rena rama kaosen

jag känner mig som en dålig människa, i alla fall emot mig själv. jag svor tidigare över att jag skulle städa fint på mitt rum idag, tvätta två tvättar, hjälpa mamma med lite städning inför helgen samt hinna med att ta ett långt och varmt bad. men hur långt har jag hunnit ? garderobsdörrarna står öppna, på sängen ligger fler klädesplagg än vad jag kan räkna på mina fingrar, ute i hallen ser det ut som ett bombnedslag, endas första tvätten är klar, jag har inte hunnit med mitt bad ännu och jag sitter just nu här och skypar med några vänner. snart börjar även big brother vilket jag bara inte kan missa. är det nu det är dags att ta fram sina superhjältetalanger och sina åtta bläckfiskarmar ?


dagens look a like

sångaren Chester See & den charmiga mansgrisen Rodney Da Silva ifrån big brother..


tonight I know

tvättar, städar och packar för fullt här hemma. har rotat igenom de saker som pappa lämnade till mig förra hösten, och jag ångrar att jag inte har tagit tag i den röran innan. har hittat allt ifrån gamla foton till en och annan krona som slank ner i byxfickan.. efter branden som skedde här hemma så finns det faktiskt inga minnen kvar, dock hittade jag idag lite saker som jag skapade när jag måste ha gått hos dagmamma eller liknande. bilder kommer!

hopp är en illusion, att falla är tradition


vill men något säger nej

känner mig en aning klyven för tillfället. hade ju som sagt tänk att åka till Stockholm över helgen, men har nu olika känslor som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. på något sätt så känner jag mig inte lika säker längre på vad jag vill, och hur mycket ska man ta egentligen tycker ni ?

jag må vara negativ men jag tänker inte låta någon ta ifrån mig min värdighet. nej, jag stannar nog hellre hemma än att riskera att fastna i något som du sedan kastar bort om någon vecka..

BB, KLAPPA MAGE & SOVA - natti


i mina ögon är du alltid fin, mamma


har en sån där mor & dotter dag idag, att det är med min mamma är väl rätt så uppenbart. vi har bl.a varit ute och tagit en långpromenad i det fina värdret, och har därför inte kunnat blogga som vanligt under dagen. nu ska jag ta mig ner till köket för att hjälpa till med middagen. vem vill inte ha en då dnäll och hjälpsam dotter som mig ? ;)

welcome to my sunny day

solen skiner och jag har trots allt haft en riktigt bra skoldag. dock så lyckades jag försova mig ännu en gång imorse, inte konstigt med tanke på hur dåligt jag sover om nätterna. nu är det bara två dagar kvar till helg då jag även beger mig emot storstaden Stockholm, låter helt underbart.. nu ska jag fika med min kära mamma, så länge får ni ha det så bra!

bränn ditt fett på bästa sätt

har försökt att blogga i evigheter men det verkar inte som om det vill fungera, blir bara sur och irriterad. men nu är det dags för mig att vänta in ett samtal och sedan ska jag sova. mer bilder & några "små" sanningar ska upp imorgon, hörs då. puss & godnatt

bilder ifrån dagen på mina underbara (och supersnygga) vänner..


shopping for labels, shopping for love

har precis kommit hem ifrån en mycket trevlig sväng till stan. inhandlade en sjukt fin tröja, ni ska bara se den alltså.. hur som helst så återkommer straxt med lite bilder ifrån dagen, puss så länge

I shop for purses while love walks out the door. don't cry, buy a bag and get over it..

wake up call

godmorgon, hoppas att ni som redan är vakna har haft en något bättre start på dagen än vad jag har. missade bussen till skolan och blev sen påmind om att jag har muntliga i engelska idag, funderar på om jag kanske borde skaffa mig feber tills dess så att man kan kurera sig här hemma istället..

skämt åsido, dags att ta sig i kragen och få ut språket. i eftermiddag så ska jag även in till stan för att träffa och prata ut med en vän. i flera dagar har det vara något som har tyngt inom mig, ja för att gräla med sina nära är inte vad man önskar sig direkt. ska försöka mobilblogga under dagen

wash your troubles away

det är helt sjukt vilka humörsvängningar jag har idag, det är ju nästan så att man blir rädd för sig själv alltså.. men men, hoppas på att jag mår bättre ju närmare helgen vi kommer. ska troligtvis möta upp lite vänner i stan på fredag för att sedan åka ut till deras hus för att ha filmmaraton hela helgen. bara mysa och ta det lugnt, lär behövas efter den kommande skolveckan. nu ska jag slå upp ordet plugga i ordboken så att jag kanske kan få lite inspiration ;)

H&Mskolan tar kol på mig

har precis kommit hem ifrån något som kändes som en sjukt lång skoldag.. vilken tur att ens vänner finns där och räddar ens dagar då humöret inte direkt är på topp. men men, blev en aning chockad när jag kom hem och möttes utav ett mail som bevisade för mig vilka idioter jag har i min omgivning. men du, den enligt henne "mr hemlig". nu tycker jag att du ska ta ditt pick och pack så hörs vi igen då du kan stå upp för dina handlingar.

nu ska jag ut och röra på fläsket, later!

besviken på mig själv och min omgivning


jag är så himla förlorad i mig själv för tillfället och har världens ångest. skriker precis som om jag hade varit 10 år yngre än vad jag är och vill gråta ut i någons famn. hos någon som förstår och som kan bevisa för mig att det faktiskt kommer en vändning, någon gång, kanske, om jag har tur.

jag är så himla arg och besviken att det faktiskt finns människor i min omgivning som är så otroligt egoistiska och självupptagna, som inte kan bry sig om någon annan än sig själv eller som aldrig tänker på hur de uttrycker sig.. godnatt på er så får vi hoppas på att morgondagen blir bättre!

levererad utav stockholmstreetsmart

detta måste vara den absolut fulaste outfiten jag någonsin skådat.. nog med det att jag hatar färgen gul men sen solglasögonen. vad kan dom ha kostat, 10 000kr ? det är ju så att man blir illamående!

fruktansvärt fin låtI was scared and unaware of what your touch might do
Trying to find it, couldn't hide it, I was falling for you
I lose control and I don't know if I can do this
'Cause everytime I'm near you
Yeah, I just feel so helpless
Been trying to think of something that brings me closer to you

I fell in love a little more each day
And I don't have the strength to stay away so
Tonight I know, Tonight I know
Tonight I know,
I know oh I know, Tonight I know,
Never been so sure about a single thing before

I'll be honest, I can't promise that this love will change
Just can't ignore it, I love you more with every single day
And you should know, That I wont go, I'm here forever
As long as time allows us, We'll always be together
'Cause you're the one and only love I've ever known

I fell in love a little more each day
And I don't have the strength to stay away so
Tonight I know, Tonight I know
Tonight I know,
I know oh I know, Tonight I know,
Never been so sure about a single thing before

samlat mina sista krafter

jag är inte en sån person som är ute efter bråk. och jag är heller inte en sån person som drar till med lögner i nödsituationer. men igår så hände något som jag inte var förberedd på, och jag visste varken vad jag skulle säga eller göra för att undanhålla sanningen. jag hade väl helt enkelt inte vågat erkänna för mig själv vad som verkligen hade hänt. jag har sovit tre ynka timmar inatt utav den anledning att jag igår misste en vän, och min egna värdighet. den största hemligheten, som redan tyngde mitt hjärta så hårt, spreds runt på sveriges största skvallerblogg.

jag har gått runt för att samla mod till att berätta men aldrig riktigt känt att tiden varit inne. men den vän som jag hållt närmast hjärtat, och stöttat i vått och torrt, en vän som jag har älskat och tagit hand om i flera år, tog det insiativ som jag egentligen kanske borde ha tagit för länge sedan.. men mina problem är mina problem

du är en renodlad idiot

solen har gått i moln för länge sedan men ska ändå ut och springa för att sätta tankarna på annat.. återkommer när jag kommit in igen

unga mammor

ja vad tycker egentligen sveriges befolkning om unga föräldrar ? det är känt att många bloggare dissar dessa mammor, men det finns också en del som går emot strömmen. en utav dom är 15 åriga Mikaela som i höstas födde sin första bebis. själv tycker jag att så länge man är mogen till att ta hand om ännu ett liv, förutom sig själv, så finns det egentligen ingenting som säger att en abort skulle vara ett bättre alternativ.

jag tror att vi i sverige har för mycket fördomar och negativa tankar om unga föräldrar. men åter igen, är man redo att ta hand om ett barn så finns det väl mestadels endast fördelar. min mamma födde själv sitt första barn när hon var 18 år, och på något sätt så har mina äldre syskon fått en närmare kontakt med henne än vad jag har fått. jag tror att det mestadels kan bero på åldersskillnaden och att dom mer kan umgås som vänner..

vad tycker ni läsare om unga föräldrar ?

Maddi Jane

denna tjej har en sån otrolig talang. minns för ca ett år sedan då jag la ut en annan video med henne. här har ni ännu en cover på låten jar of hearts..

gossips startar ännu mer drama

jag trodde att människor skulle fatta vad jag menade med mitt inlägg jag skrev. men fick sedan ett mess utav en person som jag inte ens har någon kontakt med längre där det stod att jag skulle kolla gossips. blev totalt chockad och kände mig så himla liten. att få ett sådant inlägg som min s.k "vän", med några hundra läsare, la ut om mig idag var väl tillräckligt, men att hela sverige sedan skulle kunna läsa om mitt privatliv kändes SÅHÄR kränkande. dessutom finns det mer än bara jag som är inblandade och som drabbas utav detta..

nog om detta.. jag tänker inte lägga ner mer energi på det. som sagt, föredrar att ha mitt privatliv och bråk endast för mig själv och mina nära!


sommarkänslordagens outfit


det finns människor till allt

angående ett inlägg som min s.k "vän" publicerat om mig i sin blogg. så kan jag säga det att hon endast gör det för att hon är sur på mig, jag kan förstå det, men att hon lägger upp ett sånt inlägg om mig bevisar bara hur omogen hon är. anledningen till att jag inte länkar henne är för att jag inte vill sjunka till hennes nivå, jag tycker endast att bloggbråk är riktigt patetisk.

men till er som läst & sett bilden så kan jag säga det att hon inte vet hela sanningen. åter igen, det inlägg hon publicerade är endast för att hon är besviken på mig och ska hänga ut mig..

det är synd att människor kan vara så otroligt barnsliga. det var inte länge sedan vi var på galapremiär tillsammans & då var vi hur bra vänner som helst.

bränna fett (med värmepistol)


har precis kommit in efter att ha varit ute och sprungit en runda. måste också säga det att min uppdatering kommer vara lite halvtaskig under dagen eftersom att jag jobbar med en ny design. håll ut! nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs senare, puss..

godmorgon världen se vad som står på


det känna verkligen tragiskt att vakna vid den här tiden på en lördag. men att vakna upp utav solen som lyser in genom fönstret och att man själv ligger nerbäddad i favvolakanen så finna det faktiskt inget att klaga på. egentligen hade jag planer för att ta mig in till stan men tror istället att jag ska sätta mig ute i solen. på våran stora tomt, som förut har varit täckt utav snö, ser man nu gräset. så mycket som jag har väntat på våren tycker jag att det är superhärligt!

sweet dreams

ligger för tillfället i sängen för att gå in i drömmarna tillsammans med John Blund. den här kvällen borde finnas nedskriven i min självbiogrfi i senare år, jag menar fredag kväll och jag ska sova nu ? men men, ögonen går i kors hela tiden så det är lika bra att ta min skönhetssömn på direkten. natti!

så patetisk man kan vara


du får mig att brinnajag måste vara släkt med Albert Einstein

för tillfället är jag hur lycklig som helst. jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men kanske är anledningen den att jag precis fick igång mitt internet på macbooken igen (som inte funkat på ca 1 månad).. det är fredag och jag ska sova ut ordentligt under helgen, mamma ska jobba och jag ska ha besök. ska också försöka hinna med att leverera en ny design under de kommande dagarna. fullt upp med andra ord, nu ska jag slå på en film & sedan ska jag försöka mig på att laga mat. later!

din charm blev min död jag föll i en oändlighet

detta är en så fruktansvärt fin låt som får mitt hjärta att smälta. texten sätter sig i minnet och videon sätter sig rakt in i hjärtat. jag dyrkar din aura och skugga så tom jag yrkar på livstid och du var min dom

inte lång tid kvar

hittade en bild på mig från i somras. jag säger bara, herregud vad har jag gjort med mitt hår efter den där tiden ? minns att jag klippte håret ganska kort och färgade håret mörkt. man kanske borde göra en ny sån där räddare i nöden ?

för övrigt så har jag pluggat massor idag, sådär galet mycket att huvudet inte riktigt hänger med. men jag kände, efter att ha sett mina omdömen igår, att det är nog dags att lägga gasen i botten alltså. tänk er, det är bara ca två månader kvar innan vi får sommarlov!

jag är en ängel


är inte detta ett väldigt bra tecken ? var gäst i ett hus här om dagen och hjälpte till att städa lite, själv tog jag disken vilket ni ser ganska tydligt på bilden ovan. flyttade även plats på pendeltåget för att låta en kille åka i färdriktningen, stackarn var ju en sådan där person som blir åksjuk. jaja, ibland känner jag mig faktiskt som en ängel, trots att mamma står fast vid att jag är en djävul innerst inne..

sanningen är till för att berättas

tyska är inte att leka med alltså, usch vad mitt liv hade varit så himla mycket lättare om jag aldrig hade de där tjocka böckerna i mina tankar om dagarna. nej, hur mycket jag än vrider och vänder på mig själv så går jag och språk inte ihop. detta kan ni kalla ett riktigt problem, vad som sägs på lektionerna tar sig in genom ena örat, och sedan ut genom andra..

men men, på tal om något helt annat så har jag faceplantat totalt idag. jag visste att jag varit blåst angående vissa relationer men att jag skulle ha varit så bakom flötet visste jag inte. egentligen vill jag inte läsa en enda bokstav, men när hela historien om två personer, dels om någon som sa sig vara min framtid, så kan jag inte sätta stopp för mig själv längre. för tillfället går jag i ett mörker med utsträckta armar och väntar på att bli fångad utav någon som vet hur man behandlar en person med respekt.

plugg

nu är det dags för mig att hugga in i pluggandet känner jag, men måste nog hamstra på mig lite mat innan jag kan sätta igång. denna dag har inte gett mig något annat än ångest, helvetets skola som förstör hela ens uppväxt. det känns så himla hårt ;)

det är bättre att vara otrogen än trogen utan att vilja detförhandsvisning utav never say neverhar inte alls många bilder från i måndags, men här är de s.k "fanbilderna". haha nej jag skojar bara, sanningen är den att vi absolut inte hade tragit några bilder alls och fick rädda det med bilder på söta paulina & hugo, som för övrigt måste vara ett utav sveriges sötaste par. ursäktar även för spykänslan man får över mitt om möblerade ansikte på bild 1..

do you really think I believe that, I aint stupid no


jag går under inatt

hej alla änglar där ute, nu är jag hemma i skogarna igen. kom väl hem för cirka en timme sedan och med på resan följde även min fruktansvärda magsmärta. alltså jag har haft väldiga problem med min mage sedan jag var liten, men aldrig förr har jag upplevt denna smärta, på mitt liv alltså, fan vad ont det gör! nu ska jag ta mig i kragen och sluta klaga för en gångs skull, dock känner jag att jag inte kan sitta här en sekund till så, godnatt på er så förs vi imorgon igen då jag berättar mer om vad som skett det senaste dygnet. ska även bjuda er på lite bilder ifrån galapremiären också. see you!


sitter för tillfället på ett café i huvuds...

dsc01305 (MMS)

sitter för tillfället på ett café i huvudstaden. gårdagen på park var kanon, men mer om det senare. tänkte bara säga att jag lever.. puss


upp & iväg

usch fy och blä. har varit vaken i en timme nu för att fixa mig, men för en gångs skull så slipper jag stressa. kan också tala om för er att jag aldrig ens lär komma fram till skolan idag. jag ska ta mig fram på dödsklackar över en stor gräsmatta täckt av snö.. jag tror nog att jag hade kunnat få en bättre start på en måndagmorgon. nej nu ska jag sluta klaga och packa ihop det sista innan jag måste iväg. mobilbloggar under dagen, puss

lay in my bed

nymålade naglar, färdigduschad & helt enkelt fit for fight för ännu en ny vecka. ska ju som sagt till huvudstaden imorgon men måste dessvärre till skolan innan det, kan ju trösta mig själv med studiedag på tisdag istället. jag hoppas också på att vi ska kunna komma här ifrån huset så snart som möjligt och att snön töar bort. så nu, om det sitter någon övernaturlig människa någonstans i världen som läser detta - jag går ner på knä för att få mina önskningar uppfyllda.. nu kallar sängen, natti!

en rent ut sagt skitful bild men här är dagens enkla klädsel, ser ni att jag har gått upp i vikt ?

kan man ha mer otur

jag blir inte chockad längre. först får jag skavsår på örat för att man somnat liggandes på mobilen, sedan får man en spricka i näsan och får bära plåster på den jäveln och nu händer detta.. brände mina bröst i solariet idag, här talar vi om höjden utav klumpighet. dom är ju tomatröda, och smällheta. solsting ?

dagens blogg!

eftersom att jag kom på denna idé så sent & jag inte är hemma imorgon, så har ni enda tills på tisdag kväll på er att anmäla er.. väljer då ut tre vinnare som får sina bloggar länkade i inlägg under tisdagen.

america's funniest home videos

eftersom att bloggen står ganska stilla för tillfället så kände jag att det behövdes lite humor. för er som behöver få ett litet skratt så ta er tiden att kika på detta.. så himla roligt!

give me love


jag skulle verkligen uppskatta om någon kunde göra mig sådär galet kär igen. det är så himla fint och man vill bara leva varje liten sekund till fullo. jag minns själv hur det var, den där sommaren för snart två år sen som var så himla underbar. det finns så många ord som påminner mig. solna, extras sweet mint tuggummin, tunnelbanan mot akalla, filmhuset, pizza, skinnfotöljer, trubbadurer. ja vart jag än vänder mig så finns orden där som påminner mig om det fina som gick förlorat, men visst är det så att man måste förlora något bra för att finna något bättre ? åter igen, gör mig kär, snälla, någon.

I'm left here to burn

idag blir det en sån dag då jag bara tar hand om mig själv, kan tala om för er att det behövs vid det här laget. ska bl.a bleka mina tänder samt åka iväg en stund för att sola, så.. förvänta er inte några inlägg i toppskick under dagen!

dessutom har jag blivit helt förälskad i denna låt.. mums

f*ck you 118800 ni hade fel!

att sitta hemma en lördagkväll är väl inte det där man drömmer om så för att skapa lite spänning skickade jag iväg ett sms till nummerupplysningen. fick tyvärr inte något svar jag ville ha, såhär sa dom..

"hej! Julia är den ekonomistuderande tjejen som besökte Båstad under tennis- och stockholmsveckan, sprutandes champagne och ätandes jordgubbar, men som fastnade där. hon har inte helt nyktrat till efter de hårda, blöta kvällarna på Pepes Bodega, och brukar synas till på stan, skrikandes och frågandes om vilket hak som har den bästa vaskningen. en sann profil i Båstad"

hade mer väntat mig ett svar som kunde ge mig lite mer positiv energi "Julia är en pingla med båda fötterna på jorden. hon driver en blogg med ca 1000 stigande besökare och alla rent ut sagt älskar henne. vi på 118800 tror att Julia kommer bli en rik hemmafru bosatt i Hollywood med en lägenhet på östermalm i Stockholm. som extraknäck är hon modell för amerikas största modellargentur och vid hennes sida står en multimiljardär och två otroligt vackra barn. Julia blir en mycket framgångsrik kvinna"


kärlek till er alla

sitter för tillfället och kollar igenom de otroligt fina bilder jag har fått mailade till mig under de senaste veckorna. alltså jag önskar ni förstod hur otroligt glad jag blir utav att läsa de positiva kommentarerna & mailen men också att se alla "fan"bilder ni skickar till mig. jag känner att jag måste bli bättre på att publicera mer sånt här i bloggen och självklart får ni era bloggar länkade. måste hämta upp dom "gamla" opublicerade bilderna på min andra dator också, sen kommer det en bildbomb kan jag lova! allt skickas till min kontaktmail bayjulia@live.se

läste nyss detta inlägg i en tjej som heter Jennys blogg

vad vore livet utan..jag behöver nog egentligen inte skriva en enda bokstav för att förklara detta inlägg, istället låter jag bilderna tala. kan dock tillägga att glass är något utav det bästa som finns här i livet.. har även kommit på mig själv (det var på tiden) att jag banne mig inte har något liv på vintern. jag i princip isolerar mig från yttre världen och sitter här hemma och äter. jag förstår inte att mina läsare står ut, mat mat mat. men men, om jag hade haft chansen så skulle jag bjuda er alla på glass.. jag borde nog starta en matblogg istället, är det någon som håller med mig ?

we ♥ it
me and Romeo ain't never been friends

har precis kommit hem ifrån stan, hittade inte alls mycket som jag kände att jag verkligen ville ha.. lika bra det kanske. fick i vilket fall med mig lite nya underkläder samt en superfin tröja. nu skriker min mage så ska tjata lite på mamma om att börja med maten, och sedan återkommer jag med lite fashion. puss

I ain't trying to rush you, even though I'm only in your town for one night

hela livet blev en helg

har precis fått i mig lite frukost och tänkte snart börja fixa mig för en dag på stan med min kära mamma. vad passar bättre än en mor & dotter -dag en sådan här lördag ? mitt största problem är bara vilka solglasögon ska jag ha på mig, haha..

den man förlorar vinner en annan


LIVET ÄR UNDERBART

fick precis reda på att jag ska på galapremiär uppe i Stockholm på måndag till filmen never say never. fick även tidigare idag en inbjudan till ett event (också uppe i stockholm) på onsdag kväll. jag är helt klyven men jag antar att det är sånt man aldrig ska tacka nej till, så denna vecka kommer jag att spendera många timmar i huvudstaden. tre event på en vecka, tack vare mina läsare. helt otroligt vad jag älskar er & sprid gärna bloggen vidare. ni är verkligen BÄST!

nästan lika barnslig nu som då..

tillåt mig att skratta, haha! nu har jag äntligen kommit åt lite gammalt och roligt material sedan några år tillbaka.. se bara vad jag och en vän lyckades åstadkomma en dag för 4 år sedan. som vanligt hade jag på mig min fula Dolce & Gabbana mysdräkt som jag trivdes så bra i. jag ger er rätten till att skratta ;)om du älskar mig i tusen & en nattdet går in, men kommer aldrig ut


sitter för tillfället och tröstäter mina äckliga syltkakor. nej jag är inte olycklig men att använda ordet tröstäta får mig att avbelasta mig själv lite. min nya vana att äta när jag inte har något annat för mig kanske inte är den bästa, men vad fan. låt mig rulla fram, det lönar sig nog i slutändan ;)

skitväder

oh fy tusan vad skönt! mitt lock för ena örat som jag haft sedan i början av veckan, har äntligen försvunnit. det kändes som om jag kommit till en helt ny värld och plötsligt så kände jag igen min röst igen.. dock hänger jag läpp ändå idag, det har nämligen kommit decimeterhögt med snö här hemma och fortfarande bara väller det ner. jag som trodde att våren var på väg ? det ser ut som om vi får vänta ett tag till innan de önskningarna faller in. kan ju säga att så länge ingen tvingar med mig på något roligt ståhej i helgen så sätter jag inte min fot utanför dörren. punkt slut


fler bilder

haha, dagen började med att jag mötte upp Johanna på centralen i följd med att vi bestämde oss för att äta lite. när vi sedan beställt taxi till detta ställe så springer vi omkring som två galningar för att hitta adressen den skulle hämta upp oss på. vilket slutade med att taxisnubben skrek ifrån andra sidan gatan (med fyra korsande vägar) "johaaanna johaaanna" med halvdålig svenska. där sprang jag med mina högklackade och höll på att bli pannkaka sådär fem minuter innan eventet skulle börja.. det slutade i vilket fall bra och nu sitter jag här, hungrig som om jag aldrig haft en gaffel i munnen.. kurr kurr

bloggevent


bilder lånade ifrån skuggeco.

har nu precis klivit in genom dörrarna här hemma och fann ett mail från en utav kvällens värdar. var ju som sagt på ett event ikväll vilket var supertrevligt, det var en sån himla varm stämning där inne att man inte kände för att kliva ur den där byggnaden när allt var slut. men men, minns ni att jag tidigare har skrivit ett litet inlägg om lilla chloe schuterman ? hon var faktiskt där, lika sockersöt som på bilder om inte ännu sötare.. kommer med lite egentagna bilder om en liten stund. glöm inte att kika in!

frulletime!


emetofobi


sitter här med känslan av att ha en påle nerkörd i halsen. illamåendet av att se eller höra andra spy går verkligen inte att förklara med ord. nu har det till och med blivit en vana att jag håller för öronen med en kudde över huvudet när jag ser på mitt "gamla" favoritprogram big brother.. blä, nej över till något annat nu då så är jag ledig ifrån skolan imorgon. ska nämligen iväg till Stockholm som jag har nämnt ett antal gånger. får ju även mitt barnbidrag till helgen så det lär bli några inköp också, har hittat en superfin tröja som jag inte kan hålla fingrarna i styr från. hade önskat att jag hade den imorgon!

nej, över till det mindre roliga så ska jag kurera mig med alla möjliga sorters ting jag kan hitta. har fått en fruktansvärd förkylning och att gå med en nässpray upptryckt i näsan imorgon skulle väl inte vara någon höjdare..

inte min dag idag

fy tusan vad jag är irriterad för tillfället. mitt humör svänger ifrån höger till vänster och sedan tillbaka igen, ett antal gånger i timmen. nu har jag bara lust att slå sönder allt som befinner sig i detta rum. knäcka datan i mitten, kasta soffkuddarna så att de fula tavlorna ramlar i backen och sist men inte minst kasta blomkrukorna i golvet för att sedan gnugga illaluktande jord på alla soffdynor. ja visst låter det som om jag har en riktigt underbar onsdagkväll ? till och med den här fina franska låten, som jag annars inte kan motstå att älska, låter just nu som en enda lång vaggvisa..


dont put me in the fire with the rest

här ovan ser ni ytterligare några bilder från de få timmar jag spenderade med min kusin Johanna i lördags..

baby can I hold you tonight

känner mig otroligt chockad för tillfället och vet inte riktigt hur jag ska reagera. har även blivit förkyld vilket tar något enormt på mina urladdade batterier. kan ju också få lite medlidande genom att berätta att hela min häl är uppskuren vilket inte var vad jag önskade mig denna tisdag. det är kaos i mitt huvud och jag borde egentligen ta mig några välförtjänta minuters vilande vilket tyvärr inte går. måste nämligen upp än en gång för att röra om i garderoben. vad ska man bära för kläder på ett event egentligen ? jättesvårt..

WAR

haha denna patetiska (men fina) låt skickade ett gammalt rötägg till mig för någon dag sedan. denna person tror på livs levande allvar att någon som verkligen inte kan bete sig kan ta tillbaka sina misstag genom en gammal låt. ja det känns så himla bra att få hänga ut denna person lite i smyg efter allt jag fått stå ut med.. all the sorrys that you're telling me now, go in one ear and right out the other!

you can run if you want but you cant hide
om på nytt

som ni ser så har jag bytt tillbaka min blogg hit. jag antar att myshowroom är något för personer som vill ha tillgång till sin blogg en gång i veckan, för oftare än så fungerade det inte som det skulle.. det var lite att ta i men ni förstår vad jag menar!

jag har suttit hela kvällen med en ny design som ska in här så småning om. kanske kommer den upp redan imorgon, men jag vill ju lägga ner lite tid på den för att försöka göra den så bra som möjligt. nu surrar i vilket fall den överdrivet äckliga rösten från big brothergurkan här i rummet, så jag ska ta och kika på vad dom har för sig där i huset..

lite bilder ifrån dagen med syrran & mamma på stan..bloggflytt

hallå där, nu är det jag som är tillbaka och gnager igen. jag tänkte bara påminna er att jag har flyttat bloggen till myshowroom & har även fått min domän ompekad. nu behöver ni bara söka som vanligt på magnific.se för att komma till bloggen igen. jag har många bollar i luften för tillfället och detta är inget ni vill missa. dock kan det strula en aning under kvällen p.g.a uppdateringingar som sker. håll ut!

hoppas vi hörs igen på den nya bloggen och tackar alla för en fin tid här på blogg.se!

hugo rosas hälsar er välkomna!

innan jag ger er en hjärtinfarkt så börjar jag med att säga; det löser sig, det kommer bli bra ska ni se.. nu undrar ni vad jag snackar om och grejen är den att jag nu lämnar blogg.se för att istället säga hej till myshowroom. jag har varit i kontakt med alla möjliga människor för att detta byte ska bli så bra som möjligt för mig men också för er. så det kanske kan trösta er lite.. inom dom närmaste dagarna kommer även domänpekningen att ske vilket betyder att ni som vanligt kommer kunna söka på "ww.magnific.se" för att kunna komma till bloggen. men, tills dess får ni tyvärr gå den lilla omvägen att antingen gå genom detta inlägg eller helt enkelt göra direktsök till myshowroom.

jag hoppas på att ni alla står trogna och följer med i flytten. detta kommer bli superbra och leder även till mer för er. jag har nämligen ett litet samarbete med folk runt omkring, men mer om det vid ett senare tillfälle.. här hittar ni min nya blogg


blickar upp mot himlen, för mig är du en ängelvar ju som sagt ut en sväng och fotograferades lite inför en ny design.. här får ni en liten tjuvtitt på hur det kanske ser ut. för tillfället sitter jag i skype med en vän och pratar strunt. det är fredag och som vanligt är jag isolerad ute på landet. jag funderar på om jag ska dra med mig min vän felicia upp till stockholm imorgon, ingenting känns hundra idag så vi får se.. see u later

full rulle vaniljbulle

nu har jag precis kommit hem efter en liten och impulsiv fotografering med hjälp utav min mamma. jag måste ha lite nytt material till bloggen men även till en annan sak, ja snart läcker det ut även här.. måste föra över bilderna nu, usch jag känner mig verkligen inte nöjd!

fokus

sitter för tillfället och gottar mig över att det äntligen är helg. håller även på och fixar något som kanske blir en vändning för mitt bloggande. jag har varit i kontakt med riktiga proffs som kan detta och har även fått lite heta tips ifrån en närastående person. vad kan ni göra för att hjälpa mig ? hålla alla tummar ni kan.. jag återkommer senare om vad som håller på att ske. puss så länge!

blev taggad i denna bild på facebook, det ser ju ut som om jag har fläskläpp!?

kossor, hästar, får & gätter

har precis kollat klart på big brother och ska snart sova. kom på att jag och min vän emma spelade in en lite halvtaskig video som slutade i ett bidrag till bonde söker fru. ja, hon är en bonde på riktigt! men men, hon hade klippt ihop våra töntklipp och lagt ut på sin blogg så jag bjuder på mig själv men tänker inte be om ursäkt över hur omogna vi är. lev livet och var dig själv.. godnatt!

din fråga - mitt svar

Anonym om godmorgon välden se vad som står på:
Är du modell?

jag har svarat på denna fråga förut men nu gör jag det igen, jag är inte modell för någon argentur. jag har dock fotograferats utav en gammal vän som är "fritidsfotograf" om man kan kalla det så. har även fått några erbjudanden under hösten men har tackat nej till alla förutom en, elin kero, mer känd som bloggaren nevnarien dit jag faktiskt sedan åkte för en fotografering.

jag älskar att stå där framför kameran, då för en gångs skull så kopplar jag bort allt förutom den där linsen som jag ska fokusera på. "titta djupt in i linsen, ställ dig lite längre till höger, nej mer till vänster, blicken in i linsen, så där ja. klick!"foto: elin kero
modell: jag

du lillen där borta i pyjamas, snygg dans!

att jag alltid skämmer ut mig så extremt är fortfarande ett mysterium.. men denna video är dock ifrån 2007 och jag minns att den inspelades hos en gammal vän. detta kan jag alltså bjuda på, väldigt pinsamt men samtidigt är jag ju en sån person som kanske bjuder på mig själv lite för mycket ibland.

beautiful monster


hej där ute. sanningen är den att jag precis kom hem ifrån Gnesta efter att ha tittat på villaområdet en gång för alla. haha ja jag kan väl erkänna att jag och min kära mamma vandrar runt i våran lilla bubbla tills vi ser att huset är på plats. på vägen hem köpte vi också kebabsallad som vi ska äta; NU! min mage bara skriker efter mat som vanligt. mat mat mat, vad vore livet utan mat ?

jag funderar även på om jag ska sälja min moppe nu snart. jag ramlade ju i våras och efter det har jag knappt vågat se det där monstret igen. jag har ju inte ens hämtat ut mitt moppekort trots att jag tog det för snart ett år sedan. nej jag platsar nog helt enkelt inte bland fordon och andra prylar som jag inte kan ta kontroll över. jag antar att jag om något år kommer bli den där tjejen som cyklar efter i superfart medans hennes vänner bygger fett då dom endast sladdar runt med sina fula bilar.. ;)

en hel uppsats om en onsdaghärliga onsdag. härliga, underbara lillördag. skoldagen slutade med en riktigt rolig "teater" och sedan har bara dagen rullat på. mamma kom hem med jordgubbar och hårfärg till mig. efter att hon landat här hemma åkte vi direkt och hämtde ut mitt paket och åkte sen hem till min pappa som skänkte ett par jeans till mig. gjorde sedan om dom till shorts och jag har redan blivit kär i dom.

efter det åkte jag och mamma ytterligare en runda, och när vi ändå var på vift så svängde vi även förbi mcdonalds så att lilla jag skulle få lite mat i magen. vi satt och pratade om flytten och hur vi ska fixa och inreda det osv. jag kan ju avslöja att det redan finns en familj som vill köpa vårat hus vilket innebär att vi förhoppningsvis är härifrån inom kort.. nu sitter jag och mamma här i en varsin soffa och ska precis kika lite på ikeas hemsida. efter det blir det big brother och sen sova. så godnatt folket..

trots att tiden varit svår så gav kärleken tröst


dagens klädsel

jag körde på en väldigt enkel och halvsunkig klädsel idag, dock kändes den ganska passande till att vandra i skolan med. idag har även vädret varit på topp liksom mitt humör.. snart kommer mamma och hämtar mig och efter det ska jag åka och hämta ut ett paket. visar vad det är lite senare. puss så länge


dagens
jag är ledsen över att ni har fått stå ut med endast cambilder idag, men jag har helt enkelt varken haft tid eller ork till att pyssla med systemkameran under dagen.. jag har i vilket fall precis kikat klart på big brother som jag chockerande har börjat följa slaviskt. nu hade jag tänkt att få min skönhetssömn och krypa ner under täcket. sov gott på er och alla ni som har lov denna vecka får leva livet lite åt mig också!

fakta om män

jag hittade en lite rolig lista om män som jag kände mig tvungen att dela med mig utav. jag valde ut dom tio bästa "faktapunkterna", visst stämmer det ? ;)

1. män som har ring i örat är väl förberedda för att gifta sig. dom vet hur man uthärdar smärta och var man köper smycken..

2. att gifta sig med en skild man är ekologiskt ansvarsfullt. i en värld där det finns fler kvinnor än män kan det betala sig att återvinna.
3. ett bra ställe att träffa en ny man på är kemtvätten. då kan man vara ganska säker på att han har ett fast jobb och duschar regelbundet.
4. män har högre kroppstemperatur än kvinnor. om elementen slutar fungera på vintern kan det rekommenderas att sova bredvid en man. dom är som portabla värmeelement som snarkar.
5. de flesta män avskyr att shoppa. det är därför varuhusen oftast har avdelningarna för herrkläder på entréplanet, alldeles vid utgången.
6. när fler än två kvinnor träffas, tror männen att vi pratar om dem. som om det inte skulle finnas intressantare saker att prata om!
7. det män avskyr allra mest är att förlora. en man som förlorat en tennismatch mot sin fru, vägrade i flera veckor att kyssa henne godnatt. till sist frågade hon: "kommer vi aldrig mera att ha sex igen?" och mannen svarade: "jo säkert, men inte med varann!"
8. sättet en man ser på sig själv i en spegel, visar om han någonsin kan bry sig om någon annan.
9. män gillar telefoner med många funktioner. det får dom att känna sig viktiga.
10. nän glömmer allting; kvinnor kommer ihåg allting. och det är därför som männen behöver repriser i sportevenemangen. dom har redan glömt vad som hänt.


anything that's worth having is sure enough worth fighting foridag vandrar jag i guldbyxor
men du handlarn, när ska du lära dig att stava mitt namn ? ja nu är det säkert femte gången på några veckor som jag får hem dessa papper om paket hos posten. och nu är det även för femte gången den där gubben i affären stavar mitt efternamn fel.. hur som helst så fick jag hem en inbjudan idag till ett bloggevent som hålls uppe i stockholm den 17e mars. det är inte fy skam att vara bloggare, trots att det tar på krafterna att stå läsarna till lags så verkar saker och ting gå åt rätt håll i alla fall.

jag har även fått ett paket och jag vet precis vad det handlar om. igår fick jag nämligen ett mail ifrån ACO som har hand om hudprodukter och liknande. åter igen, det är inte fy skam att vara bloggare ;)

I can't stop loving you

hej på er gullungar. just nu sitter jag här hemkommen ifrån skolan med världens leende.. varför jag mår toppen berättar jag om en liten stund när jag har hunnit ladda in några bilder på datorn. ibland är det underbart att vara bloggare! ;)

RSS 2.0