som pricket över i;et

älskar dessa klipp, jag tycker att dom e extremt roliga & kan aldrig sluta skratta..
& med detta inlägg så har jag redan somnat för länge sedan efter en lång halvtimme med
allt ifrån idolröstning till städ & packning. goodnight!



vem ska se mig, när jag vill vara mig själv ?

just nu sitter jag här på mitt rum med min dammvippa i handen, resväskan i den andra & med en penna bakom örat.. eller så kanske jag sitter här & kör en liten lögn om allt jag egentligen inte gör. haha ja så kanske de e, jag har precis kollat lite på idol men insåg precis att jag ska hinna med de ena & de andra innan jag åker iväg imorgon. jag ska nämligen till stockholm för att bl.a hälsa på min underbara syster!

jag skriver mer sammanhängande senare, då jag har hunnit ta tag i denna röra haha..

tisdagens bilder




forgive, sounds good


we ♥ it




studiedag

godmorgon på er, igår blev jag överaskad utav att mamma kom till skolan för att hämta mig. berättade att vi skulle till stockholm & att jag skulle möta upp några vänner där (detta visste jag dock om sen innan) när jag var framme så mötte jag upp emma & några hon känner. sedan åkte vi mot ropsten, möttes av blåst & ruggigt väder samt en idolkö (!!!) jaha, där stog jag & fattade precis vad de var frågan om.. kvällen blev galen men extremt kul, var hemma runt 1-2 inatt & somnade på direkten. där av min dåliga uppdatering igår..

idag har jag studiedag & hade tänkt sätta mig ner med mina skolböcker så fort jag fått i mig något att äta. bilder ifrån gårdagen kommer senare..


nu undrar jag om man ska skratta eller grå...

dsc00509 (MMS)

nu undrar jag om man ska skratta eller gråta..


17:44

nu har jag precis kommit hem ifrån skolan & en 30minutare i solarium.. nu måste jag direkt plugga med den sista energin jag har kvar ifrån intervall löpningen i skolan idag, kan inte formulera de bättre än att jag e totalt slut & somnade även i solariet. haha, så de kan gå..

östasiatiska

ja, idag var jag alltså en sväng till storstan stockholm där min pappa, hans flickvän & min lillebror hade fått för sig att åka till östasiatiska museet. jag som inte alls känner mig road inför olika slags museer följde dock med, ja vad gör man inte för att träffa pappsen ? jag tyckte ändå att de var en helt okej sväng vi åkte på & kul att få träffa den andra delen av familjen..

nu sitter jag i mitt rum & vill krypa ner i sängen. de känns som om de vore minusgrader här inne & jag vill bara stänga mina ögon & sova för natten..





sitter just nu i mitt rum och försöker få ...

dsc00502 (MMS)

sitter just nu i mitt rum och försöker få igång detta helvetets internet, de verkar som om de står still just nu.. suck!


sitter i bilen på väg till stockholm, jag ...

dsc00499 (MMS)

sitter i bilen på väg till stockholm, jag kommer att uppdatera genom mobilen tills jag e hemma igen någon gång ikväll.. puss


you act like you never had love


I went to the zoo and saw some monkeys

haha assa jag dör vilka skumma människor de finns, någon idiot addade mig & vägrade svara på hur gammal "han" var, var han bodde osv. vi fick iallafall ett riktigt trevligt slut på våran konversation haha, fick mitt ett skratt för dagen ska jag säga er.
nu e humöret på topp!

bloggattack!

skippa försnacket & hoppa direkt till 1:34
"Vi har en blogg, där vi kan blogga, där skriver vi om sånt som verkligen e viktigt"

questions and answers

uppe med tuppen så nu passar jag på att svara på lite frågor jag fått in..

hur länge har du bloggat ? :D
tidigare har jag bloggat med andra bloggar, denna blogg startade jag om i juni då jag tyckte att jag hade skrivit allt för mycket personliga saker som gjorde att bloggen var mer anpassad för mig själv & mina vänner. eftersom att jag ville nå ut till andra läsare så tyckte jag att de bästa var att dra en gräns mellan vad som e lämpligt för bloggen & inte..

vad använder du för ansiktks och hårprodukter? :D
jag använder faktiskt väldigt sällan några speciella produkter förutom schampoo & balsam (såklart), där använder jag mig utav bobbys hårprodukter.

fråga ifrån inlägget
clothes:
Var finns halsduken?
Tacksam för svar:)

halsduken kommer ifrån hm

Var du blond förut?
min naturliga hårfärg e blond, när jag sen ville vara "platinablond" så färgade jag sönder mitt hår & till slut blev de grönaktigt vilket jag ville få bort, därför var jag tvungen att färga mitt hår till en rödare ton som skulle få bort de gröna..

fråga ifrån inlägget
laga mat, men hur ?:

Snygg väska! Vart kommer den ifrån?
väskan kommer ifrån sousse, tunisien

jag undrar vad ditt tips är på att få en fungerande blogg och kunna ha sina besökare att stanna kvar förutom att fråga vad dom gör varje dag osv :) ?
för mig tycker jag att de e viktigt med en hyffsad design, de e absolut inte så att man behöver ha något speciellt utan mer något som ändå ser proffsigt ut, de räcker med att piffa upp bloggen med en snygg header.. för att få besökare som lockas till din blogg e de lättare om man har något ämne man riktar in sig på, tex bilar, fotboll, musik eller mode. att fråga sina besökare vad dom gör eller hur dom mår e absolut inte något bra sätt för varken dig eller läsaren vilket ni båda kommer att tröttna på i längden. visa mycket bilder i bloggen, ha en del tävlingar & tänk på att inte nämna för mycket olika namn, om du tex har varit med berta & åke så vet säkerligen inte dina besökare vilka personer dom e. om du nämner någon, länka tex personens blogg (om den har någon) eller förklara vem de e tex "min barndomsvän ifrån sundsvall", läsarna kommer till din blogg på ett eller annat sätt & gillar dom den så lovar jag att dom stannar kvar! :)

Jag vill veta mer om din lillebror :)
elias
haha jag tycker att de skulle varit roligt om jag visste vem denna person e men nu var de en anonym kommentar, men men.. jag vet inte riktigt vilka av mina bröder du menar men min "riktiga" lillebror e 11 år (tror jag ?), väldigt snäll & omtänksam mot allt oh alla & väldigt sprallig, man vet aldrig riktigt vad han ska komma med för idéer..

eric
min andra lillebror som jag egentligen inte e släkt med någonstans utan e min plastpappas son, e 14 år. han e här varannan helg & bor annars hos sin mamma i södertälje.. han e väl lite av den galna typen med nya tjejer varje vecka, varje gång e de ett nytt namn inristat i hans panna & de känns nästan som om de e var & varannan dag som han kommer hem med ett skrapsår, ett nytt stygn eller en bruten handled..

fråga ifrån inlägget tusen bitar:
När får man veta vem som vann tävlingen? :)
tävlingen kommer att avslutas någon gång i mitten på nästa vecka. håll utkik! :)

fråga ifrån inlägget
19:20:
såå snygg klänning =D vart har du köpt den från?
tro de eller ej så e klänningen ifrån H&M

fråga ifrån inlägget hoping for a miracle: vart kommer skorna ifrån? riktigt snygga!
shetans går du 9:an ? trodde att du gick på gymnasiet du ser fan ta mig äldre ut ;o 16-17år!

skorna kommer ifrån din sko & kostar 499kr, riktigt billigt! & ja haha jag går i 9an :)

same same but different

sådan mor sådan dotter, de handlar om att bjuda på sig själv


hoping for a miracle

idag kom min mamma hem med de nya skorna till mig, dock var de inte dom jag hade tänkt mig ifrån första början men dessa var minst lika snygga! äntligen säger jag, nu väntar jag bara på min skinnjacka som jag har beställt..




I'm all out of sorrys

de e galet hur statistiken har sjunkit de senaste dagarna & jag kan inte se någon anledning till de än just den att jag har varit dålig på att blogga. jag vet att bloggen känns urusel just nu men jag måste satsa på skolan, de e inte lång tid kvar tills gymnasievalen ska in.. tänk er, tiden går så sjukt fort!


att sminka sig e ett sätt att dementera födelsebeviset

fick en kommentar för någon vecka sen där någon bad mig visa vad jag använder för smink. detta e en video som jag har lagt upp för länge sen & som e ganska gammal, men nu när jag har så stressigt så får denna duga. jag lovar att jag snart ska slänga ihop en ny, men så länge får ni nöja er med denna..

tusen bitar


fick låna en bit text utav min underbara vän rebecca. hon e en jävel på att skriva texter ska ni veta, blir helt fast, precis sådär som man kan bli när man ger någon sitt hjärta..
fast, bunden & utan kontroll.

tågen i min stad har slutat gå dit jag vill
vid rälsens slut har du aldrig väntat mig
jag har farit iväg så många gånger
men allt jag fick var vassa ord från dig
jag ska sluta åka nu
för inget tar mig till ditt hjärta
som du glömde bort för länge sen
när våra ord stod som smärta mot smärta

ser du tåren som rinner ner för kinden
när vi ångrar allt vi någonsin gjort
ja tiden försvinner så fort i vinden
när varje bit faller på fel plats för fort

du tar den sista kraften ur mig
när du begraver mig i något som inte är mitt
ja allt blir en lögn utan dig
världen blir så tyst och kall i ett känslofall

kungarna av tylösand

"jag vinglade j*vligt mycket, inte för att jag var full utan för att jag har fel på fötterna"
sitter just nu & kollar på reprisen utav kungarna av tylösand vilket egentligen e något överskattat skitprogram men som dock bildar något slags beroende hos mig.
att de finns så extremt otrevliga människor förvånar mig..

dagens låt, stupid boy


19:20

jag e slutkörd, har varit ute på en joggingrunda.. nu ropar mamma på mat så de e dags att flytta mina slitna ben & röra mig nedåt, senare blir de troligtvis en titt på idol.

den bästa människan e den som glödjer sig när de går bra för andra,
& ja, idag har jag varit superglad & humöret allmänt e på topp!


shoot me to the ground

sitter här hemma & insåg att jag fått min efterlängtade teckning. gud så duktig denna flicka e.. av en slump hamnade jag på karins blogg där hon hade visat upp några jättefina teckningar där hon bla ritat av både justin bieber & anagina. i samband med att jag även vann hennes veckans blogg så passade jag på att fråga om hon inte hade lust att rita en bild utav mig. & här har ni bilden, otroligt lik mig måste jag säga & ja, ni ser nog själva vilken bild hon har ritat av.

denna otroligt duktiga tjej bloggar på om de mesta, bl.a om tips, shopping, foto, vardag & självklart konsten att teckna. jag tycker absolut att ni måste kika in på hennes blogg, ni kommer inte att ångra er! & tack supersöta karin för att du tog dig tiden till att rita av mig :)



sitter och väntar på bussen hem, har haft ...

dsc00480 (MMS)

sitter och väntar på bussen hem ifrån skolan, har haft kort onsdag idag. fy tusan vad skönt!


de här e ett rån


jag vet ju inte om ni redan har sett denna video men jag blev totalt fångad, jag älskar låten! personen som har skapat denna video har gjort om rösten på en gammal tant som berättar om ett rån hon var med om. ja ni förstår nog själva poängen när ni lyssnat :)

kontakt; [email protected]

hittade en gammal bild som jag fick skickad till mig för enormt länge sen, tror att jag ska ha någon mer någonstans, vi får se om jag hittar den så lägger jag självklart ut även den också! som de andra töntiga bloggarna säger "om ni har fanbilder så maila dom till mig" jag tänker mer att mina bloggläsare e som mina "vänner", e dom snälla så e jag självklart snäll tillbaka. & om de e någon av er som får för er att slänga ihop någon bild så maila dom gärna till mig så lägger jag ut dom här, [email protected] (val utav epost e för att jag tidigare bloggade med mitt fd smeknamn bayjulia)

älskar våran lögn

e nu hemma efter en lång dag i skolan. ni ska bara känna vad de luktar kämparglöd, jag powerwalkade nämligen på idrotten, ca 6 km på 40 min, dessutom helt ensam med lurarna i öronen. kändes verkligen skönt, skönt att slippa tänka på något annat än att komma in till värmen, där regnet inte kunde piska mitt ansikte. ja men nu ska jag ta tag i skolan, en gång för alla & jag lovar er att jag även ska ta tag i bloggen. här ska de gå framåt & inte stå stilla! funderar på om jag ska ta tag i världskriget som pågår i min garderob just nu

ibland kan jag inte stå emot att hata livet

fy tusan vad jag e sur & irriterad. jag släpade ju runt på min supertunga väska inne i stan för att köpa med mig ett par efterlängtade boots & en ny skinnjacka. vad tror ni att jag kommer hem med ? ett par ynka byxor som jag endast köpte för att trösta mig själv. de grejer jag skulle köpa hem var totalt slut, överallt, totalt kaputt! kom hem & tänkte att nej men jag får väl hålla ut dessa veckor tills jag får hem mina kära varor, jag kan ju beställa på webben.

men vad tror ni ? tror ni inte att skorna e slut i hela sverige + webbshoppen ? jag blir så arg & ledsen, jag har alltid sån otur. & ja nu tänker ni säkert "herregud, de e ju bara att köpa ett par andra skor" eller kanske "varför bli ledsen för ett par skor ?" ja ni, den frågan kan inte ens jag svara på, men jag ska säga er att vara klädberoende e så mycket hårdare än vad många av er säkerligen anar. de låter supertöntigt men jag kan ligga & gråta bara för att jag vill shoppa, när jag går i en butik måste jag fingra lite på tyget bara för att just den tröjan e så sjukt fin!

jaja, men över till något helt annat så hade jag prov idag, hoppas på att de gick bra. politik, suck, men efter ett par veckor med politik upp i öronen så var de ingen svår match. nu måste jag plugga & senare blir de mys med lillebror. tack elias för att du finns där & tröstmatar mig när jag mår dåligt! haha ;)



laga mat, men hur ?

ojoj, kom precis hem efter en hektisk dag i skolan & tog sedan en liten tripp på stan. nu måste jag laga ihop någon mat till min lillebror så.. skriver mer om sådär ca en timme, puss


frågestund


yes, nu funderar jag faktiskt på att ha en frågestund eftersom att jag får en del frågor bland era kommentarer. så vad säger ni, ska vi köra igång en frågestund ?


clothes


eftersom att barnbidraget kommer imorgon så ska jag gå en runda på stan & försöka få med mig de nödvändigaste hem. har kikat omkring lite på internet and now I know vad jag ska ha! galet vad jag har shoppingsug nu för tiden. sedan dröjer de endast tio dagar till innan jag tar ut min första blogglön, då jäklar ska jag lätta på plånboken..
man lever ju för shoppingen

liten julia







miss u daddy

chic e mode innan de blir modernt




bilder ifrån fashiontoast

jag trivdes bättre i dina ögon

sitter här i mina mjukiskläder & funderar på om jag ska gå ut och springa en sväng. kanske vore de bästa om jag redan hade packat fram skolböckerna & pluggade nu, men de e helg, & jag om någon e den envisa som vägrar plugga på helgen.. dessutom somnade jag med tuggummi i munnen igår, eller inatt, så jag vaknade upp med en hemsk känsla någon gång runt 6. min dag e förstörd, de e söndag & min dag e förstörd..


hemmagjord musikvideo

nu har min vän emma åkt hem & redigeringen utav musikvideon e precis klar. vi hade sjukt kul när vi flamsade omkring & inte minst så fångades allt på film, här har ni resultatet.. haha

dumma internet

mitt internet e totalt handikappat & strular sönder mig! idag e jag irriterad, emma börjar nästan tro att jag har något i form utav adhd.. haha men men inga sura miner för nu, ja nu jävlar ska jag dra mig ifrån denna dator & öva på min superfina dans.. pfft!



21:59

sitter här med min vän emma, vi har precis kollat lite på idol & ska nu bege oss ut i mörkret.. hm, ja vad ska man säga ? jag har absolut ingenting att skriva idag, jag e sjukt ledsen för de men vi hörs senare eller imorgon helt enkelt. ni får ha de superbra så länge & ta hand om er! puss


inspiration




friday

hejsan, eller något i den stilen.. nu e jag hemkommen ifrån skolan & värmer mig framför kaminen, de e så mörkt & trisst såhär års så att man bara vill krypa ner under en stor filt & värma sig, men de e inte alla gånger den metoden fungerar.. som sagt så har jag ju varit i skolan idag där vi även hade skolval, tro de eller ej men sverigedemokraterna (!!!) vann med hela 10 röster mer än moderaterna som hamnade på en andraplats. jag vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta men med sverigedemokraterna som allra högsta parti skulle de ta sverige mot grunden.

nog pratat om politik, inte ska man hänga upp sig allt för mycket på ett ynka skolval. jag menar alla har ju sina åsikter & de e självklart att alla skå få ha en frihet till att tycka & tänka som dom vill! nu sitter jag iallfall & väntar på min vän emma som ska komma & hälsa på, jag har inte träffat henne sen i slutet av maj, helgalet!

glöm inte att anmäl er till tävlingen här

goodnight

nu ska jag straxt krypa ner i min varma säng & sova, jag har lovat mig själv att sova många timmar inatt. buhu, jag undrar  verkligen hur de kommer gå eftersom att jag ska upp kl 06.00 imorgon. förstå vad skönt om man skulle gå längre skoldagar mån-tors då hade man ju kunnat vara lediga på fredagen också ? oh herregud, jag vill inte ens tänka tanken på hur underbart livet hade varit då. jag tycker att vi spenderar alldeles för mycket tid åt skolan, tänk er en vanlig skoldag 08.00-15.20 de e ju för fan fler timmar i skolan än vad vi sover om nätterna..

om jag hade varit 18+ hade jag skapat mig ett eget parti som skulle hetat "längre helgpartiet" vilka av er skulle inte ha röstat på mig då ?



just nu..

denna dator e så extremt seg så att jag har lust att gör både de ena & de andra med den, vilket dock inte skulle uppskattas av de andra familjemedlemmarna. de e nog dags att jag rör mig mot min egna dator istället, vi verkar gå ihop en aning bättre än såhär..


hundvakt åt min egna hund, finurligt

hemma ifrån skolan med en tom mage, därför hade jag tänkt rensa varje litet skåp efter mat. endast för att ge igen på min mamma som utan att fråga mig har åkt iväg på inspelning inför parlamentet. nej skämt osido, jag ska faktiskt rota fram mina läxböcker & läsa på lite inom politiken, imorgon e de dags för skolvalet. vad heter de där partiledarna nu igen ? lars ravioli, fredrik regnfält, mona pralin osv osv..

glöm inte att medverka i tävlingen ett inlägg ner!

T Ä V L I N G

nu e de äntligen dags för att köra igång en tävling igen & jag e stolt över att meddela att denna gång e de ett samarbete med det välkända företaget simplesmile. simplesmile e känt för sina strålande tandbleknings produkter till bra priser.. som vinnare i denna tävling får du ett paket utav den populära tandblekningen "classic" värde 395:- samt den rykande heta nyheten superskenan som ännu inte har lanserats på marknaden.

jag har själv provat på att bleka tänderna med denna produkt & jag blev galet överaskad, de fungerade bättre än väntat! redan efter den första blekningen såg jag en enorm skillnad & efter endast 3 omgångar med behandlingen har jag fått de resultat jag ville ha!

för att vara med i tävlingen skriver du en kommentar i detta inlägg där du meddelar att du e med & tävlar om denna heta produkt. sedan e de bara att hålla tummarna. för en större chans till vinst innebär de att du med din blogg eller facebook tipsar om denna tävling i min blogg & sedan länkar inlägget till mig, då kan jag klart & tydligt se att du har gjort vad som krävs. de var väl inte så farligt ? håll nu tummarna så kanske de e just du som får denna produkt skickad till just din brevlåda inom de kommande tre veckorna!


dagens låt + en överaskning


denna låt sitter som ett stort plåster på min hjärna, men vad skadar de när den e så enormt bra ? sitter nu här med hela munnen full med.. ja vad tror ni ? ikväll startar jag igång en tävling i samarbete med ett välkänt företag, jag hoppas att ni kommer uppskatta detta! kika in lite senare så får ni läsa regler osv för att vara med & tävla.

be cool, stay in school

nyhemkommen ifrån skolan & känner mig just nu enormt trött, ska snart trycka i mig lite mat för att sedan sätta mig ner med mina läxböcker.. när får vi lov egentligen ?


haha snygg bild tagen efter en lång & fartfylld helg, don't ask about påsarna! ;)

dagens shopping


hatt i manchester, jacka i klassiskt rutmönster (sååå inne i höst), väska

hatt i manchester, mysig kofta

hatt i manchester, skjorta, väska


hatt i manchester, brun kofta, skärp

& med detta inlägg säger jag godnatt, måste trots allt ladda upp inför morgondagen..

movietime

Lite funderingar:
Kan man heta Bo om man är hemlös?
Om man åker fast för fortkörning kallas de gasolycka då?
Kallar samekvinnor sin dildo för fusklapp?
Om ett par älskar ute i naturen, kallas de då uteliggare?
Lider kungen av en kronisk sjukdom?
Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper?
om man tar in en ren, blir den rumsren då?
En som undrar.....

lånade denna text från någon okänd på facebook, jag tyckte faktiskt att den var ganska rolig. nu sitter jag här med en glassbomb i handen & tittar på shutter island..

rain outside my window pouring down

tog med mig min mamma till stan för att gå en runda, hittade faktiskt lite smått & gott som jag senare hade tänkt slänga in lite bilder på. just nu e jag superhungrig & vill bara proppa i mig en massa mat så jag skriver mer senare..

någon mer än jag som hatar detta ständiga regn ?


a different side of me

idag pluggar jag ifrån hemmaplan & har just nu rast. haha i mitt egna hem, vad konstigt de låter, men men imorgon e jag tillbaka till skolan igen.. hade tänkt att bjuda på några bilder ifrån helgen som jag spenderade med rebecca.









svar på tal




jag ska börja med att säga tack gullet, roligt att du tar dig tid till att både läsa min blogg & dessutom till att kommentera den. sen kan jag fortsätta med att säga att jag aldrig i hela mitt liv blivit utnyttjad, & jag e tillräckligt stark för att säga ifrån om de skulle vara något jag ogillar. aldrig skulle jag låta mig ruineras så hårt att låta någon utnyttja eller bestämma över mig. & att jag skulle bli utnyttjad e väl att ta i när vi inte har någon som helst kontakt i dagsläget ? sen vad du ser som att utnyttja vet inte jag, mycket löjlig kommentar måste jag säga. inte minst att du e så feg som kommenterar anonymt, stå för vem du e innan du öppnar din mun igen. men tillbaka till din kommentar.. jag förstår inte vad du menar med leker ? de jag skrev i inlägget var att jag grattade honom för att han gick vidare, so what, vad leker jag ? förstår inte riktigt.. sen kan jag även tala om för dig, vem du nu än e & om jag känner dig eller inte. sebastian e inte gay, & om han skulle ha varit de så e de inga som helst fel med de. vad har folk för tankar & fördomar om folk nu för tiden & vad får folk att tro att man e gay för att man har stil ? folk verkar alltid finna saker hos människor att klaga på.. sorgligt

en pik mot mig själv e att aldrig mer försvara någon som en gång faceplantat mig.

objudna gäster

fick mig precis en riktig chock när jag hittade en h*ra i mitt kylskåp..

don't you blame it on love

just nu känns allt väldigt svajigt & jobbigt. jag vet verkligen inte vad de beror på men jag kan inte längre möta någons blick, ha ett normalt samtal med någon utan att jag vill gå under jorden, slingra mig ur situationen eller känner mig oduglig osv. detta e en extremt svår känsla då jag sitter på en lektion & ska föra ett normalt samtal med andra elever, mina vänner & mina lärare utan att bryta ihop i gråt. så ja, idag sprack min bubbla & nu sitter jag här, i väntan på att min mamma ska komma hem med lunch till mig. ska sedan ta mina läxböcker & sätta igång med att plugga.. jag har en känsla av att de lär behövas

talk to you later guys.



bloggportalen



wow, jag blev totalt chockad när jag gick in på bloggportalen & såg detta.. & då ska vi inte tala om hur glad jag blev! galet hur läsarantalet växer, dock skulle de inte skada med lite fler kommentarer. men ni verkar vara nöjda & då e jag också de.. nu ska jag laga middag, eller laga & laga, jag menade stoppa in felix färdiglagat på 7minuter i micron ;)

let me love you

if you could see my heart, the way I feel inside
you would know just how far I'm willing to go to get to you
if you could read my mind, you'd know you're everything I need
you may understand what I'm going through and just how much I love you


idag e en sån dag då jag bara vill krypa ner under täcket & sakna den famn som en gång kändes så trygg, men ärligt talat så kan jag själv aldrig förstå vad som var så himla bra då, & vad de e som jag hade men inte har kvar. jag har allt i världen som jag behöver plus lite till, men ändå kan jag inte unvika att sakna den famnen som en gång värmde mig kalla dagar som denna. för att lätta upp stämningen bjuder jag på ett par bilder i en varm färg, dessutom utan smink. helt otroligt!


a "serious" talk


sunday morning, rain is falling

nyvaken & hungrig som en elefant, eller säger man gris ? i vilket fall så sitter jag här medans beccah fortfarande drömmer om nattens berättelser. ja jag ska lova er att jag rös längs hela ryggraden innan jag somnade igårkväll. & jag e otroligt ledsen att jag e så dålig på att uppdatera om "de roliga" men jag lovar att om ni bara står ut, en två dagar så e en tävling igång & ni kommer att älska den.. förrän jag har publicerat tävlingen så avslöjar inget mer än "att le e de bästa du kan göra med dina läppar"


I probably want you now

ligger här i soffan & lyssnar på musik, dock verkar de som om beccah har tröttnat & e näst intill att döda mig. hon suckar & gör sånna extremt lidande blickar mot mitt håll haha. men vad ska man göra, någon som har förslag ? jag tror att vi ska gå & baka kola så blir hon nöjd, eh haha ja vi kom fram till att de enda vi gör när vi ses e.. äter & sover. haha kanske inte riktigt men de e så de känns


home

sitter just nu framför tvn med en stor tallrik hemlagat, ja tro de eller ej så har jag & beccah lagat mat ikväll. om en stund ska de tydligen sändas legally blonde på 5an som vi ska slå på, jag som e totalt oerfaren inom tv så har jag knappt sett en enda film de tre senaste åren..


om jag dör blir de för detta leende jag dog

ojojoj, nu känner jag mig verkligen som en dålig bloggare. vilket jag har blivit mer & mer under den senaste tiden. just nu sitter jag & rebecca färdiga för att åka iväg på en fotografering, vilket ska bli enormt spännande. har sett fram emot detta hela veckan ska jag säga er & nu bär de av..


it's a wonderful world

sitter här med mina vänner, ja jag ska säga er att jag blev enormt chockad då jag fått ett sms under förmiddagen med heta nyheter. de var bara att tacka & ta emot oh ja nu sitter vi här, vet inte riktigt vad jag ska skriva. livet rullar på som man brukar säga..


aftonbladet, you're fooling yourself


alltså jag måste skriva av mig för just nu känns de som om hela jag bubblar utav ilska & allt vad de e. jag kan även säga att jag inte gör detta för att skydda sebbe & han e säkert glad och stolt över att aftonbladet precis gjorde "reklam" för honom. men de e inget snack om saken.. jag tycker att detta e så otroligt löjligt, bara för att man inte e helt okänd så ska man heller inte söka till idol ? samma sak som om de skulle sitta & säga "berit svensson 20 år & har tagit sånglektioner i 10 år, vad gör hon i idol ?" alltså seriöst, bara för att man har synits & setts ett fåtal gånger så finns de ingenting som säger att dom skulle vara mer erfarna än någon annan som söker till idol. kan även säga så att jag tycker att de e extremt löjligt att dom jämför sebastian & geir eftersom att sebbe e hälften så gammal som honom, & var de någon som reagerade på kevin borg som vann för något år sedan ? han var minst lika välkänd som båda dessa grabbar e tillsammans. assa jag förstår inte riktigt, varför ska man alltid vända något till de negativa ? låt dom vara glada & stolta över sin guldbiljett. jag hoppas innerligt att ingen av dem varken tar åt sig av de aftonbladet precis publicerat eller vad någon ens skulle säga. dom har rätt till sin plats för deras talang, de e sveriges idol 2010 som söks & inte "nykomlingen 2010"

if you'll never see me again

just nu sitter jag & kollar bussar, ska åka för att möta min vän rebecca som ska spendera sin helg hemma hos mig. vad vi ska hitta på har jag faktiskt ingen aning om men galna som vi e så har vi aldrig tråkigt. vad ska ni själva hitta på i helgen ? :)


grattis tjuren

nu vinkar jag av torsdagen & ska sova in morgondagen med ett leende på läpparna. kul att sebastian gick vidare, vilket jag redan vetat om ett halvår haha, de e inte lätt att hålla sig för roligheter men när de verkligen gäller att vara tyst, då skulle man nästan kunna tro att jag vore stum. men men, som sagt grattis till honom & godnatt till mig.. hoppas även att rebecca kommer hit & gör mig sällskap i helgen, kunde inte få mig ett bättre avslut på veckan än att tillbringa den med ens bästa vän. godnatt


tar min permobil ner för trappan för att kika in idol

ojoj se vilken snygging jag har hittat här på min dator.  min mamma hade dock kommit med den kränkande kommentaren att jag ser ut som en luffare, plutar med mina läppar osv. haha men men nu ska jag springa ner & kika på mitt gamle ex & fd vän sebbe som dyker upp på idol ikväll, hörs igen senare..

alla kollar idol ikväll, heja heja sebskrutt






every long lost dream led me to where you are.
others who broke my heart they were like northern stars.
pointing me on my way into your loving arms,
this much I know is true, that god blessed the broken road
that led me straight to you


I'm so sick of love songs

yes, e sjuk vilket e något enormt tråkigt. ska straxt gå ner & laga mat, men sen då ?

bild tagen i tunisien

usch, fy & blä

ska straxt hoppa i säng, mår inte sådär 100procentigt idag pga vissa anledningar. har dessutom något enormt illamående så att jag sitter & tuggar mina tuggummin i 180knop skulle jag chansa på..

måste först bara påpeka de att denna grabb mimar nästan bättre till justins låt än vad paulina danielsson gör till sin egna ;)

I keep on forgetting to forget about you

ni e något enormt dåliga på att kommentara vilket gör de en aning tråkigt att blogga.
men men, har nu mailat iväg lite bilder till min bildlärare, kan visa er några utav bilderna jag tog tidigare idag.. temat var då alltså vatten, dock e detta bara en mjukstart eftersom att projektet kommer hålla på hela hösten. talk to you later guys



våga tro på mina ord


sitter hemma på mitt rum & ska straxt gräppa min kamera för en fotorunda. fick sluta tidigare ifrån skolan idag pga att jag skulle göra ett projekt här hemma med temat vatten, hur skönt e inte de ? dock har jag fastnat här framför datan till denna underbara låt..

sitter just nu i skolan och har en sista...

dsc00402 (MMS)

sitter just nu i skolan och har en sista lektion kvar att avverka. felicia bjuder på en bild och ja, i japan e de fult att visa tänderna när man skrattar!


goodnight

e så sjukt trött på allt så ska istället försöka bädda ner mig i sängen & drömma sött. trist att skolan ska ta upp så himla mycket tid att man blir totalt pissed off & verkligen inte orkar med någonting, måste också säga att jag hatar läxor. jag tar tillbaka de jag skrev i ett inlägg tidigare, ska strunta i att plugga. har totalt tappat lusten efter all press ifrån idioter, ska istället bli städerska på en B-skola som malmaskolan. godnatt!

saknaden svider,

16:15


nu ska jag åka & sola en 30minutare för att fylla i brännan från tunisien här om veckan. eh ja, jag ska säga er att de behövs verkligen, min rumpa e vit som ett gnu..

du skriker fan jag tror jag dör om jag inte får grillas bland mina ljusrör
jag ska er visa, ni ska få smaka, snart är jag brun som en pepparkaka.



too cool for school

godmorgon på er, jag vet inte riktigt om jag ska ljuga för er eller om jag ska säga sanningen om varför jag inte e i skolan idag. vaknade för tio minuter sen & då kände jag inte att de var någon idé riktigt att åka in för någon timmes arbete. dock fick jag lida rejält utav de. så nu, mina haters, får ni klappa händerna..

nu måste jag se till att öppna upp mina skolböcker så att jag får något gjort, jag har lovat mig själv att ge 100% på skolan detta år, jag ska komma in på den linjen jag vill. jag ska klara de, om jag så måste sitta dag in & dag ut med att räkna ekvationer!

watching the seasons fly


ja, bilderna e så naturliga dom kan bli, without makeup!
eftersom att jag gav er ett tips innan om det färgsprakande klädvalet som gäller i höst, så kände jag mig skyldig till att prova på. jag gjorde de bästa utav situationen men nu i efterhand kan jag se lite missar som jag gjorde. men men, färgstarka kläder e ingenting för mig, just nu, just idag. men vem vet, imorgon kanske jag har hunnit ändra mig ?

nej nu ska jag springa ner för att slänga i mig middag. vi hörs efter att jag har hunnit ta mig en riktig sväng-om i massagestolen ;)

La Isla Bonita

ja ni kära bloggläsare, efter att ha suktat efter paulina danielsson -& hugo rosas låt som skulle ha släppts redan för en lång tid tillbaka. så känner jag mig nästan lite besviken, dock måste jag säga att denna låt känns så himla mycket proffsigare än alexandras eller "kissies" låt som var ett totalt bakslag enligt mig.

jag tycker att musikvideon känns lite B, men med paows & hugos kärlek till varandra vägde de upp en hel del. måste säga att deras kärlek till varandra verkligen skulle vara något att ha i fickan. dock stör jag mig något enormt på den lilla blondinen i rosa bikini som kallar sig dessie, hon dansar runt i bakgrunden sådär riktigt fult & patetiskt så att jag bara skulle vilja dänga till henne med en flugsmälla! vad säger ni själva om ni får risa & rosa ?

gårdagens d(res)scode


sitter här nyduschad med handduken kring huvudet, ska straxt springa ner för en snabb frukost innan de bär av emot skolan.. jag hatar måndagar!

I'm taking a road trip

nu sitter jag uppe på mitt rum & ska straxt kika på en debatt inför skolan imorgon, dock e jag inte så insatt i politik så jag lär väl somna till deras ständiga tjat om skatter &
allt vad de e..

jag har i vilket fall haft de riktigt trevligt uppe i stockholm i helgen trots lite knasigheter. när jag skulle vinka av rebecca på stationen idag fick jag mig en riktig chock, stötte på en person som tycks dyka upp vart jag än befinner mig i vårat avlånga land.. men men, nu måste jag avsluta här. godnatt!







står just nu på pendeln på väg hem ifr...

står just nu på pendeln på väg hem ifrån en galen helg i storstan. här e de fullpackat med folk, tänk om min rätta kärlek sitter på samma tåg som jag just nu, ja man kan ju iallafall önska haha. jag håller iallafall tummarna för en sittplats vid nästa byte.. hörs later när jag e at home ;-)


stadsvimmel

hej på er, gårkvällen spenderade jag med en långpromenad inne i stans lummigaste gator, ett långt samtal som rörde allt mellan himmel & jord tillsammans med rebecca. ikväll blir de dock att åka hem, men stockholms innerstad lär inte få vänta någon längre tid innan jag e tillbaka igen.. så länge får ni ha de bra så lovar jag att ni ska få bilder ifrån helgen så fort jag kommit hem!

12:26

sitter just nu ute i tyresö för mig själv, de blev lite ändringar igår. men i eftermiddag ska jag möta upp beccah för en shoppingrunda på stan. vet inte riktigt hur de blir med natten om vi satsar på en tjejkväll eller om vi splittras ikväll igen. nu måste jag hoppa in i duschen, ni får ha de bra så hörs vi sen. puss ;)

on my way to the capital of sweden

nu far jag iväg till tyresö för ett möte & en helg på stan med min vän rebecca
i höst e den klassiska luvtröjan en ny stjärna på modehimlen, I like it!

ny trend

var tidigare ute & skulle hjälpa mamma med att stapla den helvetes veden. men vad gör man inte när hon har visat sin allra bästa sida med att offra slantar på material till mig. att vara mamma till mig kan inte heller vara så otroligt enkelt. men hur som helst, så fick sig nog grannarna ett rejält skratt när dom åkte förbi med sin bil när jag såg ut såhär.. detta e då alltså min jobbaroutfit, ska nog sända in den till någon tävling eller så.
detta e bara so magnific & dessutom 100% seriöst!


you're gorgeous!

"it's a lie to think that you're not good enough,
it's a lie to think that you're not worth anything"


jag såg denna video & den fick mig att tänka till, jag tycker att du borde göra samma sak..

years of fears and years of tribulation

nyhemkommen ifrån skolan med en väska tyngre än någonsin, jag ska straxt göra mig klar för att göra lite arbete & sedan åter igen packa min väska inför ännu en resa under helgen.

bilder ifrån mitt hem



after the hurricane

jag håller sån extrem ilska inom mig just nu, att jag skulle skrika de fulaste orden jag kan om jag bara hade haft kraften till de. tanken på att de finns sånna dumma människor där ute som har sårat så mycket, människor utan någon respekt & som framför allt hugger andra i ryggen så fort man vänder på klacken.

men jag ska tala om för er att så länge man inte ger upp, så länge man håller sig på sina två ben, även om du står stadigt eller kryper fram så spelar de ingen roll, för du ska ta dig igenom de svåra perioderna i livet vilket jag vet att vi alla har kraften till. jag har stått på mig under flera år & nu står jag här i slutet som en ensam krigare, för dom andra flydde fältet. & du, du ska göra likadant, du ska stå kvar & kriga för vad du e värd..

& jag kan säga att jag e glad att jag har lärt mig hata, för avsky e de enda som finns kvar utav dessa personer. & tanken på att den person som jag hjälpte genom dennes gråtarperioder sedan spottade mig i ansiktet & klippte alla linor. de struntar jag fullständigt i, men nu vet jag vem som e värd att bry sig om & inte. att ta & ta tills man får de man vill ha, sedan kasta allt på första bästa tipp, de e inte så de funkar lilla hjärtat..


de skulle vara min tur att skina men solen försvann


jag har länge varit väldigt fast för artisten craig davids röst & härliga musikstil, här kommer några utav mina favoritlåtar med honom.. vad tycker ni om craig ?

seven days

walking away

you know what


17:53



right now

sitter jag här med min tidning & äter mina cornflakes med frysta bär.. yummi

RSS 2.0