Nu rör vi oss emot kvällens bravader, vi hörs imorgon


Redo för att sätta hela staden i gungning

Inväntar för tillfället min beställning på pannkakor innan jag ska rycka upp min fina (men otroligt sega) Johanna för lite fixande. Planerna inför kvällen är att för det första stå framme i publikhavet till Jay Smith och sedan åka oss sjösjuka i karuseller. Förhoppningsvis så blir det som planerat och vi kan skratta oss glada på noll promille på fest i skogen. Vad är livet till för om inte att leva det ? Allt snurrar åt rätt håll och ikväll ska jag inte ha något annat än farligt kul med mina kära gamla vänner.


Ikväll ska vi dock dansa bort alla bekymmer

Är precis hemkommen ifrån stan med mamma. Jag har fullt upp hela tiden med att inhandla nytt, städa och packa allt i flyttkartonger. Jag kan inte, och vill inte riktigt ta in det faktum att jag flyttar hemifrån imorgon. Det känns sorgligt, trots att detta är vad jag vill så tar det emot på något sätt. Kramade om mamma en lång stund inne på varuhuset, jag har haft henne så nära i sexton år och nu ska jag klara mig själv. Men det klart, hon försvinner ju inte bara för att jag flyttar..

Fick i vilket fall med mig lite välbehövda saker hem som tvättmedel, micro, vattenkokare, brödrost och massa annat småkraffs som behövs när man ska ta steget in i vuxenvärlden. Sängen står redo för att bäras ut till släpet. Den sista tvätten går för fullt nere i tvättstugan och allt annat är bara rörigt..

Innan jag kände dig


Här blev jag den jag är här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra det är min hemlighet
Den ena saknar känsla den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut när någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör

Du har ditt eget facit för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker jag förstår en liten del
Hade du någon innan vill du ha någon sen
Ja jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan innan jag kände dig

Haters hate 24/7/365



Frågan är vad det är för person som allvarligt talat tar sig tid till att läsa en blogg, och framför allt orkar bry sig om en människa som man verkligen inte tycker om. Om det var meningen att du som skrev detta ville få mig att känna mig kränkt så ska du veta att jag verkligen inte bryr mig om dina åsikter. Helt ärligt så stärker dessa kommentarer mig, för det bevisar bara att allt handlar om avundsjuka. Jag tycker synd om dig som försöker trycka ner andra för att din egna självkänsla är taskig, och då kan jag ge dig en liten hjälp på traven och säga att det får dig inte att må bättre för att du ser ner på andra. Jag har tillräckligt med vett i skallen för att veta att detta inte stämmer. Dock kan jag väl hålla med om att min hårfärg för tillfället inte är den finaste, men den jobbar jag på.. ;)

-

Jag tänkte bara påminna er som medverkade i tävlingen i samarbete med runns.se, ni måste kolla eran mail.. Jag mailade ut till vinnaren tidigare i veckan och om jag ej har fått svar innan söndag måste jag tyvärr utse en ny vinnare. Företaget väntar!

I'm warning you don't follow me I won't miss you can't you see



Julia, you're so funny you've got teeth just like bugs bunny



Lite behind the scene ifrån dagens uppvärmning


Somliga hade höga förväntningar och delade med sig utav lyckorus



Andra var glada över att plaska i vattnet


Men att trippa på en botten full utav stenar var inte alltid en dans på rosor

Fick även med mig en ny accesoar hem, en död fisk som på något sätt hamnat i mitt hår.. Panik!

Jag skulle behöva lite hjälp inför en fotografering

Ska nämligen själv bestämma ett tema inför morgondagens fotografering och nu börjar jag bli lite smått panikslagen känner jag. Fotograferingen kommer att hållas i och runtomkring vatten, så jag skulle vara evigt tacksam om ni kunde komma med lite förslag. Vi säger så att den med det vinnande temat får en länkning som tack.. Sounds pretty good!


Denne kommer du alltid att älska oavsett om du blivit sårad

Du tänker på det då och då, känner den där pirrande känslan som tränger igenom och avbildar ett leende på dina läppar. Du minns så väl hur det var första gången ni stod där hand i hand, och du minns så väl hur du dag för dag förälskade dig allt mer. Hur det var att somna och vakna upp vid dennes sida, hur kärleken trots alla bråk och tvister alltid reparerades och fanns kvar mellan er. Hur ni saknade varandra till det faktum att ni satt i varsin ände utav telefonen och bara lyssnade på varandras andetag. Ja, bara för att man har gått vidare så betyder det inte att man glömt bort. Glömma kommer man aldrig att göra, du kommer alltid att minnas hur det var att vara så obotligt kär att man inte vet vart man ska ta vägen. Ja du kommer alltid minnas din första kärlek i det faktum att denna kärlek alltid kommer att betyda något extra för dig..

Bilder ifrån dagens tripp på grusvägen fram och tillbaka





På våran plats i köket där vi så kallade kvinnor hör hemma

Bjuder på lite bilder ifrån gårdagen då jag och min fina vän Rebecca satte igång med att tillfredställa brandvarnarn i och med vårat matlagande.. Jag satte även igång med ett helvetes bakande någongång inatt vilket ledde till att det bokstavligt talat blev kladdkaka till frukost. (Frukost och frukost, vi vaknade inte förrän halv tre imorse)




When you would dress me in white with the look in your eyes



Dreaming comes so easily cause it's all that I've known


En artist sänd från ovan för att sätta sverige på kartan


Jag måste nog säga att Eric Saade är en utav världens absolut snyggaste artister. Just nu är han även så pass het på "marknaden", (om man nu kan säga så ang en människa) han har i vilket fall skrivit kontrakt med 22 olika länder och kommer i framtiden synas både här och där. Jag kan tänka mig att han en dag blir riktigt stor och kanske till och med syns i olika musikevenemang så som MTV Music Awards i framtiden.

Frågan är bara, är det någon annan som ska sitta bänkad framför allsång på skansen idag för att glädjas lite extra åt att Sverige, äntligen får man väl säga, har fått sig en fräsch artist som kommer att sopa banorna likt Robyn och September i den vida världen. Om inte annat så ska jag göra det..

Kan någon gissa vem som rymt ifrån buren på parken zoo

Detta ögonblick är vad jag fångade på film för någon vecka sedan. Jag tar alltid fram denna video i mina allra värsta måenden vilket till slut får mig på bra humör igen. Hur kan man stå emot att skratta

Allt faller till slut samman likt ett korthus i vind

Alltså jag blir så irriterad på saker och ting som aldrig tycks fungera. Designen jag har jobbat med i flera veckor har helt plötsligt försvunnit och nu är även min header en enda soppa. Den ska fixas och tillagas under morgondagen så ni får stå ut under natten och vänta på en drastisk förändring..


Jag kunde aldrig ana att du skulle kyssa min pojkvän


Äntligen har mamma kommit hem och har nu intagit sin alldeles egna position i köket. Efter att ha längtat hela dagen efter att få en riktig tallrick med en halvgrötig pastarätt levererad så sitter jag nu under en filt i soffan. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och ladda upp batterierna inför en vecka fullspäckad med händelser och galenskaper. Det är nämligen så att en vän kommer hit under moegondagen och då lär hela atmosfären sättas i gungning.

Min fina lillebror har nu hur som helst fixat hem en film på min beställning, jag kände för lite triangeldrama och kärlek. (När det är brist på sånt i ens egen vardag får man gotta sig på andras)

Har äntligen blivit klar med mitt påbörjade tecknande


Jag önskar mig en hotellfrukost i landet ingenstans

Ligger här nyvaken med en hungrig mage. Är dessvärre mer sugen på kladdkaka än på frukost, det är ju så att man blir äcklad utav bara tanken att sitta och idissla några torra mackor med en skiva ost uppepå.. Jag tänker i vilket fall ligga kvar här i sängen och dra mig ett bra tag, jag har ju trots allt sommarlov och vädret utanför mitt fönster lockar inte idag heller.. Svensk sommar alltså!


Rest in peace Amy Winehouse


Idag hittades Amy Winehouse död i sin lägenhet i London. Hon hann inte bli mer än 27 ynka år gammal och jag vill inte tänka en extra gång på vad som tog hennes liv. Hon förlorade sig själv i alkohol och droger redan i början utav sin karriär, och med åren har man kunnat läsa om skandal efter skandal. Det är så tråkigt att se hur människor förlorar emot beroendet och att så unga människor slänger bort sina liv på ett sånt elände. Amy hade så mycket kvar att åstadkomma och var på långa vägar för ung för att behöva lämna oss. Man ska inte leka med droger, inte ha att göra med dessa överhuvudtaget. Jag har sett baksidor kring detta och den synen skulle jag aldrig önskat någon i världen. Drugs are a waste of time, they destroy your memory and your self-respect and everything that goes along with your self esteem.

Jag kommer sakna min mor, min bror och mitt ungdomsrum

Jag kan inte riktigt förstå att jag verkligen flyttar hemifrån om en vecka. Det var som om jag blev slagen gul och blå när mamma ringde mig för någon timme sedan och sa att vi i veckan ska åka och köpa en micro, åt mig. Tänk er att jag ska få en alldeles egen micro, äga en egen dammsugare och köpa min egen middag. Det känns helt ärligt som om jag börjar få seperationsångest..



Ticket to ride



Precis såhär spenderade jag min dag igår.. Tog tillfället i akt och tvättade min pärla som ska säljas.

Nu har jag precis vaknat ifrån några minuters sömn på soffan, godiset står på bordet. Syster har precis hällt upp ett stort glas åt mig och spelplanen till "ticket to ride" är färdig för att besegras utav mig! Om det inte blir ännu en kväll fyllt utav blixtar och dunder (som drabbat oss de senaste två kvällarna) så hörs vi senare. Later!

Jag skänker en extra tanke till de anhöriga

Sitter för tillfället och tittar lite smått på nyheterna, och jag kan inte riktigt förstå det ofattbara som hände i Norge under gårdagen. Jag har en vän som var där men har som tur fått var fått livstecken ifrån henne, jag ägnar dock en extra tanke åt de anhögiga till offren.. Det svider till lite extra i ögonen för varje gång man hör att dödssiffrorna har stigit.


Fides spes caritas maior autem horum est caritas



Ställ min väska vid min dörr och ge mig en resa till värmen



Jag vet inte hur många gånger jag och min madre suttit och diskuterat utlandsresor nu. Jag vill bara packa väskan och fly ifrån allt trist som liksom sitter slimmat som en klisterlapp på mitt psyke. Jag överdriver inte när jag säger att mer än hälften utav de personer som ingår i min vänskapskrets, har under denna sommar varit iväg till länder allt ifrån bulgarien till rhodos och usa. Fan så orättvist!

Du måste vara den värsta domen jag någonsin fruktat


Here comes the last goodbye leaving us behind




Fult och risigt ifrån topp till tå men vad gör det om hundra år


Jag känner hur mitt hår bara blir risigare och risigare för var dag som går, därför ska jag om bara sisådär några minuter ta fram den fina frisörsaxen som ligger bortglömd i lådan.. Dock hatar jag att klippa håret, för varje gång sitter man sedan där med en ångest som säger att man klippte av alldeles för mycket. Usch nej, ibland är livet och alla dessa beslut kring ens utseende bra jobbigt!

Inspiration by stockholmstreetstyle






Jag önskar att du förstod mina ord när jag talar till dig


Jag är så himla glad att jag fick chansen att i vilket fall försöka lägga ner min själ i att få det att fungera. Är så himla glad att du hur som helst stannar hos mig ett tag till, vill ju inte lämna bort dig för något i världen. Jag ska försöka tills det inte finns någon utväg kvar, jag ska göra mitt bästa..

Ritar hjärtan i luften för att beskriva min kärlek till shopping



Det tröjliknande plagget utan ärmar inhandlades under dagens vistelse till stan. Jag drogs till denna skatt så fort jag hade kommit in genom affärens dörrar, och därefter kunde jag knappast släppa den med blicken. Ett plus i kanten var att jag, med min plånbok som klingar falskt med några enstaka mynt inuti, endast behövde slänga ut med en hundring. Jag trodde att jag kommit till himmelriket,
i verkligheten befann jag mig mitt på det kalla stengolvet inne på Kappahl!

Något säger mig att detta kan vara ett tecken

Haha ibland blir saker och ting bara en aning för mycket, och då får man helt enkelt sätta sig ner och skratta åt det istället. Jag känner att det blir mycket prat om min sjukdom men detta är helt sjukt, har suttit och lyssnat på musik i någon timme. (Ja vad finns det att göra egentligen när man måste ta det lugnt ?) och nu helt plötsligt har svullnaden i mitt ena öra börjat dunka i samma takt som till musiken. Det känns, och låter, precis som om någon sitter där inne och slår på en trumma i mitt öra. Helt sjukt, jag kanske är en aning musikalisk ändå.. (säger jag som är totalt tondöv)

Nej vänta nu, undrar om det är "öronmusslan" som kanske står och slår med "hammaren" ? Haha

Att något så fint som musik kan skapa både kärlek och hat


Lite tankar och funderingar ifrån ett proffs



Efter det att mamma kom hem imorse och gjorde mig sällskap vid frukostbordet, var det bara upp och iväg för att hämta bror min på stationen. Halsontet sitter kvar även idag, men har dock inte haft någon mer feber vilket känns superskönt. Jag förstår inte, att jag som aldrig brukar bli sjuk, (alltså annat än någon ynka förkylning) har nu varit sjuk två gånger under sommaren.

Hur som helst så lyckades jag övertala den resterande skaran utav familjen att åka iväg en sväng till stan. Fick med mig hem allt ifrån träningskläder till reaplagg som var nedsatta med mer än 75%, det kanske var mitt plåster på såren efter allt trubbel den senaste tiden.. Slänger upp lite bilder så fort jag letat fram något att matcha plaggen med.

Något jag har gått och funderat över idag:
Varför blir det ofta bra väder på kvällen (varmt och soligt) när det varit dåligt väder hela dagen ?
Varför blir man varm när febern går ner, det borde ju vara tvärt om, man blir varm när den stiger ?

-


Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandras små felsteg






Jag river en vacker dröm till tiotusen mardrömmar

Under ett tjockt duntäcke på soffan och med en blöt handduk över pannan kan jag tänka fritt. Varför ska jag alltid vara den som går tomhänt ut ur allting ? Igår åkte jag som sagt iväg för att komma på andra tankar, närmare bestämt till Stockholm. Min resa dit blev väldigt kortvarig och nu i efterhand känns det nästan som om jag bara åkte dit för att köpa glass och åkte hem igen.

Ja gårkvällen spenderade jag ihopkrupen i soffan med en b&j. Hur som helst så har jag knappt sovit en blund inatt på grund utav feber, frossa och en värk i kroppen som vill ta död på mig. Men, eftersom att min fina mamma är så söt så kom hon och mötte upp mig, den tunga packningen samt min fina vovve för att kurera mig med cola, melon och glass.. Men det enda som verkligen kan bota mina sjukdomar är ändå musik. Därför ska jag ikväll drunkna i geniala texter.

egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig för jag älskar ingen alls sånt där är slöseri med tid. ge mig bara en kyss innan du går en kyss att bygga en dröm på


Har helt tappat min livslust och orken till att kämpa

Åker iväg ett par dagar för att kurera mig ifrån tvister och tårar. Ska spendera mina sista kronor på onödigt strunt just bara för att känna spänningen utav att ha just ingenting alls. Om jag kunde så skulle jag sparka mig själv i huvudet så att jag tuppade av, just bara för att få känna en annan smärta än just hjärtesorg. Jag är ju inte ledsen, inte deprimerad och inte heller olyckligt kär, så jag får nog ta mig tiden till att fundera ut vad det egentligen är som inte står rätt till.. Over and out!

Om idioter kunde flyga så skulle detta vara en flygplats

Några pikar till mig själv:
Ha aldrig mobilen närmare än en meter ifrån dig när du sover, du pladdrar i sömnen
Lär dig att tvätta när det behövs, annars står du sen där med smutstvätt upp över öronen
Sätt inte på dig shorts när du vet att det har regnat i en vecka
När ett nummer är raderat så ska du inte leta upp det dagen efter och lägga till det igen

Ögonlocken hänger liksom som två tunga blyklumpar


Sitter här med en liter tvål i ögonen och ska snart rulla mot sängen för att sova. Imorgon kommer min madre hem vilket betyder att jag återigen packar min väska för några dagar i storstaden. Det känns som om jag iprincip redan har flyttat då jag inte kan ha varit hemma mer än ca en vecka under denna sommaren. Hur som helst så står huset kvar och det får väl mamma vara glad för, hur det ser ut invändigt ska vi inte ens tala om. Men, städningen skjuter vi upp tills imorgon. Natti!

Sommar och sol, vi har kort kort kjol och jag vill ha dig





Låt dom tunga molnen driva iväg med vindarna


Har ganska nyss kommit hem ifrån lite ärenden samt mys på stranden, nu har dock mina älsklingar somnat här på soffan och jag gör just precis ingenting. Vädret har på bara några minuter slagit om ifrån solsken till en grå otäck dimma, så vad ska man hitta på egentligen ? Vi är i mitten på juli och det känns som om hösten redan vore här för längesedan..

-


Hur kan jag förlora mot en sån idiot

Vaken men trött så in i helvete. Har jordens ångest och vill bara fly härifrån. Imorgon ska hon bort, imorgon lämnar hon mig. Kan inte förstå att jag är tvungen att lämna bort det enda jag skulle ha kvar, min hund. MIN hund som jag tagit hand om och som varit med mig överallt i fyra års tid. Vill inte se henne i ögonen, hon kryper upp på mitt bröst och lägger sig där. Jag är hennes trygghet, och nu försvinner hon. Jag kan inte förstå, för andra kanske det är en så liten sak. Men bandet som finns där är för starkt ör att bara klippas av. Vill inte inse att jag aldrig mer kommer träffa henne. Och även om jag skulle det, så skulle jag inte klara av det. Hon är ju ändå inte min då. Tårarna bara rinner ner, vill inte inse, 24 timmar kvar. Om någon bara kunde ta hand om henne när jag är i skolan, då skulle allt lösa sig. Det här var det sista jag behövde, det här skulle aldrig hända. Ska ta ut henne på en lång promenad nu, bara hon och jag medans de andra fortfarande sover. Fyfan..


Gårdagen ur ett flammande perspektiv





Vi tillkallar dig du stora ande

Sitter för tillfället och diskuterar kring min vän Henriks spelplan inför kvällens sysselsättning. Vi ska tydligen ge oss ut i det lilla huset på tomten för att spela anden i glaset, jag vet inte riktigt om jag tror på övernaturliga krafter så upp till bevis.. På tal om något helt annat, eftersom att jag fått in önskemål om att ha en sk frågestund så kommer jag senare ikväll att dra igång något liknande. Håll utkik!

Dags att rasta kroppen ute i hundgården



Ska nu tillsammans med min kompanjon Johanna ta tag i fläsket och göra något åt det.. Dags för att jobba på resultatet inför beach.. 2015 ? Hur som helst så har vi båda laddat ner tio träningsappar (minst) till våra mobiler, tror dock att vi kommer ge upp efter endast några få minuter.. Let's go!

Den som sysslar med det som är orent blir själv smutsig

Nyvaken efter en natt med drömmar om mördare och annat hemskt, dock inte så konstigt med tanke på allt som hände igår. Några utav mina vänner fick för sig, utav någon okänd anledning att smyga ut mitt i natten och kasta margarin på passerande bilar. Ca en timme senare sitter hela gänget intryckta på en kvadratmeters stort kolsvart utrymme och har panik. Tur som fan att vi bara några minuter tidigare låste ytterdörren då två okända personer springer omkring med ficklampor och bultar på våra fönster, känner på dörrarna samt skriker efter någon här inne.

Dom gick till slut iväg, och vi vågade oss upp på övervåningen och släckte alla lampor, tills dess att vi upptäcker två gestalter i skogen som sedan sakta börjar röra sig emot huset igen. Inte nog med detta så satt mina vänner i samtal med larmcentralen, andra halvan utav oss hade hjärtat i halsgropen medans de andra grät. Det går nog inte att beskriva vilken panik man får då man ringer runt halva ens kontaktlista men alla tycks vara upptagna med att festa.. Tänk er att man verkligen intalar sig själv att man bara inbillar sig, men så inser man verkligen att det står två medelålders män och riktar sina ficklampor rakt i dina ögon, i ditt egna hem. Vilken trygghet va ?

Dagens städade klädsel via datorns egna pupiller


Det sägs att jorden är precis lika platt som pannkakor

Har legat ute och solat en stund tills dess att solen gick i moln bakom ett enda stort svart molntäcke. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan laga lite mat i form utav pannkakor (kan äntligen äta lite lätt igen!) Om några timmar rullar mina töser in här genom ytterdörren så det är väl bara att sätta igång och röja upp här hemma..

Haha, det är fasen inte lätt att jämföra en solbränna med någon som varit på solsemester en vecka



Imorgon är en ny dag och då har jag inte gjort något dumt



En solig dag i rålis med repor i taxibil samt en massa skratt








Tommy Ton Style.com - The online home of fashion








Påminnelse om pågående tävling i samarbete med Runns


Har helt och hållet glömt bort att jag har en pågående tävling i bloggen, men tack för att ni påminde mig. Tävlingen kommer att avslutas under helgen så nu har ni några dagar på er att anmäla er. Tävlingen och dess regler hittar ni genom att klicka HÄR. Eftersom att det är väldigt få som har anmält sig (vad kan det bero på om inte på mig ?) så har ni alla en mycket stor chans att vinna!

Det är ingen konst att vara lycklig när allt är bra












Skicklighet är vad jag gått misste om genom åren

Hej på er, tänkte väl mest bara tala om att jag lever. Har dock haft en bra dag bortsett från att jag vaknade upp med ett hack i tungan inatt. Hur jag fått det, och varför jag varken kan skratta eller prata nu är ett helvetes mysterium. Har under dagen vistats i rålis med mina underbara.. Har nu på kvällskvisten kurerat mig med B&J eftersom att det praktiskt taget är det enda som får plats att samsas med min uppsvullna mun. Ibland så bara älskar man livet. Dessutom när man är bortbjuden imorgon på middag osv, jag kommer väl få sitta där och idissla när de andra redan lämnat bordet.. Men, nu ska vi slå på tvn, krypa upp i soffan under en filt och som sagt, äta ännu mer glass. Jag är ju hungrig så jag skulle kunna dö!

Om man väl har snappat upp intresset så finns det alltid där


Sitter för tillfället och skuggar lite på min än så länge halvfärdiga bild.. Dock blir det inget mer tecknande förrän på torsdag igen utav den anledning att jag inom några få minuter rör mig mot Stockholm. Om jag får tid över till att leta upp en dator så lovar jag att uppdatera er som vanligt, om inte annat får ni stå ut med mitt eländiga mobilbloggande! "Det löser sig" som man brukar säga..

Bara med konst kan man uttrycka det man inte begriper

Sitter för tillfället och lyssnar på härliga westlife för att finna lite inspiration i mitt tecknande. Rotade nu i eftermiddags fram mina gamla block och oljefärger för att återgå till mitt kreativa skapande.. Ni kanske inte hade en aning om att jag älskar att bara frigöra alla känslorna genom att skapa via färg och form. Ska nu under kvällen förblinda mig i en massa olika culörer och förhoppningsvis kunna visa upp ett resultat lite senare.. Om man inte kan få ut sina känslor genom en sång i falsett så kan man alltid ta en pensel till hands. Någon som har andra sätt att koppla bort alla känslor på ?

En anledning till att föredra karriär före privatliv


Din karriär kommer aldrig att väcka dig mitt i natten och säga att den inte älskar dig längre..

Du kan inte tänka för mycket för då fungerar det inte




Modell: Julia Clevler               Fotograf: Hanna fransson

Du ska inte tro att du har det roligare än oss

Alltså jag mår rent utsagt piss just nu. Jag undrar verkligen vad jag fick i mig igår egentligen, magen kollapsade så fort jag kom innanför dörren för någon timme sedan. Det blev det dock en relativt lugn natt trots att vi alla gick på högvarv stora delar utav kvällen.. Ni kan bara fantisera om vad som hände när ni ser bilder från våran storslagna kväll. (Och då ska vi inte tala om nakenbadet vi hade inatt som inte finns på bild) Vilka fina vänner man har!













Jag hälsar press radio tv och framförallt massmedia välkomna


Inte nog med att jag fick denna bild skickad till mig på mailen idag ifrån en tjej vid namnet Sophia så har jag även fått höra att några läsare har nominerat min blogg till Blog Awards, vilket jag själv inte hade någon aning om pågick just nu. Är verkligen tacksam för det, kriterierna nomineringen stod för var 'En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa starbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.com'.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna visa min tacksamhet. Önskar att jag kunde tacka er en och en.

För mycket grubbel för mycket tankar

Är hemkommen ifrån en härlig dag på stranden och med mig hem fick jag även en röd bak på köpet. Nu ska jag sätta mig ute i solen med min mami för att samtala lite med henne innan det bär av emot några vänner. Har precis växlat några ord med min far också, det är nästan så att man blir tårögd när man pratar med honom just bara för att han har en så stor del i mitt hjärta. Älskar honom och hela min familj något enormt mycket. Är det inte så att man lär sig att uppskatta det man har när man inte har det så tätt inpå hela tiden ?


Det är galet vad tekniken har utvecklats


Sitter och planerar kvällen med några vänner via facebook, det är helt sjukt egentligen att man kan ha kontakt mellan dator och dator. Tycker ni inte det ? Nu ska jag i vilket fall röra mig emot stranden..

Jag önskar dig ett sprakande helvete och att du faller i bitar


-


Du träffar tusentals människor utan att bli berörd, sen träffar du en person
och ditt liv förändras för alltid..

Laddar upp inför myskväll med fina familjemedlemmar

Sitter för tillfället i soffan med min kära mor och lillebror för att i vilken sekund som helst slå på en film. Eftersom att det inte bor någon man i detta hus bortsett ifrån min tolvårige lillebror så är det han som får sköta det tekniska. Inte konstigt att det nu har tagit ca tjugo minuter att koppla datorn till tvn. Haha, har i vilket fall bunkrat upp med cola, choklad och en massa nötter så nu blir det till att frossa!


Slutresutlatet ifrån plåtningen i Hagaparken


Foto: Elin Kero
Modell: Jag


Eftersom att jag inte har varit hemma så mycket den senaste tiden, och därmed även varit väldigt frånvarande ifrån bloggen och internet, så har jag heller inte haft någon möjlighet till att visa er resultatet ifrån fotograferingen i Hagaparken. Resultatet var absolut över förväntan och inte nog med att Elin har en sån känsla för fotografering, så känner jag för en gångs skull att min egen prestation var duglig.. Tillåter mig själv att känna mig nöjd!

Jag må vara knäpp men jag är inte efterbliven


Med ett fint sällskap ut på det böljande blå



Har under dagen varit alldeles för upptagen med att bara ta det lugnt och slappa. Redan imorse tog vi oss ut till havet och fina stendörren för en dag ute i det fina vädret. Jag hade önskat att jag kunde skryta med en snygg bränna, men är för tillfället mest röd. Det är på sätt och vis så himla sorgligt att man ska vara en typisk svensk och tydligen behöva fuska sig till en okej solbränna..

I väntan på en förändring där tappade du kontrollen



Du är så fet att ditt porträtt måste bli ett flygfoto

Här nedan mina kära vänner, har ni en liten sneakpeak på hur jag såg ut under fotograferingen. Dock är även detta en behind the scene bild, men närmare det slutliga resultatet än detta kan vi nog inte komma. Jag tror att med lite småjusteringar så kan man nog förhoppningsvis vaska fram ett eller annat guldkorn ur högen utav fotografier..

Alla bilder har jag hämtat ifrån den underbara och fina fotografen Hanna. Måste även berätta att den svarta transparanta kavajen inhandlades nu i veckan på Stadsmissionen. 90 kronor och skönheten var ingen annans än min. En pik till mig själv är att jag måste bli bättre på att röja i SHbutiker!

En stor stad är även ett stort vansinne













En självbiografi utav mig, vill du fria till mig nu ?


Om mamma frågar så var det inte mening att bli hög på livet



Hur man älskar sitt liv genom ett par ynka mobilbilder









Before the rain

Once upon a time there was a storm
So unreal, it's hard to tell
None seems to understand
Once within my mind, there was a name
that I can't even start to spell
Cause I don't want to break again

All I do and all I am
Everything's because of him

My hell, my heart, my honesty
Myself and I grabbed hold of me
I would give him all that I have
But all I have was not enough and
My voice, my eyes will never see
The way they looked and spoke of me
Nowhere I can go to regain
Whatever I was before the rain

Every single time I close my eyes
My mind goes back to where he was
Cause she don't want to understand, no no
Love is not a crime, but it sure feels like doing time
My mind is shut, and she don't wanna let me in no

And all I do and all I am
Everything's because of him
My hell, my heart, my honesty
Myself and I grabbed hold of me
I would give him all that I have
But all I have was not enough and
My voice, my eyes will never see
The way they looked and spoke of me
Nowhere I can go to regain
Whatever I was before the rain

Whatever I was before the rain
Once upon a time there was a storm
So unreal, it's hard to tell
No-one seems to understand, oh

My hell, my heart, my honesty
Myself and I grabbed hold of me
I would give him all that I have
But all I have was not enough and
My voice, my eyes will never see
The way they looked and spoke of me
Nowhere I can go to regain
Whatever I was before the rain

Behind the scene ifrån gårdagens fotografering


Jag hittade lite behid the scene bilder ifrån gårdagen.. Jag ska vara lite fräck och för en gångs säga att jag tror att detta kommer bli riktigt bra, det kändes i vilket fall som det igår.

Inatt har jag och en vän sovit hemma hos en kille här i Stockholm vid namn Kevin. Kvällen blev galen ifrån start och medans jag slocknade på soffan vid tre så låg dom uppe tills åtta imorse.. Hm, undrar vad jag kan ha missat på dom timmarna. Ikväll blir det troligtvis hemfärd för att packa om mina väskor och rensa ur min smutstvätt. 

Drömde för övrigt något helgalet inatt, man kunde tydligen kamma hem riktiga kap på stan så som ett par skor för 25kr och klädesplagg för både 2 och 5 enkronor. Helt sjukt, men jag tror att shoppingen och denna reahysteri har gått mig alldeles högt över öronen.. Dock är det väldigt synd att man inte kan shoppa i drömmarna och sen ta med sig sina fynd in i verkligheten.. Eller har jag blivit galen nu ? Hjälp

Iphonebild ifrån plåtningen idag


Plåtningen är nu avklarad, och helt ärligt...

img_1632 (MMS)

Plåtningen är nu avklarad, och helt ärligt var denna dag något utav de roligaste på länge! Är nu enormt förväntansfull inför resultatet.. Bilder ifrån backstage kommer under morgondagen.


När det väl är fint väder har man tusen saker to do

Vilken sjukt stressig morgon jag har haft, men med ett halvt äpple till frukost så sitter jag nu på en svettig buss, halvsminkad och med ett nytvättat hår. Om ca en timme ska jag vara på plåtning inne på söder! Vilken stressig situation jag gett mig in i haha..

En varm men ovanligt tyst Stockholmsnatt

Ligger nerbäddad för natten i denna onödigt stora säng. Gång på gång måste jag påminna mig själv och mitt spralliga inre att det är en lång dag imorgon. Klockan står på 08.30 och under två timmar ska jag vara fit for fight då jag ska inspektera min nya lägenhet. Det känns galet att jag inom bara några dagar kommer ha klippt navelsträngen till mamma och hennes hemlagade mat. Istället ska jag kasta mig ut på öppet hav och på något sätt kasta mig in i vuxenlivet. Måste klappa mig själv på axeln då och då för att minnas att det var detta jag strävat efter så länge. Och visst känns det bra, bara lite tungt att allt som sagt måste ske på en och samma gång. Imorgon förmiddag har jag även en fotografering inplanerad inne i stan och därefter ska jag vinka av min vän Beccah på stationen. Vad jag har kvar att leva på imorgon har jag ingen aning om. Det känns som om jag kommer sitta här uppe på plan sex i min ensamhet och rulla tummarna..

Nu ska vi in till stan och ragga i gummist...

img_6338 (MMS)

Nu ska vi in till stan och ragga i gummistövlar, kasta i oss mängder utav godisremmar och skratta oss fulla i sommarnatten!


Nu mina vänner är jag pank

Sitter tillsammans med mina två vänner på bussen, helt utslagna, pank på pengar och med hungriga magar. Vi har sprungit på stan tills benen värkte och fotsulorna ömmade sådär härligt som dom gör när man vandrar över kullerstenar. Men nu är vi som sagt på väg hemåt, ska köpa med oss mat upp till lägenheten som vi ska trycka i oss framför Allsång på Skansen. Vi hade storslagna planer på att åka dit ikväll och se det live, men vädret är liksom aldrig riktigt på vår sida.. Efter det ska vi röra oss mot stan för en nattfika på Cafe60, hela Stockholm verkar vara ute och reser denna vecka. Så vi har hela stan för oss själva, jag och mina underbart fina vänner!

Plånboken ska få sig en svängom

Jag vill inte ens blogga pga att dessa mobilinlägg blir så fruktansvärt tråkiga. Jag sitter i vilket fall på bussen in till stan nu för lite shopping. Jag har inte shoppat på evigheter så nu känner jag att jag är välförtjänt utav det.. Igår kom även en vän upp till mig så vi har haft en hel del för oss och därmed även struntat i dessa värdelösa inlägg. Stackars er som fortfarande står ut med skiten.. Ikväll hoppas jag på att kunna svänga förbi min nya lya för att planera inredning, hur det blir med det återstår att se.

Har ganska precis kommit hem till min syst...

img_4394 (MMS)

Har ganska precis kommit hem till min syster inne i stan och blev på vägen hit sugen på kladdkaka. Jag såg till att allt fanns hemma i köket så nu när de andra skruvar ihop möbler har jag bakat! Duktiga Jullan..


Jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Känner mig död ifrån topp till tå efter denna psykade natt.. Har nu efter en lång morgon varit till affären och köpt lite lunch i form utav nyttig sallad. Är för övrigt på ett småkonstigt humör idag vilket gör att jag bara vill vara ifred, vilket dock inte går när man har en tjurig morsa i hälarna.. Fasen så skönt det ska bli att flytta hemifrån! Och nu får jag en hel välbehövd vecka för mig själv här uppe i min blivande hemstad.

Alla blickar riktas åt mitt håll för jag äger hela stranden

Sitter för tillfället i bikini på terassen här ute på Ingarö strand, det är helt sjukt vad det är mysigt i Stockholms skärgård! Idag har jag för första gången i år badat i havet, har även hunnit med att äta subway samt målat brorsans och hans flickväns sovrum.. Om någon timme ska jag hem till min syster på Östermalm men vad som händer och sker ikväll är ännu oklart! Bilder ifrån dagen kommer när jag får tid över..

Du ser ut som en flodhäst, du äter som en flodhäst

Godmorgon på er, hoppas att ni fått en bättre sömn än mig. Har vaknat flera gånger under natten och har fått dela säng med en person som snarkar mig rakt upp i örat, nog får man väl snarka.. Men man behöver ju inte låta som en hel jävla flock frustande flodhästar. Nu har jag i vilket fall fått i mig lite frukost och ska hoppa in i duschen för att senare röra mig mot stan. Idag kommer jag dock spendera mina timmar ute på Värmdö, där min bror har köpt sig ett nytt hus. Jag trodde att jag var inbjuden till inflyttninhsfest men det visade sig vara ett slaveri för oss andra i familjen som ska måla tills våra fingrar glöder..

Hela världen lyssnar till vår sång skriven i moll

Sitter för tillfället på balkongen i Stockholms allra finaste område och njuter utav den 25gradiga temperatur som denna natt bjuder på. Har ganska nyligen kommit hem ifrån en myskväll hemma hos min underbara vän Marion inne i självaste smeten. Såna kvällar behövs dom med kan jag lova! Det är faktiskt ganska skönt att se hur andra vinglar fram på ostadiga ben medan en själv tar sig iväg med bussen och ännu en morgon kunna vakna upp utan ångest. Nu är det dock dags för mig att sova innan ögonen sluter sig helt, godnatt fina ni!

Morgonsolen värmer som aldrig förr

Vaknade av ett samtal och kunde inte somna om i mitt sovrum som måste vara upp emot fyrtio grader när morgonsolen ligger på. Har nu i vilket fall fått i mig en riktig brakfrukost inklusiv halva fruktskålen i form utav melon, kiwi (och en enstaka kaka).. Ska nu röra mig emot stranden för att förhoppningsvis kunna få lite färg. Som jag nämnt tidigare så är jag vit som en vitsippa, kom inte på någon finare liknelse än så haha. Men men, i eftermiddag bär det av emot Stockholm igen där jag ska spendera min helg. Och ni.. Idag är det exakt en månad tills jag flyttar dit!

Ett dåligt par ben står och ser på hur kroppen blir överfallen








Har precis kommit hem efter en helgalen kväll, har väl i princip varit överallt och ingenstans denna dag. Den började fint vid en förfallen brygga, med solnedgången i ögonvrån samt en himla massa deeptalk. Innan vi fick för oss att åka iväg på äventyr, dock var det den stora missen idag och vilken himla kaos jag har upplevt ikväll. Helt sjukt hur människor kan bete sig egentligen och tyvärr så blir man lika chockad varje gång. Hur som helst så slutade det med att jag och Henke var tillbaka på ruta ett och skulle låna en båt utav någon fattig rackare som varken hade några åror, målat den eller tömt den på vatten. Våran plan om att ta oss ut på det böljande blå gick i bitar då åran hamnade i vattnet och vi inte kunde ta oss någonstans. Då var det bara in till land och hoppa i utan varken kläder eller sig själv i behåll. Jag tog mig i vilket fall hem gående i sällskap med Henrik som nu begett sig mot sin egen lya. Herregud, allt jag har kvar är en rejäl träningsvärk i bagaget. Allt kan hända!

RSS 2.0