Ute på landet och samlar kottar

Befinner mig för tillfället hemma hos min familj på landet och röjer järnet med dom. Har under dagen hunnit med en sväng till tandregleraren, shoppat och solat tillsammans med världens finaste mamma. Imorgonbitti ska min mami dock iväg och jobba, och eftersom att min bror inte verkar ge mycket för att umgås med storasystern så passar jag på att ta snålskjuts en bit på vägen. Så, imorgon bär det av hemåt igen.. Anledningen till att det inte blir någon vidare bloggning är för att min dator har börjat strula. (alltid ska det vara något)

Vad som behövs är lite kärlek och omtanke

Det blev en impulsiv resa ut i landet för att åka och hälsa på min mamma nu i eftermiddags. Det tog en kvart för mig att hoppa upp ur sängen runt två, till att ha klätt på mig, packat och slutligen satt mig på bussen in mot stan. Jag kan lova er att det var riktigt duktigt utav mig med tanke på att jag annars inte gör många knop.. Kvällen har hur som helst spenderats här med middag och filmtittande. Med tanke på att jag har tagit mig igenom en tung vecka så var väl detta vad som behövs för att återgå till det normala igen.

Saknar MIN hund. Fan vad orättvist livet är..


Send them your heart so they'll know that someone cares

Gårdagen spenderades hos Michaela på kungsholmen med matlagning och en massa prat. Jag måste säga det en gång för alla att jag är så otroligt glad att jag har lärt känna dessa underbara tjejer. Vi kan bara sitta rakt upp och ner men ändå ha så otroligt kul tillsammans.. Rörde mig hur som helst hemåt runt halv tolv och somnade sedan helt utslagen på sängen.

Du är inte trasig och du behöver defenitivt inte fixas

Har väl lyckats lugna ner mig en aning och ska precis röra mig ner mot bussen. Ska nämligen åka in till stan nu och möta upp några tjejer ifrån klassen. Kvällen spenderas med dom och på något hörn ska vi väl försöka få in lite idoltittande också. Spännande, det känns som om detta är precis vad jag behöver efter ett par jobbiga dagar. Vi hörs senare igen, tar med mig kameran!

My strength is drifting away and my body's aching with pain

Jag har aldrig någonsin känt mig så maktlös och så trasig. Aldrig någonsin har mina tårar varit så äkta som dom är just nu.. Har precis fått reda på att någon kommer och hämtar den enda som hållt mig i balans i mina jobbiga perioder. Jag har varit helt ovetandes om att inatt var den sista natten som jag hade sällskap utav Wilma. Ikväll ska hon bort, poff, plötsligt var allt kämpande förjäves. Jag är så otroligt besviken på mig själv att det till slut blev så här. Jag kan fan inte leva med att jag har lämnat bort henne, jag kan bara inte.

I don't want a lot for christmas there's just one thing I need



Jag försökte verkligen fundera kring vad jag skulle vilja ha eller behöver inför julafton. Men hur mycket jag än försöker komma på något att önska mig så kommer jag bara på fler och fler saker som jag måste köpa till andra. Herregud, dock skulle dessa skor ifrån Nelly sitta fy helvetes fint ihop med New Yorks gator, dvs en tripp till usa!

It's the way I’m feeling I just can't deny


You work at a smile and you go for a ride you had a bad day

Usch, fy och ett fy helvetes blä vilken pissdag jag har. Försov mig imorse och jag fick en extra bra start på morgonen när jag insåg att busshållsplatsen utanför mig var avstängd, så det var bara att springa ner till centrum i regnrusket för att hinna till bussen. Detta följdes med en tre timmar lång mattelektion, för att sedan bege mig hemåt igen och förlora på wordfeud. Somnade och har väl precis vaknat, förlorat några ronder till och hungrat ihjäl mig. Idag är verkligen en sådan där orkar-nada-dag. Inte nog med detta så insåg jag igår att jag har en vecka utan pojkvännen framför mig.. Hur har er dag varit sötnosar, förhoppningsvis lite bättre än min ?

Jag idag, har tyvärr varken tid (har egentligen all tid i världen) eller lust att ta en bättre bild

Pälskrage från Cream / Jacka från H&M / Tröja och byxor från Zara

Wordfeud har blivit som en rutin innan sängdags

Alicia om Darling look at me I've fallen like a fool for you:
Vad heter du på word feud? :D Får man lägga till dig? Jag är en riktigt wordfeud nörd! Snälla skulle gärna vilja köra mot dig! Om du inte vill skriva här kan du väl skicka ett e-mail? Skulle göra min dag!
Jag heter magnific på wordfeud (ganska logiskt). Och det klart att man får lägga till mig, så länge man låter mig vinna haha. Skämt åsido, men lägg till mig du. Kram!

Darling look at me I've fallen like a fool for you


Promise that you'll love me like you'll never see me again


Sitter och rullar tummarna i brist på annat. Har blivit så otroligt inbiten i spelet wordfeud att jag knappast kan hålla mig ifrån mobilen en sekund. Men, hade planerat att åka in till stan och fika med en killkompis på café60 men funderar på att stanna hemma istället. Har haft en fy helvetes dag med ett par hängande ögonlock, känner väl egentligen bara för att sminka av mig & poppa lite popcorn framför tvn. I mina öron låter det fan inte dumt, tåls att tänka på i vilket fall!

Hey you, give me some inspiration


We found love in a hopeless place


Imorgon återupplivar jag bloggen igen

Har precis lagt mig i sängen för att sova, men kände att det behövdes slängas in en liten uppdatering innan dess.. Tänkte bara tacka mina otroligt fina läsare för alla de saker som NI har hjälpt mig att komma fram till, allt det som ni har gjort möjligt att genomföra det senaste året. Det är så mycket nytt som sker just nu så att jag blir tokig, fast på ett positivt sätt. Så här med endast ena foten innanför tröskeln så kan jag ännu inte riktigt berätta vad som kommer att ske här framöver, men bra kommer det att bli! All kärlek till er


I'm fine now thanks for asking


Hej där alla kära bloggläsare. Jag har i princip precis landat här hemma efter att ha tillbringad en heldag i skolan med så väl engelskalektion som praktiska frisörlektioner. För första gången sedan vi började skolan denna termin så har vi fått ge oss på färgning vilket var superkul!

Nu ska jag faktiskt ta och röra mig ner mot solariumet för att förhoppningsvis få lite färg på kroppen. Ikväll blir det dock hem till pojkvännen eftersom att jag och hjärtat har en månad idag.

-


Memories of the nights that faded


Har precis lagt mig i sängen efter en lång och varm dusch. Det finns nog ingen långvarig läsare som har lyckats undgå den fakta att jag älskar att duscha, dom som kommer hit på besök och lånar min dusch får sig en smärre chock när dom sätter på vattenkranen. Får alltid höra "Försöker du skålla ihjäl mig eller, hur kan du duscha i så varmt vatten". Ju längre jag funderar på det desto säkrare blir jag, det måste bara finnas ett svar på det vilket är att jag helt enkelt är en superwoman.

Men, nu ska jag faktiskt ta och stänga av datorn för att få lite utav min så kallade skönhetssömn. Imorgon är det back to reality som gäller..

Call your girlfriend via tre kesoburkar - I'm in love


Mysfaktor gånger max med filt höstsol och en klick


Älskar sol och värme så snälla någon ta mig till sommaren


I skrivande stund är det precis så här det ser ut utanför mitt sovrumsfönster. Vilket himla fint höstväder va ? Jag tog en liten extra lång sovmorgon idag med tanke på att det är sista morgonen att sova ut innan en lång skolvecka drar igång igen. Nu ska jag dock ge mig ut i solen på den inglasade balkongen och sätta mig för att bläddra i lite skvallertidningar.. Later!

Stockholmstreetstyle


Du är den som får mig hoppas du är den som får mig le

Har precis kommit hem efter en dag på stan med en fin vän. Drog som sagt och solade en tjugominutare på ett solarium som ligger nere vid torget i närheten av där jag bor. På vägen hem får jag ett sms utav min vän spyflugan som tydligen mådde mycket bättre idag och bad mig komma till stan och äta med honom. En chai och några skrikande tjejer senare så hamnade vi på en allt i allo bar vid stureplan för att sedan våldgästa hos min syster. Så, nu ska jag ta och hoppa in i duschen för fräscha till mig lite. Puss så länge..


I got a pocket got a pocket full of sunshine


Godmorgon lördag och alla kära läsare där ute. Hoppas att allt är bra med er idag, lite ledighet skadar väl inte någon antar jag (trots att jag hade en väldigt seg fredag igår). Jag ska i vilken sekund som helst hoppa upp ur sängen och göra iordning frukost efter att ha legat och dragit mig i en timme nu.

Funderar även på att ge mig iväg och leta upp något solarium här i området, har ju inte hunnit med att bo in mig riktigt ännu.

En guidad taxitur genom stan mitt i stockholmsnatten


How could I ever leave the only one that holds me down


Stannade hemma ifrån skolan imorse på grund utav huvudvärk, vilket himla misstag. Nu har jag suttit här och funderat över vad jag ska göra denna helg, pojkvännen ska ut på krogen och alla andra far och flyger åt alla möjliga håll i landet. Jag fick ett litet infall och tänkte åka hem till mami som bor på landet och hälsa på över helgen, men som vanligt har hon allt annat än tid för mig. Självklart är det inte så, men det är precis hur det känns just nu.. Har en känsla av att detta kommer att bli en jävla skithelg och som grädde på moset så har jag dessutom inte någon  som helst inspiration till att blogga!

Vad skulle ni läsare vilja se mer utav i bloggen ?

När man kommer till den punkten att man vill uppleva allt


Som ni ser här ovan så hittade lite bilder ifrån blogguppdraget jag gjorde för Halebop under ung08 festivalen i somras. Jag har tidigare haft problem med att ladda in allt material på datorn ifrån kameran, men äntligen är det fixat.. Jag hittade även några videos som jag tänkte att jag skulle kunna ladda upp också så småningom. Ni kommer inte bli besvikna vill jag lova!

Alla vill vinna men ingen vill förlora - guide till att spela rätt

Casino spel. Oftast tror människor att dom är bättre än sina motståndare och att motståndaren bara har tur när han eller hon vinner. Detta passar väldigt bra in på mig så ibland måste man tänka extra noga på vilka det är som man verkligen möter. Låt oss säga att vi snackar poker på någon spelsida som t.ex online casino. Det är inte alltid så lätt att veta hur duktig motståndaren är förens det är för sent och du har förlorat dina pengar som du offrade. Om du märker att en motståndare är väldigt bra så lägg inte in mer pengar, du kommer bara att fortsätta förlora mer och mer i längden.

Man kan spela andra spel på casino online. T.ex black jack. Där handlar det inte så mycket om skicklighet även om vissa vill påstå det. Kort och enkelt handlar det om att komma till 21 före dealarn gör det och man får inte komma över 21. Då blir man som det heter, ”tjock” och du förlorar. Oftast när man spelar på casino så får man en casino bonus. Den hämtas ut när du vinner på olika spel. Den kan aldrig plockas ut om du inte har satsat några egna pengar. Men kom ihåg kära vänner, spela aldrig med pengar som du vet att du egentligen inte har tillgång till.
Men, nu ska jag fortsätta med mitt spelande som jag har tillbringat min dag med, blir lätt ett beroende när man väl börjar få ett flyt på det hela.


Som ett vandrande halloween mitt på ljusa dagen


Har precis skickat in min svenskainlämning som jag har arbetat med under kvällen. Det var väl mest en liten sammanställning över ett grupparbete vi har haft, men det var lika svårt att ta sig samman det som om det vore årets allra blodigaste prov. Men, nu känner jag mig helt slut i huvudet så det är nog lika bra att jag gör mig iordning för min skönhetssömn (vilket verkligen behövs just nu), känner mig nämligen som ett vandrande halloweenmonster, trots att jag går utan förklädnad. Inte konstigt att knappt min mamma vill träffa mig nu för tiden..

Jag skulle offra hösten och hela vintern åt denna skönhet


Du får mig gå bananas och jag vill att hela stan ska få veta


Så här känner jag mig just nu. Vill hoppa upp och ner, springa runt i eviga cirklar men samtidigt bara sitta still och headbanga i takt till borrningarna som hörs uppe hos min kära granne. Idag är det så otroligt fint väder ute att jag nästan känner för att ta med mig pojkvännen in till stan och hitta på något roligt, liksom överraska honom med något fint. Men jag har väl aldrig riktigt vågat erkänna att jag faktiskt inte är en sådan där typisk flickvän som alla strävar efter, för mig räcker det gott och väl med att bara sitta ihopkrupen i soffan med en godisskål i famnen.

Got no time for homework cause I'm too busy being me


Har precis ätit en "ordentlig" frukost/lunch bestående utav mackor, frukt och en kopp té. Eftersom att jag bara har en lektion på torsdagar så var jag hemma till tolv, därför kunde jag stå över en stressig morgon imorse och istället sova några minuter extra. Funderade precis på att ge mig ut och springa, men det är jag för lat för så jag kanske tar en liten powernap istället haha..

Är det förresten några läsare som är sugna på en ny tävling här i bloggen ?

Hade en trevlig stund med min kära far över en chai

Var ner en sväng till espresso house igår för en fika med min underbara pappa. Vad vore man egentligen utan sin familj ? Det är sånt man värdesätter mer och mer för var dag på vift i en storstad som just Stockholm. Det klart att det finns dagar då man faktiskt längtar hem, trots det att jag aldrig skulle byta ut livet jag lever idag mot det jag levde då. När jag var en utav dom som blev dödsdömd till att låsa in mina drömmar hos mjölkbonden på gården bredvid. Jag ville inte vara hon som blev kvar och som blir hemmafru på granngården vid tjugo års ålder.


Hjärtat klapprar likt kastanjetter men det får du aldrig veta


När man känner sig inspirerad så ska man dokumentera det


Sitter och lyssnar på Melissa Horn mitt på vardagsrumsgolvet, bredvid mig står en fin och mysig soffa som för tillfället inte lockar ett dugg. På något sätt gillar jag den där känslan av att vara helt oberoende utav allt annat än några sekunders tänkande att jag vore fri. Fri som om jag hade hela jorden under kontroll, och flyga kan jag, högt som fan och ingen kan kapa mina vingar. Men trots det att jag har på mig pappas gamla slitna och alldeles för kort avklippta jeans så känner jag mig så fruktansvärt naken. Naken som om jag skulle stått här och blottat min själ. Innerst inne vet jag att detta bara är ett lyckorus, att bubblan som man alltid, på något sätt, lyckas fastna i under varje refräng, straxt kommer ta mig tillbaka till den där tanken att jag-måste-göra-något-åt-allt-lägenhetsstök och det-är-nu. Antar att det bara är att höja upp to max volume och sedan rota fram dammsugaren.

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag


Inga konstigheter. Ingen kärlek och självklart inget häxeri. Jag önskar att jag kunde tänka likadant. Att jag också var sådär "hoppsan nu vill jag det och då blir det så". Men nej. Istället ligger jag här och tänker varför och hur då och vad-har-jag-gjort och vem-har-jag-blivit tills det är morgon och jag äntligen somnar och sover en timme innan klockan ringer och jag måste släpa mig upp och måla bort allt det blåsvarta under ögonen och gå till skolan och hålla mig undan så att han inte ska komma så nära att jag måste andas hans doft för om jag gör det blir jag förhäxad igen och det leder bara hem till min sömnlösa lägenhet och alla varför och hur igen.

- Katarina von Bredow, jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

Autumn inspiration by we heart it

Godmorgon världen, vilken underbar morgon jag har haft.. Vaknade vid åtta och trodde att jag hade försovit mig till skolan, men i samma stund så kom jag på att jag är ledig idag och då var det bara att pusta ut och somna om igen.

Nu sitter jag dock i skräddarpossition i soffan, svänger om till lite låtar som jag spelar högt så det ekar i hela lägenheten. Det är alltid så tyst här, det är endast vinden som susar i träden utanför som ger ifrån sig ett behagligt och ett sådant där "idag-vill-jag-bara-mysa-ljud".


Ibland stöter man ihop med människor skörare än en själv

Är så ledsen att jag jonglerar mellan djävulen och ängelen, har alltid en massa känslor i obalans och smällarna lyckas på ett eller annat sätt alltid att träffa dig. Jag är ledsen, att du som kan relatera till andra mer gripande historier än jag, alltid får somna med en klump i halsgropen. Ibland går de där sekunderna mellan tanke och talande snabbare än vad de borde, och mer än ofta lyckas vi människor kasta ur oss ord och meningar utan att ägna en tanke på det verkliga innehållet. Jag är ledsen, kära du, att jag inte kan läka dina sår med mina klagomål och elände.


Stockholm by night med en fin vän och lite lycka i fickan


Har precis intagit min läxläsningspossition i soffan efter en dag fylld med en himla massa stress och ingen vila. Här ovan har ni dock några få bilder ifrån den underbara kvällen igår. Jag mår så otroligt bra här i Stockholm och jag är så glad att jag tog steget att flytta hit. I armkrok med en underbar vän på ett promenadstråk i stan så finns det absolut ingenting att klaga på..

Din fråga - mitt svar

Någon frågade var jag har köpt min tröja med leopardhuvudet..
Tröjan har jag köpt i nyförpackning på Stockholms stadsmission.

Någon frågade hur jag gör mina lockar och om jag använder löshår..

Lockarna gör jag med en plattång, och jag använder inte löshår.

Någon frågade om det är jag som tar alla bilder till bloggen..
Ja det är det till mestadels om jag inte har skrivit något annat.

Någon frågade hur väl jag känner André..
Han är en utav mina närmaste killkompisar och har varit det sedan förra vintern.

I heard that your dreams came true


Jag ville leva farligt så jag slängde mina skor


Bättre att köra huvudet i väggen än att aldrig använda det


Jag bryr mig inte om att kylan målar mina kinder rosenröda

Har precis kommit ut ur duschen och gjort mig klar för en dag på stan. Min underbara vän Rebecca i från Uppsala är här vilket betyder att det kommer bli en hel del bravader under denna helg. Inte minst en massa material att pynta bloggen med, det kan bara inte bli bättre än såhär!

Inspiration by Shopnastygal.com


En sådan där färgklick i en vanligtvis grå vardag


Wow, jag tycker absolut att ni ska ta er tiden till att lyssna på denna cover. Fann precis denna video och kan inte sluta lyssna på låten, önskar att jag själv också hade någon liknande talang.

Skakat av mig all höstdepression och börjat älskar mitt liv


Hej alla där ute i höstrusket, hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bara bättre för var dag som går, och har för bara någon minut sedan fått igång internetet i lägenheten, så nu kan ni ge er fan på att bloggen kommer fyllas med en massa liv igen. Hoppas att ni inte har glömt bort mig efter alla dessa veckor som gått, för nu kör vi!

Är så trött på att vandra i motvind

Idag är det inte min dag vill jag lova. Slutade skolan vid tio men satt kvar med brudarna och pluggade i ett par timmar, dock känner jag mig inte ett dugg smartare nu än vad jag gjorde tidigare. För tillfället ligger jag dock utslagen på soffan och blundar inför de olika skoluppgifterna jag har kvar att gå igenom de kommande dagarna..

Är för övrigt så trött på att allting endast ska krångla hela tiden, att allt som är tekniskt endast blinkar error i mina ögon. Är så trött på att känna mig klyven, så trött på att veta att oddsen säger att jag borde sätta en punkt där jag befinner mig just nu, det kommer liksom inte leda längre än såhär. Jag vet, och det är just därför jag blir så otroligt trött på alla dessa karuseller som alltid snurrar i otakt.

 


Always look on the bright side of life


Inspiration by Stockholmstreetstyle


Studier utan eftertanke är bortkastad tid

Sitter hemma hos min vapendragare Johanna för att ta oss igenom en hel dag med en massa pluggande. Jag förstår inte riktigt hur man sätter igång med sina uppgifter, det var inte bara att ta fram ett papper och penna riktigt. Efter att jag redan har varit här i två timmar så är i vilket fall skolböckerna på bordet, Johanna har kommit så långt till att måla naglarna och jag har under tiden tagit mig tiden till att blogga..

Visst är det inget annat än typiskt

Efter en jobbig och enormt stressig morgon så sitter jag nu på bussen in mot city. Det är så mycket i huvudet just nu att jag blir trött av bara tanken att jag ska befinna mig i skolan enda tills klockan tre idag. På tal om något helt annat så finns det för tillfället inget fungerande internet i lägenheten och därför blir det endast några få ynka inlägg via mobilen. Detta ska dock vara löst tills början utav nästa vecka, så vi alla får väl helt enkelt ta och stå ut tills dess..


Allt jag skriver blir som vanligt samma gamla skit


Efter ett par koppar té så sitter jag för tillfället och smider lite planer tillsammans med en vän, tackar först och främst den kloka människa som uppfann skype, vore det inte för den funktionen så skulle min telefonräkning vara min dödsdom minst sagt.. Annars så har jag mest sovit bort dagen vilket känns otroligt skönt när jag vet att jag även är ledig ifrån skolan imorgon. Mycket ledighet blir det dock inte, måste plugga inför ett prov och även planera lite kring ett projektarbete som ska vara klart tills på måndag. Fan vad jag gnäller över plugg, men herregud vad jag tackar vårat kära John Bauer över att vi aldrig har några läxor..

Det finns inget skönhetsmedel som går upp mot lycka


Så här ser en helt vanlig dag ut bland mina absolut finaste


Jag är så glad åt att jag klippte navelsträngen som jag haft till min mamma och äntligen vågade göra det som kändes bäst för min egen del. Jag är sexton år och visst kan det låta helt vansinnigt när jag berättar att min mamma släppte iväg mig för att plugga i en helt annan stad, vilket också betyder att vi inte kan ses så ofta. Men jag kände, att om man inte vill bli fast i dåliga vanor och samma trista vardag så var det bara att ge sig ut på öppet hav, det var tid för mig att både hitta mig själv och prova mina vingar.

Och fan vad jag är tacksam för det idag. Jag håller kontakten med min mamma var eller varannan dag, har underbara vänner och framför allt så har allt bara gått åt rätt håll.. Så ett tips till er där ute, som inte riktigt vågar men som drömmer om något helt annat än det du har just nu. Backa aldrig bakåt, kliv fram och ta för dig för så länge du har ett mål att sträva efter så kommer du till slut att lyckas. Minns vad jag sagt förut, fyfan för att vara en sådan som nöjer sig med något mellaning. Fred ut!

Inklusive allt det där fina i livet som får dig att vilja leva



Har precis hunnit landa ordentligt, fått i mig lite mat och nu slutligen krypit upp i soffan med myskläder. Det har varit en lång dag idag, trots det att jag började hela tio (!!!) minuter senare idag än vanligt. Ja ni, kan ni tänka er vilka sovmornar vi har på frisörlinjen ? Efter skolan åkte jag i vilket fall och mötte upp min fina vän André för en massa prat och promenerande i stan. Det är liksom allt det där impulsiva som sker som ändå sätter pricken över det där ynka iet när det kommer till en helt vanlig och trist vardag..

Nu ska jag slå en signal för att planera den kommande helgen. Återkommer senare!


Någon som kan gissa vem som vandrar i dessa skor ?


Hela staden sover förutom jag

Har precis fått skjuts hem utav min kärlek som tog körkortet i fredags.. Har nämligen spenderat några timmar med honom ikväll. Annars rullar allt åt rätt håll förutom just vädret, jag har även på känn att hösten och vintern kommer bli lång denna gång. Vilket helvete, ellerhur ?

Imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, börjar dagen med en tre timmar lång idrottslektion.. Jag bara älskar våran idrottslärare (!!!) hoppas ni kände ironin.


Så länge du mår bra så mår jag också bra




Oj, vet ej om jag har glömt att berätta att vi gästade morfar här om veckan. Riktigt trevligt efter att inte ha träffat honom på över ett halvår. Det må låta så himla smörigt, men mina mor och farföräldrar är något utav det jag uppskattar mest här i livet, utan att överdriva.. Fan vad jag älskar min familj, släkt och vänner något otroligt mycket!

En ny kärlek till garderoben


Bilder på vad jag från och med nu kallar mitt nya hem


Don't you know my wishes all came true


Borta bra men i Stockholm bäst

Sitter för tillfället på pendeltåget hem mot Stockholm igen. Helgen har jag som sagt spenderat på landet hos min kära mamma och lillebror, jag måste nog erkänna att trots det att jag har haft en trevlig helg så längtar jag också hem. Men nu så, med en gnällig hund i knät och en packning tyngre nu än på ditvägen så är nästa stopp Södertälje hamn där jag ska byta tåg.. Det är inte kul att resa med stockholmstrafiken vill jag lova!

 


I'd be begging you to stop and stay


För trött för att leva ett hälsosamt liv

Det har varit fullt hus här hos mamma ikväll, men nu har gästerna åkt hem och jag ligger utslagen på soffan. Jag blir så himla trött när jag kommer ut hit på landet, inte nog med att människorna här på stan går i slowmotion så ger också den lugna stämningen gäspningar.. Är något extremt trött för tillfället att jag otroligt nog funderar på att hoppa i säng.


Om jag bara kunde få vandra gatan ner iklädd dina skor


En liten förhandstitt på klippet

Jag tänkte att jag kunde lägga ut en bild på min mammas frisyr som jag klippte igår. Jag är dock iväg en sväng till stan för lite shopping, så länge får ni nöja er med denna bild..


Haircut


Haha fy tusan vilken ångest jag fick, det känns nästan som om jag svalt en hel melon med tanke på klumpen som satte sig i magen. Min mamma tyckte att jag kunde få klippa page på henne, och jag sa att jag inte kunde garantera något. Nu har hon stått i spegeln i säkert trettio minuter och fixat med håret fram och tillbaka, hon har även jämfört sig själv med en femtioplus gammal tant, så nu mår jag dåligt. Funderar på att ta fram en trimmer och bara blåsa av allt hår istället, så har vi i alla fall det problemet löst.. Ska fortsätta kvällen under en filt med massa godis!

RSS 2.0