canon

jag fick några frågor om jag kunde lägga ut en bild på min kamera, de e alltså denna skönhet & heter canon eos 1000d. de e även en sån kamera som bl.a bilden i headern
e tagen med, en riktigt pudding så att säga

dresscode



my heart's addicted

sitter just nu & fingrar på min nya kamera, min nya älskling, mitt nya "pilla-på-offer".. grr


sitter just nu i bilen på väg emot eskilst...

sitter just nu i bilen på väg emot eskilstuna där jag hade tänkt köpa en ny kamera. spännande, eftersom att jag inte riktigt vet vilken jag ska ha..


förändring


januari                                                          februari

mars                                                             april

maj                                                               juni

juli

augusti

blond vs brunett

tillbaka i mitt gula hus efter en första skoldag denna höst. efter skolan gick jag med några vänner till stadsparken där vi bara satt & pratade om allt möjligt.. dock blev jag påmind om att jag skulle till sjukgymnasten & dagen slutade med ett riktigt träningspass. nu ska jag väl straxt göra min mamma glad & tjäna ihop lite pengar, packa upp resväskan & sedan kommer jag med nytt.. vilket otroligt intressant inlägg

någon som minns min blonda tid ? vad säger ni, brunett eller blondin ?


dagens dresscode



örhängen - cubus
halsduk - H&M
jeansjacka - lindex
linne - lindex
smycken - tunisien
strumpbyxor - H&M
väska - tunisien
converse


efter en vecka i tunisien uppskattas maten i sverige i två år

hejsan på er allesammans, (trots att ni har blivit något färre under denna vecka) nu e jag hemma på stadig mark igen & utan alla dessa kåta araber. jag hade först tänkt berätta lite kort om min resa till tunisien, om de intresserar er eller inte bryr jag mig inte om ;)

var framme i sousse sent på lördags kväll då vi drog oss ut på gatorna för att hitta något ställe att äta på, vilket resulterade i en smutsig promenad på stans värsta gator & en banan på balkongen. under söndagen låg vi nere på stranden, solade & badade samt försökte ta ett par bilder som skulle ge stranden rättvisa, tills.. den tragiska händelsen då min mamma tappar min kamera i den finkorniga sanden & kamerajäveln inte längre gick att starta. nu har jag blivit lovad en systemkamera redan på tisdag, YES! på måndagen åkte vi på en dagstur till huvudstaden tunis där de var varmare än en rykande kastrull med potatis ska jag säga er. vi shoppade på medinan vilket e världens tredje största marknad & de stod skrivet i allas pannor, fullt med folk & prutningen ska vi inte ens tala om. vi kom iallafall hem till hotellet välbehållna & avslutade kvällen i poolen. resten utav dagarna har mest bestått utav sol & bad samt en massa shopping, förutom i onsdags då vi tog en tur ut i stäpparnas ände (kändes de som) & red kameler i hettan.. måste tacka min underbara familj för resan & även våra semestervänner från hotellet som gjorde allt mycket mer livat, denna resa lägger jag på minnet!

& som sagt.. pga olyckan som inträffade så e bilderna en blandning mellan mobilbilder & bilder ifrån kameran.

flygresan kändes väldigt lång..


väl framme lärde jag mig att de inte fanns något i arablandet som heter coca-cola


att kenza har öppnat en egen restaurang som dessutom lagar stans godaste kebab var en nyhet


men maten på de andra restaurangerna var väl ingen höjdare..



somliga blev totalt galna av den 42gradiga hettan (i skuggan..)



den enorma balkongen med utsikt över medelhavet var inget annat än en dröm




semesterplutten michee charmade sönder mig


& som sagt, semestern lämnade spår i både garderoben & plånboken.. tusan

fler bilder kommer vid ett annat tillfälle..

jag tackar för mig!



Nu tackar jag för mig, kommer väl tillbaka hit nångång när julia är ute på vift igen och tillfälle ges.. kramar! / http://rebeccafornstedt.blogg.se

julias resa börjar dra mot sitt slut



Hej alla julias läsare! Nu börjar hennes semester dra mot sitt slut och imorgon kommer jag vänta hela dagen på hennes "jag är hemma" sms, haha. Dock har denna vecka gått fortare och bättre än vad jag trodde, har väl överlevt på mitt egna lilla vis men självklart har jag saknat julia supermycket! Hennes röst, skratt, humor, hennes konstiga idéer och ja.. en underbar vän helt enkelt. Jag älskar dig!! och kommer aldrig kunna föreställa mig ett liv utan dig, du och jag.. rebecca och julia, beccah och julle, sött och surt.. det är så det ska vara! Eller hur? Nu får vi också hoppas att julia kommer hem med en massa saker att dela med sig av, och att bloggningen blir som vanligt igen! Jag hoppas hur som helst att hon har många fina bilder att dela med sig av, så man får drömma sig bort från kalla och dystra sverige..

dagens skratt

här kan vi snacka om doggystyle!
jag e verkligen glad att inte min lille vovve beter sig såhär, hm..


/julia

musiktips

jag måste säga att jag verkligen har fastnat för min vän rasmus jonssons sångröst & låtar. haha han e så otroligt skön ska jag säga er, hans blogg hittar ni här.

ralleponken feat jakob - face the fact

/julia

sol, bad och shopping

Eftersom att julia är i tunisien så har jag, rebecca fått i uppgift att uppdatera här så länge..

Hej bloggen! Jag kom hem från skolan för nån timme sen. Ringde då ägaren av denna blogg, ingen mindre än proffset själv, julia. Hon har det väldigt bra i tunisien, går runt på gatorna om kvällarna och tömmer plånboken, steker på stranden osv. Jag kan tala om för er att vädret är på topp där, jag har till och med kollat upp att det är runt 30 grader och stor sol dom närmaste dagarna. Kan det klaffa bättre? :)

black&white







Bilder på sousse






Här är lite bilder på staden Sousse som julia är i, hon befinner sig kanske inte just på dessa platser men ni förstår principen.. hon har nog finare bilder att visa er när hon kommer hem men tills dess får ni nöja er med detta. Så himla fint och tropiskt, man kan ju bara älska utlandet. Eller hur?

Hur orättvist får det vara?

Eftersom att julia är i tunisien så har jag, rebecca fått i uppgift att uppdatera här så länge...



Och eftersom jag är ett sånt ego så bjuder jag på min dagens outfit, för jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om här. Aja, vad tror ni julia har på sig idag ? kort kjol och magtröja kanske ? Långklänning ? Shorts och linne ? Ja det får vi nog aldrig veta.. Men något som känns riktigt tungt i bröstet är att jag går mot skolan varje morgon medans julia går ner till stranden och bättrar på brännan. Jag menar, hur orättvist får livet vara egentligen? ;) Haha, hoppas du har det bra my friend!

gatubarn.nu

jag får faktiskt inte ur mig några ord, jag blev som fastklistrad framför denna blogg som har startats för att hjälpa barn som lever på gator i latinamerika. jag blev så ledsen så att mina tårar sprutade & jag kan verkligen inte inse att de finns barn som inte har något hem. medans jag själv sitter här hemma & kastar halva middagen sitter de stackare ute i mörkret & skulle kunna göra vad som helst för en brödbit. jag hoppas att ni tar er tiden att kika in & läsa vilket vi alla skulle behöva. vi alla skulle behöva bry oss vilket allt för några faktiskt gör, jag känner att detta e de minsta jag kan göra just nu. men så fort jag kommer hem till sverige igen ska jag skänka en slant till denna välgörenhet. & de borde ni med göra, några kronor skadar inte mycket för er, men för dom kan de hjälpa så mycket! 

kika in här på gatubarn.nu
& sprid gärna vidare!





/ julia


vem mår inte bra av sol ?

Eftersom att julia är i tunisien så har jag, rebecca fått i uppgift att uppdatera här så länge...

Hej på er! Allt bra med er idag? Jag hörde nyss från Julia och tänkte bara informera er om att hon mår bra, antagligen eftersom hon just nu ligger på stranden och solar.. Vem mår inte bra då liksom ? Kanske ser det ut som på bilden nedanför, eller vad tror ni ? Nej jag kan faktiskt tala om för er att det är bra mycket finare där haha.




Tunisien

Hej på er, jag rebecca (http://rebeccafornstedt.blogg.se) har fått i uppgift att blogga här medans julia befinner sig på varmare breddgrader. Jag är absolut inte avundsjuk och jag känner absolut inte ansvar över att nå upp till denna magnifica bloggs förväntningar.. Nejdå! För stunden så tänkte jag bara meddela att julias familj har kommit fram välbehållna till sitt fina hotell i sousse. Julia råkade bli kvarlämnad på flygplatsen i tunisien så hon tar sig till hotellet imorgon istället, annars är allt lungt. Nej nu var jag inte seriös, men tanken var lite rolig.. Jag känner att jag måste avsluta detta inlägg så proffsigt som möjligt nu innan jag skriver något riktigt oroväckande (för det har jag ju inte redan gjort). Eftersom jag inte befinner mig hemma så uppdaterar jag er mer när jag kommer hem imorgon, ha det fint så länge!

hejdå sverige

e just nu på väg mot tunisien, e dock tillbaka i regniga sverige om en vecka igen. känn hur de svider för er andra som både jobbar & går i skolan, själv ska jag ligga på stranden samt shoppa osv. glöm inte att kolla bloggen ändå, den kommer bli uppdaterad! ;)

clothes







veckans bloggtävling

för att vara lite extra snäll så valde jag slumpvist ut fem vinnare istället för tre. & vinnarna av veckans bloggtävling e inga ändra än..

http://idaasyouknow.blogg.se/
http://eexellent.blogg.se/
http://slsn.blogg.se/
http://maajaasoderberg.blogg.se/
http://terrors.blogg.se/


grattis tjejer! ni andra, kika gärna in i vinnarnas bloggar & lämna en kommentar, man förlorar ju faktiskt inget på att vara lite snäll.
håll även utkik här för om 1½ vecka när jag e tillbaka i sverige igen kommer jag ha ett sammarbete med ett företag där ni kan vinna något mycket värdefullt & användbart. glöm inte att kika in då! :)

I'll make you 5 min kola, pretend like its the weekend now


blev så enormt sugen på något gott men hittade ingenting här hemma, så istället fick jag röja i alla köksskåp & fick för mig att göra fem minuters kola. dom som känner mig vet hur de oftast slutar men denna gång blev de iallafall ätbart, dock kom min mammas boyfriend hit & de första han sa var "vad de luktar bränt här". haha

recept:
2 dl strösocker
75 g smör
3 tsk kakao
3 msk vetemjöl
3 msk ljus sirap


häll i allt i en kastrull & låt de koka under omrörning i 5-10 min, häll upp på ett bakplåtspapper i en plåt & låt de stelna. ett tips som jag missade e att skära ut rutorna efter att de har hunnit stelna..

this b*tch is crazy

ser just nu ut ungefär såhär.. stressad inför morgondagens resa till tunisien & jag har varken städat eller börjat packa ännu. nej nu måste jag ta mig i kragen & sätta igång med den satans packningen, men vad ska jag packa ner ? 


15:08

eftersom att jag får mycket kommentarer om mina bilder ifrån min & rebeccas fotoshoot så kom jag på mig själv med att jag ännu inte har lagt ut några av de bilder som jag tog på henne, så här får ni ett litet smakprov på min absolut allra bästa vän!


I keep dancin' on my own





dagens skratt

nu e jag hemma igen. min pappa tipsade mig om denna video & nu tänkte jag tipsa er läsare.. haha jag kan verkligen inte sluta skratta åt klippet, vilket kaos!


iväg en sväng

haha som ni ser så har mitt hår blivit något enormt blekt så de e dags att sätta färgen i håret, men först.. ska jag iväg en sväng till min daddy för att träffa honom. har ju faktiskt inte bott hos honom på ett år vilket jag nu kan tycka känns mer stabilt. e för övrigt på sjukt dåligt humör idag & jag kan absolut inte sluta gnälla om min kamera, de bara går inte!

här har ni även bild på dagens outfit..

bytt domän

tack till alla er som gjorde detta möjligt, nu har jag äntligen en egen domän. ni kan nu nå hit genom både magnific.blogg.se & magnific.se. min mamma har precis lagat pannkakor till mig & nu ska jag straxt sätta igång med packningen inför lördag. jag ska ju till tunisien för er som har missat de, riktigt skönt att få avsluta sommarlovet med en utlandsresa.

eftersom att jag har enorma fobier emot magsjuka, illamående osv så har min mamma bunkrat upp med lite olika piller till mig inför våran resa.. haha


dagens inköp



juckar hos sjukgymnasten

nu e jag hemma igen, jag måste säga att jag skrattade mig igenom de hela. jag var ju som sagt hos sjukgymnasten & där fick jag stå oh göra något som liknade juckrörelser (?) nu ska jag försöka piffa upp bloggen lite samt läsa igenom mina inkomna mail. såg även igår att jag hade fått min första idolbild, hur sött som helst! nu ska jag springa & plocka ihop mina grejer, ska nämligen in till stan snart & köpa ny bikini.

bild ifrån början av sommarlovet, herregud vad tiden har gått fort..



goodmorning sweethearts

jag tänkte bara visa att jag lever & att jag ännu inte gett upp bloggen, ska nu hoppa in i duschen & sen måste jag kila iväg till sjukgymnasten. min rygg har nämligen gått sönder

dagens outfit. suddig bild, vilket de ofta blir med min halvruttna kamera nu för tiden. men nu har ni så de heter duga, uppdaterar mer så fort jag e hemma igen. puss

leggins - h&m
smycken - guldynd
sjal - ?
skjorta - lexington
väska - frankrike

nu kör vi..

de ni behöver göra e att anmäla er i detta inlägg, utser sedan tre vinnare

höstkollektion



jönköping

oh vilket bra självförtroende man får när man ser dessa bilder, eller var jag ironisk ?














ralleponken stöter på amir

som sagt så var ju jag i jönköping förra veckan vilket resulterade i urartade videos, bl.a denna video där rasmus ringer & drygar sig med amir, ni vet han bögen ? har absolut ingenting emot bögar men jag antar att de e så han e känd, eller känd & känd, s.k b-kändis..





rebecca, jag & fabfag eddie. dock ser jag riktigt mysko ut på bilden

oväder för fulla muggar

jag måste få ursäkta mig lite, anledningen till att jag inte har bloggat e för att de har åskat som tusan här idag. vart tog de fina vädret vägen egentligen ? vilken tur jag har som får åka iväg på en veckas semester till tunisien redan på lördag då. min bror & hans flickvän e här, familjen kollar på någon film medans jag sitter här med min nya domän oh jag vet varken ut eller in. ska leta upp min säkraste kontakt & slänga iväg några smöriga fraser så kanske jag kan få lite hjälp.

här har ni dagens outfit



spådom

nu e jag nyvaken men ändå inte utvilad ska jag säga er, måste dock vänja mig med färre sovtimmar nu innan jag börjar skolan om två veckor. natten spenderades här framför datan, i hopp om att kunna finna framtiden i bara händerna. såhär blev resultatet, vilket faktiskt stämde in enormt bra. vad tycker ni om spådom ?



hemma

nu e jag äntligen hemma efter en nästan fyra timmars lång bussresa ifrån jönköping vilket jag faktiskt kan tycka e riktigt skönt! måste berätta att den "vanliga" bussen jag åkte med ifrån stan började brinna efter att jag hade gått av, sjukt läskigt måste jag säga. just nu håller jag faktiskt på att laddar över bilder till datan, dock kom jag på att jag knappt använt mig utav min kamera så jag får be rebecca skicka över resten till mig.

onsdags: några vänner mötte upp mig på stationen när jag var framme i jönköping, drog sedan till radiolive där simon jobbade. hängde där tills han slutade & sedan åkte vi ut till taberg (en liten håla i utkanten av jönköping) där vi umgicks lite folk & bara tog de lugnt.

torsdags: dag ett på vätterfesten. träffade bl.a på kenny min s.k "bror", umgicks en hel del med han & hans vänner. mattiaz björling & en massa andra artister stog på scenen & kvällen slutade riktigt lyckad ute i taberg med min vän alicia & simon.

fredags: mötte upp beccah på stationen & gick sedan på ett "möte" med nevnarien ang fotograferingen här framöver. jag tycker att de var riktigt lyckat faktiskt & jag e enormt taggad inför vårat lilla "projekt". kvällen fortsatte sedan på vätterfesten & avslutade sedan natten i huskvarna hos alicia.

lördags: riktigt seg & regnig dag, spenderade dagen på vätterfesten men drog hem i lagom tid. dock slutade allt med en extremt rolig busstur ut till taberg tillsammans med några främmande killar haha.

söndags: åkte in till stan & chillade ute vid piren (ett supermysigt ställe med en massa uteställen precis vid vättern) tillsammans med beccah. åkte sedan hem till ralleponken där natten även slutade tillsammans med sötnosarna eddie & beccah


ralleponken

julia

simon

alicia

älsklingskenny & snyggingen själv haha

som sagt, bilder kommer när beccah har skickat över dom

in mot stan

hej på er, sitter just nu ute i taberg hos min vän simon tillsammans med lite annat folk. rummet vi har sovit i ser just nu ut som ett bombnedslag & jag oh beccah ska straxt in till stan för att ta en fika osv, mysigt. imorgon ska jag hem så då kan ni räkna med en massa bilder, ursäkta mig för att bloggen e så extremt tråkig men jag får sällan tillfällen till att blogga när jag e här nere i jönköping. puss

bjuder på lite snygga cambilder från rummet haha..

i huskvarna

ursäkta min dåliga uppdatering men de e väldigt svårt att hinna med allt när man e "hemma" sent in på natten. var iallafall på vätterfesten även igår där de faktiskt slutade med att jag & rebecca följde med min vän alicia hem till huskvarna. nu sitter vi här, ska strax fixa iordning oss för att sedan möta upp några inne i stan. på måndag åker jag hem så då lär uppdateringen bli som vanligt igen. skriver mer när jag får tid - som de brukar låta


godmorgon

hejsan på er, nu e jag precis nyduschad & ska strax dra med mig mina pärlor simon oh alicia & äta frukost. senare bär de av mot juneporten (jönköpings resecentrum) & möta upp min vän rebecca för att sedan gå på ett "möte" inne i stan. vi får väl se hur de här blir men jag kan inte tänka mig att de blir något annat än bra. gårdagan blev enormt lyckad & sjukt mysig med vänner på vätterstranden. vad ska man säga mer än att livet stavas u n d e r b a r t ?

videoblogg


radiolive

sitter på radiolive med en simon som e inne i allt jobbande & väntar på att min vän alicia ska komma hit, ska sedan ut oh äta någonstans. om ca 1 timme kommer mattiaz hit så de lär bli lite skoj framåt kvällen, vilket de alltid blir.. idag e de även dag ett på vätterfesten, sjukt härligt! skriver mer så fort jag får tid, puss

framme

yes, var framme i jönköping redan vid halv fyra. drog sedan till radiolive & satt där, folk sprang runt som yrande höns medans vi satt där i allt vimmel. bilder på en sminkad rasmus kommer ut här så fort som möjligt kan jag lova. haha, sitter just nu ute i taberg med lite härligt folk, längtar tills min vän beccah kommer hit också men de e en annan femma. jag kommer med en ny uppdatering senare, puss så länge

08:34

sitter just nu här med min turkosa ansiktsmask & ska föra in lite musik till mobilen, satan vad jag börjar få fnatt i magen nu assa. minns en gång när jag skulle åka ner till jönköping & nån jävel satt oh spydde, höll rent ut sagt på att dö eftersom att de e min största fobi. istället hoppas jag på bättre resa denna gång.. nu måste jag trycka i mig något innan min mage säger ifrån, ska även hoppa in i duschen & sen e de inte lång tid kvar..

update: jag tror jag e senil, såg att jag redan fört in låtarna igår (?)

underbarn

den här tjejen e helt galet bra, finner verkligen inte ord. hon e 11 år & förstå vilken framtid hon har. lyssna & njut, de e inte ofta man får tag i liknande klipp som slår detta!


vem e julia clevler ?

som alla andra verkar göra var jag tvungen att skicka ett sms till 118118 igår med frågan "vem e magnific.blogg.se" fick sedan som svar:

 

Hej det är en tjej som heter Julia som skriver magnific.blogg.se. Hon verkar gilla att blogga, shoppa och modella! Mvh Eniro 118118


tyckte dock att de var ett väldigt kort & tråkigt svar så jag gjorde ett nytt försök idag och skickade iväg ett sms till 118800 & ställde frågan "vem e julia clevler ?" & där fick jag svaret:

 

Julia är en tjej som tycker allra bäst om att dansa på rökiga klubbar. Hon tycker om allt som har prickar, ränder eller rutor. Om vi skulle nödgas kategorisera henne faller hon inte i det charmiga popträsket. Men hon är så mycket mer. En tjej som bryr sig. En tjej som tänker efter. En tjej som älskar. En tjej som ger omtanke. Kort sagt, den perfekta tjejen! MVH 118800


dålig dag

jag blir så extremt sur & förbannad på min äckliga kamera som snart kommer ligga på backen, i tusentals bitar om ingen pärla snart säger till mig "jag har en överraskning till dig" när jag sedan öppnar den lilla kartongen ligger de en systemkamera där i. wow säger jag bara, ger pärlan en bamsekram & sen vaknar jag upp till denna gråa trista tisdagen. min mamma sabbade just min dag med att ta en äckelful bild på mig, med min rosa dumma kamera. en sån sån där äckligt ful bild så att man bara har lust att slå henne..

saknar mitt blonda hår


godmorgon

helgens blogg blev.. bam bam bam http://fashionbyjulia.blogg.se/

jag har precis vaknat till liv & måste börja med att tvätta kläder inför imorgon, städa på mitt rum & packa. jag känner vibbar utav att de kommer bli en slitsam dag, men imorgon hoppas jag på att de kommer kännas värt slitet. jag vet inte riktigt hur jag ska göra med uppdateringen i bloggen under resten utav veckan, jag får helt enkelt hoppas på att någon av mina vänner kan låna ut sin dator till mig då & då. nu måste jag springa ut med vovven en snabbis och sen blir de städning.. sen kommer jag med ännu fler uppdateringar


heta nyheter

jag tänkte inte hålla på de roliga längre utan jag ska faktiskt vara så snäll att jag delar med mig av de till er. fick en förfrågan idag ifrån elin - nevnarien om jag ville bli fotograferad utav henne, vilket jag nu faktiskt har tackat ja till. om de e någon som har missat vem hon e så ligger hon faktiskt på topp 5 mest besökta bloggarna här på blogg.se med hela 21000 besök dagligen. ska träffa henne för ett "möte" i stan redan nu i veckan när jag e nere i jönköping, sen får vi väl se. jag antar att ni blir uppdaterade ju närmare vi kommer..
klicka här för att komma till hennes blogg

nu ska jag avsluta helgens bloggtävling, vi hörs igen när jag e klar..


happy

idag har nya dörrar öppnats & nya möjligheter står oh väntar på att jag ska ta några enstaka beslut. vad vill jag ännu inte gå in på men jag kan berätta att de e helt galet & ni bloggläsare kommer älska de. imorse när jag vaknade hade jag inte en aning om vad den här gråa måndagen skulle bjuda på, men vad den bjöd på e helt klart mer än vad jag någonsin skulle kunnat drömma om. jag känner mig verkligen glad, att jag för en gång skull faktiskt kunna känna att jag e stolt över mig själv, utan att på något sätt känna mig bättre än någon annan. e de någon som vågar gissa på vad de kan handla om ?


på besök hos morbror

godmorgon på er, solen skiner men åskan hänger som ett täcke över huset här jag bor. strax hade jag tänkt att hjälpa mamma med lite saker så att jag kan tjäna lite pengar. så länge får ni nöja er med lite bilder ifrån göteborg så ska jag lite senare avsluta helgens bloggtävling












måste även säga att jag har världens sötaste kusin, han e så "sin" som han säger. fin

ullared


två par hipsters i spets
bobbys schampoo & balsam
blommigt tshirt med puffärmar
vaniljfärgad kofta
deo ifrån nivea
bokstäver kärlek att hänga på väggen
keps
leggins
en vit kajal
fyra stycken ljuslyktor
& en himla massa tuggummin,

måste även berätta om våran "ohno upplevelse" som hände när vi var inne på varuhuset. precis i ingången stod de en skylt "inspelning pågår" inför den nya säsongen utav ullared & min morbror som e som han e började med att löjla sig redan utanför. (haltade fram som ett mongo med kundvagnen) sedan började allt.. han & hans fru stod & diskuterade tvättmedel så sa hans fru med sin louis vuittonväska något i stil med "de här e en tia billigare här än på ica" & min morbor sa på skämt "men oh vad bra då sparar vi ju en hel tia på bensinen". dom som varken e snåla eller har dåligt med pengar på något sätt av alla människor & tror ni inte att filmteamet hade smygit upp bakom & fick med allt på film ? resten utav gårdagen spenderades med att skratta åt de medans dom satt som två fån & skämdes. hahaha

hemfärd

hej på er, ursäkta min dåliga uppdatering men vi har haft de så sjukt bra här nere & jag har helt enkelt inte haft tid. ikväll bär de av hemåt för att sedan börja på en ny packning, på onsdag åker jag nämligen ner till jönköping för att spendera några dagar med vänner. jag har faktiskt inte så mycket att skriva just nu så resten tar vi ikväll.. så länge får ni ha de så bra, puss.

friendship

hittade precis ett brev som jag fick hemskickat till mig i vintras, jag visste inte hur jag skulle reagera utan jag blev arg & ledsen över att han då inte förstod att jag inte ville höra, jag orkade inte höra att han mådde dåligt över att jag inte kände samma för honom. i brevet låg även ett guldhalsband med ett hjärta på.. sakta men säkert insåg jag att han bara ville mig väl & efter allt så står han nu som en trogen vän i alla väder. & tro mig eller ej men halsbandet hänger med mig vart jag än går..




waka waka - dansande bebis

haha denna kille kommer bli en riktig stjärna när han blir stor, eller vad säger ni ?


Elias gästbloggar

Hej, de här är Elias, julias lillebror som skriver. Eftersom julia håller på att packa så har hon inte tid att uppdatera här. Då får väll jag ställa upp. Vid 2-halv 3 så åker vi till Göteborg. Anmäl er gärna till Helgens Blogg några inlägg ner... Hejdå, Ha en bra helg !

Min syster är med och tävlar här med sin outfit och hon blev en finalist. Rösta på henne :)

Visst är vi lika ? :)

sen ett år tillbaka

eftersom att jag har sån enorm klåda i fingrarna efter att uppdatera här i bloggen, & jag har absolut ingenting att skriva om så tar jag fram lite bilder & ser vad som hände sen ett år tillbaka, assa i augusti 2009.

min vän sanna var hos mig, tillsammans gjorde vi malmamarken & alla killarna osäkra

tillbringade ett par minnesrika dagar i solna med bl.a kenny & hans syskon

inledde ett storbråk med min f.d bästavän vilket sedan fick oss att glida isär

tillbringade många roliga dagar fulla med moppeturer med min vän jekki

härjade i jönköping under en vecka & skapade minnen på vätterfesten med vänner


spara & tjäna pengar på allt du gör på internet ? bli medlem här

i mina lurar just nu

john mayer - back to you

oskar linnros - från och med du

nikki flores - rebel

faber drive - when I'm with you


helgens blogg

då sitter man här igen & jag vet inte om jag har missat att nämna de men imorgon drar jag ner till göteborg, där kommer jag att stanna hela helgen. jag antar att uppdateringen lär bli lidande utav de så för att gottgöra er hade jag  tänkt starta "helgens blogg" som avslutas på måndag. jag kommer utse den blogg som jag tycker bäst om, bra innehåll, utseende osv. vinnaren får en egen länk veckan ut, alltså i min länklista.. hur låter de ?

allt ni behöver göra e att anmäla er i detta inlägg & skriva att ni e med i tävlingen..

sol

sitter här & äter min vaniljyoghurt med blåbär till frukost, solen skiner för första gången på flera veckors regn så istället för att sitta inne ännu en dag ska jag ut i solen. jag hade tänkt fortsätta läsa på min bok elsas mode som e skriven utav sofi fahrman, en riktigt cool brud de där.. mer får ni veta när jag e tillbaka igen, så länge får ni ha de så bra


höstens outfits

efter att ha slitit som ett djur med något jag tog på mig för mycket ansvar över så e jag äntligen klar. hela jag ser just nu ut som en vandrande potatismos eftersom att min rygg e ur funktion. de e inte bra att sitta vid datan så som jag har gjort idag känner jag, men hallå vad gör man inte för sina kära ? i detta läget mina bloggläsare..









jättefilt med ärmar

haha har ni sett detta ? tydligen så har den blivit riktigt populär i amerika & de förvånar mig inte.. de skulle inte skada att ha en sån liggandes hemma, som man sedan kan krypa ner i när de börjar bli lite kallare om kvällarna. tycker själv att dom e mycket snyggare än de där fula sparkdressarna som alla andra köper. vad säger ni, skulle ni kunna tänka er en sån här till vintern ? jag tror att jag själv ska satsa på en till nästa barnbidrag.. ni hittar dom här

outfits








novaqueen

godmorgon bloggen & godmorgon alla läsare, just nu känns de som om min mage står i lågor & fy vad jag hatar den känslan! eftersom att vädret inte verkar tillåta så mycket annat så lär de bli att ringa över någon vän på filmmaraton idag. höstvädret har knackat på dörren sen flera veckor tillbaka & de känns som om solen e borta för gott, om inte annat så iallafall för den här sommaren..

jag har även funnit en sida som heter novaqueen som har extremt snygga kläder till väldigt bra priser.. dessa plagg finns absolut på min "vill ha" lista under hösten..
jag får aldrig nog av kläder!

saknar sommarvädret



galet

vid halv tolv igår kväll gick jag & melinda för att möta upp sonny vilket slutade helgalet hemma hos mig runt fyra inatt. nu har melinda precis åkt hem & jag sitter oh kollar på made som sänds på mtv, jag som aldrig kollar på tv. jag hör av mig mer senare med lite intressantare saker, puss

20:03

min vän melinda e här & ska stanna tills imorn. jag uppdaterar mer senare för nu ska vi sätta på en film.. puss


då & nu



bläddrade igenom alla kommentarer & såg denna kommentar, självklart kan jag visa lite bilder på då & nu.. måste även säga att detta har inte varit gratis & extrasaker som altanen osv har vi själva byggt efter renoveringen!




















just nu..


summer without sun is like shopping without money

detta ständiga regn, nu pratar vi om svensk sommar..


tunisien

just nu sitter jag & drömmer mig bort, den 21 augusti åker jag iväg till tunisien. de känns liksom som detta e de jag behöver för att kunna gå tillbaka & sedan sätta mig vid skolbänken igen. som pricken över i;et kanske man kan säga..



fuck you right back

om 12 minuter e de den 2 augusti 2010, & för andra gången under två dagar så ska jag starta om från noll igen. jag ska glömma allt som hänt idag som jag inte haft nått att göra med, sluta ta åt mig av idiotiska saker, vara glad att jag trots allt kämpat på efter allt som hänt de senaste året. de e väldigt synd att de finns personer som försöker trycka ner andra pga deras egna självkänsla. men nu siktar jag mot nya mål, som tyvärr kommer att medföra nya hinder på vägen. men som sagt, bara man siktar mot ett mål så finner man förr eller senare vägen fram!



bortsprungen

sitter på mitt rum & har utbrott, e så arg så jag gråter. slängde nyss ut mitt myggfönster från andra våningen & höll på att träffa mamma.. ilskan har börjat ta över mig, & nu hade jag behövd dig, du som alltid fanns där vid sånna här tillfällen.. fan ta allt, måste hitta den som finns där & inte drar upp de man vill glömma, den som klarar av att ta ett nej utan att 10 minuter senare stå med samma fråga igen.. jag e så irriterad idag, vill helst av allt bara fly härifrån, bort ifrån allt & mig själv ett tag. de bästa skulle vara att spola tillbaka tiden, eller möjligen framåt då den här perioden har passerat. ja om de hade gått, då hade jag gjort de..

jag önskar att någon kunde skänka mig en okänd summa pengar till en ny kamera, jag hatar min kamera. min rosa fula kamera. hatar inte bara den utan hatar mitt fula rum också, min äckliga garderob med fula kläder, jag hatar augusti & jag hatar att min mamma e så sjukt överbeskyddande..


19:15

de senaste 24 timmarna har jag främst tillbringat med nathalie & ewelyn. de blev en hel del annat folk under natten & fy vad lyckad dagen slutade.. nu sitter jag åter igen här hemma & ska ta de lugnt för imorgon drar jag troligtvis tillbaka till stockholm.







helgens låt blev såklart denna skönhet..

hemma

hej på er där ute, anledningen till att de inte blev någon uppdatering igår e den att jag inte var hemma. har kommit hem nu precis faktiskt efter en underbar helg. jag har inte så mycket att säga utan jag slänger in lite bilder om en liten stund istället. dessutom har jag haft en riktigt dålig dag känner jag så den som inte håller sin käft stängd kommer få smaka på ett helvete säger jag bara, nu vet ni stora som små, pojkar som flickor,
reta inte upp mig!

RSS 2.0