tips på hur du kan vårda ditt hår för bästa resultat

efter de att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, tänk däremot på att aldrig gnugga håret eftersom att de sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår. om du sparar till ett långt hår kommer du aldrig få ett långt & vackert hår så länge du frotterar håret. håret går då av och resulterar i spruckna hårtoppar..

om du färgar håret e de bästa du kan göra att använda färgshampoo & färgbalsam som fungerar så att de låser fast färgpigmenten i håret. andra shampoon och balsam kan lösa upp färgen i håret och ge dig en mindre hållbar färg.

torrt hår e dubbelt så starkt som ett blött hår. om du har långt hår ska du därför kamma ut håret efter shampooneringen & inte använda borste då de lätt kan skada håret. om du har några tovor så krävs de att du reder ut dom försiktigt från topparna och uppåt. använd allra helst en kam utan sömmar eller skarvar, billiga men bra kammar finns bl.a att köpa på kicks. försök att tvätta ditt hår så sällan som möjligt, schampoo dagligen sliter nämligen på håret & de blir även smutsigare allt snabbare. ju mer balsam desto bättre, men använd aldrig balsam i hårbotten, börja applicera balsam ifrån öronen och nedåt, särskilt noga ska du vara i topparna!

ett hår som går ner längs halva ryggen har redan blivit ca 4-5 år gammalt & e mycket skört. därför krävs de att du behandlar ditt hår mycket noga & försiktigt, undvik värmetänger som plattång, hårfön osv.. att äta nyttigt och varierat, (särskilt b-vitaminer & e-vitaminer e bra för håret) e även mycket viktigt för att få ett friskt hår.


dag 1 - de här e jag

just nu e listan "lär känna mig på 30 dagar" väldigt poppis i bloggvärlden & inte tänkte jag vara den som står över detta kast. jag har tittat tillbaka lite i arkivet & insåg att jag faktiskt aldrig riktigt presenterat mig själv så detta blir även en liten utmaning ifrån mitt håll.. för att variera lite & inte ha exakt samma lista som resten utav folket så tog jag min vän emmas idé och snodde hennes engelska lista. dock känner jag till att alla inte e några proffs på andra språk så för att göra de en aning lättare så översatte jag den till engelska..

jag heter julia & e född den 8 maj 1995. jag e född & uppvuxen i tyresö, vilket e en mysig kommun ca 15 minuter ifrån stockholms innerstad. när jag skulle fylla 9 år så flyttade jag & min familj ut på landet, vilket jag nu de senaste åren har frågat mig själv varför. inte långt efter de skiljde mina föräldrar sig & bor numera på olika håll.. jag har alltid fått den uppfostran att insidan e viktigare än utsidan & har sedan levt efter de, kanske e de även därför jag kan ta åt mig lättare då någon ger mig komplimanger för min insida istället för utsidan. jag e en väldigt lugn person som hatar förändringar, jag e även mycket målmedveten & om jag har bestämt mig för att jag ska nå ett mål så satsar jag alltid helhjärtat för att nå dit. jag e väldigt envis & ger väldigt sällan upp innan jag fått min vilja igenom. jag har mycket lätt att lita på fel folk & har en tendens att dras in i fel vänskapskretsar vilket tiden på mellan- och högstadiet har lärt mig ett & annat inom vänskap, kärlek & svek.. jag får ofta höra att jag e en stark person som alltid sprider glädje med ett leende på läpparna, men inte alltid e de enkelt att leva upp till folks förväntningar. jag hatar att göra folk besvikna & håller mig gärna ifrån personer som lever på andras bekostnader, samt lögnare.

något av de bästa jag vet e att shoppa, umgås med vänner, fotografera samt bli fotograferad & göra halvgalna saker. jag e mycket impulsiv & kan bestämma mig för att åka iväg på en resa eller liknande under samma dag de sker. jag tycker även att de e roligt att överaska människor med presenter & skämma bort mina nära & kära så ofta jag kan.. e mycket mån över de personer jag har närmast hjärtat & försöker därför även få dom att känna sig så älskade som möjligt. de värsta jag vet e att skiljas ifrån en person eller när en person inte kan inte inse sitt misstag. när en person har gjort fel och personen har insett sitt misstag, ser jag de som en självklarhet att man säger förlåt vilket kan vara jobbigt för andra människor. jag e även mycket förstående & kan förlåta en person inte bara två tre gånger utan nio tio vilket jag ofta förlorar väldigt mycket på.. vänskap & kärlek e något jag värderar väldigt högt oh jag hoppas på att den där stora kärleken kommer en dag, att få dela sitt liv ut med en & samma människa.

jag har även mycket räddslor & svagheter vilket jag kan skämmas över. min allra största fobi e magsjuka & alla typer utav spyor, de spelar oingen roll om de e utav fylla, sjukdom eller annat, hela grejen får mig att vilja gräva ner mig. jag e även mycket rädd för att stå ensam & får ständigt sammanbrott då jag näst intill e utom kontroll för både mig själv & andra. jag har även en stor räddsla för spindlar & andra småkryp, mörker, öppna hav & höjder. en svaghet som jag skämms över e att jag kan bli väldigt svartsjuk då jag blir satt åt sidan, vilket inte händer ofta men när de väl händer så bryter helvetet löst.
när priset går upp kommer själen gå ner

denna låt spelade en killkompis upp för mig & sa "den här handlar om dig julia" så gullig..

du e inte trasig


vad ska man säga

klockan var kvart i fem och jag undrade varför du aldrig gick.
och plötsligt kom hon bara dit, hon var ju inte lika blyg som dig.

men det var mitt fel, jag borde ha sagt nej.
hon kysste mig på munnen, jag vet att jag trasslade till de själv
och du blev besviken jag förstår dig, förlåt

vi släckte ljusen och sa godnatt
jag var nöjd med ingenting och hon sa okej
innerst inne så ska du veta att jag var på väg att explodera
jag längtade efter dig hela tiden

ni tog en taxi hem, och hon kastade mig i sängen. förlåt
jag e din, jag vet att jag har slitit i ditt hjärta
jag kommer att ta med dig överallt, i mitt liv, du e mitt liv.


hemma

efter en lagom lugn dag i skolan så åkte jag & min mamma iväg för lite thaimassage vilket behövdes, & nu sitter jag här & har ångest för att jag inte kunnat blogga under dagen.. redan imorse dog min telefon så jag har inte heller kunnat mobilblogga, turen e den att jag då har lite att bjuda er på. puss så länge ;)


jag hatar denna söndag, helvetets jävla sö...

jag hatar denna söndag, helvetets jävla söndag! allt går snett och jag har ingen ork kvar. dessutom känns de som om jag har svalt en melon i magen!


efter en helsjuk natt så sitter jag på tce...

efter en helsjuk natt så sitter jag på tcentralen i stockholm. jag ska snart vinka av några vänner vid tåget och sedan ska jag bege mig hemåt.. mer om nattens hemska bravader kommer upp senare när jag hunnit vila och ätit ordentligt. puss


HAHA jag tror jag dör, tappade mitt tuggum...

dsc00737 (MMS)

HAHA jag tror jag dör, tappade mitt tuggummi och en sekund efter pyntar de så fint min tröja.. jag har alltid samma tur, inte sant ?


I feel good, I knew that I would

trots att människor ibland försöker sätta käpparna i hjulet på en så kan jag inte ljuga & säga att min helg e förstörd, för de e den verkligen inte! dagen började superbra & lunchade sedan med min syster, tog även en tripp i affären zara & fick med mig ett par byxor hem. jag har dessutom riktigt enorma & roliga planer inför imorgon oh kommer därför åka här ifrån tyresö redan innan solen gått upp.. jag tar då med mig mitt pick & pack oh förflyttar mig mot en helt annan plats, livet e underbart när de händer oplanderade saker & dessutom när de blir storslagna.. jag måste även sträcka lite extra på ryggen & säga "jag e bra, jag förtjänar de allra bästa" för de gör jag, de spelar ingen roll hur mycket de än blåser i motvind vid vissa tillfällen.. jag kommer aldrig låta någon köra över mig & dessutom tröstar jag mig själv när jag säger att jag aldrig kommer sjunka så lågt att jag gör detsamma.


står just nu i butiken, idag e sista dagen...

dsc00730 (MMS)

står just nu i butiken, idag e sista dagen på prao vilket suger. jag vill verkligen inte tillbaka till läxor och annat gnäll om skolan, usch!


vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss

de som gör ondast e att få dubbla budskap, att jaga, att aldrig få tag..

20:44

hej på er där ute, nu sitter jag åter igen i detta mörka rum & de enda ljuset som sprider sig här inne e de som kommer ifrån dataskärmen. de har snöat här i stockholm sen i måndags vilket ger mig mardrömmar, jag hatar verkligen snö.. inte minst så halkar man runt som på bananskal vilket inte alla gånger slutar väl. idag har jag gått på stan ett par timmar med min barndomsvän mikaela, trots att jag hade en rejäl slant i fickan så hittade jag inget som fick följa med hem. imorgon e de även den sista dagen på praoen vilket lär bli en aning tragiskt, vad helgen sen kommer med väntar bara & se..

super gammal bild på lilla mikkis..

hejdå

haha vilken dag, nu rör jag mig emot södertälje & möter upp en gammal vän.. senare blir de att möta upp ytterligare en pajas för att sedan åka "hem" & sova, puss


idioti


en bild på mig ifrån förra vintern

de snöar, de e kallt & klockan tickar iväg. jag har bestämt mig för att aldrig mer äta thaimat i för stora mängder, aldrig. men nu ska jag duscha, duscha så varmt så de sticker, precis som om 1000 nålar skulle attackera mig. sen drar jag, jag ska in till stan & de e nu. jag ska hjälpa min syster i affären för jag e inte sjuk & jag e fan inte bitter. jag ska stanna kvar i stockholm hela helgen, men jag ska ta var minut som den kommer. jag har lärt mig att de aldrig blir som man planerar & jag tänker aldrig mer slänga iväg en krona på något så värdelöst. jag tror de räcker med negativ energi nu, punkt & hejdå..


sjuk

har legat vaken halva natten & rent ut sagt mått piss. nu äntligen börjar jag känna mig som en människa igen men tråkigt nog var jag tvungen att stanna hemma ifrån praoen. jag som dessutom hade tänkt att gå en vända på stan idag för att inhandla något snyggt. blä, men men.. jag får se om jag åker hem imorgon eller om jag stannar här i stockholm ett par dagar till. uppdaterar mer när jag får tid & ork till de, puss


tillbaka i värmen

dsc00723 (MMS)

nu e jag åter igen "hemma" i tyresö. de var en riktigt lugn dag på praoen idag så jag fick gå tidigare, runt halv fem mötte jag upp min vän mikaela för att gå en runda på stan. jag fick med mig lite snyggt men ska ut på stan imorgon igen, ska även försöka få tag i något bra solarium i närheten utav östermalmstorg.. om någon känner till något så tipsa gärna. puss


800 (minus)grader, du kan lita på mig

nu sitter jag vaken här i tyresö & jag fryser nog ihjäl snart. bara att höra vinden piska emot fönsterrutorna här på våning 5 ger mig frossa.. jag ska straxt ta en varm dusch & sedan röra mig in mot stan, jag praoar ju på vincents shoe store denna vecka. uppdaterar mer under dagen, puss

mongojulia på vift

hej på er, just nu sitter jag ute i tyresö & gör ingenting.. här tänkte jag stanna tills torsdag då jag spenderar min sista natt i storstan hemma hos min syster. på fredag så ska jag röra mig dit jag känner mig som mest hemma, nämligen till min egna säng. de ska bli en så sjukt skön helg genom att bara mysa ner sig under en filt & kolla på film..

härligt

har precis ätit frukost & ligger just nu med en liten minivovve under täcket, mysigt att ha lite sällskap.. ska straxt hoppa in i duschen för att sedan ge mig ut på stan en sväng. jag uppdaterar mer då jag får tid till de, så länge får ni ha de så bra på jobbet, i skolan eller var nu än befinner er. puss


utanför vardagsrumsfönstret just nu..
ge mig lite mer

just nu känner jag mig sjukt seg & systern min har redan somnat här på soffan. jag funderar lite på vad jag ska göra nu & kom precis fram till att jag vill ha en mcflurry brownie, frågan e om jag verkligen orkar ta mig ut i snön för en liten promenad till mcdonald's ? imorgon e jag ledig ifrån praoen & ska passa på att åka ut till tyresö för agtt hälsa på några släktingar. underbart!


första dagen på prao

sitter nu hemma hos min syster & hennes pojkvän, straxt ska jag springa ut i köket oh hjälpa dom med maten.. jag tänkte bara berätta att första praodagen gick galant men måste även erkänna att jag var sjukt rädd där inne på nk;s varuhus. när jag kom dit imorse gick vi igenom tullar där man inte fick ha med sig varken väskor, jackor eller någonting, fick även en besöksbricka som registrerade varje liten dörr jag öppnade.. men men, jag känner mig inte direkt så hemma kring alla gamla "damer" i minkpälsar som tassar omkring där utan jag känner mig liksom lite mer mänsklig på något sätt.. de e iallafall kul att se lite annat än skolböcker om dagarna & jag har iallafall sjukt trevligt folk omkring mig. måste även tacka min syster för att hon e så sjukt underbar.. nu ska jag ut i köket & klappa på hennes mysiga mage, skriver mer senare. pusssitter just nu på lagret och sveper min ko...

dsc00716 (MMS)

sitter just nu på lagret och sveper min kopp. de har varit en lugn dag med trevliga kunder! nu e de bara en timme kvar tills jag slutar..


goodmorning

förflyttar mig några mil emot huvudstaden, sitter just nu på pendeln.. helt stört vad trött jag e! jag kanske mobilbloggar något under dagen, annars hörs vi efter fem. puss


ett gott skratt förlänger livet


söndag


jag har funderat lite på; varför har man egentligen ögonbryn ?

sitter just nu i telefonen med min skrutt & snackar lite strunt. har precis läst alla de skvallertidningar jag äger ifrån den gångna veckan & nu ska jag straxt hoppa in i en varm dusch.. jag måste även packa inför den kommande veckan uppe i stockholm innan jag går & lägger mig.. känner att jag måste sätta igång nu på direkten så mer skriverier blir de när jag fått lite ordning på saker & ting. puss

de går inte att blogga

bloggen har strulat vilket gör mig irriterad, & de flesta vet nog om att när jag blir irriterad så vill man inte ha med mig att göra.. istället har jag ägnat min söndag åt annat än att blogga. de känns lite surt när man skriver inlägg & publicerar dom, för att sen upptäcka man flera timmar efter att inga har kommit upp på bloggen. jag har dessutom märkt att de e lite annat också som strular här, bl.a att vissa inlägg inte går att kommentera & att när ni söker på bloggen kommer de ibland upp "bad getway" eller något liknande..

men men, de har även blivit lite ändringar inför imorgon. jag skulle nämligen ha börjat klockan 13.00 men istället ska jag vara där redan klockan 10.00 så de blir till att gå upp tidigt. nej ni, nu ska jag återgå till at spela super mario. pussyou are the first to see me fall


topp tre bästa musikvideorna just nu

möms sa grisen
nähh, jag e ledsen men de tar så sjukt lång tid att ladda upp bilderna & jag e sugen på kladdkaka, så nu struntar jag i detta & ska istället springa ner & mömsa till pensionärsjävlar.. puss

en kväll som skulle hållas lugn spårade ur totalt, som vanligt.. somnade vid 3-4 inatt så idag e man allt annat än pigg. imorgon åker jag även upp till stockholm för en veckas prao, de börjar bli dags till att skärpa sovtiderna & ladda på batterierna med ny energi..

om du e glad, då e jag gladare


e nu hemma efter en runda in till stan. imorse var hela våran liga supertrötta & när vi skulle upp vid åtta tog de emot så mycket att vi försov oss.. väl inne i stan så gick vi iallafall till de olika gymnasierna på deras öppet hus, & jag måste säga tack till er alla gulliga människor som visade oss runt! eftersom att regnet öste ner på oss så var de inte lika lockande att sedan gå i butikerna så istället drog vi bort till bussen på direkten. somnade på bussen & vaknade upp precis vid min hållplats hähä, nu ska jag föra in bilderna från gårdagen så att ni får lite att skratta åt. jag kommer att leva på gårdagens bravader under hela veckan!

mogen teamflash


här har ni några bilder ifrån kvällen, clara sover redan & de har varit en superkväll.. imorgon ska vi gå upp tidigt för att åka in till stan, hähä vi får väl se hur de går. resten utav kvällens bilder kommer in imorgon då jag hunnit föra över alla.. intressant va ? vi har haft allt ifrån krigsövningar på golvet till tjohej & tjohå. satan vad jag har haft de kul ikväll, kanske lägger jag ut ett litet klipp innan jag hoppar i sängen ;)

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv

Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå
genom eld

clara e hos mig nu.. ska jag skicka hem henne ?


mmmm cheesecake


livin la vida loca


nu har min bejb clara kommit, väntar på att dörrklockan ska ringa..

stressigt

satan vad jag e glad & taggad inför en fullspäckad vecka.. jag har precis kommit hem ifrån stan där de bl.a inhandlades ett par snygga skor & en tröja, om jag bär något av plaggen ikväll de återstår & se. straxt ska jag locka håret & byta om för sedan kommer ett par vänner hit som jag ska spendera min kväll med, ska bli sypermysigt! nej nu måste jag sätta fart & börja fixa. puss så länge!


a broken wingShe loved him like he was
The last man on Earth
Gave him everything she ever had
He'd break her spirit down
Then come lovin' up on her
Give a little then take it back

She'd tell him about her dreams
He'd just shoot 'em down
Lord he loved to make her cry
You're crazy for believin'
You'll ever leave the ground
He said only angels know how to fly

And with a broken wing
She still sings
She keeps an eye on the sky
With a broken wing
She carries her dreams
Man you ought to see her fly

One Sunday morning
She didn't go to church
He wondered why she didn't leave
He went up to the bedroom
Found a note by the window
With the curtains blowin' in the breeze

And with a broken wing
She still sings
She keeps an eye on the sky
With a broken wing
She carries her dreams
Man you ought to see her fly

With a broken wing
She carries her dreams
Man you ought to see her fly

tenta om matspjälkningen

jag tror att jag börjar bli sjuk, ligger just nu här i min säng & fryser som en galning, samtidigt känns min hals lite ringrostig. vilken hit de skulle vara om jag blev sjuk lagom till praoveckan, jag som så länge sett fram emot att få komma ut & göra något annat.. nej ni, jag ska göra allt för att hålla humöret uppe & så länge de e på topp så ska de väl inte vara några problem med att hålla sig kry.. nu måste jag åter igen dyka ner i min no-bok för att skriva klart tentan, varför ska man ha så mycket läxor & liknande när man redan spenderar så mycket tid i skolan ? galet vad jag har tröttnat på alla dessa skoldagar, & inte kan jag ropa hej ännu för fler dagar kommer de att bli..


för övrigt så saknar jag sommaren

hopplös dag

jag e så arg, ledsen & jävligt irriterad. skorna jag skulle köpa var ju helt kaputt, slutsålda & jag som var så sjukt förälskad i dom där.. & sen då, inte nog med de, nej då fick jag trängas i baksätet med några fula stolar för att min lillebror, som för övrigt e så himla dryg, skulle sitta i framsätet.. ja, som ni märker så e jag som sagt väldigt irriterad just nu, & inte verkar de bli bättre heller, för ikväll måste jag plugga timme in & timme ut. har en stor no-inlämning tills imorgon, matteprov & även musikprov på noter, vad fan ska jag ha noter till i mitt liv när jag bryr mig lika mycket om dom som hur många gånger göran persson skiter om året, dock hade de ju varit ganska intressant att veta de sistnämnda..


sitter just nu på väg till stan för att in...

dsc00715 (MMS)

sitter just nu på väg till stan för att inhandla ett par skor och nya köksstolar, hörs när jag e hemma igen


färg & fix

de tar emot att uppdatera här i bloggen då jag känner att ni inte kommer med några kommentarer. de känns på något sätt som om man tappar suget till att blogga när man inte får samma respons längre, tråkigt eftersom att jag ser att besökarantalet fortsätter på samma spår som de har gått den senaste tiden..

i vilket fall som helst så ska jag nu göra något åt denna utväxt jag har i håret, jag ska nämligen färga de & denna gång e de en annan nyans.. spännande! kanske kommer med något nytt innan jag går & lägger mig, puss så länge


spikat & klart


he steals my clothes to wear to work

haha vilken hög med jackor & halsdukar jag har fått ihop, de e galet vad blind man e för kläder.. jag som varje månad sitter & tycker synd om mig själv oh min tomma garderob, nu när jag äntligen har fått LITE ordning på skruttet så märker jag faktiskt att jag iallafall behöver gå byxlös. nej de ska bli ett litet inköpningsförbud nu tills mellandagsrean då jag ska gå lös i alla möjliga butiker, de finns trots allt lite som jag känner saknas i garderoben. haha & fråga inte varför jag har skor i garderoben, jag kan tala om för er att de e för att mitt skoskåp e fullt. jag tror att jag ska försöka lösa de problemet snarast!

här har ni bild på min allra värdefullaste pärla.. namnam


so what I'm still a rockstar

"men de ligger ju ändå inte på samma ställe"
- nej men en station ifrån
"nej två stationer"
- ja okej men de e nästan samma sak
"ja, eller nej de e tre stationer"
tystnad
"FYRA STATIONER!"

haha, jag & min vän emma e såna otroliga genier på geografi..

keep yourself together


Is it really all they say it is?

I'm trynna make sense of this
They always say
'Never join the Circus'
Will they really take care of me
Love me like I wanna be
I've heard before this life can leave you empty

It's hard to see it from the bottom
When your light is still shining
It's time for you to hurry up now
'Cause your time is rising
It's hard to see it from the bottom
When you wanna give up now
You gonna keep goin'
'Cause your time is rising

Oh You feel it comin' down
You feel it fallin' down
You gotta keep yourself together
Oh You feel it comin' down
You feel it fallin' down
You gotta keep yourself together

Is it really what they say it is?
I feel it gettin' breathless
They always say
The Camara is Contagious

Will the Room start to cave in
When my steps start shiftin
I've heard before don't lose what you belive in

It's hard to see it from the top now
When the light is still blinding
No time to close your eyes now
No time for hiding

It's hard to see it from the top now
When you wanna fall back down
Oh you gotta keep on climbing
'Cause your time is rising

Oh you feel it comin' now
You feel it fallin' down
You gotta keep yourself together
Oh you feel it comin' now
You feel it fallin' down

dreams and lies

haha, under nätterna den senaste tiden har jag drömt väldigt ofta om att jag dricker vatten, jag som verkligen hatar vatten! galet vad drömmar kan vara konstiga, inatt drömde jag även om bloggaren kenza där jag mitt i natten gick ner på "min" undervåning som hade förvandlats till världens partyställe. jag blev lovad en länkning utav henne men fan.. då vaknade jag upp till verkligheten igen.


planer inför helgen


hej på er, nu e jag hemma ifrån skolan. idag har jag även fått tag i praoplats, de blir till att jobba en vecka på vincents, nk uppe i stockholm. imorgon har jag även kort onsdag så jag slutar vid halv ett, satan vad skönt! på fredag ska jag & några gamla vänner vara hemma hos mig för att laga mat oh en massa annat trevligt, avslutar kvällen med att gänget sover över här antar jag.. på lördag ska jag även in till stan med några utav tjejerna för att gå & kolla på olika gymnasier, de börjar dra ihop sig nu.

turkiskt by julia

jag har ett program på min dator där man kan spela in låtar & mixa osv. de började med att en vän till mig satt & spelade in oh då blev jag så sjukt sugen på att tönta ihop något.. de slutade med en låt på inget annat språk än turkiska, eller ? nja rättare sagt en bit utav låten hallelujah, baklänges! nej nu ska jag sova, goodnight.


gulligull

jag brukar aldrig läsa mina mail på facebook men idag var jag tvungen då jag väntade på ett viktigt meddelande ifrån en vän till mig.. se vad jag möttes av då, han har lagt ner sin tid till att göra en bild till MIG ? dock vet jag inte vem denna kille e, men hur gulligt e de inte på en skala ? vad ska man svara på detta då ? jag som e totalt kass på engelska, hahahemma

nu e jag hemma igen efter en lugn dag i skolan. trots att de e måndag så har den varit helt okej, men skönt e de iallafall att veckans första skoldag e avklarad.. efter skolan gick jag & tre små vänner till ett mysigt café & tog en fika för att sedan ge oss ut i kylan igen..

800 grader, du kan lita på mig, du kan lita på mig

min spotlight värmer upp mitt rum till 800 grader så jag tror jag kommer få värmeslag snart alltså. ni vet när man blir sådär sjukt irriterad & man bara vill kravla åt alla håll oh man rent ut sagt blir galen ? istället ska jag hoppa in i duschen innan de blir dags för att sova, imorgon efter skolan ska jag träffa mina fina vänner alexander & marcus. ser fram emot de, dock ser jag inte fram emot ytterligare en hel vecka i skolan!

med detta inlägg & en sinnessjukt fin låt så säger jag godnatt.. haha godnatt!

de e söndag (om någon har missat de)

hej på er igen, vilken otroligt dålig uppdatering jag har för tillfället. på något sätt så känns de som om jag inte har ett endaste ord att skriva trots de att de händer rätt mycket just nu..för att liva upp stämningen lite & börja värma upp inför morgondagen - skolan, så kan jag visa upp min underbara klass..

jag blir aldrig riktigt nöjd med skolfotot, detta år var jag ju lika snygg som vanligt med mitt bowlingklot till ansikte. lägg märke till att jag har jacka på mig haha, inte ovanligt att jag går med de på mig i våran kalla skola..


dagens outfitinget kvar att kämpa för

jag e så arg, besviken, ledsen, gråtfärdig men samtidigt vill jag skratta åt allt. skratta åt vilket skämt vi e, jag orkar inte med detta, nej jag låter detta gå ner om de e åt de hållet vi e på väg.. åt helvete med den här skiten, de e slut nu.


vilken outfit tycker du e snyggast ?


tankar & värderingar kring bloggandet

ojoj vad ni har varit dåliga på att kommentera den senaste veckan. ni har väl inte missat att man kan följa min blogg via bloglovin ? själv använder jag mig utav de & på så sätt ser jag när bloggar jag följer har uppdaterats, de e faktiskt riktigt smidigt måste jag säga!

jag har även tagit till mig av de förslag jag fick in härom veckan ang bloppis. dock har jag en väldigt liten kropp så de e allt ifrån alla mina läsare som skulle ha chansen att komma i de minimala kläderna.. nej nu ska jag inte överdriva för så liten e jag faktiskt inte, men jag ska försöka att slänga in lite klädesplagg här för försäljning inom de närmsta dagarna. bl.a en jättesöt fuskpälsjacka som har blivit använd ett fåtal gånger. håll utkik!

nu ska jag för övrigt straxt krypa ner i min sköna säng för att få lite sömn. jag har varit enormt seg idag & jag har nästan fått någon slags känsla som sagt att de har varit söndag. men sån otur har jag inte, vilket jag verkligen uppskattar..
jag hatar nämligen söndagar!hemma

e nu hemma efter 24 timmar hemma hos min bror & hans flickvän uppe i stockholm.. vid lunchtid kom även min syster & hennes pojkvän för att luncha tillsammans med oss, vi drog alltså iväg till ett uteställe där dom hade en sjukt god grekisk sallad. men nu e jag alltså hemma igen & ska ta de lugnt för imorgon blir de ett riktigt håll igång. 

satan knows you're a poser


nyvaken & seg med en huvudknopp som skjuter spjut. vaknade av att halva huset sprang omkring & skrek om något larm dom hade råkat sätta igång, haha jag kan lova er att jag e den klyftigaste & mest lugna personen i familjen.. eftersom att jag inte har något intressant att uppdatera er om just nu, så ska jag inte kasta bort ett inlägg åt endast en massa babbel, istället ska jag röra mig ner för lite frukost.. see u later

tänkvärt ifrån google

just det man skryter med saknar man

de som bidrar mest till underhållningen på ett party är de som inte är där

man måste visa sig själv respekt innan någon annan kan respektera en själv

en karl kan aldrig lära sig att förstå sig på kvinnor,
men han har ju i alla fall rätt kul medan han försöker

den största lyckan av alla är att veta att en annan människa behöver en

bättre dåligt minne än dåliga minnen

smärta är svaghet som lämnar kroppen

om man i djupet känt en enda smärta, så förstår man alla andras lidanden

det är naturligt för en kvinna att se felen hos en begåvad man och de goda sidorna hos idioten

 vilken likhet mellan denna bruds & min engelska..


white trash med svart nagellack, de var vad min mamma sa

He lights a cigarette, his eyes half open
He won't be home tonight, but she keeps hopin'
Drinkin himself to sleep is his only way of copein'
She waits for him every night, she leaves the front door open

He keeps her photograph on his rearview mirror
She prays for him every night, she hopes that he can hear her

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you girl
I know you coulda found you some better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you


vilar ögonen på skönhet

jag tänkte visa er ett par nya favoritleggins, dock e dom ett orginalpar så en skråma här & där kommer jag antagligen att få leva med innan de blir dags för dom att pensioneras. dom e så sjukt sköna & jag kan knappt släppa blicken från dom, som den klädesälskare man e längtar jag efter bättre tider till att bära dom på.. låt nu värmen komma med stormsteg!

sitter just nu i bilen på väg till min bro...

dsc00704 (MMS)

sitter just nu i bilen på väg till min bror i stockholm, jag älskar denna känsla av stress, mycket folk och hög musik på radion.


hemligheten som låter oss att vara vi

man vet aldrig riktigt vad som e sanning & lögn när allt händer bakom ifördragna gardiner
& de e de som får oss att leva, de får oss att drömma, de e de som låter oss vara.. du & jag

fashion for men


ska ta min vattenskoter på semester

1: Gå in på Google Maps
2: Gå till "Vägbeskrivning"
3: Sök från "Japan" till "Kina"
4: Leta upp nummer 43 i listan

haha jag kan lova er att när jag hörde detta så var jag riktigt nära på att skratta upp allt mitt maginnehåll, rita ett kors i taket för att sedan servera kineserna på min hemmalagade rätt, chihuahua på burk.. ja om de hade varit en bra vägbeskrivning så hade jag gjort de.


these brown eyes will break your heart


klädesplaggen e ihopsatta ifrån; modekungen

all I want for x-mas is you!

nu när de inte e många veckor kvar till jul så kan jag lika gärna visa upp min lilla önskelista i bildform. tänk er hur glad jag skulle bli om min mamma vann på lotto nu innan julen, då hade jag iallafall kunnat ha lite större förhoppningar om att dessa prylar skulle få sin rätta plats hos mig.. nej ni, datan & den underbara väskan e nog bara att drömma om just nu!

de e kärlek, de e hat, de e yoghurtglass

sitter nu här hemma helt stelfrusen & kylan där ute som ännu inte har slagit till med all sin kraft har redan börjat riva mig i stycken. de e en pina att stå ute i kylan & vänta på bussen om morgonen & speciellt då busstrafiken e helt förjävlig här jag bor.. imorse kom ju inte ens bussen så alla som skulle till skolan fick åka en 1timmes extra resa för att komma fram ? galet säger jag att denna snö alltid ska skapa ett sånt kaos i krokarna. ändå sitter jag här nu & äter min magiska glass, glass gör mig lycklig, glass ger mig hull..

stockholm

nu e jag äntligen hemma igen efter en hel del kaos, vilket de alltid blir när vi åker iväg med skolan.. besöket i riksdagen var helt okej, de gick på ca 1 timme & sedan fick vi 2½ (!!!) timmars tid till att äta & göra vad vi ville. eftersom att mina vänner påstod att jag var den som kände staden bäst så skulle vi försöka hitta någon restaurang tillsammans, dock skiljdes vi åt eftersom att vi inte kunde enas om ett matställe & alla skulle äta på olika delar av stan (ja de var faktiskt så de kändes). de slutade med att jag & tre underbara vänner satt i kungshallen & käkade, mysigt. efter de var vi upp en sväng till min syster på nk & hälsade på henne.. med ca en timme kvar tills vi skulle samlas upp igen bestämde sig folket för att dra en sväng förbi slottet vilket jag inte var så glad åt, likaså där så skiljdes vi åt igen & en vän drog med mig till stadsteatern. där fick vi en rundvandring i alla de hemliga gångarna, bakom scenen & vi fick oss en rejäl inblick på vad som egentligen händer bakom stängda dörrar i huvudstaden.

sedan var de dags att dra vidare till moderna museet vilket var en aning roligare då vi hade en riktigt söt guide som visade oss runt. hähä där finns de inte mycket mer att tillägga om dagen så istället får ni se vad som fastnade på bild..


ca 150 personer ska tydligen ha erkänt att dom mördat olof palme

avundsjuka e själens magsår

nu ska jag straxt hoppa in i duschen & sedan rullar jag vidare emot sängen. ja jag kan lova er att efter denna tisdag har jag ätit mig större åt alla bräddar ni någonsin kunnat tänka er, hähä åt minstonde e de så de känns för tillfället.. imorgon e jag tillbaka till skolan igen, iallafall för tio minuter för klassen ska tydligen till riksdagen (?) & konstmuseet vilket innebär - inga lektioner, kameran får självklart hänga med.. goodnight!

inspiration by topshopwho owns my heart

har ni hört miley cyrus nya låt & isåfall vad tycker ni om den ? jag själv e absolut inget fan av hennes låtar & har näst intill fått någon spykänsla så fort jag hört hennes röst.. jag minns när hon slog igenom & hennes låt "the climb" spelades överallt & hela tiden, man blev ju rent ut sagt galen.. nu har hon dock växt till sig lite & e inte den där gnälliga lilla tjejen längre, vilka framsteg att jag nu har fastnat för denna nya låt..

hej mitt vinterlandsovit gott ? inte jag

godmorgon på er, kanske e de dom senaste sömnlösa nätterna som har fått mig mer sjuk än vad jag egentligen borde vara.. jag kunde inte somna om imorse eftersom att jag hade så otroligt ont, så jag hoppade in i duschen & rent ut sagt skållade mig själv i de kokheta vattnet för att de skulle gå över. när jag väl var klar efter 40 minuter & jag såg ut som en kräfta kollade jag ner på mina ben som såg ut att behöva bli tränade.. klockan 8 imorse började jag träna & sen somnade jag liggandes på mage i min säng med benen upp i luften. nu e jag iallafall vaken & ska straxt försöka göra mig av med denna taggtråd som jag måste ha svalt & dessutom försöka avlösa bomben som e fulladdad i mitt huvud..

me and my little voffsingtoffsing just nu

undersökning


så mycket bättre

har ni hört petters tolkning utav lasse berghagens låt stockholm i mitt hjärta ? jag kan inte något annat än att längta tillbaka till min gamla hemort & ryckas med till den underbara musiken.. för er som inte har hört låten så e de ett måste till att lyssna!

inte långt kvar till jul

nu e de endast en månad kvar till julafton & kylan biter tag i oss med stormsteg. nu e de inte långt kvar tills man kan ta ett steg ut & se hela stockholm oh nk;s julpyntning sprida den värme som den alltid gör sådär i slutet av november. & för att sprida lite julstämning här i bloggen redan nu delar jag med mig utav den kära tomteturken..

träning

nu ska jag ta ut all min energi på träning, de lär verkligen behövas efter en helg med mycket godis.. hähä, nej ni, två lektioner idrott i veckan kommer man inte långt med, men lika bra e väl de så att man kan planera sin träning lite själv.. tränar ni ofta & isåfall vad ? :)


i mörker, den 8 november

jag har inga ord att uttrycka mig med. för tillfället så känner jag mig bara så himla förvirrad..

tack vare ER!

detta gör mig så stolt, att veta att så pass många faktiskt uppskattar de man gör ger en sån gjädje. sakta men säkert så kryper placeringen för min blogg allt högre upp, denna lista visar de mest besökta bloggarna i mitt "område" plats 13 utav ca 520 e inte illa!

sitter här i..

en video ifrån i somras då min vän rebecca försökte spela in en utav sina omtalade videobloggar, haha.. jag kan inte minnas en enda gång då hon faktiskt lyckats, men som jag skrev igår, alla kan faktiskt inte lyckas med allt ;)


I'm gonna put on my old blue jeans

jag håller på att rensa ur i min garderob & längst in i röran hittade jag mina gamla favoritjeans, jag blev överlycklig eftersom att jag inte har sett dom sen i våras (haha) men när jag drog på mig dom.. så fastnade dom över rumpan, vad har hänt med min kropp ?klä dig med stil i vinter


yes, nu har jag satt ihop en liten outfit ifrån vårat kära topshop. anledningen till att jag inte längre har mina collage e för att mitt photoshop håller på & strular lite, men så fort de ordnat sig så e dom tillbaka lika snabbt som blixten.. hur som helst, när jag satte ihop denna outfit tänkte jag efter lite vad jag själv tycker att man ska satsa på i höst/vinter. röda detaljer sätter just nu pricket över i;et, samtidigt e de väldigt rätt (& lätt) att klä sig efter ett par svarta stuprörsjeans, så jag säger; våga klä er i rött! över den rödrutiga skjortan har jag satt en beige stickad kofta, att låta den röda skjortkragen sticka upp kan inte bli något annat än snyggt! jag själv köpte en skinväska när jag var utomlands nu i höstas & de får en outfit att se mer "vårdad", dessutom passar de till de mesta..

talibaner

jag har försökt att trycka i mig lite "frukost" nu under flera timmar men hur jag än gör så går de verkligen inte ner nått i min mage.. nu e de även så att jag har hittat lite gamla videos på min dator som jag inte har laddat upp, senare kommer de upp väldigt roliga & galna videos från i somras också. så länge får ni dock nöja er med lite halvskumma klipp som kommer få er att undra; vem e den där nöten egentligen ?

sanna & jag sommaren 2009

sometimes

she said: sometimes, you're asking yourself why.
you feel you can't get by, you feel you're crawling on your knees..

she screams: sometimes their lies are their disguise

it's not just me

de har blivit en hel del musik på senaste tiden, men med tanke på att jag har noll inspiration så delar jag med mig utav mitt alldra bästa örongodis..

lax & potatis(mos)alla kan inte lyckas med allt & tur e väl de, men att värma ett par redan tillagade potatisar ska väl inte vara så svårt ? eftersom att jag inte direkt e någon mästerkock så hade min mamma gjort allt hon kunnat för att jag skulle få i mig något annat än nudlar idag då hon inte varit hemma. hon förklarade klart & tydligt hur jag skulle göra tills jag frågar "kan man inte värma dom i micron då ?" hon sa att jag kunde försöka med en först & jag frågade då om något kunde hända, hon svarade "nej". jag gjorde som min kära mor sa men jag ska säga er att jag höll på att lorta ner brallorna då jag hörde världens smäll, jag öppnade micron & där fanns ingen potatis kvar.. den innan totalrena micron var då fylld med kartoffelmos från den exploderade rotfrukten, så de kan gå.

dagens inköp

denna body lotion luktade så sinnessjukt gott så jag var bara tvungen att slå till på den.. & inte verkade jag vara ensam om att tycka de eftersom att de var totalt utrensat, tre stycken kvar i hela stan! hähä funderar även på att tvätta hela rummet med denna lotion, de känns så dystert här inne på något sätt, då livar väl lite lukt upp skulle jag tro haha!


bilden ger inte halsbandet sin rättvisa men de var otroligt svårt att fota, men men.. 70% rea på halsbandet så varför låta de hänga kvar & sen se någon annan bära de ?

i all hast när jag talar för snatt
nu e jag hemma ifrån stan igen, fick hem mig två små prylar vilket inte var planerat.. jag minns att jag skrev att jag kanske skulle hinna uppdatera innan jag åkte iväg men ha säger jag bara, jag borstade tänderna i trappan ner för att sedan kasta ner hela fruktkorgen i min väska som jag hade tänkt trycka i mig som frukost.. väl i stan plockar jag upp min kamera & inser att jag har glömt minneskortet där hemma, tyvärr så får ni nu nöja er med några mobilbilder ifrån dagen.. nej ni, nu ska jag fota mina små inköp..

underbar låtJag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå, så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvägs jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag, i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade du väl aldrig kunna genomskåda allt som skett
Samma gamla visa med vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig
Så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

konstiga drömmar

ännu en ny dag.. jag vaknade nyss utav en hemsk dröm, jag drömde att jag var på en utomhusfest & var jag än gick låg de spyor. när jag sedan flydde festen & sprang mot tunnelbanan, låg mina vänner på hela stationen & spydde.. alltså jag vet inte hur jag ska tolka såna här konstiga drömmar, kanske borde jag hålla mig borta ifrån fester just nu ? men men, jag e iallafall frisk som ett bi vilket e huvudsaken, straxt ska jag hoppa upp ur sängen för att ta mig in till stan. ikväll ska även en vän till mig sova här, & fy tusan nu vad jag blev sugen på godis.. :(

nej ni, nu måste jag sätta igång här hemma & sluta med mina osammanhängande uppdateringar. om jag hinner med någon mer uppdatering innan jag drar mig iväg mot stan så kommer de självklart upp ett inlägg inom en timme, annars hörs vi senare när jag e hemma igen. puss så länge

jag måste vara släkt med einstein

jag e en väldigt smart person innerst inne, även fast att många kanske inte vill inse de.. & trots att mina idéer e lite galna ibland så e dom ändå geniala. e de någon som brukar gå upp alldeles för sent på morgonen för att hinna med att sminka sig ? e de någon annan än jag som e väldigt trött på morgonen ? nu har jag kommit på en lösning till problemet.. som många av er säkerligen har råkat göra e att somna med smink & sedan vaknat upp helt svartsotiga runt ögonen av den utsmetade maskaran ? därför finns de ett annat alternativ.. att behålla sminket på & sedan sova med simglasögon för att sedan vakna upp med samma skönhet nästa dag!

ja jag kom att tänka på att jag ska till stan tidigt imorgon för att möta upp en kompis. jag som alltid sover så gott på morgonen behöver ta ut varje minut för att kunna sova så länge som möjligt.. att sova med solglasögon e för riskabelt, tänk att vakna upp med trasiga solglasögon vid sidan av huvudkudden, eller ännu värre.. att vakna upp med glas i ögonen. därför väljer jag inatt att prova om min metod fungerar, jag ska för första gången i mitt liv sova med simglasögon på huvudet..

smink -och hårvideo

ja hej igen, anledningen till min uteblivna uppdatering e för att jag har jobbat på ett rejält inlägg & detta bara för mina läsare.. eftersom att min sminkvideo jag gjorde i somras har fått så många visningar (redan uppe i ca 5000 tittar) så bestämde jag mig för att göra en liten uppdatering.. dock e min videokamera trasig så jag fick göra mitt bästa med hjälp av min kassa kamera på datorn.. hähä hoppas ni uppskattar videon ändå!

just de, jag vet även att jag har några trogna grabbar som dagligen läser min blogg. ni får gärna komma med förslag på vad jag kan uppdatera om för att även göra er nöjda. kanske kan jag låna min lillebror som hårmodell någon gång snart framöver, men som sagt.. kom gärna med förslag!


tekniska problem

oh jag blir galen, hade tänkt att jag skulle spela in en liten video till er & visa hur jag fixar mig. kom nu på att jag inte har någon videokamera längre.. surt! nej nu ska jag hoppa in i duschen sen får jag se om jag kan lösa de på något annat sätt. pussseg fredag

godmorgon på er, vaknade precis upp här i min superfluffiga dröm (sängen alltså). bror & hans kompis sitter oh skriker till något spel på ps3 så man blir galen! de slog mig också att jag borde dra hit lite vänner över helgen men kom sen på mig själv att de går ju inte, ska nämligen till stan imorgon för att gå på nått öppet hus. skit skola, skit skola osv osv..

jag har noll inspiration till att blogga känner jag, här har ni bild på en dagens..


what can I do to make you care ?


själva videon kanske inte får en tia av mig, men låten ger mig verkligen en härlig känsla..

vågade du fråga ?

jag hade totalt glömt bort att jag hade publicerat ett litet "våga fråga" inlägg förra veckan.. jag har fått in några frågor så jag passar på att besvara dom på direkten, för er som har missat de lilla inlägget så funderar jag på att börja med "veckans frågor" där jag svarar på frågor jag fått in under hela veckan. jag ska fundera mer på de så uppdarar jag er om mer info senare..

har du nånsin tänkt på att bli fotograf ? tycker du tar jättefina bilder också som man får se lite av :)!
tack så jätte mycket! nej jag har faktiskt inte några planer på att bli fotograf, att fotografera hör till bloggen & e lite som en "hobby" för mig..

Julia visst älskar du Alex i din klass ?
han står mig nära & vi har känt varandra väldigt länge, jag älskar honom som vän..

Vet du när Sebastian hade tänk att komma ut offentligt ?
-

du får fan inte bli fotograf, du ska stå bakom kameran?!!
den stor frågan är, varför söker du inte till något modellprogram?
haha, för att bli modell måste man ha självförtroendet & de perfekta modelldragen vilket jag inte har.. :)

vilka smink produkter använder du?
Bästa affär?
Beskriv 3 ord med dig :)
jag använder olika sminkprodukter beroende på hur jag sminkar mig, (såklart!) men i början av sommaren gjorde jag en liten video där jag visade upp lite av de olika sminkprodukterna jag använder mig utav. klippet ligger under kategorin "videos" om du vill kika på de..

jag har faktiskt ingen favoritaffär utan jag handlar där jag hittar något jag vill ha..

envis, omtänksam, drömmare. haha ;)

hur lärde du känna sebbe från första början?:o
favoritmat? (a)
fin blogg tjejen!
tack så mycket! :) hur jag lärde känna sebbe e en lång historia, men för att göra den kort så.. jag var med två vänner till mig & dom hade addat honom på msn, han svarade inte när dom skrev & då addade jag honom för att se om han svarade.. & då hade han loggat ut. efter några dagar så var jag inloggad igen & då såg jag att han var inne, jag skrev "hej hur mår du ? :)" han svarade & de slutade med att han bad mig ringa så satt vi i telefonen på kvällen & snackade.. & hur han började skriva till mig var något i stilen (om jag förstått rätt) att han var med några kompisar efter skolan & dom skulle vänta på någon annan, dom loggade in på msn där de var massor som hade skrivit till honom. hans kompis sa något "klicka på en som du fortsätter att skriva till" & han blundade, klickade på någon & så var de på min konversation.. alltså var de bara en slump att vi lärde känna varandra

jag har ingen direkt favoritmat, kanske pasta eller något annat lätt, sallad kanske..

varför är du så jävla snygg för? :D
de e jag inte, men tack så jättemycket! :)

Vill veta mer om din bror, Elias :)
de finns inte så mycket att säga om honom, han fyller 12 i februari, e lite av en retsticka här hemma. han e den som alltid lägger pikar till mig & han satte alltid dit mig om jag hade gjort något när vi var yngre. han e egentligen en väldigt mjuk person & supersnäll men han kan även vara väldigt kaxig & dryg.. han e nog den i familjen som står & fixar sitt hår längst också, jag vill inte inse att min lillebror håller på att växa upp :(

kanske inte den bästa frågan.
men jag undrar var du köpt den jättefina jackan med ludd på kanen på luvan =) jätte fin!

tack så mycket, om du menar den svarta lite längre höstjackan/vinterjackan så kommer den ifrån hm

vad är det bästa med dig själv?
de bästa med mig själv e nog att jag e väldigt målmedveten

Hur gammal är du?
Vilka klädaffärer gillar du/ favoriter?
jag e 15 år & jag har faktiskt ingen direkt favoritaffär utan jag handlar där jag hittar något jag vill ha

vem är sebbe / sebastian?
haha, ja de e inte så lätt för mina läsare att veta de.. sebastian e mitt ex & till oh från e han även en god vän till mig. de där har & kommer alltid att vara komplicerat..

Har du gjort din design själv ? :P Och en fråga till... Vilka är dina 5 bästa skönhetstips ? kram

ja jag har gjort min design själv.. & jag har faktiskt inte några skönhetstips eftersom att jag själv aldrig har orken till att bry mig. sorry :)

dagens inköp & outfitoutfit för ikväll.. här har ni även bild på de nya jeansen, dom e ursköna & sitter som en smäck! jag har även insett att de e dags för att rensa ur garderoben nu, de e ingen liten tjej som läser min blogg & skulle vara intresserad av lite smått & gått ? skämt åsido

me and my gang

hej igen, nu sitter jag hemma här helt ensam. planerna för idag blev ändrade ett flertal gånger, besöket på stan slutade iallafall med att jag kom hem med ett par svarta jeans som jag har kollat på tidigare.. bilder kommer om en stund för nu väntar maten!


en glad julia idag


gårdagen slutade med att jag somnade in kring fyra med en väldigt speciell person vid min sida. jag tror att man måste bråka ibland för att sedan kunna komma varandra närmare.. ja de känns som om de börjar gå bra nu, för första gången på riktigt länge känner jag hur jag kan slappna av ordentligt, detta tack vare DIG.. nu e vi iallafall vakna & vi funderar på att åka in till stan, jag har lite inköp jag skulle behöva göra. skriver mer när jag får tid till de, puss så länge

ett sista godnatt, för ikväll

jag har somnat men vaknar av dina viskningar.. fan jag älskar dig, förlåt för allt.
& du klickar bort samtalet..

vad ska man tro ? ja kan någon förklara för mig hur många gånger man ska ge upp för att sedan börja kämpa igen ? jag visste alltid var jag hade dig, men nu då ? I don't know..


too bad, so sad

oh, jag var sådär riktigt sugen på fruktfonduo & skulle kolla upp ett recept. som den mästerkock jag e inser jag aldrig om nått e på väg att gå snett, därför läste jag de där receptet flera gånger om för att vara säker på att inget skulle gå fel.. när allt väl var klart så märker jag hur chokladen blir som en öken (rent ut sagt men bra beskrivning) så jag läser om receptet & där står de "smält chokladen i vattenbad, akta så att de inte kommer vatten i den för då e den oavändbar!", smarta lilla julia smälte chokladen & hällde i, inget annat än vatten! & ja, ni som själva vet hur de e att vara stressad så regestrerar inte alltid hjärnan allt.. detta led till en mysig bild men inget mer, så nu sitter jag här & kollar besviket på min torra & smuliga choklad. därför kanske de börjar bli dags att istället släcka ljusen & stoppa denna negativa kväll med att sova, goodnight

I have failed to wash my clothesdagens lilla vackra, väldigt enkelt utan smycken men fortfarande med en viss klass för sig.. & ja nu kom jag även att tänka på vad dietisten sa till mig idag, att jag faktiskt e normalviktig, så detta inlägg e väl lite tillägnad er som ständigt kommenterar min vikt.

I remember why I still am single, a basic lack of healthy socializing skills
you know me in a way, I could never say to your face
my hair is frizzy from the humidity, I say, but the truth is
it hasn't rained in over a month

oslagbart

hej igen på er alla kära, tråkigt att min uppdatering har varit så dålig idag men så blir de då man har mycket att göra. & inte ens detta inlägg blir någon hit, jag ska nämligen ta tag i min rishög till hår & klippa lite.. hähä ja vi får väl se om jag vågar visa er resultatet sen..


förbaskade lillebror

oh, nu börjar mitt rum äntligen ta form igen, dock ser de ut som om en tornado skulle vispat runt här inne för att sedan ställa huset upp & ner. ja de e faktiskt så de känns nu när min älskade dator inte längre står på mitt rum. istället fick min bror den stora datan med de feta högtalarna så nu dunkar hela huset till volbeat. JAG BLIR GALEN!
& ja.. någon som vill sponsra min underbara klass med att köpa plastpåsar ? hahah ;)

tonight is the night to let it go,

haha vilket misstag jag har gjort.. var ju hos dietisten vid halv nio imorse & var sedan hemma vid halv elva. jag kände hur trött jag var & bestämde mig för att sova, tror ni inte att jag vaknade nu precis ? nej ni, nu ska jag ta & äta frukost haha ;)


23.47

nu ska jag blåsa ut ljusen & hoppa ner här i min fluffiga säng.. spikmattan, en underbar person i telefonen & mitt paket med tuggummin väntar, hähä kan de bli bättre ? imorgon ska jag till en dietist som tydligen ska hjälpa mig med mina matvanor, spännamde! dock måste jag vara uppe redan vid 7, vilket helvete nu när man e ledig.. godnatt ;)


just nu..

spelas nick lachey på högsta volym & mina tankar e någon annanstans än här just nu..

tänkvärda ord

nu har linnea åkt hem till sig igen efter några trevliga timmar tillsammans. de blev även en hel del tjejsnack & tiden rann iväg allt för fort.. någon sa till mig en gång "man säger att ett gott skratt förlänger livet, men tiden går snabbt när man har roligt", den meningen har jag tänkt på en hel del faktiskt (ja, jag ältar ofta helt ointressanta saker) men dessa citat e några av de vanligaste, ändå e dom den andras motsatser, förstår någon hur jag menar ?

ändrade planer

nu sitter jag här & väntar på att min vän linnea ska komma & knacka på min dörr. jag har laddat upp med massageprylar, ansiktsprodukter, nagelvård, popcorn, ljus, filmer samt frukt fondue. de kan behövas en sån här trist & grå dag!tisdag

goodmorning, vaknade med ett ryck då jag hörde hur telefonen började vibrera. jag hade fått två sms om att jag fanns med på blogg.se förstasida, & ja.. där fanns jag med i ett av nevnariens inlägg. kändes lite konstigt att se en bild på sig själv där, haha..

när jag kollade på klockan för första gången nu på morgonen var klockan 13.37, elit! de måste alltså betyda att de kommer hända mig något bra idag ;)
nu e de dags att studsa upp & göra sig iordning, idag ska jag åka iväg för att träffa en vän till mig & ikväll blir de att rensa ur på rummet. längtar.. inte!


dear penis

natthumor för fulla muggar, nu ska jag hoppa ner i sängen & nana. sov sött

x-mas party collection by bikbokunder ombyggnad

under kvällen kommer bloggen att vara under ombyggnad, så om bloggen kaosar så finns de ingen anledning till att gå bananas. håll utkik efter den nya designen!

there's no one else like my daddy

nu e jag hemma igen efter en supertrevlig lunch med pappsen. vi slog oss ner på en kinarestaurang vid östermalmstorg där vi hade en sjukt god buffé att tugga i oss. nu sitter jag här & ska straxt rensa min gamla dator, min lillebror ska nämligen få den eftersom att jag har en annan nu. just idag känns allt riktigt bra & jag antar att man måste falla för att sedan ta sig upp igen, & ja.. för en gångs skull känner jag att jag duger, kanske har jag börjat gå mot rätt riktning i livet.


mot stockholm cityvaken men stressad som jag vet inte vad, om ca 30 minuter ska jag iväg mot östermalm, sthlm, för att luncha med min daddy. så ni vet så kommer uppdateringen ligga på botten tills jag e hemma igen någon gång i eftermiddag. så länge får ni ha de super, & till er som fick sova ut idag.. ni e lyckligt lottade! puss

RSS 2.0