vem e jag ?

eftersom att jag inte berättat så mycket om mig själv innan så ska ni få ett helt inlägg som handlar om hur jag e som person..

jag e för de mesta väldigt glad men mitt humör kan förändras på en sekund till de värre, alltså att jag blir extremt lättirriterad & arg. jag e en väldigt öppen person & har mycket lätt för att lita på fel personer, vilket jag har drabbats hårt utav under de senaste åren. om jag får för mig en sak så kan jag inte släppa tanken ur mitt huvud, även om jag får de bekräftat att jag har haft fel.. jag e väldigt impulsiv & om jag känner att jag t.ex vill åka iväg någonstans gör jag allt för att genomföra de, om jag inte lyckas blir jag ofta väldigt irriterad.

jag har extremt svårt för att bli kär men när jag väl blivit kär så gör jag allt för att de ska hålla, jag har aldrig varit otrogen & de e något av de värsta jag vet, otrohet! när de gäller vänskap så gör jag allt för att mina vänner ska må bra & jag sätter alltid dom före mig. jag har dock lätt för att vända folk ryggen om jag tröttnar på deras beteende, de e inte så att jag går & pratar bakom deras ryggar utan jag säger vad jag tycker & sen bryter jag all kontakt. dock har jag väldigt lätt för att ge folk en andra, tredje chans & sådär kan de fortsätta..

jag e en sån person som måste planera saker, jag avskyr när folk bestämmer saker någon dag innan en resa ska ske osv, jag hatar att inte veta vad som ska ske liksom.. även när jag e stressad blir jag extremt yrig & får ofta väldigt ont i magen, ibland kan jag inte äta på flera timmar för att jag får en "illamående" klump i halsen.

de e ofta så att jag stöter på någon som har sett mig på t.ex facebook, sett mig med mina vänner, på bild eller bloggen som får en uppfattning om mig som framstår mig som "dryg". när dom sedan träffat mig & pratat med mig ändrar dom alltid uppfattning, jag vet inte om jag ser farlig ut eller vad som e problemet riktigt..

jag har extremt dåligt självförtroende, även om man kanske inte alltid kan tro de. så fort jag går i en folksamling får jag den känslan att folk kollar på mig, om någon sitter & kollar mig i ögonen så måste jag alltid kolla bort för att de känns som om de ska vara nått fel i mitt ansikte.. & även fast att jag ofta får komplimanger för mitt utseende så hjälper de ingenting på traven, jag kan liksom inte ta åt mig på något vis.

sen jag var liten har jag älskat att blivit ompysslad, stylad osv. sen jag gick hos dagmamma har jag alltid velat bli modell & den drömmen kommer leva vidare, jag älskar att stå framför kameran även om de inte alltid blir ett så bra resultat.. de bästa jag vet e när någon överraskar mig med något fint eller bara säger något gulligt. jag blir extremt charmad MEN jag ger ofta inget svar för jag vet aldrig vad jag ska säga, även om jag sitter med 100 ord som vill komma ut.

när jag e arg så tappar jag ibland kontrollen & de slutar med att jag sitter oh gråter. när jag e ledsen sätter jag gärna på deprimerande låtar så att jag ska gråta ut, jag får upp idiotiska tankar om att jag ska göra på ett speciellt vis för att allt ska bli bra. vilket jag alltid ångrar i efterhand!

nu hoppas jag att ni fått lära känna mig lite bättre, om de e något mer ni undrar över så e de bara att fråga på. nu ska jag fixa mig för sängen & sedan sova, godnatt på er :)

00:31

en ganska seg eftermiddag, superhärlig kväll & ett bussrally senare så sitter jag åter igen här framför datan.. under kvällen träffade vi på några supergoa figurer som vi sedan hängde med på toppen utav skidbacken, as mysigt tills jag var tvungen att röra mig mot bussen. säger tack för kvällen & hoppas på att lördag oh söndag blir lika lyckade!

jag har så snygga vänner..malmamarken

just nu sitter jag hemma hos kewin med han & sonny. straxt ska darin uppträda så vi ska dra ut & kika lite. jag lär vara hemma vid 23.30 så jag uppdaterar mer då, puss


godmorgon

solen skiner utanför mitt fönster & jag har precis ätit min frukost ute på altanen. tänk er att de snart e höst igen & då e de slut på allt de här som vi lever i nu.. strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför dagen, de e nämligen malmamarken hela helgen så under dagen & framför allt ikväll ska vi röja gärnet. ska bl.a möta upp massa vänner som jag inte har träffat på hela sommarlovet, väldigt kul! men som sagt nu måste jag hoppa in i duschen så att jag kommer iväg någon gång, jag uppdaterar mer senare, pussinspiration


min kväll

såhär ser min kväll ut.. syster & hennes pojkvän e på besök så ska slita mig ifrån datan oh fortsätta vara social resten utav kvällen. vi hörs imorgon igen, godnatt ♥
talar ut

jag måste få skriva av mig lite, men först måste jag skratta klart.. haha

vem i hela världen e seriöst intresserad av om du har mensvärk ? assa ursäkta mig men jag blir rent utsagt äcklad av alla dessa bloggare som har börjat blogga om sin jävla mensvärk hit & dit.. de e ungefär lika trevligt som att sitta & läsa om folk som har rännskita, assa vem bryr sig om du skiter ner hela din toalett ? inte jag iallafall & jag e absolut inte intresserad av att sitta & läsa sånna inlägg haha. men detta står för mig, e de någon annan som håller med mig eller tycker ni tvärt emot ?

20:20

som ni ser så e några av bilderna suddiga & jag vet inte vad de beror på, ska försöka reda ut detta ständiga problem med min kamera. ja ni här har ni dagens inköp..

jeans 699:- ifrån jc

jeans 599:- ifrån jc

vanliga fula shorts på rea 49:- ifrån gina tricot

klocka 300:- ur & penn

kaxiga småsyskon

jag tänkte bara uppdatera & säga att jag e hemma nu efter en tripp på stan. jag ska säga er att de e ett helvete att vandra omkring med min 11åriga lillebror, vilken kaxig unge säger jag bara! eftersom att ni brukar vilja se mina inköp så ska jag försöka fota lite nu.. innan ska jag bara bjuda på en superbra låt, inte för att jag har gröna ögon men..oväder

förlåt för min uteblivna uppdatering nu på morgonen, låt den långa historien bli kort.. inatt åskade de & blixtrade som tusan ska ni veta, när jag imorse skulle sätta på min dator så var mitt internet åter igen trasigt. varför e de alltid mitt internet som går sönder ? såklart vägrade min lillebror låta mig låna hans dator så där stog jag som ett fån & skrek lite lagom i panik på internet.. regnet öser ner utanför fönstret & de känns nästan som om de e oktober, jag ska hoppa in i duschen lite fort & sedan bär de av in mot stan. jag lovar att försöka blogga när jag kommit hem igen men tills de får ni ha de så bra, pusssanningen kommer alltid fram till slut

nu ni, sanningen bakom mitt eviga sökande efter svar på varför jag får dras med dessa fjun på min överläpp, har plötsligt uppenbarat sig som en blixt på himlen..

"julia härstammar från det romerska namnet Julianus som kommer från det grekiska ordet ioylus som betyder skäggfjun"


it hurts

fredagen den 25 jan 2008 skulle jag hem till mamma efter att ha varit hos pappa en vecka.
när jag åkte hem från skolan kommer jag ihåg att min fd vän ronja sa "ha de bra i helgen" innan hon klev ur bussen. den meningen vill jag aldrig mer höra eftersom att den påminner mig om den värsta helgen i mitt liv!
kvällen var lungn och jag satt mest vid datan. jag kommer ihåg att olivia skickade klipp från yourube då flygplanen körde in i world trade center och bilder från bombattackerna i london. jag var trött den kvällen, jag gick och la mig tidigt eftersom att jag ändå var så rastlös. mamma kommer in till mig och sätter sig på min säng. jag kommer ihåg att hon började prata om mina nytappetserade väggar och hon sa "visst är de fint i ditt rum nu?"
jag svarade på skoj "nej fyfan, vill hellre ha nytt"
mamma kollade på mig men sa inget, efteråt ångrar jag de jag sa, verkligen. jag kommer också ihåg att vi började prata om wilma som då bara va ett halvår, våran hund.
jag sa till mamma "gud vad wilma e söt"
och wilma låg i min säng.. mamma satt tyst, sen sa jag "jag skulle dö om wilma dog"
mamma reste sig upp och sa godnatt, sen gick hon ut ur rummet med wilma springandes bakom. jag satte på mig mina pyjamasbyxor som jag hade gjort i skolan & satte på mig en stor tshirt, när jag skulle lägga ifrån mig mina kläder visste jag inte vart jag skulle lägga dom, på golvet eller stolen ? jag kastade sedan ner dom på golvet, jag tog ur min mobil ur jeansen av någon anledning, de brukade jag aldrig göra. jag la mobilen på bordet bredvid sängen och sen somnade jag.

jag somnade, fast jag hörde vad folk sa & jag hörde hur någon gick omkring i omgångar, de var anders, mammas kille. jag hörde hur stegen blev längre och sen tystnade. anders sa till mamma "vi måste få ut barnen ur huset, de brinner" jag visste inte om de var sant eller falsk men i chock röck jag tag i mobilen som låg på bordet intill sängen.

mamma hade då hunnit in till min lillebrors rum, han sprang i kalsonger och hade en filt runt om sig. mamma sa tydligt till oss att huka oss & hålla andan. jag var så chockad att jag inte tänkte på nått annat än att ta mig ut.
de var rök i hela huset och man kände att de luktade på ett sätt jag inte kan förklara, det luktade ungefär som en blandning mellan bränt gummi & spolarvätska. anders var först nere på undervåningen och han hade öppnat ytterdörren, han var även i samtal med brandkåren. jag sökte mig efter lampan som satt på utsidan av huset eftersom att de var de enda jag såg. innan vi kom ut ur huset tog jag på mig.. skor, jacka, vantar & jag letade i panik efter min mössa. jag tänkte inte alls på att jag skulle strunta i kläderna, att jag skulle rädda mitt liv.

jag, mamma & min lillebror satte oss i bilen oh nu hade anders fått ut våran största hund som hade "svimmat" i köket. anders sprang åter igen in i huset för att leta efter wilma, han kom strax tillbaka utan någon hund. anders ställde sig hukad på yttertrappan & hostade, de var som om han skulle hosta upp allt han hade innuti sig. han sprang in igen och efter ett tag kom han ut med wilma, vilken lättnad! vi kunde se utifrån bilen att röken inne i huset blev allt mörkare & mörkare. när anders kom ut med wilma "föll han ihop" på trappan och hostade, de tog ca 20 sekunder innan han kunde stå på benen igen.

jag kommer ihåg hur jag skrek "figgaro, figgaro"
de var våran utekatt som var nere i källaren under kvällen eftersom att han blivit sjuk. anders gick på adrenalin & tänkte sig inte för innan han åter igen sprang in i huset. ingången till källaren låg på andra sidan utav huset & anders kämpade sig in i röken. två gånger kom han ut hostande & åter igen föll han på marken.
räddningstjänsten som mamma pratade med i telefon skrek i örat på henne "nej han får inte springa in i huset, få ut honom därifrån" jag kommer ihåg att mamma fick panik och skrek på anders. de var ingen ide´ att rädda katten, när anders kommit till källardörren fanns de inget hopp om att figgaro levde, de var minst lika mycket rök i källaren som i övriga huset.. på väget ut ur huset brände han sig på en säng, när han sedan kom ut ur huset stängde han dörren och kravla sig upp till parkeringen. "säg att han ska skicka ambulansen" hostade anders ur sig innan han ligger på den grusade uppfarten. vi ser hur lamporna i huset slocknar och sedan hur hela huset fylls oranget. ur skorstenen kommer små eldflammor & massa rök.

elias sitter & gråter i baksätet medans den största hunden nikki morrar i bagageluckan. efter 8 minuter e brandkåren, ambulans & polis framme och elden slocknar långsamt. anders ligger på grusuppfarten & får syrgas medans mamma springer mellan bilen oh ambulansen.. elias får droppar till sina ögon som svider och jag mår så illa utav chocken att jag varken kan prata eller sitta still.

chocken släppte, allt var kaos, jag fick panik. ambulanspersonalen kom ständigt & frågade hur vi mådde oh jag frågade hur anders mådde. mamma svarade "inge bra"
jag frågade om han skulle klara sig men mamma svarade inte, inte ens hon visste.

vi blev skjutsade utav poliserna ner till våra grannar på andra sidan vägen. vi kunde se hur blåljusen blinkade mot husgaveln & vi kände hur det stank rök i hela området. när anders väl piggnat till och elden var släckt gick dom tillsammans ner till källaren där vi trodde att branden startat, men nej.  där fanns en levande figgaro ihopkrupen bakom varmvattenbrädaren. våta tassavtryck syntes på källartrappan..


elden tog inte en själ, men den tog ifrån oss många minnen.


vinnaren!


jag har skickat iväg ett mail till den epostadress du lämnade i kommentaren, se till att svara snarast så att jag kan skicka iväg dina fina priser så fort som möjligt. grattis än en gång!

alla dessa kroppsidealjag blir så arg över alla dessa kroppsideal, hur långt ska de behöva gå innan någon, ursäkta mig, jävel ska ta fingrarna ur arslet oh sätta stopp för de här ? de verkar inte som om någon bryr sig, men jag gör de, för jag har sett exempel på vad som kan hända om du så ens "provar på att låta vågen falla". jag blir galen, jag har minst tre vänner som rent ut sagt e på väg att svälta sig själva, de e inte normalt. jag blir så arg & ledsen över hur man kan göra så emot sig själv ? man mår väl hellre bra som överviktig än att må dåligt med en slank kropp, jag skiter i om de e någon idiot som går emot mig nu för de här e min åsikt & jag måste få yttra mig någon jävla gång. assa inser ni inte hur sjukt detta e ? 

de enda du behöver göra e att öppna en tidning, se på bilderna, hur tycker ni att de ser ut ? snyggt, vad e de snygga med pinnsmala armar eller en tvättbräda till mage ? anledningen till att jag reagerar så hårt e för att man mår inte bättre som smal, man trivs inte bättre med sig själv för att man e en size zero. du kommer inte bli mer omtyckt bara för att du faller 10kg i vikt, den enda som kommer se de fina i de hela e du själv. men man måste lära sig att älska sig själv, hur svårt de än e så måste man lära sig att uppskatta de man har. du e du & de kan ingen någonsin ändra på.

jag vill inte se hur någon sitter & ljuger om sin vikt för att få fler killar, för att bli mer omtyckt för de kommer man aldrig bli så länge man håller på sådär. tänk er folk i eran omgivning, dina vänner, din familj, tror du att dom mår bra över att se hur ledsen du e över att vara en aning mullig, ingen bryr sig för du kommer alltid vara densamma på insidan..

& jag vill att ni ska ta åt er, dels mina vänner & dels ni andra som läser detta. jag vill inte behöva se mina vänner blogga om hur feta dom e, jämför vikt mellan då & nu. vi förändras med åren, de gör vi alla & ingen kommer någonsin kunna kämpa emot tiden för vare sig man vill eller inte så tickar den på som den alltid har gjort..

lite mer fett, lite mer att älska..

i brist på annat

hej & godmorgon på er, jag e nyvaken oh lika seg som alltid. idag ska jag försöka städa upp lite här hemma & ha en hemmakväll med min mami. jag har inte sovit ensam eller ens i min säng på över två veckor, tänk er hur skönt de var inatt att somna in i den, enda tills min mamma ringde & väckte mig.. hm. ja ni, jag har faktiskt inte så mycket att säga just nu, ska försöka trycka i mig frukost så vi hörs lite senare igen..

just de jag har tänkt på en sak.. e de någon som vet vad de rosa/röda naglarna på killarna betyder ? har sett en himla massa killar med nagellack när jag har varit uppe i stockholm den senaste tiden ?sista chansen

jag kommer avsluta tävlingen idag (onsdag) ca 18:00. den slumpvist utvalda vinnaren kommer kamma hem en vinst värde ca 300kr.. var med att tävla genom att svara på tre frågor, för att komma direkt till tävligen klicka här

bugg i min högra hjärnhalva

mamma: ska du åka med de där på huvudet ?
julia: va ?
mamma: handduken, ska du åka med handduken på huvudet ?
rebecca: *klick*

i ren stress glömmer man bort både de ena & de andra, här på väg mot pendeln..

23:57

sitter här med telefonen i örat, i andra sidan luren sitter rasmus jonsson. en väldigt trevlig prick ska jag säga er, eller en som förut var en liten prick i mitt liv som faktiskt har vuxit till en fotboll i mina ögon.. ja nu sitter jag här, ska försöka snurra alla hjulen åt samma håll, låta natten rulla vidare som den har gjort de senaste två timmarna. i telefon, jag tackar gud för uppfinningen om telefonen..


bilden får wilmburr stå för..

jag med mina "JÄTTE BOOBS"

ja här får ni lite bättre bilder på klänningen.. vad tycker ni, hiss eller diss ?


veckans inköp

jag fick en fråga här om dagen i en kommentar ifall om jag kunde lägga ut bilder på mina inköp ifrån veckan.. självklart kan jag göra de, dock var min kamera nästan urladdad så jag fick skynda, pga de e bilderna inte dom bästa men ni får nöja er..skjorta ifrån hm

tight glittrig klänning ifrån hm

scarf ifrån jc & ett paljettlinne ifrån gina tricot

halsband ifrån gina tricot & kappahl, armband gina tricot

skor ifrån stadium

sedan köpte jag även vinnarpriset, underkläder, hals-& armband,
örhängen & nytt koppel oh halsband till min älsklingsvovve wilma.

hemfärden kan börja

godmorgon på er, jag har bokat en sista minuten resa hem inför ikväll. ska försöka umgås med mina vänner där hemma en vecka, nästa helg bär de av emot ullared & kusinerna i göteborg.. denna sommar bjuder på mycket äventyr, just nu sitter jag här med trasselhår & sovplaggen, inte så mycket äventyr kanske ni tycker. men bara när jag ska dricka vatten e ett helt nytt äventyr för mig. eller ett helt nytt sätt att framstås som klantig kanske..

jag skriver mer när jag e hemma under kvällen, så länge får ni ha de så bra, & just de.. jag sitter här med de fina priserna som vinnaren i tävlingen kommer få hemskickat redan imorgon, känn hur de svider i händerna för er som glömt medverka, ni har chansen att anmäla er enda tills imorgon, så passa på!

för att komma direkt till tävlingen så klickar ni här

nu smäller de!

för första dagen på säkert en vecka står jag här med solsken i nacken. har precis vaknat & vi ska dra oss in mot stan lite senare, today is the big day! nu ska jag ta tag i problemet med min resväska så ni får ha de så bra så uppdaterar jag mer när vi e tillbaka på säker mark igen. puss

glöm inte svara på frågorna i inlägget här för att vara med i tävlingen. avslutas på onsdag


18:43

wow detta e så sjukt, min statistik ligger redan på de dubbla än vad den brukar!

i vilket fall så vaknade vi runt tolv, fixade oss & drog in till stan. vi hade hört att de skulle vara pride parad men var fan hade vi hamnat isåfall ? nej ni, de var nog bara falska rykten.. istället drog vi oss mot city där de blev en massa shopping, för mycket ska jag säga er. jag borde inte få ha hand om mina egna pengar, jag e farlig för mig själv. låt mig aldrig flytta hemmifrån! nu ska jag & rebecca strax dra oss in mot vårat favoritställe vid slussen, äta någon god middag på något uteställe & sedan kanske möta upp lite gammalt folk i krusboda. vi får väl se vad kvällen erbjuder förutom att efter de rör vi oss vidare, vart kan jag inte säga.. så länge får ni ha de bäst så lovar jag att hålla er uppdaterade så bra som de går. puss

tävling!

hej på er, vilka intressanta inlägg jag publicerar här i bloggen. de e väldigt mycket som händer just nu & de e stora förändringar i mitt liv för tillfället. jag e nog inne i min bästa period  nu & de känns som om jag flyger fram. bakom mig ligger min vän beccah & halvsover, ska strax hoppa på henne & väcka henne. jag e rädd för oväder & de spöregnar här i tyresö, hjälp mig! imorgon drar vi på shopping så vi får se när jag får chansen till att uppdatera igen..

jag e så sjukt stolt över mina bloggläsare. eftersom att ni faktiskt fått lära känna mig ganska väl här i bloggen skulle de vara kul att få lära känna er lite också. genom att svara på dessa frågor e du med & tävlar om ett superfint pris, som jag sökt ut väldigt noga ska jag säga er. vinnaren utses under onsdagen den 28/7

namn ?
ålder ?
land ?


goodbye

godmorgon på er allihop, jag ska strax hoppa in i duschen men först tänkte jag skriva ett kort inlägg. eftersom att jag åker tillbaka till sthlm/tyresö idag så kommer min uppdatering bli lidande. jag e hemma på tisdag kväll igen så tiden lär rinna iväg allt för fort. jag hoppas att ni står mig trogen & kikar in igen när jag e tillbaka på banan så att säga. de kan hända att jag faktiskt lägger beslag på någon dator men jag ska inte lova er någonting..

nu ska jag leva livet i storstan & känna saknaden oh längtan tillbaka. kanske hinner jag uppdatera en snabbis innan jag måste dra till pendeln men de e riktigt tight om tid alltså, så länge får ni ha de så bra så hörs vi snart igen. puss


i mitt hjärta..

ett tio tusentals tankar kan snurra i mitt huvud men i mitt hjärta kommer jag alltid hålla dig älskad. den trygghet i livet & som en gång skapat mig, jag älskar dig mamma.


filmtips


sitter här med beccah & vi har precis kollat på filmen "dear john". jag kan inte säga så mycket mer än att vi båda grät ikapp men de var nog mina kinder som blev blötast till slut. usch, nej nu ska vi sätta på ytterligare en film & låta tårarna rinna lite till. i taket lyser stjärnorna..

misslyckat videoinlägg

haha ja ni såhär kan de sluta om man lever livet som skadad,
poängen ligger alltså i slutet av filmen hahaha

TACK!

måste säga tack för alla era söta kommentarer, jag blir verkligen glad av att logga in & se vad ni har skrivit. om ni vill så kan ni skriva frågor lite då & då som ni vill ha svar på, om de e något ni undrar över så ska jag försöka svara på dom.

strax lägger jag ut ett videoklipp här så kika in igen om en liten stund..

15:25

godmorgon på er, nu e vi åter igen vakna. vilken underbar dag vi har haft de! verkligen, vi har upplevt sånna extrema minnen så de finns inte, vi har sovit! vaknade i ett iskallt rum så kollar man ut där vädret e helt trist & grått. vi ska strax göra oss iordning sedan bär de iväg på ännu ett äventyr. imorgon antar jag att vi far iväg till stockholm igen, nice!

två modellbilder från igår.. eller inte, de handlar om att bjuda på sig självDagens outfit

Hejsan allihopa. Beccah tog en outfit bild på mig för nån minut sen, tycker jag lyckades riktigt bra med valet av kläder idag. Vad tycker ni kära läsare ?

update: detta inlägg var ej seriöst!

15:21

godmorgon på er, nu e vi vakna ordentligt efter en lång natt. haha man måste ju ta ut alla svängarna nu när de e sommarlov, & då inräknas även att vända på dygnen lite titt som tätt. ni ska bara veta vilka humorprogram vi spelade in inatt men lite olämpliga för internet kanske, ja för nu ska vi vara snälla.. ;)

ska straxt fixa iordning pläääättar & sedan blir de hejdå till huset. de e inte direkt så att vi hade tänkt elda upp de utan vi ska dra iväg ett tag, till någon skog & plocka blåbär, eller ? så länge får ni ha de så bra så lär vi höras senare. pussHAHAHA

godnatt på er, eller godmorgon kanske jag borde säga..
nej mamma jag e inte vaken nu, jag bara bloggar i sömnen

fotoshoot

ursäkta för min värdelösa uppdatering men mina dagar e sjukt underbara nu såhär på sommarlovet. som ni kanske förstår så finns de saker som känns viktigare just nu än att blogga & därav blir uppdateringen lidande. men jag har ju lite bilder ifrån våran fotoshoot som jag tänkte lägga ut, bilderna lär läggas ut lite då & då..

22:27

wow ni ska bara veta vilken lyckad dag, nu e vi hemma igen & ska laga iordning middag. & på tal om mat, igår natt stog jag oh lagade nudlar till oss. jag som aldrig lyckas i köket klarade faktiskt av de galant.. & på tal om galant, som liknar stavelsen galen så ska vi inte tala om hur galet de har varit dessa dagar. jag lever i mina drömmar under min klarblå himmel, de känns som om jag flyger & ingenting kan få ner mig på jorden igen. dock har jag fortfarande båda fötterna på jorden men de behöver vi inte prata om. haha

14:05

oj oj, godmorgon på er & jag måste erkänna att jag skäms. jag sover bort halva dagarna vilket inte känns bra nu när de e så kort tid kvar till skolan börjar. just nu sitter jag här med en flåsande rebecca i sängen bakom mig. hon tyckte att de var extremt jobbigt att gå upp för alla trapporna i vårat slott eller rättare sagt.. herrgård! hon åt väl för mycket kyckling inatt, host host. nej nu driver jag igen, de e nog bara hon & jag som förstår sig på våran humor.. nu ska jag hoppa in i duschen & sen bär de av emot studion (eftersom att de blev uppskjutet en dag), hur nice e inte de ?

04:20


godnatt på er, nu ska jag bädda ner mig själv i sängen. sov sött & vakna blött ;)
& jag hoppas att alla förstår att sanning nummer två e en lögn..

natthumor

ja ni, en bild säger mer än 1000 ord så vad säger då inte en hel video ?
jo den talar om för er att julia & beccah e en inte allt för seriös kombination..
(OBS! de e rebecca som sjunger i slutet & i ansiktet på mr.okänd e en mask!)

22:09

hej på er snyggingar, här har ni ett litet smakprov på bilderna ifrån våran fotoshoot.
fler bilder kommer senare, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, ellerhur ? ;)

Gästbloggning a la beccah

Hej på er, jag är den "beccah" som det skrivs om i bloggen titt som tätt, har nu fått äran att gästblogga. Känns sjukt stort. Idag har vi varit ute och fotat sjukt snygga bilder, närmare bestämt 350 st.. de roliga är att närmare bestämt 0 stycken blev bra på mig! 1-0 till julia alltså men vad gör man när man är kompis med en människa som är så fin? Idag har vi fått en kyckling också faktiskt, som vi grillade och käkade med en slutligen mättad mage. Ja så kan det vara ibland, men nu ska jag dra och hitta på något vättigare hade jag åtminstonde tänkt. Ska se till att julia slänger upp ett inlägg här senare, men då tycker jag faktiskt att ni ska börja kommentera också..

bjuder på två sjukt snygga bilder på mig. Från fotorundan. *host host*FEEEEEEEEETLÄNK TILL MIN OUPPDATERADE BLOGG!

godmorgon

godmorgon på er, nu e jag & rebecca nyvakna. de var egentligen menat att vi skulle dragit ut med båten idag men ja.. så gick de med de. istället ska vi dra & grilla på ett jätte fint ställe ikväll, vi får väl se om de kommer några andra idioter farandes på en moppe också.. nej nu ska vi göra iordning en riktig hotellfrukost & sätta oss på altanen & sjunga godnattvisor. vi hörs igen lite senare


FEJK!

kom precis hem ifrån stockholm & fick mig en riktig chock. juliaclevler @ bdb e inte jag!

18:00

gomorgon & godnatt för idag får jag väl säga. just nu sitter jag uppe hos min farmor men ingen e hemma förutom jag, så jag beslogtog datan en liten stund. jag & mikis har varit på stan hela dagen oh vi har shoppat sönder oss, utan att överdriva! hon har precis dragit hem till sitt för att äta & sedan bär de av in mot stan en stund till för att bara sätta oss vid djurgårn oh ta de lugnt. jag älskar stockholm, jag längtar tillbaka, jag ska flytta tillbaka så fort jag kan & jag vill inte åka härifrån..


säger hej till sthlm

wow säger jag bara! under 30 minuter har mitt rum gått från att ha varit ett bombnedslag till en acceptabel plats att befinna sig på. dock ser min garderob fortfarande ut som den brukar.. jag ska bara säga er att de har varit en djävulsk natt, värmeslag till max, för ljust för att kunna sova, 1000 tankar, någonting utanför mitt fönster (jag svär!) men de kan lika gärna varit en mus som de kunnat vara en dinosaurie. men nu sitter jag iallafall här & ska försöka trycka i mig lite frukost, hoppa in i duschen & sedan packa. jag ska faktiskt till tyresö idag vilket jag kanske glömt nämna ? alltså lär uppdateringen bli lidande av de men stå ut, på måndag e jag tillbaka igen & då e jag mer redo än aldrig förr ;)


så många tankar

jag har en massa ord som jag bara vill få ur mig så jag ska gå en promenad nu, gå vilse i skogen & skrika ut min ilska. e så sjukt besviken på dom flesta, på de mesta inkl. mig själv.

14:29

har precis varit ute på en powerwalk med min lilla älskling wilma, & nu ligger hon helt utslagen på golvet, stackarn! själv ska jag precis hoppa in i duschen, ladda kameran & sedan bär de av mot köpingen.

denna låt väcker verkligen minnen.. you'll think of me


superwoman

godmorgon på er, vaknade av att min gnällande mamma kom in & babblade om att jag vänt på dygnet, men inte visste jag att jag hade sånna krafter. men nu vet ni de, så i framtiden om ni behöver hjälp, fråga mig.. solen står mitt på himlen så jag tänkte slänga i mig lite frukost & sedan lägga mig oh sola, drar troligtvis & träffar melinda lite senare, ni vet hon som jag alltid umgicks med förut ? har inte träffat henne en enda gång nu i sommar.

jag igår på väg hem till min daddy för att gratta han som fyllde år..

en ängel utan vingar med ett hjärta så sårbart
svar på frågestunden

Vill du gifta dig med mig? :)
svar: jag ska aldrig gifta mig


hur många läsare har du per dag?
svar: de beror på hur mycket jag uppdaterar osv, idag har jag haft ca 500 besök men som sagt de varierar.


1. är du tsm med nån?
2. har du nån bloggidol?
3. vilka bloggar läser du?
4. vilken är din favvoaffär?
5. vad hände mellan dig o Sebastian Krantz?
svar: 1. e jag tillsammans med någon eller inte ? de förblir osagt
2. nej jag kan inte säga att jag har någon förebild inom bloggandet men absolut, tycker att kenza e en bra bloggare. dock ingen idol
3. några av mina vänners bloggar som jag känner att jag klarar av att läsa utan att jag blir uttråkad, man måste ju hänga med lite. sedan e de väl ett par-3 andra bloggar som jag inte e nära vän till bloggaren.
4. oj oj, ingen aning riktigt, handlar i allt från småbutiker på söder till h&m i gallerian. så de e lite där jag hittar nått som jag faller för.
5. ja vad hände mellan mig & sebbe ? de var väl ett bråk som blev något större än vad de hade behövt bli om vi bara hade lyssnat på varandra.


1. Har\hade du någon favorit låt gjord av Sebastian Krantz?
2.Vem är din idol?? :)

Kram! :D
svar: 1. nej jag lyssnar inte på hans musik men om jag måste välja en så e de väl en text som han skrev till mig förra året..
2. jag har ingen idol faktiskt


har du binda eller tampong när u sportar?
svar: jag brukar inte sporta längre förutom idrotten i skolan. fy bubblan vad jag e lat!


okej,blir du arg då man frågar frågor om Sebastian?
vad tror du på?eller är du ateist?
svar: 1. de beror på vad för frågor de e om honom, men jag önskar att fler kunde respektera mitt val när jag väljer att inte prata om honom.
2. fick detta förklarat för mig (innan visste jag inte vad de betydde) men jag tror inte någonting faktiskt. jag tror att efter döden e man död & jag antar att jag e allt annat än kristen.


1. Är du homosexuell?
2. Pullar du dagligen?
3. Vem tog din oskuld?
4. Vilken storlek på kuk föredrar du?
5. Med eller utan kondom?
6. Var sebastian bra?
svar: 1. jag e inte homosexuell, har dock inte nått emot dom då jag har ett par vänner som faktiskt e de!
2. nej de e verkligen inte jag, haha
resten tänker jag inte ens ägna min tid till att svara på


1.binda eller tampong?
2.hur manga har du haft sex med?
3.hur fick du kontakt med sebastian?
4.hur borjade ni snacka?
5.hur blev ni tsm?
6.e de sant att han e player?
7.har han tjej?
8.om ja vet du vem?
9.om ja vem?
svar: 1. vad e de ? skämt åsido
2. 854 st + 284 - 466
3. genom ett par vänner
4. skrev till honom "hej hur e de ?"sedan satt vi i tele dygnet runt, dag in & dag ut 
5. vilken av gångerna ? vi har varit tillsammsn tre gånger
6. han har inte varit någon player mot mig, men de sägs så
7. ingen aning
8. -
9. -


hur lång Är du?
hur myket väger du?
ubgefär hur lång e sebastian?
svar: 1. ca 160cm
2. oj oj, de vill jag inte säga då kommer jag bli bombad av kommentarer
3. ingen aning men säkert närmare 10cm längre än mig


Vad är det sämsta med dig?
vad är det bästa med dig?
Vem är din bästa vän?
svar: 1. jag har väldigt dåligt självförtroende bland andra människor, jag förlåter för lätt & jag e ofta allt för snäll.
2. de bästa med mig e väl att jag e omtänksam & har driften till att kämpa för något jag verkligen vill.
3. rebecca e absolut min bästa vän, men jag har även många andra väldigt nära vänner, dock mest killkompisar pga att jag tycker att många tjejer e ofta väldigt falska.


1. Vad är din favoritmat ?
2. Hur många länder har du varit i ?
3. Är du flygrädd ?
4. Om du fick välja en sak på jorden som skulle försvinna, vad skulle det då vara ?
5. Är du kär just nu ?
6. Kan du inte lägga upp lite mer texter här i bloggen ? (eller bara skicka till mig mohahaha)
svar: 1. pastafjärilar med ketchup kanske eller sallad, haha
2. 6 tror jag
3. nej de kan jag inte direkt påstå, de klart att de kittlas lite i magen
4. falskhet kanske, eller de finns nog för mycket att välja mellan..
5. nej jag kan inte påstå att jag e kär
6. jo de kan jag försöka göra :)


En fråga.....okej varför bestämmde du just namnet magnific som bloggnamn? :D
svar: jag kom fram till att min blogg skulle vara magnifik, att den inte skulle vara lika torr & tråkig som de flesta andra bloggarna. de skulle vara lätt att komma ihåg & de skulle låta snyggt. om jag lyckades med de var en annan femma, vad tycker du ? :)


hej! :)
sjukt fin blogg!
min fråga:
hur gammal e du?
hihi
ha en bra dag kram ;)
svar: tack så mycket, jag e 15 år..


Hejsan Julia!
vart i Tunisien ska du ? och vilket hotell ska du/ni bo på ? var i tunisen för några veckor sen så är lite nyfiken om du ska till samma ställe =), p.s det är jätte varmt där nu, de som bor där sa att det är jobbigt varmt under den här perioden ;D
svar: jag ska till sousse, vilket hotell kommer jag inte ihåg


(skrivet av min lillebror)
Älskar du mig ?
är det sant att du älskar fjårtisdunk ?
Tycker du att du ser snyggare ut ifall du posar lite extra med läpparna ?
svar: 1. klart jag älskar dig,
2. haha nej
3. nej de tycker jag inte & de gör jag inte heller


1. Hur många barn vill du ha ?
2. Trivs du bäst som blondin eller mörkhårig ?
3. Föredrar du ljust eller mörkt hår på killar ?
4. Var vill du bo när du blir stor ?
5. Har du bra självförtroende ?
6. Har du några komplex ?
7. Vad är du mest nöjd med hos/på dig själv ?
8. Hur definerar du en falsk person ? Alltså vad gör/är en falsk person/vän i dina ögon.
9. Vad har du för framtidsplaner ?
10. Vad är meningen med livet för dig ?
svar: 1. två, kanske tre
2. saknar mitt blonda hår, men ska nog ha mörkt ett tag till
3. spelar absolut ingen roll, men naturligt mörkt kanske eller ljust med blonda slingor
4. jag vill flytta tillbaka till stockholm
5. de kan absolut variera beroende på var jag & med vem men bland andra människor, nej.
6. ja haha, kan dock inte räkna dom på en hand utan måste räkna på två
7. de finns ingenting jag inte skulle vilja ändra något på, men isåfall så kanske min ögonfärg, alltså blå. haha
8. oj de här svaret kan bli långt, en falsk person e någon som går bakom ryggen, inte står för sina handlingar, som säger saker den inte menar, som säger en sak men gör något helt annat, någon som endast tänker på sig själv & inte ser dig i situationen.. ja listan kan bli lång
9. plugga, flytta tillbaka till stockholm & bo i en lägenhetoh sen när jag känner mig redo så ska jag bygga ett egendesignat hus inte allt för långt ifrån innerstaden. så länge man har driften så kan man lyckas.
10. meningen med livet e väl att kämpa, lyckas & att finna sitt egna jag samt familj & vänner som man trivs med.


hur gammal var du när du fick din första kyss?
vilka bloggar läser du? (oftast)
vad tycker du om kissies / dessis / paow & dom andra fjortisbloggarna?
vilka klädd affär har fina kläder?
vart nånstans bor du i nyköping?
svar: 1. när jag var liten, då man var tillsammans med alla killar i lekis.
2. mina närmaste vänners & kanske ett par-3 stycken andra bloggar.
3. jag läser dom verkligen inte dagligen, tycker bara att allt bloggarna e uppbyggt av e patetiskt. dock räknar jag inte längre paulina (eller paow) som en fjortisbloggare längre.
4. jag finner något jag tycker om i nästan varje affär, jag e galen i kläder!
5. jag bor inte inne i nyköping utan ca 20 minuter med bil utanför. men nyköping e den närmaste riktiga staden. annars e de bara massa samhällen vilket bara få känner igen namnen på


♦ När började du blogga?
♦ Hur mycket tid lägger du ner på din blogg per dag ungefär?
♦ Har du nån favoritblogg?

svar: 1. ca ett år sedan så bloggade jag med alicia, en vän. de gick faktiskt ganska så bra för oss men under ett bråk i vintras så stängde vi ner bloggen vilket jag har ångrat ett antal gånger nu efteråt. men de e väldigt svårt att blogga tillsammans med någon i en & samma blogg.
2. de e verkligen olika ifrån dag till dag, dock ägnar jag allt för lite tid till att svara på era kommentarer men jag lovar att jag ska bli bättre på de i fortsättningen.
3. nej jag har ingen favoritblogg, min egna kanske ? dock tycker jag om kenzas blogg men den kollar jag mest bara när hon e utomlands, hon tar ju så fina bilder så man blir galen!


16:44

jag har precis fixat en liten bloglovin ikon, nu ska jag hoppa in i duschen & sedan blir jag borta resten av kvällen. förhoppningsvis e jag hemma till 21.00 då ni ska få era svar på frågestunden. glöm inte ställa frågor, för att klomma direkt till inlägget klickar ni här

ge mig en förklaring, någon ?

jag börjar faktiskt bli lite rädd för vissa av mina bloggläsare, jag vet inte om de e nått som hör till att man får skumma kommentarer ? har dock inte börjat få några elaka kommentarer - ännu! men som sagt, ingenting skulle förvåna mig om de så började strömma in massa efter detta inlägg. jag har funderat lite över varifrån folk får sina ide'er eftersom att jag inte nämnt någonting om de "liv jag levde" med sebastian. & jag kan säga såhär, jag e glad att fokusen alltid har legat på honom men de här e min blogg, inte hans. & de e inte meningen att jag ska sitta och svara på frågor om honom, men jag kommer att göra mitt bästa. 
& nu vet jag vad jag ska tänka på till nästa frågestund.


summer nights, everybody's feeling sexy

har suttit här med photoshop i en evighet känns de som men nu äntligen e jag klar!
mina ögon går redan i kors så jag antar att de börjar bli dags att krypa ner i sängen..

sätt igång & fråga


even angels learn to fly
hm ?


11:13

nu ska jag ut & lägga mig i solen ett tag, lär bli hemma oh ta de lugnt & sova resten utav dagen. ska försöka vila upp mig för på fredag drar jag iväg igen, vart ?
de kan ni försöka klura ut..


sjuk

jag hade hoppats på att kunna skriva på onsdag att "nu e jag hemma igen" men de blev rubbningar i planerna. som ni märkt så har jag väldigt svårt för att äta & dricka när de e så varmt ute & idag har jag inte kunnat få i mig något annat än en tuggummipåse & en halv 0,5L cola. tror ni att jag mår bra efter de ? blev så sjuk att jag valde att boka tåg hem redan nu på kvällen vilket ledde till ledsna miner. jag hade hoppats på att få tillbringa många fina dagar med min vän cia som jag för övringt inte träffat på ett år.
men som sagt, detta var nog de bästa.

nu ska jag försöka få i mig VATTEN! vilket jag verkligen hatar, de skulle inte skada med lite mat i min tomma mage, men de skulle förvåna mig om jag lyckades med de. nu kommer jag inte blogga mer ikväll för jag ska vila ut riktigt ordentligt, de e slut på de här nu.
de e dags att skärpa sig..

e blogga en sport ?

jag undrar om de bara e jag som inte kollade på vm finalen mellan spanien & holland ? hörde ifrån mina fotbollsfantaster till vänner att spanien vann, kul för dom då får jag väl säga.. inte för att jag bryr mig något vidare om fotboll eller sport över huvud taget. om inte blogga hör till en sport ?

nej nu måste jag faktiskt ta & sova men jag har fortfarande inte lyckats packa. min buss går redan klockan 07:30 imorgon så jag lär inte hinna uppdatera innan jag drar iväg.. kommer hem på onsdag antar jag så tills dess får ni ha de så bra, om jag inte får tid till att blogga under dessa dagar de vill säga. godnatt


gulliga bloggläsare

sitter med rebecca i örat samtidigt som jag försöker ge mig på packningen inför imorgon, men de e inte alls lätt ska jag säga er. strax ska jag gå & ta min skönhetssömn men först ska jag springa efter lite coca (skånska) eller som vi säger här i sverige.. coca cola.

såg en gullig liten bloggläsare som hade skrivit såhär i sin frågestund på bloggen.. host
hur sött e de inte ? hennes blogg hittar ni.. om ni frågar gud eller något, eller kanske här ?


hemma

ja nu e jag hemma igen, & jag fick en chock när jag såg de här..


& sådär fortsatte listan väldigt långt.. pust, tror ni att jag kollat vilka bilder de handlade om ? nej nu ska jag sätta igång med packningen för imorgon drar jag till ramnäs

godmorgon

nu tar jag mitt pick & pack oh rör mig mot stranden..
& nu när jag väl e hemma ska jag försöka passa på att möta upp en utav mina absolut bästa vänner, kewin. så vi får väl höras när jag e hemma igen.

sakta men säkert så stiger statistiken men vart har kommentarerna tagit vägen ?

(bild från i vintras)

varning för osminkat monster


satt i bilen & vad händer när man fått värmeslag & en aning förmycket socker i sig..
de går åt skogen, vi alla reagerar olika men såhär slutade de igår..
minns sommaren då denna låten spelades sönder på alla radiostationer runt om i sverige,

vattenkrig

17:09

anledningen till att jag inte hinner med att blogga e för att jag inte e hemma..
skriver mer senare för nu ska vi ta en liten powernap, vi hörs

i tyresö

hej på er, nu har jag beslagtagit min mormors laptop & bloggar ifrån den. idag har vi varit till hammarby sjöstad & vacinerat oss, drog sedan till fåfängan och fikade & sedan ut till tyresö & drog oh käkade middag på hörnet. jag e helt slut & har lyckats övertala min mamma att åka hem redan ikväll, imorgon drar jag bort igen. vart ?
haha de e fortfarande en hemlighet..


..så ful jag känner mig idag

nu drar jag upp till sthlm, kommer hem när jag kommer hem. får se om jag hinner blogga något därifrån annars hörs vi när jag kommer hem igen, puss

14:41

jag börjar med att säga godmorgon trots att jag redan legat på stranden ett par timmar. nu e jag hemma för att duscha, packa & fixa iordning allt för ikväll åker jag till sthlm. jag älskar att göra lite impulsresor & här gör jag min första för i sommar. skriver mer innan jag åker för nu måste jag kila, puss


I know I screwed it up but I'll always love you

jag har precis kollat klart på ytterligare en film, sex and the city. jag behöver inte tillägga något mer än att jag har blivit galet kär i den! nu e jag helt slut & ska strax krypa ner i min säng & sova gott.

jag måste först bara berätta att jag hade en helsjuk dröm inatt, jag drömde om ett ex's mamma (?) mina nätter har varit allt annat än fridfulla den senaste tiden.. jag får hoppas på bättre sömn inatt för nu ska jag faktiskt göra mig iordning för sängen, godnatt


dagens klipp

jag kan inte sluta skratta, så söt..

19:35

godkväll alla kära läsare.. skojar med er, hej på er. nu har jag hunnit med att sola & träffat lite vänner samt vandrat en runda på lager 157. jag har köpt en bok som heter "hej, mitt namn var elton persson" som jag tänkte sätta mig ner & läsa en stund nu faktiskt. jag börjar känna mig väldigt gammal nu med både mitt kärringhår & nu även.. böcker!?


10:55

hej på er, tänk er vilken lycka att vakna upp utav solen! efter 2 dagar med regn så sitter de riktigt fint. nu ska jag försöka trycka i mig något att äta & sedan vandrar jag oh min sololja iväg till sjön, hur nice låter inte de ? jag hör helt enkelt av mig när jag e hemma igen för nu ska jag stekas, puss


filmtips


otroligt nog så har jag precis kollat på film. dessutom såg jag klart den vilket jag aldrig brukar göra, brukar inte kunna se mer än max 30 minuter. men tillbaka till filmen då, helt sjukt bra ska jag säga er (enligt mig som inte har sett så många haha) de e säkert fler utav er som redan har sett den men ni som inte har de, gör de! dock e den väldigt sorglig i vissa scener där jag satt & lät mina tårar rinna. de e verkligen inte ofta som jag blir berörd utav en film ska ni veta. men åter igen, ni som inte har sett filmen, gör de!

nu ska jag göra mig redo för sängen & sen drömma sött för en gångs skull.
ni ska bara veta vilka sjuka drömmar jag hade inatt, helt craaazy. sov gott & dröm om mig

ett hål i mitt hjärta

de e inte många som vet men ibland e den enda utvägen för mig att skriva,
såhär har de sett ut när jag har suttit en dag & skrivit ner mina känslor i ett dokument.

jag skulle vara tacksam om bilden fick förbli min & stanna här på bloggen,
nu ska jag dra med min mamma till stan. ni får gärna säga vad ni tycker..

tillängnad min vän..


helgens bilder


svar på tal eller vad ni vill kalla de

jag tänkte bara göra de klart för er att de inte var jag på bilden i inlägget "långklänning". jag såg att jag var otydlig med de men efter att jag fått en rad liknande kommentarer som de här så kände jag att jag var tvungen att ursäkta mig. de e alltså inte jag på bilden :)


egobomb

hade tråkigt nu på kvällskvisten & lekte lite med kameran. igår färgade jag ju mitt hår & idag har jag klippt mig, jag hatar att göra de men jag kände att nej nu ska jag ha friskt & fint hår, oh då spelade de ingen större roll hur mycket dom tog bort. jaja här har ni resultatet, känner ni igen mig ? ;)LA LA LA

denna låt e så HOT!

12:09

ursäkta för min uteblivna uppdatering igårkväll men vet ni vad ? jag blev genomsjuk från topp till tå & jag antar att de faktiskt var pga att jag inte dricker nu på sommaren, tackar min älskade mamma som höll mig uppe & till slut fick med mig ut på någon timmes nattpromenad. jag lovar er att ni ska få se bilder ifrån helgen.. när jag kommer hem! för nu ska jag skynda mig och göra mig iorning för snart bär de av in till stan & ska shoppa lite inför tunisien om en månad. vi hörs senare, puss


22:20

mina haters sitter & klappar av lycka i takt till mina tårar som jag fäller över mitt missfärgade hår. för att låtsas som om de inte rör mig i ryggen ska jag trösta mig med en film nu vilket e väldigt ovanligt. & nej jag kommer absolut inte visa mig utanför dörren innan jag hunnit färga om mitt hår. så ni kommer inte få ta del av de roliga, punkt slut

dagens låt

denna flicka e helt otrolig, hör bara hur mycket hon har utvecklats.
den flickan kommer bli riktigt stor en vacker dag, de e inte så svårt att säga. grymt!

17:28

hej på er gamla som unga, stora som små. nu e jag hemma efter en skön helg ute i nävekvarn med massa bad & sol. idag drog jag med mig familjen samt mikaela ut till stendörren & bara haft de supermysigt. ibland får jag så fiffiga idéer, inte sant ? mikaela har precis dragit sig tillbaka till sitt & nu sitter jag här, solbränd men sånt får man leva med helt enkelt. de e ju faktiskt sommar..

precis som jag skulle föra över bilderna ifrån kameran dog batteriet så jag har lagt den på laddning ett tag så bjuder jag på de lite senare. så länge får ni nöja er med den här fina låten..

kille eller tjej, vad tror ni ? ;)
i vilket fall så älskar jag låten..

10:38

hej på er där hemma, själv sitter jag ute i nävekvarn & har shoppat oh träffat lite folk. förbättrat på brännan, grillat & badat. strax bär de av ner mot havet & klipporna, oh ikväll blir de grillfest. 

ursäkta för de röriga inlägget men imorgon e jag tillbaka @ my place så då får ni se bl.a bilder på våran natt & vårat experiment (stavning?) haha ja ni, ha de så bra så hörs vi ikväll.. om inte annat så hörs vi imorgon

långklänning

assa jag måste dissa denna trend, jag tycker inte att långklänningar e snygga alls. de e helt klart en sak på bröllop men annars, fy.. jag får upp en bild av en gammal tant & jag kan inte svara på varför. har man en klänning tycker jag att de ska synas lite ben, annars blir de lätt en bild av en "nunna". jag skulle aldrig sätta mig i en sån där klänning/tält eller vad ni nu vill kalla de.. vad tycker ni själva, hiss eller diss ? 

15:09

jag skäms över att säga de här men jag vaknade precis av att min mamma kom in & väckte mig, mitt i en dröm dessutom. jag hatar när man vaknar i den bästa delen av en dröm & så får man aldrig veta hur den slutar. jag hade ett xantal sms i inkorgen av arga vänner som trodde att jag vänt dom ryggen, även folk som hade reagerat starkt på min statusuppdatering på fb inatt. egentligen hade jag planerat med bio osv inför ikväll med min vän emma, men vi flyttade fram de till nästa vecka.. nu måste jag sätta igång med städningen, skriver mer senare


00:14ja de känns helt sjukt att tänka tanken men snart har halva sommarlovet faktiskt gått.
e de någon av er som ska göra något speciellt i sommar ?

RSS 2.0