ge mig chansen att förändra

nu sitter jag här och skriver mitt avskedsbrev till bloggen. hur det ska lyda ikväll har jag faktiskt ingen aning om. jag sitter och gråter och skrattar om vart annat för att jag är så himla töntig. jag måste ha en förändring i mitt liv. är så trött på min telefon som måste ha blivit hackad utav grottmänniskorna. den är ju stendöd hela tiden! & jag vill flytta, jag vill ha sommar, vill shoppa, växa upp & vara snygg.

vill bryta isen och flyga i medvind. vill slippa alla falska personer och öppna dörrarna för dom som är som jag. det är tusen saker jag vill förändra på, men så länge jag inte vinner någon stjärnvinst så sitter jag fast här i träsket. långt ute i fjollträsk där älgar och vildsvin äter upp en om man går utanför dörren. ja, som ni hör så är "positiva" julia tillbaka på banan igen. så nu ska jag ta mig själv i armkrok och göra mamma glad. hon vill bli av med mig, hon vill att jag ska sova.. godnatt till er så hörs vi imorgon igen!

give it back
det känns som om det brinner i mig för tillfället. springer omkring och pratar för mig själv samt dansar omkring här på övervåningen som om jag haft brutna ben i ett halvår. jag känner mig så otroligt rastlös så att jag nästan skulle kunna sitta och skriva en hel uppsats om hur det är att vara uttråkad. äh, skit samma. jag längtar iallafall till helgen och stockholm så att det på något sätt poppar popcorn i mig. jag har så höga förväntningar på dom kommande dagarna. dock känns det som om snön, en gång för alla borde töa bort på direkten. jag vill ha tillbaka mitt sommarsköna stockholm.

kanske en aning svårt att förstå sig på

folk må tycka att jag har konstig musiksmak men nu har jag iallafall kommit på varför. konstigt och anonymt är konstnärligt & jag har ju den där skönheten i blodet.. känner mig alltid sådär som om jag skulle kunna fälla ut mina fjärilsvingar och flyga iväg, som om jag på något sätt är väldigt fri trots att jag sitter fastbunden med kedjor. konstigt är trots allt väldigt fint om du matchar det rätt.

är inte det här något utav det bästa ni har hört ?

dagens klädselsvar på kommentar


svar till anonym om drömmar kan bli sanna, bara du kämpar
jo du har helt rätt. men vad tycker du, att man ska gå runt och älta saker som har hänt utan att gå vidare ? att man kanske ska ödsla energi åt att hata ? det tycker däremot inte jag. det skulle kännas så onödigt om vi alla gick runt utan att släppa det som händer. alla gör misstag, även du och jag. men jag säger inte heller att jag tycker att det är okej, utan att jag bara inte tänker lägga ner mer energi på det som redan är förbi. och för att någon behandlar en person dåligt, då ska man väl inte göra samma sak tillbaka ? jag är glad för sebastians skull och jag tycker att han är värd publicitet.

svar till anonym om summer nights, everybody's feeling sexy
tack för tipset, det skulle jag absolut kunna göra. men får jag bara välja ut en ? det kommer bli svårt..

svar till amanda om shockerande hur ens s.k vänner beter sig
visst är dom snygga, jag älskar dom. dessutom är dom supersköna att gå i! skorna är köpta inne på scorett och kostade 399:- eller 499:-

svar till 2Saker om kan någon förklara för mig
hm, det var riktigt konstigt det du förklarar. det har jag faktiskt ingen aning om tyvärr, kanske beror det på att bloglovin helt enkelt inte har registrerat att jag har bytt design. men jag minns att en annan har påpekat det förut, men då var det inte via bloglovin utan i direktsök..

svar till anonym om summer nights, evertybody's feeling sexy
det beror på vad du menar med "modella på riktigt". jag har blivit fotograferad utav elin kero eller nevnarien som hennes bloggnamn går under & nu håller vi på att planera lite smått inför ännu en fotografering framöver. elin är en superduktig fotograf och jobbar på scandinavian photo, alltså jobbar hon inom fotografi. dock modellar jag inte för någon argentur.. men vem vet vad som händer i framtiden ?

svar till claudia om den naturliga skönheten är den som lyser starkast
skjortan är en killmodell & köpt på lager 157

pluggtime

mår så fruktansvärt bra. ni vet då man går med en sån där pirrande känsla, nästan som en klump i halsen fast på ett positivt sätt ? just nu sitter jag och planerar inför nästa helg då jag ska röra mig tillbaka mot stockholm och den ändlösa shoppingen. jag känner också att jag på något sätt måste ta tag i eländet kring skolan, & det ska jag göra nu. måste skriva en uppsats i kemi, jag tycker det är så härligt när man får ta del utav sin "ledighet"..

i väntan på lunchen


stolt


jag försökte fly vinden

jag saknar din värme och doften från dina överparfymerade halsdukar. saknar hur du retsamt trasslade in dina ben i mina när vi låg i sängen. hur du gav mig blickar som dödade de gånger du inte fick din vilja igenom. nu för tiden saknar jag även alla bråk. jag saknar lukten utav dina äckliga tuggummin och kylan som vilade i ditt rum. hur du tog min hand när vi gick ut i köket för att äta frukost. jag saknar den syn jag alltid fick då du tassade runt i huset med en handduk kring dina höfter. hur du kom upp bakom min rygg och kramade mig mjukt och sa jag älskar dig. älska, vad betyder älska. jag saknar en förklaring till varför du gjorde som du gjorde och inte höll våra löften. jag saknar telefonsamtalen som höll oss uppe långt efter midnatt. inom mig brinner känslan över att min säng är allt för bred för en person. tankar om vem du somnar bredvid inatt flyger runt i mitt tomma huvud. här finns inte längre något att fylla upp allt tomrum med. jag saknar att få dela min lycka med dig, minnen, skratt och alla tårar.
jag saknar att ha dig nära, saknar att få älskas utav dig.


nu ska jag försöka samla mig för att sedan krypa ner i sängen. imorgon måste jag ägna stora delar utav min dag åt att plugga. usch, jag vill ha sommarlov nu på direkten!

jag älskar popcorn + minus noll


sitter nu här och äter popcorn samt massa annat onyttigt. jag förstår inte hur jag kan ha börjat äta så mycket den senaste tiden, det känns som om det enda jag gör om dagarna är att tugga och svälja. jag har gått upp hela tre kilo dom senaste veckorna och det är mer än vad jag har gjort på typ ett år.. jag undrar jag om det är något i form av tröstätning trots att jag mår på topp ? haha jag tror att det mest är för att vi aldrig lyckas bli kvitt denna snö. nej nu ska jag slita mig för att gå och hämta spaden, jag måste gräva upp alla popcorn som har trillat ner mellan tuttarna på mig. haha vilka problem man kan ha..

ojoj, vilket ego jag är. jag har skrivit jag typ hundra gånger i detta inlägg. jag jag jag..

källa: aftonbladet


enligt en studie som är genomförd på London School of Economics så har män som klassas som fysiskt tilltalande 13,6 poäng högre IQ än genomsnittet. för kvinnor är värdet dock 11,4 poäng högre.

 

Satoshi Kanazawas forsning pekar på att personer som är vackra inte bara attraherar andra vackra, utan också intelligenta partners. detta leder då till att deras barn ärver egenskaper från båda föräldrarna vilket ger både intelligens och utseende.

 

denna forskning ska tydligen ha baserats på genomgångar utav 17 419 personer födda 1958. de har alla genomgått en mängd prover regelbundet under barndomen & också under sitt vuxna liv. dom har även betygsatts utifrån akademisk framgång, intelligens och utseende.

 

ja så vad tror ni själva nu då ? jag som alltså får en hel del komplimanger om mitt utseende, måste då gå runt med ett högt IQ ? det låter faktiskt ganska realistisk, jag är ju trots allt väldigt smart haha ;)


ärlighet varar längst

om man bloggar om sitt liv, ja så ska man också kunna visa vem man egentligen är.. jag tycker att det är viktigt att våga bjuda på sig själv och inte vara den perfekta med välkammat hår och böja varje stavelse i rätta former. nej ni, om ni söker en ärlig bloggare så kan jag tala om för er att ni har hittat rätt..

dagens klädsel - wherever I lay my hat, that's my home


down in a cold dirty well


jag förstår verkligen inte vad människor finner för nöje i att retas med andra. när jag kom in efter att ha varit ute & fotat lite så sitter min strumpa fast i skon, självklart förstod jag ingenting. efter att strumpan åkt av så drog lag loss den ifrån skon, då låg det ett tuggummi eller en limmklutt längst in i dojjan. alltså jag förstår verkligen inte, hur har det kommit dit ? måste då alltså ta mig in till stan för att köpa ny sula. förstå vad glad jag är just nu, verkligen, säger julia med en viss ironi i rösten.. härligt!

hur det känns att sitta hemma på en lördag


har precis ätit lite lunch samt en avokado som var nästan lika stor som mig själv. jag och mina vänner styrde våra planer för kvällen mot ett "födelsedagsparty" som jag hade sagt för tio år sedan. men självklart blev det förhinder, riktigt tråkigt måste jag säga. men men, nu ska jag försöka klä på mig lite för att sedan gå ut och fotografera lite. det är så underbart fint väder idag, klarblå himmel & solen skiner..

inspiration by stockholmstreetstyle
att göra när man har tråkigt

nu har jag och rebecca desperat försökt få fram trettio tips på vad du kan göra när du har tråkigt..

1. ta på dig en äcklig parfym för att ge andra huvudvärk
2. ge tomma chokladkartonger till dina vänner när dom fyller år
3. gör parodi på dig själv
4. bjud hem lite vänner men öppna inte dörren
5. sätt på en film med din pojk/flickvän och spela om samma scen om & om igen
6. när din mamma precis hoppat in i duschen, banka på dörren & påstå att du fått plötslig diarré
7. knacka på hos dina grannar och bjud in dom till ett maratonlopp i din trädgård
8. när din telefon ringer, svara och brist ut i opera
9. väck dina syskon mitt i natten & säg att deras buss till skolan går om tio minuter
10. sätt dig i en bil mitt i natten & tuta tills någon kommer och säger till dig
11. knacka på hos din granntant och be om att få låna en tandborste
12. gå till affären och plocka på dig så mycket du kan, när du sedan ska betala,
säg att du inte har några pengar
13. ring till din hemtelefon och prata med dig själv
14. när du ska gå och lägga dig, gör kullebyttor in i sovrumet
15. kommentera alla statusar på facebook
16. lägg tidningar över hela ditt golv och om någon frågar varför, säg att det var så vackert att gå på
17. stå på stan och sälj kramar för fem kronor styck
18. kom två timmar för sent till skolan varje dag, om lärarna ifrågasätter varför, börja gråta och beklaga
över ditt guldfiskminne
19. du tar med dig hemlagad mat till skolan
20. du försöker att duscha i handfatet
21. du försöker ta med dig möbler hem ifrån skolan & påstår att du inte har några hemma
22. cykla mitt i bilvägen
23. placera om alla varor i en matbutik
24. gå fram med ett tjugotal klädesplagg till kassan och fråga vad det kostar, när du sedan fått ditt svar, säg okej och sedan gå därifrån.
25. gå runt i en butik och låtsas som om du jobbar där, fråga kunderna om dom behöver hjälp
och plocka upp varor
26. ställ dig på en offentlig plats och dela ut din autograf
27. lägg till främlingar på facebook och fråga sedan argt vilka dom är
28. gå ut mitt i natten på sommaren, om dina föräldrar frågar vart du ska,
säg att du bara ska gå ut och skotta snö
29. ta med skottkärra till skolan och dra sedan runt dina böcker i den & förklara att
du inte orkar bära dom
30. sjung med till en låt på radion, om någon annan hänger på, be dom hålla käften och
höj sedan din rösthomosexualitet - ur eddies egna ögon

jag satt & fuderade förut över något intressant att blogga om. & i samma stund satte jag mig sedan och skrev några korta frågor till en bekant som är homosexuell. så underbart snäll som han är så ställde han upp på att berätta endast för er, mina läsare, om hur det har varit för honom som homosexuell. jag tycker att det är riktigt fint och på något sätt så finner jag så mycket lugn hos homosexuella personer. det finns allt för mycket fördomar & annat kring detta tema, därför tänkte jag att det kunde vara kul för er att läsa ur ett annat perpektiv..

hur gammal var du när du själv insåg att du var gay ?
när jag verkligen insåg när jag var gay var väll i 15 års åldern, jag hade förträngt det i alla år och då insåg jag att jag skulle vara gay hela livet och att jag inte kunde ändra på det hur mycket jag än ville, kommer ihåg att jag var i skolan och jag gick in på toan och grät hehe.

hur reagerade din familj samt andra personer i din omgivning ?
min familj sa ingenting, min mamma brydde sig inte och min farmor var ju lebb så min pappa hade inte så mycket att säga hehe, mina kompisar stöttade mig och ingen sa upp kontakten med mig, jag är ganska lyckligt lottad hehe, men det är inte alls vanligt att man blir utslängd som många tror, föräldrarna blir oftast chockade och vet inte riktigt hur man ska hantera det, dom vänjer sig med tiden det brukar oftast vara så.

märker du av någon skillnad på folks bemötande innan -och efter du gick ut med att vara homosexuell ?
ja det gör man, men det kan också vara till det bättre, jag mådde mycket bättre och var mer gladare och det kändes som man släppt 100 kg från ryggen allt kändes lättare, finns också forskning som visar att man blir psykisk sjuk om man förnekar och försöker ändra ens sexuella läggning, vilket jag blev, men alla blev mer glad för min skull och många beundrade mig.

vilka fördomar är de vanligaste du stöter på ?
Hmmm, jag stämmer väldigt bra in på stereotypen hos homosexuella, jag tar hand om mitt utseende och jag piffar till mig med smink ibland , då bara lite mascara och puder, och jag klär mig väldigt ''bögigt'' som många skulle kalla det, det jag stöter på mest är att bland heterosexuella killar tror att jag vill ha sex med dom, varför vet jag inte men liksom alla vill ju inte ha sex med alla, det gäller även mig, ibland kan vissa vara retsamma och säga i stil med: aah jag vet att du vill ha sex med mig men du är en äcklig bögjävel, då brukar jag svara i stil med: nej du är för ful att ens röra, visst det är elakt men vad man ger får man tillbaka, men jag brukar även döda fördommar då jag tex är på fest, killarna kollar in mig sakta men säkert och upptäcker att jag är som vem som helst, dom brukar till och med komma fram och säga att jag dödat deras fördommar och det är väldigt härligt att jag kan bidra med det.

om du skulle ge tips till andra homosexuella som vill "komma ut", vad skulle det då vara ?
att inte skynda på allt, ta allt i din egen takt, och kom ut till dina nära och kära öga mot öga, det hjälper dig att möta konflikter och du blir starkare, ryggar vänner tillbaka så be dom dra åt helvette vad ska du med falska vänner till? sen ska du komma ut för dina föräldrar först, dom betyder mest och det blir lättare att komma ut till andra om ens föräldrar är vid ens sida, vissa kanske inte tror mig men du kommer att bli så mycket lyckligare, om du undrar över barn och så så löser det sig, den frågan kan ni ta i framtiden.

kan du berätta lite kort om din egna historia kring hur du vågade komma ut som homosexuell ?

jag kom ut den 18 augusti 2008, jag satt vid msn med en vän och tänkte bara asså nu ska det bli av, så jag skrev en text och la ut det på BDB och sen gick jag ut och rökte, fick minst 150 kommentarer om att dom alltid vetat och att dom älskade mig, den 19:e var det skolstart opch då skulle jag börja nian, det var nog den nervösaste dagen i mitt liv, alla kollade på mig och det var tyst i korridoren tills mina vänner kom och kramade om mig hehe :P


parodi, men på vem ?

hittade en lite rolig parodi på datorn, den inspelades i somras, under en av de roligaste veckorna någonsin i mitt liv.. jag minns hur stora mina magrutor var på den tiden, det var ju till och med så att mina tröjor sprack! tänk vad lite skratt kan ställa till det.. skämt åsido, magrutor är okvinligt..

jag kände att namnet i videon var tvunget att klippas bort, man vill ju inte ha någon anmälan på sig direkt. ni får helt enkelt leva era egna fantasier & själva spåna i vem det kan handla om.

summer nights, everybody's feeling sexy


ja, det är väl tur att det mesta förändras med tiden. dessa bilder är tagna på min första seriösa fotografering & jag ser nu varje litet fel i varje liten rörelse. jag måste säga tack till den som fick mig att kunna posa bättre än en stel pinne, vilket måste ha skett efter att dessa bilder tagits, och vem det nu var som lärde mig det har jag ingen aning om..


under ett år skedde en stor förändring

jag har äntligen fått igång den stationära datorn där alla bilder ifrån året som gick (2010) ligger sparade. det är så kul att titta tillbaka och glädjas åt alla underbara minnen som man har skapat tillsammans med ens vänner. och inte minst så blir man alltid lika shockad över hur många bilder på sig själv man har knäppt. här har ni min förändring utseende mässigt på bild. enjoy!

januari

februari

mars

april

maj

juni

juli

augusti

september

oktober


dagens klädsel


det spelar ingen roll hur hemska klädesplaggen egentligen ser ut, utan det som spelar roll är hur du kombinerar ihop det fula på ett fint sätt..

välkomnar helgen med en öppen famnnu är jag hemma innanför dessa husväggar igen, var ju som sagt inne i stan med två vänner. är nu supertrött och kommer väl snart att sluta mina ögon för att sova.. imorgon lär uppdateringen bli en aning bättre, men jag menar, trots att jag jämt & ständigt har bloggtorka så är min uppdatering mycket bättre & mer innehållsrik än storbloggarnas ;)

under dagen har jag varit i eskilstuna på ...

dsc00988 (MMS)

under dagen har jag varit i eskilstuna på öppethus inför gymnasievalet. har även köpt lite smått på stan som jag tänkte visa upp när jag kommer hem..


jag vetefan


jag missade bussen till skolan imorse & då bröt helvetet igenom rent ut sagt. kände att jag behövde få ur all min ilska jag bar på så jag gick en promenad, kom hem helt stelfrusen och mina ben kliade så att jag trodde att mitt liv var på väg att gå under, det slutade med att jag somnade om i min säng med sönderrivna ben..

& jag blev påmind om hur mycket jag har gått igenom i mitt liv hittills. det är så mycket, både bra men också dåliga saker, men jag antar att det dåliga väger tyngre.. jag hittade en text i en tidning här om dagen som jag tyckte var värd att dela med sig utav, värd att läsa.. skriven utav Olivia Bergdahl

jag stog med pannan mot fönsterrutan och såg honom gå
och jag visste att en tid var över, han sade jag har äntligen träffat någon
jag låg på hans arm och undrade vem, han sade någon du känner
jag sade ingenting för jag vet att jag inte är vad han behöver
jag såg honom gå och visste att en tid var över

så jag försökte dränka mina sorger, jag duschade i flera timmar
drack två liter apelsinjuice och ännu mera te
men det hjälpte inte, det sura flöt upp till ytan ändå
så jag prövade att leva upp till allt folk såg mig som
varenda fördom, förväntning, förhoppning
men jag stirrade min spegelbild i ögonen och jag kunde bara inte komma på
vem den där tjejen mittemot var

så jag tog upp den gamla skrivmaskinen vi har nere i källaren
tände levande ljus, kokade en kanna te till och var riktigt poetisk
jag skrev dikt på dikt på dikt, och jag blödde fram varenda liten stavelse
jag slog hårt på tangenterna, det smärtade bläck ur hjärtat!
och det blev verkligen inte bra,
när morgonen kom satt jag med tom blick och stirrade in i min sovrumsvägg
"vad ska jag ta mig till ?", frågade jag
men den svarade inte
"jag är bara så trött...", sade jag

jag är så trött på att skämmas ibland, på att aldrig hitta en säker strand
jag vill bli räddad vid avgrundens rand, men vem räddaren skulle vara vetefan
jag är så trött på att det mesta inte är lätt, på att det är så svårt att hitta rätt
jag vill bli frälst på alla sätt, men vem frälsaren skulle vara vetefan

jag är trött på allt bråk och gräl, så trött på känslan att ta farväl
jag vill bli älskad från huvud till häl, men vem älskaren skulle vara vetefan

det här är den sista dagen, tror jag
och jag lovar mig själv att inte sova bort den, att inte sova överhuvudtaget
göra något vettigt istället, tänka på verkligheten och allt det andra i värsta laget
tänka på vad som går att glömma, trots allt
jag måste nog göra det för där ute blåser det så kallt
det känns lite ensamt, men något måste det kännas
om man kryper för nära helvetet kommer det garanterat att bränna
men att bränt barn skyr elden är en förbannad myt
bränt barn älskar värmen, älskar allt som till synes ger flyt
det är mer en fråga om vad det är värt, om man inte måste betala ett väl högt pris
för att hitta nyckeln till sitt påstådda paradis
jag som trodde att det äkta himmelriket inte har någon lag
att där finns bara vägar, kanske bara jag, och jag är så trött

på allt i mig som känns övergivet, och osäkert, maktlöst och efterblivet
det kanske är som man säger att sånt är livet, men om gud då skulle vara gudomlig vetefan
jag är så trött på blåögd blick, på att det var han och inte jag som gick
på att jag svävar i tomma intet och går på deras trick, men vem som lurar vem vetefan

jag är så trött på all taktig och list, på att man försvinner om man kommer sist
jag vill hitta nyckeln till bojan runt min vrist, men vad friheten skulle vara vetefan
jag är så trött på att vi inte kommit längre än hit, på X mot Y och svart mot vit
jag kan nog ana paradiset, men inte vägen dit. och vem guiden skulle vara vetefan

för här finns bara alla de utan ambition,
jag är så trött på att åsikter krävs och på känslokall tradition
jag vill också starta en revolution, men var alla rebeller skulle vara vetefan
jag är så trött på iskallt prat, på småfalska vänner och en tyst kamrat
jag vill skriva sanningen på stora plakat, men vad det skulle hjälpa vetefan

jag är så trött på blaskigt te, på att läpparna spricker när jag ska le
jag vill öppna ögonen och kunna se, men vad jag skulle göra då vetefan
jag är så trött på att slicka mina sår, på att jag bara tystnar och på att tiden går
jag vill hitta en sanning som inte är allt för svår, men om jag håller mig uppe så länge vetefan

jag är trött på smutsig snö, på de som påstår att de snart vill dö
visst är det sant att ingen människa är en isolerad ö, men vart alla broar tagit vägen vetefan
vart har alla broar tagit vägen ?
har vi låtit logiken segra över förnuftet ?
över de varma känslorna, över ömheten ?
man får inte tro att världen är förlorad, inte än
för där ute finns mer än en ny bästa vän
och till och med när vi sover så drömmer vi

goodnight my love

i skolan idag så skulle jag visa upp min talang i boxning för mina klasskamrater, det slutade med att jag gick hem & börja träna i att slå i kuddar. haha, nu känner jag mig helt skakis i armarna & behöver endast värma mig med lite té innan jag kan hoppa i säng. imorgon är det tillbaka till boxningsringen igen, haha..

cbox, hissa eller dissa ?


som ni ser i menyn här till vänster om bloggen så har jag lagt in en liten "chatbox" ifall om ni skulle vara intresserade av att veta något, fråga något eller helt enkelt bara skriva en hälsning.. vi får väl se om det blir någon hit, om inte annat är den borta till slutet utav veckan.

kan någon förklara för mig ?

jag vet varken om jag ska skratta eller gråta, känna mig kränkt eller allmänt hedrad. jag sökte nyss på min mailadress på google för att se var den finns att få tag på, & shockad som jag blev så upptäckte jag en blogg på thailändska där någon kopierat mina blogginlägg & publicerat ? dessutom har personen använt min epost som kontakt till personen. det är ju helt sinnessjukt alltså, jag tror att denna blogg håller på att gå under alltså..


hur jag gör mina lockar

det var inte alls länge sedan jag insåg att det faktiskt finns plattänger med rundade kanter, till för att både platta & locka håret. sedan i julas äger jag en BaByliss Icurl, (plattång med en slags skena) & den funkar superbra! den blir varm väldigt fort & ger dessutom otroligt snygga lockar. den finns att köpa på åhlens och liknande butiker för 699kr för den som skulle vara intresserad för en likadan.. jag har länge tänkt att jag ska göra en video till er, men eftersom att jag själv inte äger någon videokamera längre så är det väldigt svårt att fixa. men när jag såg detta mail blev jag helt rörd, det klart att ni ska få det ni vill ha..hemma

idag slutade jag tidigt, herregud så underbart. ska straxt byta om för att springa lite på löpbandet, det lär behövas efter fikat idag.. hoppas på att kunna dela med mig utav några videos lite senare, håll utkik!

fire in my new shoesface the music


jag ser dom överallt, men jag kan inte skilja på om det är du på bilderna.. nu när ditt liv går ut på att höja din status, vem har du blivit ? det är inte dig jag ser.

the lost get found

det känns som om de saker som trasslade till sig i början utav månaden plötsligt har löst sig på en sekund. jag mår så otroligt bra för tillfället, men lika väl som jag själv vet om det så vet även ni att karusellen går ner lika hastigt som det går upp. nu ska jag fixa mig lite för att se om jag fortfarande ser okej ut, har ju varken klätt mig eller på något sätt varit inspiration till någonting den senaste tiden.
jag skyller på kylan & denna eländiga snö!

fanta fresh

har precis kommit in genom dörren, utanför blåser det så att det låter i väggarna haha. som jag skrev tidigare så har jag varit en vända in till stan & tusan vad jag ångrar att jag inte köpte en tröja jag velade med, fram & tillbaka. det är inte lätt att göra rätt val när man i all hast ska göra en ole dole doff ramsa.. kom iallafall hem med lite smått & gott som jag slänger in bilder på om en stund. men först, så ska jag hjälpa mamma med att göra en god kycklingsallad till middag.

allmän uppdatering om dagen

har precis kommit hem ifrån en lång & jobbig skoldag. mina brudar från klassen var hemma idag så jag har själv fått tampas med alla killarnas galna idéer. herregud säger jag bara, men jag har en känsla av att denna vårtermin kommer att bli riktigt rolig. imorse erbjöd sig mamma att åka in till stan med mig vilket jag absolut inte kan tacka nej till, jag hoppas på att hitta något snyggt ifrån rean. i helgen blev jag påmind utav underbara åke att jag, när jag var yngre, bara gick förbi dom röda lapparna i butikerna. då var det de dyraste plaggen som jag skulle glänsa med, nu är det helt tvärt om. det ska vara billigt för då kan jag få mer utav det goda.. haha ;)

har även fått låna en videokamera utav min mammas pojkvän så ikväll ska jag försöka spela in lite saker. har ju faktiskt fått förfrågningar utav läsare om jag kan visa hur jag lockar mitt hår osv. men men, dags att röra sig, hörs när jag är hemma igen.

shockerande hur ens s.k vänner beter sig

måste säga att man blir en aning shockad när man ser en utav ens faktiskt närmaste vänner tar kontakt med mitt ex;s alla gamla flickvänner. när vi dessutom träffades på det sättet, för några år sedan så börjar man ju seriöst att undra vad som gömmer sig där bakom. jag undrar vad man egentligen försöker få ut ur något sådant ? att sedan kyssa hans skor & putsa hans gamla dammiga hattar gör det inte mer komplicerat. jag förstår bara inte varför någon skulle ta kontakt med människor ifrån norrland till skåne utan någon som helst anledning. varsågod, här har du den reaktion som du säkerligen velat ha. fuck you!

fucking perfect to me


nej ni, nu börjar det bli dags för att röra sig mot sängen. varför känns det alltid som om timmarna i skolan går så sjukt sakta men när man sedan kommit hem rinner timmarna som sand ? jag hinner aldrig med det jag lovar mig själv att göra.. sov gott sweethearts!

våra töntvideor är tillbaka

alltså jag sitter & kollar på några videos ifrån helgen. jag måste tyvärr säga att ca 90% utav alla inspelningar är hemligstämplade. jag visste att det var spårat, men att det inte ens gick att publicera var något som kom som en shock haha. här har ni iallafall en video ifrån någon kväll/natt då vi befann oss på en ödelagd pendeltågstation, trodde vi, tills vi blev påkomna med att leka spioner av ett gäng halvpackade tjejer i äldre tonåren. det var bara att göra tummen upp och bjuda på ett gott skratt..


det ska vara lönsamt att träna, eller ?

igår när jag kom hem ifrån stockholm möttes jag utav ett gåband i vardagsrummet som min mamma på ett eller annat sätt släpat hem. efter att ha sett min mamma använda det där bandet flitigt under dagen så ställde jag mig ivrigt på bandet för att röra på mig lite, när mamma sedan kom in i rummet så började hon skratta mot min förvånan eftersom att vi den senaste veckan har betett oss som katt & hund.
mamma sa något i stil med: haha ge mig kameran så ska jag ta en bild på dig. du ser så dubbeltydig ut när du äter glass samtidigt som du.. ja vad gör du egentligen ?


sammanfattning ifrån helgen

chokladkorvar åt vi allt för många utav. om ni inte provat på det så är det verkligen ett måste! en slags korv som är doppad i choklad, smakar bäst tillsammans med endast korvbröd.


två heldagar på stan med högklackat resulterade i.. brännande fötter!


inte var det lugna puckar heller. kvällarna spenderade vi ute på stan, dessa bilder är tagna någon gång efter midnatt skulle jag tro..

ska man skratta eller gråta ? det är ju tur att man inte behöver hålla igen allt för mycket på fetthalten. det blev som vanligt ett antal vändor in på flottiga mcdonalds..


fler bilder kommer så fort beccah har skickat över dom. hoppas även på att kunna bjuda på några videos ifrån helgen också. håll ut!

när trollmor har lagt sina elva små troll

nu ska jag lägga mig med min tidning i sängen för att läsa lite skvaller. ska också gosa in mitt ansikte i den stackars gamla tshirten jag en gång fick utav en för mig väldigt viktig person. blä, nu ska jag sova & drömma om allt jag inte kan uppleva i verkliga livet. nej ni underbaringar, godnatt på er & sov så gott!

vad vore livet utan shopping ?


kofta ifrån indiska

byxor ifrån kappahl

magtröja ifrån kappahl

solglasögon ifrån ur&penn

jag fick även med mig en jacka hem ifrån zara samt lite smått & gott som hårspännen och annat dyligt. bilderna på jackan blev så suddiga så dom var inte ens värda att visa upp. jag gör ett nytt försök imorgon igen. nu ska jag göra mig iordning för sängen för imorgon är det dags för skola. suck!

& ja.. fråga mig inte hur jag står. det ser nästan ut som om jag lortat i brallan ;)

hungrigt monster

nu har jag precis kommit hem efter en otroligt seg resa ifrån stockholm, men hem kom jag tyvärr.. jag ska försöka få i mig något att äta nu & sedan ska jag berätta mer om vad helgen har erbjudit. bilder på shoppingen kommer även upp senare, helt underbara plagg!

sitter på tunnelbanan på väg till tyresö. ...

dsc00958 (MMS)

sitter på tunnelbanan på väg till tyresö. fötterna bränner efter två shoppingdagar i klackskor. om en timme går tåget hem, dags att lämna sthlm med stil


äta med pinnar

sitter med en handuk i håret & ska straxt fräscha upp mig med lite smink. gårdagen var helgalen & bär nu ett stort blåmärke på enna knät. idag laddar vi upp för ännu lite shopping & tänkte luncha på en superbra restaurang inne i stan bara något kvarter ifrån min syster. myspys.. kanske svänger förbi henne för att klappa lite på hennes bebismage också ;)

lördag kväll

sitter just nu ute i tyresö & har lämnat alla kassar med resultatet som blev efter shoppingen idag. jag är så otroligt nöjd med mina inköp måste jag säga, & imorgon kör vi lika hårt igen. dagen börjar med en lunchbuffé på östermalms bästa kinarestaurang. men men, nu ska jag och min vän rebecca springa ner till bussen för att åter igen ta oss in till stan. puss så länge ;)

satan i gatan vilken torka på uppdatering ...

dsc00945 (MMS)

satan i gatan vilken torka på uppdatering det har blivit idag. är just nu på stan men om någon har planer för mig och min vän uppe i sthlm ikväll, ring


stockholm, godnatt

sitter just nu ute i tyresö efter en lång dag. jag har faktiskt inte så mycket att berätta om utan bjuder på lite smått & gott imorgon då det blir en heldag på stan. stockholms gator kallar så vi ska "snart" hoppa i säng som vi brukar säga, jag antar att det inte blir inom de två kommande timmarna. men som sagt, mer uppdatering med bilder & annat kul kommer imorgon. sov gott!

once a cheater, always a cheater


Erase my number baby just erase my name
You might as well erase your memory of my face
You say you love me and you need me to survive
So who's this girl that you were talking to last night

I know the truth so don't you act so innocent
I saw the facebook messages that you have sent
But don't you worry bout me boy cause i'll be fine
I found somebody who knows how to treat me right

This is the game you chose to play
But you know cheaters always lose
But now I'm gone and I've moved on
So now the joke is on you

This isn't Monopoly just get a Clue
Guess you didn't know how badly that I wanted you
Now you're acting like our breakup is some kind of Trivial Pursuit
But you know cheaters, cheaters always lose

I knew that what we had was breaking form the start
So I found someone who could mend my broken heart
Cause you left all the pieces scattered on the floor
I didn't know that I had confidence before

This isn't Scrabble this ain't Candyland
Cause once you pick a card you only get one chance
And once you roll the dice there ain't no going back
So pick any card you choose
Cause you know cheaters, cheaters always lose

This game is over I'm not looking back
You are the only thing I think that I'll ever regret
You made your mind up and it's just too bad
Cause when you see me with another guy
Oh when you see me with another guy
Oh when I'm with another guy walking hand in hand
You're gonna wish that's what you had

Erase my number baby just erase my name
Cause since you cheated boy you have lost the game

ojdå.....

som jag skrev.. så lyckas jag med det mesta. missade tyvärr bussen med bara någon sekund då jag precis skulle gå över gatan. & att ta sig fram och tillbaka i högklackat över våran gräsmatta full med hård (!!!) snö samt två tunga väskor på vardera axel, var inte enkelt ska jag säga er. nästa buss går inte förrän om två skit-timmar.. jag som var uppe redan vid sju imorse för att allt skulle gå som en dans idag. jag tar nog tillbaka det jag sa, jag är inte längre så säker på att det är min dag idag haha..

too cool for school

det jag skulle fixa igår blev inte riktigt som planerat eftersom att det var stängt dit jag skulle, så jag måste ta mig dit nu på morgonen igen. jag vet inte när jag är tillbaka i skolan men efter jag slutat sätter jag min rumpa på transport upp till stockholm på direkten. vet alltså inte när nästa uppdatering ligger ute. så länge får ni ha det en superbra fredag. idag är min dag, jag känner det på mig.. tonight is the night!

så mycket har gått förlorat

har suttit här & fingrat på några nu utsuddade rader. varför ska man ägna tid åt saker och ting som man inte alls får ut något vettigt ur ? nej ni, jag har äntligen lärt mig att så gott som förtränga alla tankar om saker som får mig till grunden. har suttit & kikat runt på bloggar den senaste halvtimmen och har insett att någon jag en gång kände så väl är en ny stjärna på en himmel jag inte känner till..

nu ska jag slå mig ner i sängen för att drömma om något så mycket finare. & för att ni för en gångs skull ska känna er lite mer speciella än vanligt så säger jag godnatt med ett hjärta ♥ åhnej vilken tönt jag är.I'm walking in new shoes nowdessa skor ska få följa med mig på en "weekend" till stockholm fre-sön haha. jag är framme vid halv fyra imorgon & jag ska njuta av att andas in luften på gamla stans alla gator. jag ska springa fram och tillbaka på tcentralens alla perronger och jag ska viska för min vän hur mycket hon betyder för mig. jag älskar stockholm, jag känner mig så fri när jag är där, jag bär alltid med mig ett leende på läpparna. självklarheten är den att jag ska flytta tillbaka dit så fort jag får möjligheten till att dra hemifrån.

strong for you


jag minns när jag var liten & helgalen i denna kille, eller man kanske jag borde kalla honom nu.. hur som helst så var jag helt såld på honom ett tag då han var med i fame factory. jag vågar inte ens räkna tillbaka hur många år det har gått, det är ju så sjukt hur fort tiden har fladdrat förbi.

men nu känns det nästan som om jag är tolv igen & sitter ihopkrupen i sängen för att lyssna till varje liten ton. det är ju helt grymt vad denna låt är bra!

dagens klädsel


halsduk - stockholm LM
skjorta - lindex
shorts - zara
skor - scorett

ändring utav stjärntecken

den 18 januari 2011 så ändrades tydligen våra stjärntecken.. enligt en amerikans astronom så kan våra stjärntecken vara helt felaktiga. skälet till detta ska då vara att jorden inte alls befinner sig på samma position i dag än för 3 000 år sedan, då läran om astrologi grundlades. de forntida babylonierna baserade stjärntecknen på vilken konstellation solen befann sig i den dag en person var född. under dom senaste årtusenden som gått så har månens dragningskraft lett till att jorden vinglat runt sin axel. på grund av denna förändring så står jorden och solen i en annan konstellation idag och det är därför som de stjärntecken som vi trodde att vi hade, kan vara helt fel. det har skett ett hopp på en månad i stjärnornas positioner. jag som förut var oxe ska nu tydligen vara väduren.. jag tänker på dom stackarna som har tatuerat in sina stjärntecken på kroppen, och så nu, ska det tydligen vara helt fel ?

är det någon utav er som tror på astrologi & som brukar läsa horoskop ?shoot me down


jag får aldrig nog av denna låt.. kanske för att jag sen bara några veckor tillbaka hade kunnat känna igen mig i denna text. men men, jag har fortfarande en sprängande huvudvärk så jag stannade hemma ifrån skolan imorse. måste som jag skrev igår dock dra mig iväg en stund för att fixa lite saker. oh, jag som verkligen hade behövt ta det lugnt & vila. nej ni, det är dags att fixa iordning sig lite. puss

i min hello kitty pyjamas så säger jag godnatt världen

"positiva" julia är nu tillbaka i rutan. sitter och trycker fram tårar för att jag på allvar tror att mitt huvud kommer att explodera inom ett fåtal minuter. usch, nej det är dags att sova.. stackars mig & godnatt till er. (svar till kommande pikar, nej det är ingen cameltoe utan bara sömmen på mina minimala shorts)

magiskt men tragiskt

jag är den där tjejen i klassen som alltid måste ha något att klaga på, men ikväll så har jag verkligen så sjukt ont i huvudet. haha i bortsett från det så är allt annat på topp.. dessutom är jag på något konstigt humör så för tillfället sitter jag just nu och försöker lära mig att tycka om den där tokstollen håkan hellström. texterna är helt underbara, men på rösten låter han nästan som när min rektor sitter på toan och försöker pressa.. ja ni förstår vad jag menar.

nej ni, imorgon måste jag tvinga mig tillbaka till skolan igen & efter det så ska jag och mina pinglor åka iväg för ett hemligt uppdrag. jag har gått med en klump i magen under en längre period nu som jag tänkte spotta ut framför ögonen på någon stackars tant. men men, vi får se om jag berättar mer om det imorgon. lär även ta med min kamera så förhoppningsvis får jag äran att bjuda er på lite nya bilder..

Cintia Dicker - hello beautiful
musik är grejer för fina tjejer


burr

sitter just nu här och umgås med min gåshud.. (jag fryser som om jag skulle ha vandrat till antarktis & tillbaka, i flipp-flopps!) jag känner mig nu, redan efter två veckor att skolan tar kol på mig. dessutom gör gymnasievalet mig till en levande spagettiförpackning. usch, nej nu ska jag sluta klaga & gå ner och göra det jag är bäst på, att äta!

julia clevler - bruden som lyckas med det mesta

ja, rubriken säger väl allt egentligen. när jag skulle kliva ner i badet så halkade jag, när jag sedan efter fem minuter tröttnat på att sitta där så var det dags att tömma ut på vattnet igen. då blir det plötsligt översvämning på golvet & jag satt som en idiot i min lilla "flotte" & såg alla tsunamivågor ta sig allt längre ut i badrummet. haha, det slutade till slut med att jag tog mig i land igen & nu ska jag sova. puss!

ladda på batterierna

har precis aktiverat mig lite här hemma & kände för att få ur mig all överskottsenergi jag bar på. vädret utanför dessa fyra väggar är ju något helt otroligt trist, det är ju nästan så att man går i graven av depression.. så några längre rundor i kylan blir det ju inte. inte heller finns det is kvar på heden till att slå några vändor med skridskorna på heller.. det är ju faktiskt så att man ser marken nu efter sådär ca 3 månader med snö.. nu ska jag iallafall kasta mig i ett varmt bubbelbad & sedan ska jag bädda ner mig i min säng. mer uppdatering kommer imorgon..

jag har..


haha alltså helt seriös. jag undrar vad det är som orsakar mina & mina vänners otroligt omogna (men fortfarande lika charmiga) upptåg. alltså det här slår verkligen priset i alla kategorier.. taskigt att skoja med stackars okända människor, men det här gjorde verkligen min dag!

dåligt med inspiration

tråkigt nog så har jag något i form av en bloggtorka för tillfället. nu den senaste tiden känner jag dessutom att dessa torkor kommer med allt tätare mellanrum, det suger! jag har gjort ett antal försök att komma åt gammalt material ifrån den andra datorn som jag kunnat publicera här med nöje. men det är totalt lönlöst ska jag säga er.. jag antar att denna vecka kommer vara lika händelselösa som alla andra skolveckor är. på fredag åker jag däremot upp till stockholm för att leva livet med några vänner..


Bar Rafaeli - världens mest perfekta människa ?

wow säger jag bara. när jag idag snappade upp namnet bar rafaeli så fick jag vibbar av att det var något att få upp ögonen för. och hade jag inte rätt ? jo detta måste vara den mest perfekta & naturligt snygga tjej jag någonsin vilat ögonen på. & vad säger ni, visst blir ni lika sugna som jag på att sommaren 2011 borde vara här nu ? men först, måste jag sätta igång att träna fram en snygg beach body.. be right back ;)


den naturliga skönheten är den som lyser starkastin a big world


inspiration

satte ihop en snygg våroutfit ifrån topshop;s hemsida. detta är något jag måste beställa hem så fort jag får ny påfyllning i plånboken. mums alltså, jag ska finkamma alla stockholms underbara butiker i helgen!

svar på kommentarsvar till anonym: tyvärr så är jag inte nöjd med den hårfärg jag har nu. eller jag ska inte klaga för jag har hellre rött/brunt hår istället för det hemska gröna jag hade förut. ja det är faktiskt sant, jag hade blekt det ett antal gånger så till slut blev det missfärgat. & den färg jag la i denna gång var med en lite mindre röd ton men mitt hår är fortfarande väldigt rött haha ;)

svar till nyfiken läsare: jag vet ännu inte vad jag vill jobba som men någonting inom styling skulle jag tro :)

svar till anonym: senast jag mätte mig så var jag 162 cm lång, och jag väger just nu ca 43 kilo.. & tack så jätte mycket, är dock själv inte något fan till min kropp haha!

svar till linn: den hårfärg jag har nu är inte min äkta, min naturliga färg är blond, knallblond..

dåliga (eller bra ?) nyheter

hej på er alla.. här hos mig är det nu fem plusgrader ute & det är nästan så att man skulle kunna tro att våren är på väg. tyvärr är det nog endast önsketänkande eftersom att vi ännu bara är inne i januari, usch! som sagt så var jag ju hos tandläkaren imorse & fick besket att jag i höst kommer gå med räls, både uppe & nere. snyggt va ? rälsmonstret attackerar.. nej det är nog lika bra att ta smällen nu & sen leva utan komplex kring snea tänder resten utav livet. men men, nu måste jag röra mig emot solariumet. puss!

hunnit med att luncha med några vänner på ...

dsc00927 (MMS)

hunnit med att luncha med några vänner på stans 'glamställe' haha och ska nu straxt ta mig upp till bussen för att bege mig hemåt.


så söta läsare

alltså jag blir helt varm i kroppen när jag läser era rörande kommentarer. när jag började att blogga så kunde jag aldrig någonsin förvänta mig att ni läsare någonsin skulle bli så många som ni har blivit, & jag trodde aldrig att någon ens skulle ägna en minut åt att skriva en kommentar. men tänk så fel jag hade. & jag är så sjukt tacksam över att ni faktiskt finns där. tänk alla dom gånger då jag faktiskt vänder mig till er, då jag mår bra & vid de tillfällen jag mår sämre.. jag slog precis näven i bordet & lovade mig själv att jag måste bli bättre att svara på era mail samt kommentarer, & det börjar jag med redan imorgon!

nu har jag i vilket fall färgat klart mitt hår, & jag la märke till att det är något enormt vad mitt hår har vuxit den senaste tiden. efter det tog jag en varm dusch & avslutade med te & vinduvor.. nu ska jag hoppa ner under täcket för att läsa lite på boken som jag tipsade om i förra inläget. som jag sa så ska jag till tandläkarn imorgonbitti så jag får en liten sovmorgon, så skönt.. sov gott & godnatt på er!


boktips & färgning utav hår


sitter just nu här med den underbara boken elsas värld i min famn. när jag var i det nu kaosartade tunisien i höstas så läste jag ut bok nummer ett i denna "serie", elsas mode. vilket är en bok jag tycker att alla ni bloggtjejer där ute borde läsa. jag som annars aldrig läser böcker föll pladask för den & nu har det äntligen kommit ut bok nummer två. helt galet vad man lever sig in i den & jag blir både motiverad & inspirerad till det mest knäppa sakerna genom dessa böcker. böckerna är dessutom skrivna utav sofi fahrman som är en galet grym modebloggare. sitter förresten med hårfärg i håret nu & det känns som om jag typ ska dö, det svider som sjutton i min hårbotten.. jag blir galen!

dagens enklatubhalsduk - lindex
oversize tisha - zara (?)
byxor - H&M
skor - scorett
smycken - tunisien

nytt & hett inför det kommande året

jag har nästan ratat alla glamourösa modemagazin & kommit in på killmodet den senaste veckan.. jag får aldrig nog, tanken att få födas & leva som kille hade varit min dröm. tanken att tjejer är allt för stora i munnen har slagit mig som en bitchslap & jag börjar drömma om att få börja om på nytt, som en kille.

en ny het frisyr för det nya året 2011, något jag absolut skulle slå till på om jag vore en kille.. grr

dags att säga farväl

snart har jag ingen dator längre & med det så lär jag också vara tvungen till att stänga ner bloggen.. som jag sagt förut så har datorn hållt på & krångla nu den senaste tiden & med tanke på att den är några år gammal så sjunger den nog på sista versen. inte heller finns det någon här hemma som är berädd att betala för en ny dator & trots det att jag offrat att sälja min moppe så blir det såhär. när detta sker har jag dock ingen aning om, men inom en snar framtid skulle jag tro.. jag själv tycker att det är jättetråkigt att det blir såhär men när det bara är en massa strul hit & dit så hinner man tröttna på vägen.

-när man hittar något som ger en lycka så förlorar man det lika fort som det kom
-


stilguiden för killar

för dig som vågar - satsa på att skapa din egna image.
för att få ihop en riktigt snygg outfit så krävs det inte att du har fingrar som glittrar för mode. det du först & främst bör tänka på när du gör dina klädval är att välja ett par snygga byxor att utgå ifrån. byxorna är det plagget som sedan kommer att forma hela din outfit. nu menar jag självklart inte att du ska köpa märkesbyxor med snygga fickor & slitna knän, utan att passformen är det som spelar roll..

till ett par snygga byxor kan ingenting gå fel då du väljer att klä dig efter ett linne. (att välja tshirt framför ett linne med bra passform är som att välja ris framför ros) det är sant, linnen får hela outfiten att se mer välvårdad ut. det finns även saker som får din klädsel att sticka ut ännu mer, vilket är det enda som spelar roll när du lyssnar till ordet mode. att satsa på olika typer av accessoarer är helt rätt. ju mer, desto bättre. det handlar om att välja hatt framför keps, läderarmband framför kedja, stora halsband, scarf & framför allt ett riktigt snyggt men stilrent skärp. däremot finns det egentligen ingenting i min värld som heter "inne", utan det du ska rätta dig efter är dig själv. det är du själv som ska skapa det nya innan det är inne, och framför allt så ska det spegla dig själv..

vacker som få
här är ännu lite inspiration ifrån lookbook, en sida där jag titt som tätt kikar in för att få mig en droppe inspiration.. det finns allt mellan himmel & jord för dig som är tjej men även en hel del inspiration för killar där ute. säkerligen har dom flesta utav er redan upptäckt denna sida men om inte, så är den verkligen värd att kika in på.

för övrigt så håller min dator rent ut sagt på att kollapsa, och eftersom att det är något fel med kommunikationen mellan blogg.se & mitt safari på macbook;en så kan jag heller inte blogga därifrån. imorgonbitti ska jag därför återigen ge mig på det där med att försöka återställa alla problem som ligger & trycker i datorn. när det är klart har jag ingen aning om, men så fort det är fixat så är jag tillbaka igen. godnatt på er alla!

"god morgon"ojoj, somnade kring fyra & vaknade precis.. haha kul att slänga bort en lördag till att sova..

hur som helst så blev det en galen kväll igår.. någon gång kring tolv fick vi plötsligt något sug efter popcorn & satte igång ute i köket. det resulterade i att brandvarnaren gav ifrån sig ett häftigt tjut & otroligt äckliga men svarta popcorn. natten slutade iallafall bra & det blev riktigt lyckat tycker jag, tills det att mina vänner kom upp & väckte mig imorse haha..

ni ger mig styrka

nu har mamma precis kommit hem så vi ska precis slå på filmen the wicker man, sitter redan med en glasskål, nom nom. bilder & våra hemska upplevelser ifrån gårdagen kommer upp om ett tag..


safe


straxt ska jag skicka iväg mina vänner med bussen. tills dess tänkte jag vara lite social med dom..
ni kan vänta er en uppdatering inom närmsta timmen, puss!

avslöjar en hemlighet


nu skrattar ni va ? ni skrattar nästan så att magen viker sig.. jag ska nämligen till tandläkaren på måndag för att göra en utredning över mina tänder. detta efter att jag i säkert i två år har tjatat efter tandställning till mina tänder som står åt olika håll, precis så som håret på mitt huvud gör på morgonen när man vaknar.. men jag håller alla tummar jag har för att detta ska gå igenom nu & framför allt att jag då får tandställning på insidan (!!!) utav tänderna. jag sitter supernervös och räknarna timmarna fram till måndag.. skämt åsido.

straxt kommer några vänner hit för lite fredagsbravader så nu måste jag sätta igång med mitt eviga stökande. jag kanske slänger upp något inlägg någon gång ikväll/inatt.. så länge får ni ha det superbra för det hade jag nämligen tänkt att ha. puss!

sol, vind & vatten. höga berg & djupa hav

jag har planerat en del med mina vänner & vi har siktat in oss på en vecka i böda sand, öland i sommar. gud så underbart! vi funderar även på att "tågluffa" till danmark efter det men vi får se hur det blir med det. sist jag var på öland var för två somrar sedan, hur vackert som helst..
för dig utan inspiration

en sida där du som söker inspiration kan kika in är stockholmstreetstyle, en underbar sida men sjukt vackra människor & minst lika snygga outfits..

& jag såg en kommentar här om dagen i inlägget om chloé schuterman att någon frågade vad bloggen hette. det kanske inte framgår ordentligt men namnen är alltid länkade, så det är bara att klicka där ;)

ändrade planer

som det alltid blir när man planerar en helg med en viss mr opålitlig så blir det aldrig som man tänkt sig. egentligen så skulle jag ha spenderat min helg i stockholms innerstad men istället blir det att spendera natten med lite olika människor på hemmafronten. ikväll blir det röj ska jag säga er & tusan att det är allt annat än sommar nu, för mest av allt vill jag bara stå & dansa på stranden tills mina ben viker sig! ge mig sol, en snygg bränna & lite värme..

godnatt folket


godnatt alla där ute. nu ska jag hoppa i säng för imorgon efter skolan ska jag iväg för lite shopping. ska troligtvis också möta upp några vänner i stan & sedan får vi se var kvällen slutar.. skolan tar redan död på mig & det är en enorm omställning att gå upp klockan sex om morgonen igen. som jag sagt så många gånger förut, jag vill ha sommar & det är nu!

hela världen skrattar med mig


haha just nu sitter jag & kikar gamla videos som jag hittat på datan. jag funderar på att dela med mig lite utav det roliga, håll utkik under morgondagen!

skönhetstips från andra nationer


dagens enkla men studiesnygga outfit


julia till leif, hör du mig ? kom

alltså snälla min lillebror är totalt bortskämd så att det nästan stinker sedlar i hela huset. nu kom han precis upp & visade mig sin nya mobil, en samsung galaxy s (!!!) medans man själv sitter med något som liknar en walkie talkie & försöker få någon koppling med omvärlden. nej ni, nu ska jag straxt gå & lägga mig eftersom att jag har sovit otroligt dåligt dom senaste nätterna. vi hörs imorgon igen, godnatt!


saknar sommarentänk er när man kunde gå runt såhär, shorts, magtröja & den snyggaste jeansjackan man kan hitta. jag längtar verkligen till sommaren nu, & jag har sagt det förr men denna sommar ska verkligen bli bäst!

#1

jag har en liten idé om att starta en lista där jag toppar dom fem mest läsvärda modebloggarna.. ja då måste man ju självklart börja någonstans & då tänkte jag tipsa om Chloé Schuterman, den absolut sötaste & mest stilsäkraste tolvåringen jag någonsin skådat. missa inte att kolla in bloggen!

har blivit psykiskt misshandlad under tre år

detta är ingen blogg där jag ska skriva ner mina långa livserfarenheter. men det har hänt något sjukt idag, något som jag inte ens kan låta mig själv prata om. bara tanken på personerna som är inblandade ger mig kväljningar. hur kan någon vara så blåst, så falsk & sedan kunna leva med det själv ? säg mig varför är det alltid dom oskyldiga som straffas ? jag är inte den personen som skyfflar saker under mattan, jag står här & låter folk tro vad fan dom vill. genom att någon ska överdriva & vinkla saker hur människan själv vill att folk ska se på det hela. men jag vet ju sanningen, visst är det så, att det är det som har betydelse i slutändan ?

men men, att skapa kalabalik tjänar ingenting till.. men jag vet att jag trots allt kan hänga ut en hel historia här & berätta både det ena och det andra. jag är så himla sugen, det är nästan så att det kliar i fingrarna på mig ;)

dumma mobil

jag får spel på min äckliga & dryga mobil. det enda den har gjort dom senaste dagarna är att strula.. är det någon mer som har haft en mobil i modellen sony ericsson j10i & har haft ett rent helvete med den ? jag blir så sur för den skickar någon signal (låter som om en knapp trycks in hela tiden) under samtal, hakar upp sig & sen igårkväll kan jag varken ringa eller skicka sms. är så sjukt trött på allt som ska gå sönder hela tiden, dessutom så har jag sökt efter virus på min dator i två timmar & den har fortfarande bara laddat 1% men redan hittat sex olika virus. ursäkta mig men jag är beroende utav en telefon och detta får bara inte hända just nu!

vilken dag

HAHA ursäkta mig för dålig uppdatering idag. jag var nämligen i skolan till tre & sedan drog jag med mig min vän alexander in till stan. han har fått agera min bögkompis idag som jag ännu inte har funnit (nej han är inte gay). han har både solat med mig & dessutom "shoppat", ja jag hittade faktiskt bara hårinpackningar som jag fick med mig hem medans han gjorde slut på en fyrasiffrig summa.. vi försökte även med att slinga hans hår men vi får väl se hur resultatet blir. lite annorlunda såg det väl ut haha, kärringens fel inne på åhlens som måste ha gett oss fel färg ;)

såhär kan det se ut när man har sprungit genom hela stan för att hinna med bussen.. men ändå missar man den & får äta snabbmat i en busskur ?


dagens


med denna klädsel kände jag mig nästan som en soldat när jag klampade omkring på stan. grön, svart & brun från topp till tå. det var bara mina kängor som fattades. imorgon efter skolan ska jag åter igen in till stan med min vän alexander. (jag ska tvinga honom till att sola med mig)

konsten att äta pizza utan något påmåndag


har precis dunsat ner framför datorn efter en kort vistelse på stan med emma. först drog vi & solade några välbehövda 20 minuter & sedan skulle vi vidare för att kika lite i affärerna.. men vi kom lika långt med våra planer som alltid, vi stannade på en pizzeria för att äta. väl nere på stan så skulle vi prova en massa kläder & då märker vi att det är två minuter kvar tills min buss skulle gå. haha så det var bara till att springa, jag fick med mig ett par underkläder hem men mer än så blev det inte ;)

nu ska jag laga lite mat till mig & min lillebror så bilder ifrån dagen kommer senare. puss

trött & irriterad


alltså jag får spel på alla omogna människor som ringer på dolt nummer hela tiden. & dessutom så förstår jag inte hur ett musikbolag ifrån norge aldrig ger upp att ringa mig när jag i ett halvår har försökt förklara att det är fel nummer dom ringer. hur som helst så kan ni säkerligen lista ut själva att jag har fått en hel del konstiga samtal denna morgon & jag som kom i säng sent inatt har varit totalt död. egentligen skulle jag ha åkt in till stan nu vid ett för att sola & gå på stan med en nära vän, men vi skjöt helt enkelt upp det några timmar för att jag skulle ha tid till att piggna till lite..

imorgon är det åter igen tillbaka till skolan & allt eviga pluggande & jag är inte peppad för fem öre. som jag alltid brukar tänka i slutet utav varje lov "vart tog dagarna vägen egentligen ?"

svar på frågestunden

huur lång är du ? c:
sist jag mätte mig var jag 162 cm lång

vem är Elias, och vad tycker du om han? :)
haha det är så typiskt, för varje frågestund jag har haft så kommer just denna fråga upp. men elias är min lillebror.

Vad har du och André Zuniga för relation med varandra ? :)
haha ja vad ska man säga.. vi står varandra otroligt nära & jag kan prata med honom om allt, till en början var jag smått förtjust i honom men sen insåg jag att det bara var som vän. han är en riktigt underbar person & som vi brukar säga till varandra "han förtjänar det bästa"

hur håller du dig så smal, tränar du? :)
jag håller mig inte smal på något sätt utan jag är byggd så liksom. jag kan äta hur mycket som helst men ändå går jag aldrig upp, och turen är väl det för jag älskar verkligen mat haha.

Vilka hårprodukter använder du?
oj det är väldigt olika. men jag köper alltid schampoo & balsam ifrån apoteket för att det ska vara så bra som möjligt för mitt hår.. är trots allt väldigt rädd om det!

Hur får du sån inspiration till kläder osv?
den frågan får jag ofta och jag kan väl säga det att allt omkring inspirerar mig. ibland kan vädret (haha) inspirera mig men även om jag ser en skyltdocka, en sko, vad som helst som jag reagerar på kan jag få upp världens galnaste & ibland riktigt snygga outfits. det kanske är så att om man är intresserad utav något & vågar chansa så inspirerar man sig själv på något sätt.

Är du kär just nu?
Älskar din blogg!
nej det är jag inte..

Kanske e ganska personligt men, har du haft sex med någon?
det tänker jag faktiskt inte svara på ;)

hur många killar har du haft?
jag har inte haft några direkta killar om du menar förhållanden, utan har träffat några under kortare perioder. jag har haft ett seriöst "förhållande" & det var fram och tillbaka i tre år. så den frågan är väldigt svår att svara på..

vad faller du för och hur ska en kille se ut?
jag är otroligt kräsen utav mig när det gäller killar. jag tycker att första intrycket är väldigt viktigt. jag faller för killar med charm, djupa ögon, fina händer & snygga ben haha ;) sedan tycker jag att klädstilen är väldigt viktig, trots att det kan låta riktigt bitchigt & utseendefixerat men jag skulle aldrig ens ägna en blick åt en kille som bar fula & sunkiga kläder. (om dom dessutom luktar rök är det ett stort minus)

hur tränar du?
haha, saken är den att jag väldigt sällan tränar. jag är helt enkelt för lat för att träna hemma & jag har ännu inte åldern inne för att träna på gym. förut simmade jag flera gånger i veckan eftersom att det är väldigt bra träning, nu blir det dock bara styrka då & då samt idrotten i skolan. pinsamt, jo jag vet.

vilken linje vill du gå på gymnasiet och varför? :)
jag har velat fram & tillbaka med denna fråga i evigheter men nu tror jag att jag har kommit fram till "mitt slutgiltliga svar", jag tror att jag kommer välja frisör som första hand och anledningen till det är att jag tror att det kan passa mig. jag vill ju dessutom ha mycket praktiskt arbete..

När ska du fotograferas igen ?
jag ska troligtvis ner till jönköping inom endast några veckor för att åter igen fotografera med elin kero eller nevnarien som hon kallas.

Vad fick dig att blogga?
svår fråga det där, men jag har alltid varit en sån person som gillar att skriva av mig & dela med mig till andra. så jag kan tänka mig att det var de som fick mig att sätta igång..

Är du och Sebastian Krantz fotfarande vänner efter ert förhållande ?
efter vilket utav alla förhållanden ? nej skämt åsido, ja vi är fortfarande vänner, eller för några dagar sedan så var vi det haha. som ni säkert vet så grälar vi ganska ofta eftersom att vi på något sätt är så lika varandra, så ibland spårar det ur.

Vad får dig att må bra?
musik, shopping & framför allt mina underbara vänner samt min familj får mig att må bra. frihet, sol & sommar skadar ju inte heller men det är ju en självklarhet

Vad är det du ser framemot detta året?
att börja en ny skola till hösten ser jag fram emot. jag ser även fram emot sommaren & alla fotograferingar som kommer här framöver.

Favoritband?
jag har inget direkt favoritband, längre. förut var det tokio hotel

Favoritlåtar?
det finns för många bra för att bara välja några stycken. jag har över 1000 låtar i mina favoriter på youtube så om ni vill lyssna så sök bara "finarosastrumpor" haha, vad vore livet utan musik ? ;)

Vad gillar du för musik?
det mesta förutom hårdrock & opera.

Hur är du som person?
envis, omtänksam, generös, allt för orolig & tänker för mycket.

Vinter eller sommar?
usch för vintern, sommar, solklart!;)

Vem är din bästavän?
jag har så många "bästa vänner" så jag kan inte välja en. men dom bästa utav dom allra bästa måste vara rebecca & alexander. dom kan man räkna med i alla lägen!

Ska du på Rihannas konsert i höst ?
om du bjuder ? skämt åsido, nej tyvärr inte men hade gärna gått ;)

Vem fixar din design på bloggen?
designen fixar jag faktiskt själv

Vilka är enligt dig dina bästa respektive sämsta sidor? :)
Älskar bloggen!

min bästa sida är nog att jag är väldigt hjälpsam & omtänksam, även mot mina fiender. om jag ska vara ärlig så skulle jag aldrig ens tveka en sekund att hjälpa min värsta fiende om det behövdes. min sämsta sida är nog att jag har väldigt lätt för att lita på människor & har svårt för att säga nej.

Jag har inte riktigt fattat än , går du i malmaskolan eller? :P
än så länge så går jag där, men byter ju till hösten :)

Dina rädslor?
magsjuka, spindlar, ensamhet & mörker

Hur många syskon har du?
jag har tre syskon

Vad har du för facebook adress?
julia clevler

favorit affär ?:)

H&M har blivit helt underbara bland utbudet av kläder, men även zara är en pärla för sig

hur länge har du bloggat ?

jag har bloggat i flera år faktiskt, två år kanske det är nu & jag har nog hunnit avverka dubbelt så många bloggar. om ni har tråkigt någon dag så kan ni kolla på min gamla blogg "culie", dock var jag under min mognadsperiod & var väl inte fullt seriös vid alla tillfällen. & fråga inte om bloggnamnet, det är hemskt!

vikt?
42-45 kilo typ ?

diet?
jag äter vad jag tycker är gott, därför skulle jag inte bli förvånad om jag inom några år sväller upp till en michelingubbe..

varför har du sebastian krantz länkat som älsklingen? Du kan ju inte skylla på att du ''inte har märkt det'' eller att du ''har missat ändra det''..? eller ? :)
haha jag ställer mig ofta själv samma fråga, men till & från så är han faktiskt min "älskling". egentligen borde jag ha ändrat den där länken för länge sedan eftersom att han har en ny blogg, men jag glömmer bort det lika fort som det ploppar upp. men nu glömmer jag det inte, tack för piken ;)

hur skulle du beskriva kärlek?
som en berg & dalbana rent ut sagt.

vad tycker du om otrohet
oh fy nej det gör jag verkligen inte!

tycker du att vi är lika? haha!
puss

ja emma, jag tycker att vi är väldigt lika till sättet ;)

vad fick du i slutbetyg denna termin?
jag fick 215 i slutbetyg & jag hade höjt mig med 5 poäng haha. jag trodde dock att jag hade sänkt mig eftersom att jag hade onödigt hög frånvaro. jag fick ett mvg & det har jag med all rätt att skryta över. dessutom var det i hemkunskap, jag som inte ens kan laga mat ?

hur mycket väger du och hur lång är du?
du har såå fin kropp ;)
älskar din blogg<3

jag är 162 cm lång (tror jag) & väger något mellan 42-45 kilo

Tjänar du pengar på din blogg & hur fick du så många läsare? :)
ja jag tjänar faktiskt pengar på min blogg. & jag har ingen aning om hur läsarna hittar hit faktiskt. men jag tycker att det är superkul att statistiken rör sig i rätt riktning och att folk uppskattar det man gör.. :)


rea ?

är det någon utav mina bloggläsare som vet när rean slutar ?
& om du har någon fråga, missa då inte frågestunden som avslutas ikväll!


Georgia May Jagger
morgontrött


godmorgon på er, detta var då den sista dagen med en riktig sovmrgon innan skolan drar igång igen, därför passade jag på att vila ut ordentligt idag. så vad ska man hitta på då, jag har funderat lite på om jag ska finkamma här i bloggen & sedan lätta vingarna. det känns som om denna blogg bara bubblar men aldrig riktigt får visa vad den går för, eller det är väl jag rättare sagt som inte vågar släppa efter..

det skulle vara superkul om ni kunde svara på en enkel fråga, hur gammal är du ? det skulle hjälpa mig jättemycket faktiskt med mitt bloggande..

bjuder på sång


detta har blivit lite som en grej jag har börjat med, att tipsa om mina vänners videoklipp haha. detta är åter igen min vän andré zuniga som sjunger, anledningen till att han kommer om & om igen är för att ni verkar vara helt förtrollade. detta är en video han skickade till mig för någon vecka sedan, vill ni att jag fortsätter & lägger upp hans musik ?

grr på internetuppkopplingen


jag blir galen, vårat internet här hemma vill verkligen inte samarbeta med mig på något sätt. jag förstår verkligen inte vad som är problemet.. man skulle nästan kunna tro att det var söndag idag, jag brukar nämligen alltid ha mina otursdagar då. dessutom så tror jag att jag börjar bli sjuk, det känns nästan som om jag skulle ha käkat taggtråd till frukost imorse. halsfluss nästa ? min näsa är dessutom lika kall som en isbit utan att överdriva, vet nog vem som har smittat mig.. (gör en arg min)

missa inte


låt mig sova

mina ögon är döda & det känns som om jag knappt har sovit en minut inatt. vaknade nyss av ett samtal, människor gör så konstiga saker utan att tänka sig för.. och jag skrattar för att jag vet att jag innerst inne har rätt, men det var lika bra att radera inlägget. annars lär jag få en kula mellan mina två ögon snart. nu sa jag fortsätta sova, hörs senare sötnosar!

du är inte värd mig

nu har inlägget varit borttaget ett antal timmar men nu tänker jag, nej varför ska jag låta någon styra & ställa över mig ? jag hänger inte ut någon, jag har inte skrivit något namn, så här har ni det igen..

detta är till alla er som en gång blivit sårade. till alla er som sitter fast i något ni inte kan ta er ur. jag ska berätta för er hur jag har känt. hur jag har plågat mig själv igenom något som bara grävt ner mig i sanden. det här är till er som har eller kommer att gå igenom samma sak..

det hela började för snart tre år sedan, jag var ung och dum & jag träffade någon som skulle bli min första kärlek. han hade en mörk ruffsig frisyr & det var hans mörka bruna, nästan svarta ögon som jag föll för. han var som en sådan person som man bara stöter på i romantiska filmer eller i ens egna drömmar om nätterna. han var underbar. och vi träffades allt oftare, ett tag kallade han mig för hans egen & det fick mig att tro att jag svävade på rosa moln. jag var hans prinsessa, han sa det. men vi bråkade ofta, bråken kom och gick, vissa dagar kunde vi bråka så intensivt att jag aldrig kunde somna om nätterna. han var en sådan kille som fick mig att känna mig liten, som om han hade makt över mig. vad jag än sa så var det alltid han som vann. jag fann knappt ord då han stog och skrek på mig, jag kunde inte ens försvara mig själv. trots alla bråk så visste jag alltid att jag låg i skydd utav hans vingar. men efter en tid fick jag reda på att han träffade andra, inte bara en eller två utan fem, sex andra tjejer. jag blev ledsen, jag kände mig så sviken, men trots det så hade han något speciellt som ändå fick mig att acceptera situationen. jag stog kvar, och jag var hans & han visste om det. jag hatade att han tog sig friheter och att hela världen ville ha honom, han tog vad han ville ha & han gjorde det så ofta han kunde. dum som jag var så stannade jag kvar, månaderna gick och han träffade andra tjejer. han hade flickvänner men han sa alltid att innerst inne så visste han att det snart skulle bli vi igen. sagt & gjort, efter inte många veckor så stog vi där igen, möttes upp på tågstationen & jag var 20 mil hemmifrån. jag stog i hans famn. där jag kände mig som hemma. men plågan fortsatte & vi släppte aldrig varandras händer. jag kunde gråta dag in och dag ut, låg hemma i min säng och grät för att jag visste att någon annan var i hans famn. i den famnen där jag trodde att jag skulle vara. men med tiden så förändrades även vi, trodde jag, men så var inte fallet. samma onda cirkel snurrade om och om igen. tills för ett halvår sedan då vi plötsligt var på rätt plats vid rätt tillfälle, det var vi igen, bara vi. men min lycka varade inte länge. efter tre veckor fann sig rykten in i bilden. ni vet då en gitarrspelande kille lockar med sina charmande ögon, kan ingen säga nej. vi förlorade varandra & ett enormt bråk bröt ut, denna gång varade det länge. vi stötte på varandra ett par tre gånger under sommaren, men inte ett ord sades, inte en blick kastades åt den andres håll. jag visste inte vart vi stog, det vi båda visste var att vi behövde en paus & pausen skulle vara länge. i september 2010 började kontakten tas upp igen och vi båda verkade veta vad vi ville. trots att jag sedan fick reda på att han hade ny flickvän, igen. bråken fortsatte i samma takt som innan men till slut träffades vi, av en slump, och vi bestämde oss för att spendera kvällen tillsammans med några vänner. kvällen blev inte alls som planerad utan istället blev jag lämnad i sticket. jag spenderade min natt i en källare, då min solbruna prins hamnade hos en annan tjej. vi klippte alla banden, avbröt vad vi hade påbörjat men jag gjorde snart ännu ett misstag. inte många veckor senare så står vi där igen och vi bestämmer oss för att ses, utan att nämna något för någon. hela våran historia skulle skrivas med osynliga bokstäver, vi skulle för alltid vara en saga skriven i hemlighet..

och jag har ställt mig själv frågan, varför, hur kan du vara så dum julia. och svaret är; jag vet inte, fråga någon som kan ge dig svar på frågan. jag har länge trott mig veta vad jag vill, men om jag nu visste det, varför föll jag då alltid tillbaka ? jag hoppas att alla ni där ute, aldrig låter er luras av "prince charming" och hans vackra ord. låt dig aldrig ruineras till den nivå då du förlorar dig själv i dina egna spillror. jag har på sätt & vis insett vad jag är värd, men ändå kan jag inte påstå att jag har gått vidare. kommer jag någonsin kunna gå vidare & lämna det här när han har behandlat mig som skit. när jag har fått se honom med tjejer dagarna efter jag själv lämnat hans hus. jag offrade tre år, jag var den som alltid stog trogen, trots att det var mot min egna vilja. men då jag tillät mig själv att träffa andra & ha kul, då stog han plötsligt och bankade på dörren för att be mig släppa in igen. jag är förstörd, från botten av mitt hjärta så kan jag erkänna att jag är tom. jag kan inte tro att det här är vad jag förtjänar, när jag själv aldrig skulle göra en fluga förnär. jag önskar att det fanns någon som kunde hela mig, någon som kunde ge mig tillbaka allt jag kastat i havet. jag behöver någon som kan krama mig och säga att det blir bra, någon som orkar lyssna när jag pratar om gamla sår. jag behöver någon som kan hålla sig till mig, och som kan stå emot alla falskheter och lögner. någon som aldrig meddelar att han har begått ett misstag, någon som aldrig lämnar mig för en säng med någon annan..

hemma ifrån stockholm

har kommit hem för ett tag sedan & kikar just nu på let's dance.. jag försöker även lära känna den nya datorn men det tar nog ett tag för oss att lära känna varandra. en macbook pro, en stjärna för sig själv. see u later

I'm lovin' it - är nu i stockholm men jag ...

dsc00888 (MMS)

I'm lovin' it - är nu i stockholm men jag tänkte bara hälsa er att min mobil kommer dö under dagen, så något mer mobilbloggande blir det nog inte


mamma ropar "nu åker jag" dags att springa

gårdagen avslutade jag med en film, minns tyvärr inte vad den heter men den var totalt jäkla galen. jag trodde att jag skulle gå av på mitten när jag låg där i min säng ska jag säga er, för det var ungefär det personen i filmen gjorde.. (anledningen till att jag hatar att kolla på film är nog för att jag blir så insatta i dom) blä, men tillbaka till det verkliga livet igen då så ska jag nu klä på mig för att åka till stockholm, det känns som om det var evigheter sedan jag var där sist.. jag ska bl.a hämta en dator hemma hos min syster inne i stan osv. jag skriver mer under dagen, kanske får jag tiden över till att mobilblogga om ni har riktigt tur, så glöm inte att kika in här under dagen ;)


the last song

jag har precis sett klart på en film, the last song heter den, & tårarna på min kind rinner fortfarande som floder. jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt, det är nog bäst att låta tystnaden tala för sig själv. nu ska jag se en ny film, min tredje för dagen, jag återkommer senare men mer uppdatering..

gubbe eller bara lillgammal ?


alltså jag & min mamma har suttit och diskuterat denna video om & om igen men vi har fortfarande inte kunnat enas om en ålder på denna gubbe/kille ? jag kan inte bestämma mig om han är vuxen eller ett barn, vad jag vet är att han är en jäkel på att sjunga.. haha det låter nästan lika bra som när jag sjunger, men bara nästan! ;)

MED EN RÖST SÄND IFRÅN OVAN


I stare at my reflection in the mirror.
'Why am I doing this to myself?'
Losing my mind on a tiny error
I nearly left the real me on the shelf.


alltså jag tror nästan att jag dör. detta måste vara den bästa låten som någonsin gjorts.. jag älskar när "rösten spricker". min högsta önskan har alltid varit att kunna sjunga & jag minns när jag och min kusin alltid stog på grusuppfarten till vårat gamla landställe & mimade till "jag vill vara din margareta" samt las ketchups låt "asereje"

godmorgon kräftasses

jag har sovit ut några timmar nu & mår plötsligt så himla mycket bättre. man kan inte locka iväg problem med alkohol, utan den bästa kuren är att istället lära utav sitt misstag. man kan inte heller älta saker i en evighet, det som gjorts har gjorts och jag sätter en punkt där.

jag älskar

så jag stack mig på nålen, trubbiga äckliga nål..
och det går sakta, så sakta för den att tränga igenom,
men jag njuter av varje sekund, varje lager den ska förbi.
för det här är jag värd, det här är vad jag förtjänar.
äckliga lilla jag, idiotiska, dumma & patetiska jag.
jag förtjänar inte din tid, & absolut inte dig..


10 fakta om lulia

tio sanningar om mig..
jag spolar alltid vatten i kranen när jag går på toaletten, även om jag är ensam hemma
jag är totalt tondöv
jag älskar att stå framför kameran, men hatar uppmärksamhet
jag tål inte att någon sitter & tittar på mig, då tror jag att något är fel på mitt utseende
jag börjar alltid gråta till sorgliga filmer eller låtar
jag tänker ofta för mycket, så mycket att jag ställer till problem för mig själv
jag är galet envis men alltid ärlig
jag har blivit galen i att blogga & mår dåligt när jag inte kan göra det
jag har varit beroende i oboy & är sedan 3-4 år tillbaka beroende av tuggummin
jag kan ställa mig mitt i natten & sminka mig för att ta en bild till bloggen

tankar på ett tåg

tanken av alla snötäckta mil som fladdrar förbi i all hast,
får mig plötsligt att känna mig så ensam.
trots att kvinnan i sätet bredvid mig nynnar på en gammal hitdänga,
så känns det ändå som om tiden har stått stilla sedan år tillbaka.
så jag sätter lurarna för öronen i hopp om andra tankar,
men hur mycket jag än vrider upp volymen så är det enda jag hör,
små döda bokstäver och dom viskar ett & samma namn.
"du ska aldrig glömma, aldrig putta undan"
rösterna skaver så djupt dessa tider.
medans milen som håller oss isär fortsätter i fel riktning,
ja då faller mörkret allt hårdare mot mina axlar.
"aldrig glömma, aldrig putta undan"
och jag vill vända på klacken,
jag vill springa rakt tillbaka till din famn..
för jag känner mig plötsligt så ensam.


borta bra, hemma bäst

hemma efter en lång resa med förseningar & allt vad det var.. under dagen har jag levt på inget annat än snickers & hostande medresenärer. det är då dags att jag ringer några samtal, fick mig en lagom chock när jag kom hem. i dessa tider längtar man bort till liknande ställen, balkongen i tunisien.. nom nom

hemåt

sitter nu påklädd & redo för att påbörja min resa hemåt.. gårdagen var enormt körig på alla håll men slutade till slut riktigt bra, det kanske är så att man måste gå igenom vissa faser för att sedan kunna känna sig hel igen. jag ger aldrig med mig & det är väl det som är grejen. aldrig släppa efter, alltid vara rätt.. men men, snön har iallafall sakta men säkert börjat töa bort & man kan nästan se hur temperaturen stiger. nu längtar jag till våren, till maj & till sommarlov.. tänk vad solen hade kunnat göra nytta en sån här grå dag!

det är inte lätt när det är svårt

denna dag snurrar som ett jordklot i mitt huvud

oops!

herregud vilken dålig uppdatering, skärpning nu alltså.. jag är så otroligt blåst måste jag säga, för när jag åkte upp hit till stockholm så tog jag ju självklart med mig min kamera, men tror ni inte att jag glömde minneskortet kvar där hemma i datorn ? hur som helst så blir jag nog kvar här några dagar till så uppdateringen kommer bli lidandes, tyvärr, men för tillfället har jag så mycket annat för mig än att sitta inne och blogga.

just nu är jag iallafall nyduschad & fixad. idag ska jag troligtvis dra in till stan för att äta med en gammal vän, och om jag har tur så får jag väl med mig något klädesplagg också. jag har gått & suktat efter en superfin tröja på zara som jag bara måste ha, så kanske lättar jag på plånboken för att släppa in den bland mina blandade outfits.. nej, dags att flytta rumpan ifrån detta & göra lite nytta kanske ? så länge får ni ha det superbra, puss

haha se bara hur mycket snö det har kommit...

dsc00869 (MMS)

haha se bara hur mycket snö det har kommit hemma hos mig. detta ska alltså föreställa en grind upp till våran tomt ;-)


don't listen to a word you've heard

är nu vaken & har precis fixat mig, idag bär det av emot stockholm & alla shoppinggator.. hörs när jag är hemma igen, puss så länge!

morgondagens planer


sitter just nu & kikar busstider för imorgon ska jag nämligen till stockholm. äntligen tar jag mig själv friheten till lite frisk luft & ynna mig lite shopping. kan det bli en bättre start på veckan än så ?

tävling för dig som älskar mode


efter en hel del planering så kan jag nu säga att en tävling snart kommer att dra igång. varje fredag under en längre period så kommer jag i samarbete med min vän adam lagerström anordna tävlingar där ni kan vinna saker som presentkort till klädaffärer, olika webbshops samt vinna hela outfits. denna tävling är anpassad för både killar & tjejer för att så många som möjligt ska kunna ta del utav dessa priser. jag hoppas att ni alla är med på vårat tåg som snart kommer att starta sina motorer. mer info kommer

godmorgon världen

har fått ett par kommentarer dom senaste veckorna om att jag borde lägga ut ännu fler bilder på mig själv. men det känns redan som om varje bild jag laddar upp faktiskt är på mig.. men men, jag har noll inspiration så här års & snön som ligger på backen får mig bara att vilja borra ner mig under ett täcke.

men men, jag har precis vaknat & jag känner att kylan börjar tränga igenom dessa husväggar. straxt måste jag slita mig ifrån den varma sängen för att göra något åt detta. jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra idag, jag hade planerat in stockholm & shopping men jag har ingen ork till någonting. det kanske blir en dag full med massa skitgöra. mitt rum ser ut ju som ett bombnedslag nu efter nyår..

you could be my romeo

just nu sitter jag i telefonen med en full vän haha
jag: (läser på facebook) vad fan är tubsocker ?
nathalie: är det inte sånna man stoppar ner i toaletten för att det ska dofta gott ?

nathalie: min pappa ringde min mamma nyss
jag: jaha vadå vad sa dom då ?
nathalie: mamma sa glad påsk, fuck you sen la hon på
jag: HAHHAHA


I gave you love, all you gave me was pretend


blond ?

jag känner mig så himla töntig.. sitter just nu & tittar på gamla bilder då jag var ljushårig, jag vill bara kasta mig ner på golvet & gråta just nu. jag vill ha ljust hår igen, mörkt hår är verkligen inte jag på något sätt. anledningen till att jag färgade håret rött var för att mitt hår blev missfärgat, grönt, vem vill ha grönt hår liksom ? & jag hör hur folk säger "du ser äldre ut i mörkt hår" men det har gått ett år så det går knappast att avgöra & på ett år förändras mycket på utseendet.

tunisien

nu när man sitter här i kylan så längtar jag tillbaka till dom varma länderna jag besökt dom senaste åren. senast i augusti var jag iväg till tunisien & ni som har följt min blogg sedan dess minns säkert att jag var med om en liten kameraincident & stog därför utan kamera under resan. nu har jag dock hittat lite bilder som är tagna med mobilen, & när jag kikade tillbaka i arkivet här på bloggen så märkte jag att jag inte visat dessa för er tidigare. så här få ni lite värmande bilder ifrån den 48 gradersstaden sousse..nyårslöften

har ni några nyårslöften inför det kommande året & isåfall vad ? jag brukar aldrig lyckas med att hålla mina löften som jag sätter på nyår & därför la jag inte ribban så högt detta år.. vi får väl se hur det går!

min bästa väns bröllop

gårkvällen var helt sjukt kul & jag hade faktiskt inte kunnat få en bättre start på det nya året. tyvärr så snöade det så mycket att det inte gick att ta några bilder på fyverkerierna. somnade till slut in vid fyra-fem & blev väckt vid halv tre med en sprängande huvudvärk.. haha nu ska jag & min vän slå på en film, puss så längenatten 2010-2011

tidsinställt inlägg - GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0