att dom uppskattar de". ja jag kanske låter töntig, men de händer för ofta & att höra att man inte förstår betyder ingenting, nej jag ville bara säga dig att du inte ska ta de personligt & ursäkta mig att jag bryr mig om hur du mår.. haha, men nu vet jag ju, vilka som e värda att lägga ner energi på & inte.

jag antar att jag inte e själv om att tycka såhär, men ibland känns de som om man e den enda människan här i världen som bryr sig om andra & uppskattar själv när andra visar att dom finns där för en.. tydligen finns de folk nära inpå mig som e totalt rubbade & verkligen inte inser vad man har förn man förlorar de!


bilder ifrån helgens fotografering



hatar skoläcklet

nej ni fasen vad jag skäms, jag har två inlämningar i hemkunskap tills imorgon & ett svenskaprov på lyrik.. ändå sitter jag nu här och går ner i depression för att jag inte har några pengar till att shoppa, fasen vad jag önskar att jag hade ett helgjobb & kunde tjäna lite extra pengar. nej ni, jag ska inte sitta här & tycka synd om mig själv längre, istället ska jag tröstäta vilket jag har gjort sen jag kom hem ifrån skolan.. jag gör de jag ska i skolan så snälla, kan jag bara få vila ut när jag väl e hemma de få timmarna jag har kvar innan jag måste sova igen ? JAG HATAR ATT PLUGGA & JAG HATAR MINA HUMÖRSVÄNGNINGAR, tack & adjö till äckelskolan - malmaskolan, till dig kommer jag aldrig att återvända!


mycket plugg de sista veckorna

nu sitter man åter igen här hemma & ska straxt plocka fram skolböckerna för en intensiv pluggtimme, har nämligen flera prov denna vecka & jag inser att skolan inte e något att leka med längre..

helgen resulterat i några bilder

nu ska jag straxt hoppa i säng & om jag har tur så får jag förhoppningsvis ett samtal om en liten stund. gulligt med ett kvällssamtal innan man somnar för natten.. imorgon e de åter igen tillbaka till skolan & slitet med skolböcker och annat tjaffs. sov gott



TACK!

vet ni att just nu så sitter jag med en underbar känsla i kroppen, & den har jag haft enda sen inatt då min dag inte hade kunnat börja mycket bättre. & denna känsla kommer ifrån ER, för att ni alltid e så vänliga emot mig. de e hit & till mina läsare som jag vänder mig i både mina värsta & bästa situationer, kan ni tänka er, att jag lämnar ut så pass mycket av mig själv till er ? jag e så otroligt glad för de mail jag får om allt de possitiva ni har att säga om mig & min blogg, men denna blogg e inte bara min, utan även eran..

när jag tänker på allt så blir jag så himla glad, jag har trots allt fått upp kontakten med en hel del människor genom denna blogg & jag har även fått fantastiska erbjudanden.. när jag mådde som värst så var de här jag fick stöd, & likaså där så var de utav ER. jag vet dock att jag e riktigt dålig på att svara på era kommentarer & jag har sagt de förut men nu ska jag verkligen skärpa till mig ordentligt.

jag vill att ni ska veta att jag alltid blir lika glad då jag hör någon säga att den läser min blogg, senast igår fick jag höra av en liten tjej på facebook som addat mig att hon hade hittat mig här.. den känslan att någon uppskattar de man gör e obeskrivlig, & visst e de så, ibland måste man höra de possitiva för att få påfyllning utav styrka, & vi alla vet att man ibland behöver höra att man duger..


desperate for changing

just nu e jag mitt uppe i att klippa håret, jag har länge varit trött på de & nu ska jag göra något åt saken. än så länge har jag bara påbörjat att klippa bort de slitna men ska sen försöka att få till någon form på de hela haha.. inte e de lätt inte men vad gör man inte på en söndagkväll ?


ut i kylan

godmorgon på er, vaknade av att beccah skrek på mig att jag hade besök. jag blev helt paff & de var några tankar som började snurra i mitt huvud innan jag insåg att de bara var hunden som kraffsade på dörren.. nu har vi iallafall hunnit äta frukost men måste springa iväg till bussen på direkten, har inte ens hunnit klä på mig ännu, illa! e väl tillbaka här i värmen igen om ca en timme.


I reach out my hands and touch the sky


dag 4 - mina syskon

eftersom att jag missade att skriva om dag fyra i listan "lär känna mig på 30 dagar" så ligger jag nu en dag efter, men men. här har ni inlägget som skulle ha kommit igår..

jag har två halvsyskon & med dom delar jag samma mamma. dock har jag växt upp med dom omkring mig sen bara några år tillbaka & ser därför ingen skillnad mellan mina hel -och halvsyskon.. dessa två e min storebror daniel & min storasyster jessica, båda e två riktigt varma människor & speglar mig ganska bra. jag har även en helbror som heter elias & fyller 12 år nu i februari, även han & jag e väldigt lika men bråk mellan oss uppstår lika ofta som man går till skolan, alltså allt för ofta. de finns inte mycket mer att säga om mina syskon annat än att jag e otroligt glad att jag har dom & jag älskar dom alla otroligt mycket.

nu har jag ingen aning om mina äldre syskon vill medverka här i bloggen så därför avstår jag från att ladda upp några bilder på dom. ni får istället nöja er med en bild på lillebror

stand still look pretty


jag ska aldrig mer gå ut

jag har aldrig frysit såhär mycket i hela mitt liv! när jag kom in efter våran tripp ut i snön så höll jag seriöst på att gråta ihjäl, de stack så sjukt mycket i hela min kropp & så fort jag rörde något kändes de som 1000 nålar.. men men, nu ligger jag här i soffan med ett tjockt täcke & vantarna e på. om en stund kommer de ut lite bilder här, jag hoppas verkligen att de blir värt slitet i slutändan.. nu måste jag fixa så vi hörs sen, puss


lekstadienivå



nu ska jag & beccah dra ut i snön efter allt för få timmars sömn.. vad vi ska göra får ni reda på senare, vi hörs igen när jag e tillbaka i värmen.

tjocka korven

idag när jag & beccah satt inne på gatugrillen i gnesta så skulle rebecca köpa en korv.. haha vilket jag trött som jag var tyckte var superkul.

rebecca; jag vill ha en grillad korv
gubben; jaha okej, vill du ha tjock eller smal korv ?
rebecca; SMAL! eller hur smakar den tjocka korven då ?
gubben; dom smakar likadant bara att den tjocka innehåller mer fläsk
rebecca; jag vill ha en grillad SMAL korv
haha detta tyckte jag var så sjukt kul så att jag har skrattat åt de hela kvällen..


fredag




haha vilken jäkla kväll, helt crazy men nu sitter vi här lagom huggna i ryggen utav john blund som tror att han kan bestämma över oss. men nej, vi ska straxt plocka fram choklad, tända ljus & ta fram den nystämda gitarren oh visa upp sina talanger. visste ni att jag spelade gitarr förut & sålde min elgitarr för typ ett år sen ? dock spelade jag bara blinka lilla stjärna & låtar som björnen sover. men men, mer om vad vi har haft för oss får ni reda på lite senare, nu behöver vi inspiration. puss

snökaos

vilket kaos de e överallt! jag lämnade huset här vid fyra, stog ute i 30 minuter för att bussen var försenad. väl inne för att byta buss så hade vi såklart missat den, då fick jag vänta ytterligare 30 minuter för att rätt buss skulle komma. självklart strulade även beccahs pendeltåg & även de var försenat. så då hade vi missat bussen IGEN! men men, nu e vi iallafall hemma & ska kika på idol samt laga ihop något att äta. vi hörs later, puss..

klippa & färga ?



hittade denna bild tagen i somras, när jag ser hur ljust brunt hår jag hade där så påminns jag om att jag faktiskt e ljusblond egentligen. jag funderar på att klippa av mycket utav mitt hår & sedan försöka få tillbaka min naturliga hårfärg. mitt hår känns så dött & trist just nu så de skulle inte sitta helt fel med en liten uppfriskning i de.

nu väntar jag på att klockan ska ticka på, om ca en timme ska jag möta upp en god vän vid pendeln & ska sedan spendera våran helg tillsammans. jag ska även försöka få till någon ny bild till headern här under helgen så att jag kan göra en liten uppfriskning även här, de känns lite konstigt att se löv här i bloggen när vi har haft ett tjockt snötäcke i flera veckor nu.. jag antar att de blir en del bloggande i helgen, men jag ska inte säga för mycket!

drömoutfit ifrån topshop


dresscode


nu var de länge sen som jag visade upp en dagens outfit men de beror på att jag prioriterat annat liksom. jag känner även att jag inte klär mig något vidare inspirerande för tillfället då jag måste kasta på mig lager med olika klädesplagg för att hålla värmen!

skor - skopunkten
spetslinne - london
kavaj - london
byxor/leggins - zara

dag 3 - mina föräldrar

mina föräldrar e en tant & en gubbe på 40+ som e skiljda sen flera år tillbaka. sen ett år tillbaka har jag bott hos min mamma på heltid & jag har aldrig mått så bra som jag har gjort nu på riktigt många år. min mamma e jättesnäll på alla sätt och vis men vi båda e väldigt envisa & har båda hett temperament vilket inte alltid ger lugna puckar i detta hus.. vi båda e trots allt riktigt lika varandra till både sättet & utseendet vilket får oss att gå ihop hyffsat bra, men då ska ni även veta att jag inte e en lätt person att vara förälder till.. min pappa bor jag däremot inte hos längre utan vi ses & pratar ganska sällan vilket e trist. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den biten förutom att han e en snäll prick men likaså han e väldigt envis. de klart att de känns konstigt att inte bo med båda sina föräldrar men de var de jag behövde för att bli stabil i mig själv, vilket jag blivit mer & mer den senaste tiden.. pappa har fortfarande barnasinnet kvar & galen humor, vilket även jag har, så när vi väl träffas så springer tiden iväg allt för fort!



världens bästa & gulligaste föräldrar!

19:32



hett i flemmingsberg



dag 2 - min första kärlek

om jag ska se tillbaka så hade jag några småkärlekar när jag gick mina första år i skolan ute i tyresö. jag skäms inte över att säga de så om niclas, andreas e eller fredde ser de här så kan jag bara le åt de gamla tiderna.. dock var min första riktiga kärlek när jag började tvåan & jag var jättekär i den killen just då, vi var även tillsammans & han var sådär mysig som alla killar borde vara. jag kommer ihåg att vi gav varandra presenter ibland & jag fick någon slags "diamant" som skulle betyda något speciellt.. supergullig kille!


ett tips måste ha pålitliga källor


jag upptäckte en kommentar i ett föregående inlägg där någon trodde att jag kopierat texten där jag gav er råd om hår. självklart e jag inte någon copycat & här i min blogg ska ni vara 100% säkra på att allt ni läser kommer ifrån mig. dock kollar jag runt på olika hårsidor & letar mig fram till något jag tycker känns rätt, jag kollar även upp så att de e säkra källor & aldrig i mitt liv skulle jag kopiera något någon annan har skrivit. så nu vet ni de, ni kommer inte behöva läsa något som inte jag har skrivit & skulle de vara något så skriver jag självklart varifrån de kommer. hoppas att jag inte rörde till de för er nu..

kall vinter

jag e så otroligt nöjd över min senaste svenskalektion, de känns som om jag på något sätt äntligen hittat punkten i skolan där jag kan visa vad jag går för. fick kommentarer som "kanon" & "makalöst" över min novell som jag knåpat ihop under dom senaste dagarna.. jag hoppas att mitt slit kommer att jämna ut sig sen när jag äntligen får betygen i handen om ca 3 veckor.

nog om skolan så var de 17 minusgrader här imorse & de går inte ens att gå ut med hunden på en 5 minuters sväng utan att känseln i fingrarna gått förlorad.. jag undrar vart den här kylan kommer att leda oss & jag ser verkligen fram emot en riktigt varm vår oh sommar sen! jag uppdaterar er om lite annat om en stund, måste fixa ett par saker. puss


RSS 2.0