Så typiskt men ändå på något sätt så himla självklart




Åh vad jag mår dåligt just nu.. Efter att ha bakat chokladbollar hela kvällen hemma hos Johanna, för att sedan trycka i mig tre stycken allt för stora och onyttiga bakverk, så cyklade jag sedan hem i stress genom mörkret. Jag som tänkte att jag skulle lägga mig och sova innan klockan tio vill inget annat än lägga mig på badrumsgolvet en stund. Fan vad jag hatar den där känslan utav illamående som ständigt uppstår när man som minst uppskattar den..

Du målar hela världen i regnbågens färger kära vän

Efter att ha varit i skolan och haft frisörtid i salongen (som dessutom är våran enda lektion på onsdagar) så åkte jag hem till en klasskamrat som bor inne i stan. Haha, det är nästan så att vi kan varandras livshistorier utan att veta om det, redan efter en vecka tillsammans. Hur som helst så blev det en himla massa prat om allt mellan himmel och jord under tiden som vi målade våra naglar i galna färger.. Är dock hemma nu och ska ge mig ut för att träffa Johanna en stund.

Haha man skulle nästan kunna tro att hela familjen vore bloggare med tanke på denna sponsring

Snygga Mercedes mitt uppe i allt som har med Iphone att göra

Emelie var också precis lika snygg som hon alltid är

Och min hand ska vi inte ens tala om efter två lektioner i salongen, snart ryker väl ett finger

Din fråga - mitt svar

Får man lägga till dig och André på fb? Snälla svara vill veta innan jag skickar förfrågan:)
Absolut får man lägga till oss på facebook, skulle vara kul om du berättade vem du är bara så att jag kan känna igen dig sen :)

jag har en fråga.. Vad är det för ras på din hund? Hoppas på ett svar, kram. :)

Hon är en långhårig chihuahua. Kram

Jag har sett dig några få gånger och undrar bara... Får man komma fram och hälsa? Eller är det pinsamt? :) Älskar din blogg, keep going!
Åh vad kul att du skriver.. Absolut får du komma fram och hälsa, jag är lite blyg men självklart tycker jag bara att det är roligt när folk kommer fram. Tack raring för de fina orden!

Fanskap

För en gångs skull så valde jag rätt kläder till det fina vädret vi har idag, inte ett enda moln på himlen och värmen verkar vara alldeles lagom idag.. Något jag däremot inte lyckades pricka in var tiden då jag börjar skolan. Jag lyckades på något vänster försova mig idag igen och denna gång ska jag väl inte skryta om någon superwoman för jag kommer inte hinna till skolan innan lektionen börjar..

Någon kanske minns att det var så här jag såg ut i april





Är rädd att min docka kommer hemsöka mig om nätterna

Innan jag hoppar ner i sängen så måste jag bara berätta lite fort om dagen som gått. Har ni någonsin hört talas om citatet "if you snooze you lose", i vilket fall som helst så var det precis vad jag gjorde imorse.. Jag vaknade i samma stund som jag i vanliga fall brukar börja röra mig mot bussen, men som den superwoman man är så kom jag precis i tid tills dess att vi började. Efter att ha haft en tre timmars lång engelskalektion som gick hyffsat fort ändå så var det frisörtid i salongen. Eftersom att det var första gången vi klippte på våra dockor så var det väldigt ovant och klumpigt till en början vilket ledde till att jag inklusive nio andra (utav typ 25) gick hem med plåster på fingrarna.. Haha, ser dock fram emot att få fortsätta klippa imorgon.

In hawaiian it would be "say aloha to aloha"


Real life fairytale




Lita ej på google translate eller är det ok med mineralkyssar


Det där lyckoruset man får när allt bara blir toppen

Öppnar dragkedja efter dragkedja på min datorväska och får rysningar längs hela ryggraden. För en gångs skull känns det faktiskt kul att gå till skolan. Inte nog med att jag har hamnat i en underbar klass med ett gäng superhärliga människor utan också för att våra lärare är så otroligt bra. (en liten extra tanke riktad mot Marie och Alex).. Antingen har jag äntligen insett det faktum att gymnasiet var värt att kämpa för eller så är jag bara hög på livet för tillfället!

Projekt runaway någon utav de allra första skoldagarna förra veckan.. Ploj


Jag ljuger fan bättre än delfinerna simmar

Ifrån botten av mig själv kan jag fiska upp en röst som säger att jag borde ta och varva ner innan det är för sent. Något säger mig att om jag inte sätter ett stopp här så kommer jag att falla i bitar inom en snar framtid. Som jag sagt tidigare så har jag och stress någon slags hatkärlek till varandra vilket får mig att vilja bryta ihop, vilket jag också kommer att göra om jag t.ex inte kan.. 1, lära mig att gå på toa innan jag åker iväg, att springa sista biten för att hinna till toan är rena rama plågan. Nu ska jag däremot lägga mig och slappa en stund, later!

Har äntligen klickat hem den otroligt snygga höstjackan


Lyssna på mig solen skiner kanske bara idag




Söndag kväll och jag ska sova om bara några minuter

Sitter för tillfället och funderar på varför min bloggstatistik står i topp idag. Det kan nog vara så jävligt att det till och med är besöksrekord idag, då ska vi inte glömma med att räkna dom siffrorna som jag hade när allt äckligt gossips var i farten.

Nu har jag hur som helst äntligen kommit hem efter en lång dag som har spenderats på både det ena och det andra stället.. Var bl.a inne i stan tidigare idag och fick med mig ett par snygga jeans hem, för endast 49kr. Rean är ju helt sjuk alltså, den som missar slutrean som pågår just nu kan lika gärna gräva sin egen grav..



Always look on the bright side of life


Lite ströprat om allt över en kopp chailatte och degiga bullar





Fem minuters cyklande är som ett helt träningspass

Ligger för tillfället sked med min lilla Wilma i soffan, men det är okej för mig, för inatt ska vi snarka ikapp igen. Det är nästan så att det känns som om jag blivit nykär, just bara för att jag är så himla glad att hon är hos mig.. Min lilla pärla!

Hur som helst så har jag varit i stan och träffat några vänner, tillsammans satt vi och plågades utav tunghäfta och värmeslag inne på café60 innan vi gick ut för en nattpromenad.. Vi tog till slut taxi hem till Johanna och därifrån tog jag sedan cykeln hem, och jag kan säga er att efter att ha cyklat i fem minuter på en grusväg, backe upp och backe ner, kan jag lova er att jag svär inför måndagens idrottspass på tre timmar.. Min kropp är helt enkelt inte gjord för att träna!

Leva livet kom så ska vi leva

Har nu tryckt i mig två kalla pannkakor direktlevererade ur kylskåpet i all hast när mamma var ute med hunden. Det är nästan så att man skulle kunna tro att jag vore ungkarl genom att bara läsa vad som ingår i mina middagar.. Har hur som helst precis anlänt till Johannas place efter att ha fått lite snålskjuts utav mamma när hon ändå skulle åt samma håll. Väntar ni bara på att den lilla tösen ska fixa sig iordning så att vi kan åka snart. Ska nämligen möta upp snygga Sabine inne i stan också innan vi ska iväg till Club (hata Stureplan) för inspark.. Kvällen lär sluta som alla andra nätter i Stockholms stad med en kvällsfika på café60. Later!

Snygga brudarna Sabine och Johanna på bussen mot ingenmanslandet Ösmo igår

Härliga underbara pärlmannen Vargas ställde till slut upp på en bild han också

They can't break me as long as I know who I am

Nu är äntligen mamma på väg hit för att hjälpa mig att handla lite osv, det är ett himla jobb att storhandla på egen hand ska jag säga er.. Idag har jag även hämtat hem Wilma igen eftersom att det kommer vara så framöver att jag har henne så ofta jag kan, på helger och lov det vill säga. (som jag har saknat henne denna vecka) Annars då, som jag sa så är det fint väder idag vilket betyder att jag måste ta vara på den, troligtvis, allra sista sommarnatten på rätt sätt.. Med andra ord gå bananas med brudarna i stan och få ett bra jävla avslut på denna sommar!

Det är du bara du som har möjlighet att styra över livet

Idag är det äntligen fint väder här i Stockholm. Det var som om jag redan gett upp hoppet för en allra sista sommardag, men tack gode gud för att jag blev motbevisad.. Mest av allt önskar jag väl bara att alla årstider bara slår om, att det liksom aldrig blir någon riktig vinter med snö och blask igen. Tänk vad underbart det vore, att slippa alla fula dunjackor och tjocka stövlar för att inte frysa ihjäl på måndagmorgonen när man ska till skola och jobb.

Jag har i vilket fall snurrat runt på lite spännande utflykter de senaste två dagarna så jag måste ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag ska gottgöra er, jag lovar!

Jag älskar att youtube alltid ger videos en sån fin kvalité


Detta visste du inte om mitt bloggande..

Ibland åker jag iväg på vissa saker bara för att ha något som bloggmaterial senare
Jag har haft ca 90 000 unika besökare sedan i våras
Jag får ångest när jag inte har tillgång till någon dator så att jag kan blogga
Jag har tidigare drivit andra bloggar, bland annat den HÄR
När jag var liten skrev jag dagbok, bloggen blev som en uppföljare utav den
Min familj och flera släktingar läser min blogg, vet inte hur dom hittade den från början
Jag har många läsare från andra länder, bl.a genom modesidor. Hej på alla internationella läsare!

Owling is the new planking

Haha, efter en spårad eftermiddag gav vi oss ut igårkväll.. Se bara hur det slutade! (vilka töntar)


Mama I'm in love with a criminal


He won't come around here anymore

Ligger ännu en gång utslagen på soffan, vaknade upp med endast en stor tjocktröja på mig och utan täcke. Ska vi ens tala om att det var kallt ? Som ni kanske förstår så var det en jobbig natt, jag satt och väntade på mitt busskort i tre timmar och när jag sen till slut gick och la mig så ringde mobilen konstant. Hur kan en människa tro, att jag som ska upp fem på morgonen ska ge mig iväg klockan tre på natten och hämta ett busskort typ en kilometer bort. Det finns ta mig fan en och annan blåst jävel i denna värld..

Vaknade dessutom inte utav mitt alarm imorse, antagligen var jag alldeles för trött för att reagera. Jag som tyvärr hade sett fram emot den här dagen i skolan. Det känns som om jag redan glider åt sidan och kanske inte riktigt är fit for fight för gymnasiet ännu..


Sitter vaken halva natten för att få mina ägodelar

Sitter för tillfället på golvet i hallen med en skjorta under arslet, jag väntar i princip bara på att jag ska bli skitnödig.. Har bett fanskapet flyga och fara när man inte kan hålla sig till sanningen. När han dessutom har fått låna mitt busskort för 600 kr så gjorde jag det jävligt klart för honom att han skulle vara här på minuten. Så det kan gå när man spelar dubbelspel! Jävla idioter alltså.. Sen ska jag äntligen få min skönhetssömn! :)

Svar på den lilla frågestunden

Hej Julia! :)
Tycker du och din blogg är BÄST,på alla sätt och vis! :D
Undrar vem/vilka som är dina bästa vänner?
Hoppas du har det bra,Kram! :)

Tack rara du, fan vad glad jag blir av att höra det här! Mina allra bästa vänner måste vara Rebecca, Alexander & min kusin Johanna tror jag.. Med dessa kan jag prata med allt om.

har hört att du vart gravid e de sant?

Jag har nog svarat på denna fråga ett femtal gånger tidigare. Det var gossips som fick något om bakfoten, mer än så vill jag inte säga.

Är de något mellan dig och sebastian kranz? :)
Haha, who knows ? ;)

Hur lång och hur mycket väger du?
Jag är 161 cm lång och väger mellan 46-48 kilo

hur mycket tjänar du på att blogga?

Nu ska jag göra er besvikna och säga sanningen bakom bloggande. Man tjänar faktiskt inga större summor. Några hundralappar hit och dit om man har haft bra med trafik osv under månaden. Annars är det mest sponsorer man tjänar på, alltså ett plus i kanten är att man får produkter hemskickade..

vad är din favvo färg?

Jag har ingen direkt favoritfärg, svart eller vit kanske om jag ska vara så tråkig.

hur kan du vara Backstagebloggare?

Det var en slags bloggaudition. Man skulle skriva ett blogginlägg bara i sin blogg, dom kikade och föll för mitt sätt att skriva antar jag.

vad äre för drömmar du ska uppnå?

Säg den som vet vad man har för drömmar. Jag vill kunna känna att jag lyckats, känna att jag inte gått miste om något för att jag inte vågat satsa. Jag drömmer om att få hålla på med det jag tycker är kul vilket jag fått möjligheter till under det senaste året.


har du någon tatuering?
Nej fy tusan, jag är så känslig för smärtor så det skulle jag aldrig klara av..

Bor du helt själv eller med någon kompis/kille?

Just nu bor jag som sagt i en del utav ett hus, man skulle kunna säga att jag är inneboende. Dock sköter jag allt mitt själv och har allt eget som i en egen lägenhet. Jag bor själv annars tills vidare..

Vad fick dig att börja blogga?
Det är en svår fråga som jag aldrig riktigt kunnat svara på. Jag började blogga för första gången när jag var ganska liten faktiskt så jag kan inte minnas vad det var som väckte det intresset.

Vilka bloggar läser du?
Jag läser några bekantas samt mina vänners bloggar. När jag har tid över så kikar jag in på vissa storbloggar, men dom faller mig inte riktigt i smaken så det blir inte så ofta..

Hur många besökare har du?

Det är väldigt olika, nu har mitt bloggande hamnat i kläm lite så då sjunker statistiken en aning. Men jag har vanligtvis runt 9000 unika i veckan..

Känner du Sarah tjulander? Om ja hur lärde du känna henne?

Nej jag känner inte Sarah, jag har däremot haft lite kontakt med henne över datan. Annars ingenting..

Hur lärde du känna André Zungia?
Det var en vän som tipsade mig om en snygg kille som absolut verkade vara "min stil", vilket han inte var. Men vi r goda vänner..

Vad är det mellan dig & Sebastian k?
Säg den som vet.. Varken han eller jag vet riktigt vart vi står just nu, vi är väl ingenting skulle jag väl vilja säga. Varken tillsammans eller vänner, kanske något där emellan haha..

vrf ligger du i samma säng som ditt ex bror på fb asso sebastians bror?
Oj haha, efter att jag har känt och umgåtts med Sebastian sedan tre år tillbaka så är det klart att jag fått kontakt med hans familj också. Kenny har varit som en extra bror för mig tidigare..

Hur flyttade du hemifrån, du är ju ung så?

Jag flyttade för att jag ville tillbaka till Stockholm och för att jag absolut inte kunde tänka mig att plugga tre år i någon stad längre bort..

Flytta du pga. gymasium du ska börja på eller?
Ja det stämmer

Vad kommer du sakna med sommaren 2011?
Jag kommer sakna att jag kunnat vara så impulsiv som jag varit!

Har du gjort något galet i sommar?
Som sagt, alla mina spontana handlingar och resor har varit galna..

Hur tänkte du när du valde linjen och varför just den?

Jag drömde som liten om att bli husarkitekt, och den drömmen hade jag tills jag gick i sjuan eller åttan. I nian blev jag dock väldigt skoltrött och började intresseras mer utav mode och styling. Att plugga tre intensiva år på gymnasium, för att sedan plugga ytterligare fem år på högskola kändes inte rimligt. Därför kändes detta som det enda rätta..

Du har flyttat förmodligen till stan, känns det inte annorlunda då du bodde på landet innan?

Jag bor inte mitt i stan, utan ca tjugo minuter med buss utanför stan. Jag är ju född och uppvuxen här så det känns som om jag äntligen har kommit hem igen!

Hur känns det att bo ensam? :)
Det känns lite upp och ner hela tiden. Men jag tycker att det har gått bra hittills.

Vart kan man träffa på dig, brukar du snurra runt i stockholm här & där eller?
Ja, jag är väldigt ofta i stan skulle jag väl säga. Jag älskar att bara kika i affärer och kunna ta en fika med mina vänner, så jag skulle väl tro att man hittar mig på stan. Om inte annat så går jag på gymnasium i Liljeholmen så jag lär väl snurra runt en del där på dagarna.

Ska du ha någon fotografering snart igen?
Ja, men jag har inget exakt datum inplanerat

Din favoritlåt du lyssnar på när du är glad / ledsen?

Det är väldigt olika faktiskt, svårt att välja ut någon sådär bara

Vilken fin design du har! :)
Vad tänker du på just nu i denna stund?
Tack så mycket, jag (den otekniska hon själv) fick kämpa länge med att mallen skulle gå ihop. Just nu funderar jag på varför det alltid kommer samma frågor på varje frågestund, haha..

Hej! vilken linje på gymnasiet går du? kram

Hejsan, jag går inriktning frisör. Kram

Du nämner helt plötsligt lite här och där om sebastian i bloggen då syftar jag på krantz killen, har ni ett förhållande igen? :)

Nej vi har inget förhållande, han är här uppe och jobbar så då passar vi på att ses..

Hur stor lägenhet har du?
En hall, ett vardagsrum med kokvrå och ett sovrum.. Inte så stor med andra ord!

Kan du inte lägga upp några bilder på hur du bor ?

Jo, jag har faktiskt lagt upp en del bilder redan. Ska försöka ordna fram lite bilder..

Hur blev du och sebastian vänner, sist jag fick svar så bråka ni fram och tilllbaka?
Vi bråkar hela tiden, tyvärr. Jag är den negativa och han har kort stubin, så vi har våra fighter..

Tar du dina läsare seriöst , om nån random kommer fram till dig på stan eller om man ser dig och går fram skulle du ta dig tid till en eller tar du det negativt ?
Jag tar absolut mina läsare seriöst, mina vänner blir som galna på mig när jag pratar om era rörande kommentarer hela tiden. Det händer faktiskt inte så ofta att jag stöter på bloggläsare, men när jag väl gör det och dom kommer fram så absolut tar jag mig tid till dom. Mer än gärna, jag älskar att få respons och höra att ni tycker om det jag gör. Det betyder väldigt mycket för mig skulle jag vilja säga.

Skulle du kunna va tsm me en kille som hade bra personlighet, men kanske inte hade det utseende du är efter? :)
Jag kan tyckas ha höga krav på en kille. Men absolut, om jag träffar en kille som jag faller för så lär man sig att tycka om utseendet ändå.. Så jag antar det!


När allt kommer omkring

Har precis lämnat av Sebastian vid bussen, han kommer dock tillbaka efter jobbet.. Förhoppningsvis! Nu ligger jag utslagen på Johannas soffa och kollar på den hemskt tråkiga serien Simpsons. Denna dag har gått så himla långsamt, inte nog för att jag längtade hem utan också för att en del i klassen fortfarande är så tillbakadragna, med all rätt, men jag kan tycka att det är riktigt jobbigt när folk gömmer sig som musslor. Dags att göra något av dagen och koppla bort de dåliga vibbarna jag fått, vi hörs senare!

Det är en jävla bit till bussen alltså

Fy helvete vad det är kallt idag! Är för tillfället på väg mot bussen för ytterligare en dag på gymmasiet. Om jag ska vara ärlig har jag lite smått panik med tanke på att det är kodlås i entrén och jag kan dessvärre inte minnas att jag fått någon himla kod.. Vaknade hur som helst upp bredvid en trött själ som jobbade hela kvällen igår, jag ska erkänna att det därför inte var det lättaste att slita sig ifrån sängen imorse. Men men, nu får vi hålla tummarna för att dagen går fort så att jag kan få komma hem igen! Later

Det säger det sig självt att man inte ska lita på någon


Tittar på röran som fyller upp mitt rum. På sängen precis intill mig ligger Sebastians trasiga jeans, på golvet en skjorta, på det lilla bordet i köket ligger en uppriven datorväska med diverse sladdar och i ett hörn ligger hans väska.. Jag som städade igår tänker inte lyfta ett enda finger ikväll. Får hoppas på att han kommer hem snart så att jag har någon att somna bredvid, om inte annat lär han väl väcka mig när han klampar in genom ytterdörren någon gång inatt.

Det känns så perverst att jag känner din lukt i sovrummet

Efter att ha varit förbi min kära Johanna en sväng när jag ändå var ute och gick så ligger jag nu utslagen på sängen.. Eftersom att jag inte har så mycket inspiration för tillfället så knakar det lite extra i bloggen. Ni kan väl komma med några heta tips på vad jag kan blogga mer om ?

Nej ni, nu funderar jag starkt på att sminka av mig och ta en lång varm dusch innan jag hoppar ner under täcket. Jag har nämligen hört att sömn är viktigt när man går i skolan om dagarna..

Can't you see that you lie to yourself



Där står du med tusen frågor i dina öppna handflator

Jag tänkte bara påminna er om frågestunden jag körde igång för ett par dagar sedan.. Glöm inte att fråga just det du vill ha svar på. Ni kommer till inlägget HÄR!

Första dagen på gymnasiet avklarad

Hallelujah, denna dag gick ju faktiskt riktigt bra trots allt.. Jag kan försäkra er om att jag inte var dyngsur när jag klampade in där med mina kängor, dock kan jag väl medge att jag såg förjävlig ut ändå. Det var inte lätt ska jag säga er, att varken stå ut med den pinsamma tystnaden i klassrummet eller att se sig själv i speglar vart man än gick. Jag ser numera ut som en tonåring som precis har kommit in i puberteten, haha jävla hormoner som spökar..

I övrigt känns klassen helt okej, har inte hunnit få någon vidare bild utav alla men så är det ju. Vi har trots allt tre år på oss att lära känna varandra. Nu ska jag sätta igång och tvätta, diska, bädda rent i sängen, städa och allt sånt där annat som man måste göra när man bor själv. Imorgon får jag dessutom finbesök!

Dags att välkomna allt det nya med ett enda stort leende


Vaknade med ett himla ryck då jag insåg att alarmet som ringde på högsta volym inte var någon annans än mitt. Nu är jag alltså uppe och jag får väl lov och säga att det känns förvånansvärt bra, trots det att det känns som om det skulle kunna vara en elefant som fastnat i halsgropen.. Jag kan inte låta bli att tänka på att jag säkerligen kommer vara den enda som haft regn denna morgon, och dessutom haft sån otur att det enda paraply man äger är trasigt.. Ska vi ens tala om att min stickade tröja kommer likna en blöt lovikavante när jag trillar in där i entrén ?
Vilket ögonblick att minnas.. Haha!

Hatar att somna ensam men sånt är livet, godnatt på er



Lyssnar snart sönder denna låt men jag tröttnar aldrig


Oron ger ofta en liten sak en stor skugga

Med något som känns som ett kugghjul i magen så sitter jag här och river på mina nagelband. Det här är inte kul, inte alls om jag ska vara ärlig. Jag kollar in en vända på facebook och ser statusuppdateringar inför morgondagens skolstart. Jag försöker lugna ner mig genom att intala mig själv att det säkerligen inte bara är jag som kommer gå med tunga steg mot en lokal med människor jag aldrig träffat förr. Jag vill inte ens tänka tanken att jag kanske hamnar i en klass med personer som är motsatsen till mig. Tänk om jag råkar dra ett skämt och ingen skrattar, eller om en orolig mage råkar ge ifrån sig ett mullrande skrik. Ja, ni kan nog läsa mellan raderna och därmed förstå att jag är spänd och nervös inför skolstarten. Klockan tio imorgonbitti kommer jag vända mig ut och in och säkerligen även vilja sjunka under jorden..

Just say you want me or you don't need me

Eftersom att jag sov alldeles för länge imorse så är det fasiken lättare sagt än gjort att jag på något sätt skulle kunna somna för kvällen nu. Man kan tycka att det är lite i sista stund som jag desperat försöker vända tillbaka min dygnsrytm, och det kanske också är därför som jag börjar känna hur kroppen ger efter allt mer dessa dagar..

Eftersom att jag ändå är igång och klagar så kan jag lika gärna gnälla lite över att jag inte har någon som kurerar mig, lägger en filt över mig när jag fryser och som ger mig behövlig massage när kroppen håller på att ge upp. Tänk om man hade haft en liten hemmafru i manligt format som sprang och passade upp på en så fort man knäpper med fingrarna. Vilken dröm hörni, jag får väl helt enkelt ge mig ut på marknaden och leta rätt på en kille som uppfyller mina krav, har dessvärre letat sedan århundraden tillbaka men ännu inte hittat någon som duger..


Nu förstår jag dock varför mitt ex alltid kallade mig kossan förr.. Hemsk bild!

Idag känner jag mig inte direkt hög på livet

Som ni märker så är mitt internet tillbaka igen, äntligen får man väl lov att säga efter att ha varit utan den livlinan sedan ett dygn tillbaka. Jag kan dock inte påstå att jag känner mig speciellt sugen på att blogga för tillfället då det är lite saker som har hänt.. Men det ordnar sig, har ju lärt mig att stå på mina egna ben så varför ska man låta andra dra ner en i skiten ?

Ingenting blir som planerat

Sitter för tillfället i Johannas kök och målar naglarna. Jag är ledsen att uppdateringen uteblir hela tiden men denna gång är det internetet i lägenheten som har lagt av.. Vi har precis varit i handen och inhandlat lite smått och gott inför skolstarten, fick bl.a med mig ett par jeans hem, underbart! Nu ska vi straxt äta och sedan bär det av in mot city, ikväll ska vi trotsa det hemska vädret och bara leva livet det sista lediga dygnet inför skolstarten.. Later!

Don't you bring me down today




Har precis yrat runt ute i mörkret med hunden, och fy fasen vilket himla oväder som dragit in över Stockholm idag. Efter att ha kissat henne på några minuter står vi åter igen i hallen och jag får världens black out, visste varken ut eller in vilket var svin läskigt. Men, invigde vattenkokaren efter tre veckor i lägenheten och nu mår jag bra igen. Skulle egentligen behöva sova men eftersom att jag sovit hela dagen lär jag få sitta uppe hela natten istället. Inte riktigt lika kul!

Stockholmstreetstyle



Har pusskalas med min älskling





Försök att få en röd tråd som leder dig i varje dröm

Vaknade alldeles för sent. Gosade ner mitt ansikte i Wilmas päls i sömnen. Drömt om att bli mamma till lilla Tyra. Mamma var sur, men snodde min bebis. Nu vill jag bara bli några år äldre och skaffa barn, på riktigt. Rostbröd och nyponsoppa i soffan. Ska snart möta upp mormor för ett ärende. Innan dess ska jag ta en dusch. Fan vad stressigt!


Mohombi på scen oh dirty situation

Även de som inte var på plats i vårat kära Kungsträdgården kunde säkerligen på flera mils avstånd känna vibrationerna ifrån det storslagna uppträdandet. I tisdags kväll var hela publiken ett enda stort hav som gungade, hela havet gungade i takt till musiken och där mitt uppe på den stora scenen stod han med ett stort H. Han som rivstartade hela Ung08 2011 med en enda lång ton som sedan väckte liv i varje litet ungdomshjärta här i stan. Alla i publiken skrek, det var nästan som om det stod skrivet i pannan på mig att jag kommer leva med tinnitus i resten av mitt liv, men det var det värt. Jag måste nog säga att detta var det absolut bästa framträdandet sedan den underbara teatern trasan och banane när man var liten..


Kräftskiva slutar med téparty

Åh herregud! Jag vet att det är ett himla tjat om spindlar, men efter många om och men, en himla massa skrik och svordomar senare så är både grannarna vakna och megaspindeln död. Och nu vill jag för guds skull inte ser fler monster..

Jag kan lika gärna passa på att berätta om gårdagen som spenderades på underbara Johannas altan med tjejerna. Något vi trodde skulle bli en mysig liten kräftskiva oss fyra tjejer emellan blev till sist ett maskeradparty där det bjöds på bullar..







Full rulle dagarna i ända

Ligger för tillfället på soffan hemma hos Hugo och gänget och latar mig. Snart ska jag röra mig tillbaka till stan för att besöka ung08 och checka läget lite, för er som bor i närheten så kan jag även berätta att bloggaren Paow kommer att hänga i Haleboptältet under kvällen.. Nej, dags att rulla utåt för att vinka in taxin, mängder utav bilder kommer senare när jag anlänt till min egen lya igen.

När ingenting vill fungera

Idag har ingenting velat samarbeta med mig, så just för tillfället känner jag mig ganska utsliten och irriterad. Jag var, även idag, en sväng in till ung08 men efter att ha kämpat med inlägg efter inlägg i flera timmar så gav jag upp.. Så inläggen får jag istället kämpa med ifrån hemmaplan.

Ska dessutom snart iväg på kräftskiva med några utav tjejerna vilket förhoppningsvis lättar upp stämningen lite. Usch, idag känns det som om ett enda åskmoln cirkulerar ovanför mitt huvud.
Utav någon anledning känner jag mig som en stalker nu, har nu nått höjden utav pinsamhet..

Ett skämt är egentligen någonting mycket allvarligt

Jag hoppas för erat eget bästa att ni tar denna video med en nypa salt.. Jag var nyinflyttad när denna video spelades in och därmed hade jag inget på väggarna, därför ekar det lite konstigt då och då. Måste även tillägga, att fasen vad vi skojar om videon nu i efterhand! "aj kno datt"

Alexander Ferrer men med andra ord newkid



Har jag berättat att jag har en förkärlek till brunetter med en mörk djup blick ? Då kanske ni också förstår varför jag föll pladask för denna skönhet. Utan att överdriva så måste denna kille vara något utav det absolut närmst intill perfektion jag någonsin sett.. Bara att se honom gjorde mig glad, hans musik är inte riktigt min grej men fy tusan. Vill väl inte riktigt inse att han är en på miljonen, ännu en kille som har tiotusen förälskade själar efter sig, och framför allt så vill jag inte inse att han är fem år äldre än mig.. Fan!

Fick några få bilder på honom under spelningen i Kungsträdgården idag. Videoklipp kommer upp vid ett senare tillfälle då jag hunnit sortera allt material!

Sweet home alabama

Har nu precis kommit innanför dörren. Det känns plötsligt så ensamt att komma hem, att inte längre ha någon som möter en i dörren. Hur som helst så har jag ju min vovve kvar ett par dagar till, innan hon tyvärr måste flytta ifrån mig.. Har hur som helst knäppt en DrPepper vilket påminner mig om någon godis som fanns när man var liten, kan dock inte riktigt komma på vad den äckliga jäveln hette.

Jag antar att ni är intresserade utav att se lite hur jag har jobbat under dagen, så jag slänger väl upp något inlägg om en stund igen. Fred

Sitter i kungsan

Sitter för tillfället i Haleboptältet och lånar en utav deras datorer. Det verkar som om mitt uppdrag för dagen är slut, jag som har jobbat gärnet för att få fram material.. Men, det får vänta tills morgondagen och nu kan jag istället njuta utav bl.a Newkid och Mohombi som kommer hit under kvällen. Nice!

Jag är huvudpersonen i mina drömmar

Benen värker efter alla kvällar med klackar, idag drog jag dock på mig mina allt för slitna converse, ännu en gång! Har gått ca en kilometer nu, med kamera i baggaget och en stress som sitter uppe i halsgropen. Ung08 har redan dragit igång. Under denna års festival i kungsan här i Stockholm ska jag blogga backstage om allt som händer bakom kulisserna. Sounds good! Mellan alla dessa snubblande steg mot bussen minns jag vad jag skrev igår, fy fan för att vara en sån som nöjer sig med något mellanting! Uppdaterar er lite senare om vart ni kan följa mig under dagen. All kärlek till er

Jag saknar dig

Någon av er kanske minns att jag var på förhandsvisningen utav filmen Jag saknar dig i våras. Då kanske ni även minns att jag tyckte att den var riktigt bra och rekomenderade er att se den. Nu har den äntligen biopremiär den 19e augusti, det får ni bara inte missa!

Såhär skrev jag efter visningen "Filmen var baserad på en verklig historia som handlade om ett tvillingpar där en utav dom senare i filmen dör, vilket också gjorde att filmen satte sig djupt in i hjärtat. Ena stunden hörde man hur alla i biosalongen satt och snyftade, men i nästa sekund ekade skratten, filmen hade i vilket fall ett riktigt bra innehåll och jag skulle absolut rekomendera er att se den."

Din fråga - mitt svar

Jag tänkte att vi kunde ha något i form av en liten frågestund. Så sätt igång och fråga, precis vad du vill och jag lovar att jag som vanligt ska vara hundra procent ärlig..

Stackars dom som för evigt svär över oss som vågade

Sitter här som så många gånger förut och rör med besticken bland färdiglagad och blaskig mat. Tänker för mig själv att fy fan för att vilja uppleva allt, fy fan för att vara den som inte nöjer sig med något mellanting. Men så ler jag, rullar pastan några varv runt gaffeln och tittar på maten. Varför ska man nöja sig med något mellanting när man vet att man kan få så himla mycket mer, har man ambition och förutsättningarna till att leva på varje öre så varför inte göra det. Jag svär istället för de som svär över mig. Jag som på något sätt framstås som bortskämd och som tydligen kastar bort mitt liv bland drömmar och erfarenhet. Plötsligt skrattar jag till, petar i maten och ser hur de färdigtärnade laxbitarna flyter ut i någon smörja. Skrattar åt alla dom som tror sig kunna läsa mig som en öppen bok, men som tydligen börjat läsa boken ifrån dess sista blad. Jag som vågar satsa, kommer i sinom tid nå mina drömmar. Kommer i sinom tid kunna leva lycklig på erfarenhet. De som nöjer sig med något mellanting, kommer för alltid att vara något medelmåttligt. Och kommer för alltid svära över dom som vågade, som fann så mycket mer i livet än vad de själva vågat drömma om. Tänker för mig själv att fy fan för att vara lika dum som dom som nöjer sig med något mellanting..

På dopdagen


Själva dopet hölls under gårdagen i denna vackra kyrka på östermalm




Ett par stolta föräldrar samt gudmor och min underbara bror till höger som gudfar





Får alltid någon slags deja vu känsla när jag går in på denna innergård

Fika till ett sextiotal gäster, undrar hur mycket socker det krävdes till detta

Mina fina syskon, mamma, systerson och jag samlade på en och samma bild

Jag önskar att du helvetes måndag aldrig kommer

Idag är en sådan dag som man bara skulle ha spolat förbi om man hade haft en fungerande fjärrkontroll. Jag som har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna har idag sovit bort hela dagen. Fasen så surt, och dagen känns inte direkt bättre när det slår mig att skolan börjar nästa vecka..

What happens in Jönköping stays in Jönköping

Det finns väl egentligen inte så mycket bloggvänligt material ifrån helgen som varit. Det känns som om det är bäst att allt bara får vara som det är så att det behåller sitt fina i helhet. Jag får väl helt enkelt låna betydelsen bakom citatet "en bild säger mer än tusen ord".. Fred























En liten tjuvtitt

















Dopdagen

Jag är ledsen över att uppdateringen har blivit lidande under denna helg. Jag har som sagt varit på en tripp till Jönköping där jag levde livet precis sådär farligt som man bara gör när sista veckorna på sommarlovet börjar blomma ut. Nu har jag hur som helst anlänt hem till Stockholm och står för tillfället i en rulltrappa som leder upp emot östermalmstorg.. Om cirka en timme ska jag ha hunnit packa om, packat rätt, innan det bär av emot kyrkan för dop. Dags att skynda så att jag hinner snygga till mig lite

Ta vara på tiden och älska dina vänner

Sitter hemma hos Kenny med mitt fina sällskap och ser på när killarna spelar Xbox.. Gårdagen spenderades på någon hemmafest där det kryllade utav fjortisar. Drog därifrån efter ett tag och då slog kvällen omtotalt, stod i princip på det högsta berget här i stan och kollade på stjärnfall. Igår levde vi, igår kändes det som om hela världen var vår. Fasen vilken bra dag och natt, ikväll ska vi leva igen..

The worlds greatest

Hej på er alla fina människor! Just nu sitter jag bredvid Johanna på bussen ner till Jönköping. I lurarna spelas för tillfället låten "the worlds greatest" vilket står för hur jag känner mig idag! Trots att jag inte sett någon sol på flera dagar, och just denna dag får njuta av det fina vädret genom en fönsterruta så mår jag så fruktansvärt bra idag.. Jag ska väl inte vara så långdragen så jag uppdaterar mer när vi är framme och har mött upp Sebastian.

Jag och stress har någon slags hatkärlek till varandra

Sitter som vanligt på köksgolvet och är mitt uppe i ett kaos baserat på tankar och förvirring. Jag har haft en så stressig morgon att jag kände att jag var tvungen att sätta mig ner och bara andas i några minuter. Jag ska ju som sagt iväg imorgon, och eftersom att det var en sån impuls så måste tusen saker hinna göras innan dess. Blä, detta är inte bra för mitt psyke känner jag!

Nu ska jag återgå till kaoset, om en timme ska jag vara på stationen och lämna lite saker till en fd vän som hon glömt hos mig. Sedan ska Wilma lämnas hos mormor som ska vara hundvakt över helgen. Dopkläder ska packas iordning och jag ska även hinna packa, städa och röra mig mot en vän där jag ska sova inatt för att hinna iväg imorgonbitti.. Later!

In the dark room lit by the TV light



Jag satt här och tänkte på en varm kopp vaniljté, tog fram vattenkokare och rustade upp med choklad i soffan. Tills det slog mig att jag helt och hållet har glömt att köpa hem det.. Té;t alltså. Nu blev jag sur, och jag börjar bli hungrig igen, vill koka nudlar men vågar inte slå på spisen. Är ganska så säker på att jag kommer bränna ner hela huset då.. Så himla typiskt mig!

Lägenhetsstatus för onsdagen

Bakom kylen sitter det en liten spindel, en liten men en fortfarande livsfarlig spindel som ger mig rysningar längs hela ryggraden. Jag har även, för första gången sedan jag flyttade in här, tvättat kläder. En tröja är helt sönderstrimlad, några nitar på mina pimpade shorts saknas och nu hänger det tvätt på tork i hela lägenheten. Kylen är tom, jag kom även på mig själv att dricka vatten ur en bållare för att jag inte har orkat diska och därmed inte har några rena glas. Wilma har varit allmänt jobbig och har gått runt och gnällt hela dagen, som grädde på moset så hittade jag blodfläckar på mina lakan. Ja, det var bara att konstatera att hundar också kan ha pms..


Prada



Jag älskar att vara impulsiv och ta dagen som den kommer


Glöm aldrig som tjej det viktigaste plagget i garderoben

Var nyss ute på en promenad med Wilma under tiden regnet och ovädret hade lugnat ner sig lite. Efter att ha dragit på mig ett par enkla svarta leggings och någon tjocktröja som inte gick längre ner än över halva rumpan, så gick jag ett kvarter bort. Där i rusket stöter jag på en ca tjugoårig kille som såg ovanligt glad ut och som dessutom hälsade på mig. Jag ska säga er att det inte är varje dag som någon främling hälsar på en här i Stockholm, och då var jag dessutom osminkad och hade slängt upp håret i en slarvig hästsvans.

När jag kommer in i hallen igen, sådär blöt så att tröjan sitter som ett plåster över kroppen så ser jag ett par snygga styva bröstvårtor som tittat ut ur min tröja så fint. Inte konstigt att han var så glad när han såg mig, hoppas för både hans och min skull att han inte bor här. Det skulle vara något enormt pinsamt om vi stöter på varandra ännu en gång, haha!

Pridefestivalen














Chubby bunny with popcorn


En liten snabb upplysning

Som ni ser så har designen bytts ut här på bloggen under dagen. Jag skulle uppskatta väldigt mycket om ni vänder er till mig om det skulle vara några buggar, det är ju inte helt omöjligt att det är lite problem såhär när det är så himla mycket som ska gå ihop.. Jag vill även upplysa er om att jag har en ny kontaktadress, [email protected].

Och ett stort tack till söta Amelia för den gulliga bilden som jag fick för några dagar sedan!

För ett år sedan var jag ovetandes om framtiden

Samtidigt som jag bläddrar i gamla bortglömda bildarkiv så slår det mig att jag för ett år sedan inte visste vad jag ville bli. Jag var helt lost i tanken om att jag inom ett år skulle veta vad jag ville plugga till, det enda jag visste var att jag ville bli något stort och uppfylla de mål jag sedan liten hade drömt om. Jag klippte mig och skaffade ny hårfärg, sa upp kontakten med gamla halvfalska vänner och letade fotfäste i min hemstad Stockholm.. För ett år sedan var det som om jag kastade mig ut på öppet hav och fann mig själv i de ruiner som fanns inom mig. Jag gav mig in för att kämpa och lära mig att en gång för alla stå upp för mig själv. Jag tog fram min envishet som min mamma har upplyst mig om genom åren.. Och se kära vänner vart jag står idag, jag har fickorna fulla utav erfarenheter och minnen som jag skulle kunna leva på resten utav mitt liv. Men trots det så ska man aldrig tappa glöden, trots att man når sina drömmar med bara händerna så finns det tusen drömmar som byggs upp och står åter! Det spelar ingen roll om man snubblar och slår sig längs vägen, med tiden tar man sig upp, lär sig utav misstagen och kämpar vidare. Bara man vill så funkar allt!

Jon Kortajarena vem vill inte äta upp honom egentligen


Svar på era frågor



Jag kan ju börja med att säga tack så mycket, eftersom att jag har varit väldigt smal som liten så har jag verkligen fått kämpa mig till den kropp jag har nu. Jag är annars inte den personen som vill påverka folk med vikt och andra ideal, eftersom att jag verkligen inte tycker att man ska sträva efter att vara en size zero, utan att man istället ska vara nöjd med hur man ser ut. Hur som helst så är jag 161 cm lång och till det väger jag 46 kilo, denna siffra pendlar ett eller två kilo upp och ner hela tiden beroende på hur jag mår, vilken årstid det är osv.. Men som sagt, jag tycker inte att man ska sträva efter någon speciell vikt eller kroppstyp eftersom att det allt för ofta kan gå väldigt snett.. Var nöjd med dig själv och undvik att jämföra dig med andra!

Fashiontoast dot com




Ibland så kan man inte göra något åt situationen

Sitter för tillfället ihopkrupen långt inne i mörkret på min lillebrors rum och lånar hans dator. Jag är som sagt inte riktigt på topp för tillfället så jag blev upphämtad utav mamma i stan tidigare idag och följde sedan med hem hit..

Nu sitter jag dock och nästan väntar på att helvetet ska komma tillbaka så att vi får kasta oss in i bilen för att röra oss mot akuten. Som jag skrev tidigare så tillbringade jag stora delar utav dagen på golvet utanför toaletten. Ni vill inte höra vad som hände så jag tänker göra en lång historia kort. Vaknade, åt frukost och kollade på ett avsnitt gossip girl med syster innan jag bokstavligt talat sprang in på toan och spydde mängder utav blod..

Nu har jag fått i mig lite mat igen så vi får väl se om kramperna i magen lugnar ner sig. Ska försöka gå och lägga mig snart så att jag är utvilad och förhoppningsvis mår bättre tills imorgon. Godnatt!

Hittade förresten lite gamla bilder på denna dator. Fy fasen, kan inte fatta att jag redan hade träffat min första kärlek två månader innan detta, som dessutom ledde till en mer än tre års lång relation!




Hej och hejdå

Tänkte bara säga att jag lever.. Uppdaterar er om vad som har hänt när jag mår bättre. Nu spenderar jag mest tiden på golvet utanför toaletten! Jag vill hem till dig mamma!

Drömmar hit och dit väcker känslor som sätter spår i själen

Jag har haft en helsjuk natt med mardrömmar hit och dit. Jag måste dock berätta min lilla historia och mitt massmörderi. Jag tror jag hämtade inspiration ifrån den hemska tragedin som inträffade i norge för några veckor sedan..

Jag var i Norrbotten med min mamma och mormor utav någon anledning, huset låg precis vid vattnet och där gick även massa järnvägar. Jag fick för mig att stoppa tågen så att de inte skulle kunna köra förbi huset, och det gjorde jag genom att ha sönder vägen. När jag kollade ut nästa gång låg det fullt utav döda kroppar och där även mina vänner. Några klarade sig, några saknades och några identifierades som döda. Det var hemskt, och jag som tänkte erkänna någon gång i mitt liv att det var jag som gjorde det. Funderar på hur långt fängelsestraff jag skulle få eftersom att dom sa till år "1992"..

Jag talar ofta om gungande världar




Haha vilken fruktansvärt härlig kväll jag har haft inne i stan med tjejerna. Trots det att vi aldrig kom in i kungsan idag, jag måste understryka det att det var pga att jag inte har någon målsman. Jag har flyttat hemifrån och kan ta hand om mig själv, men kan tydligen inte ha koll på mig själv på stan och måste därför vara under mammas uppsikt. (Väldigt lätt när hon bor sådär en timme härifrån) Hur som helst så kedjade vi ihop oss och rullade på något vänster in på krogen där vi blev bjudna på drinkar. Därefter blev det för vissa, en väldigt smärtsam vandring hemåt.. Vi sätter en punkt där!

På köksbordet pryder nu det absolut nyttigaste


Ja det är mer än vad jag har

Hur mycket jag än ger
så letar blåa ögon alltid efter mer
Hon tar precis vad hon vill ha
Det är så mycket hon kan få
Å det tar hon och hon låter mig stå här och titta på
Hon är precis som blåa ögon ska va

Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
För man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
Och bara springa runt och låtsas att man ler

För hon har svikit mig, bedragit mig, lämnat, glömt och lurat mig
hon har stulit mina korta glada dar
Ja, hon har lämnat mig i ensamhet för man med egen lägenhet
han har hus och han har mat och de' är mer än vad jag har

Ja den flickan försvann
Blåa ögon kom och dom var ganska lika varann
på ytan men inte inuti
För den flickan var varm
Och isande blåa ögon sparar på sin charm
hon har väldigt svårt att visa sympati

Och det är inte blåa ögon jag saknar,
Jag saknar flickan som var här
Men jag hoppas snart att hon öppnar ögonen och vaknar.
För blå ögon har jag aldrig hållit kär

För hon har svikit mig, bedragit mig,
hon har lämnat, glömt och lurat mig
hon har stulit mina korta glada dar
Hon har lämnat mig i ensamhet för en man med egen lägenhet
han har hus och han har mat och de' är mer än vad jag har

Skit samma, man kan ju inte älska alla
Skit samma om turen blev min vän
Skit samma om varenda liten stjärna skulle falla
Skit samma, hon ringer aldrig mer igen

Skit samma, man kan ju inte älska alla
Skit samma om turen blev min vän
Skit samma om varenda liten stjärna skulle falla
Skit samma, hon ringer aldrig mer igen

Hon har svikit mig, bedragit mig,
hon har lämnat, glömt och lurat mig
hon har stulit mina korta glada dar
Hon har lämnat mig i ensamhet för en man med egen lägenhet
han har hus och han har mat och de' är mer än vad jag har

Hon har svikit mig, bedragit mig,
hon har lämnat, glömt och lurat mig
hon har stulit mina korta glada dar
Hon har lämnat mig i ensamhet för en man med egen lägenhet
han har hus och han har mat och de' är mer än vad jag har

Jag älskar när folk vågar stå för vad dom egentligen går för

Sitter i soffan och kollar på röran som omringar mig. Trots det att jag städade hela morgonen igår så verkar det som om det verkligen inte går att hålla det fint när man har vänner på besök, plus att det här bor en liten hund med för mycket energi.. Nu ska jag dock ut på en liten promenad och kissa Wilma för att sedan börja fixa mig inför en dag på stan. Ska nämligen möta upp några vänner på pride och leva lite galnare för var minut som går.. Fred


Stockholmstreetstyle




För att göra saken lite enklare



Jag vet att jag har nämnt detta lite kort någon gång tidigare men det är så att jag hyr en lägenhet i en villa. Familjen som äger huset (alltså mina hyresvärdar) har under det senaste året byggt ut sitt hus vilket ledde till att dom fick plats över. Jag har alltså som en egen avskiljd lägenhet i huset, men eftersom att dom är så vänliga så får jag också ta del utav poolen som finns på tomten samt jacuzzi och andra extra saker. Jag är inte den typen som tar för mig så nu har jag passat på under tiden som de är på utlandssemester.

Annars så är det precis som en egen lägenhet. Har eget badrum, egen ingång, sovrum samt vardagsrum osv.. Jag klarar mig absolut tills vidare och har för tillfället ingenting att klaga på. Har inte mer än tjugo minuter med buss in till city så det känns verkligen bra..

Snygga homosexuella guys lockar oss till ett fulländat pride


Min underbart fina förmiddag i några enkla stillbilder




Mamma jag är hypokondriker och har nog fått halssjukan




Efter att ha cyklat runt hela trollbäcken, blivit uppraggade utav ett gäng glada killar, tagit ett jacuzzibad och tryckt i oss lite onyttigheter så har nu Johanna rullat iväg med taxi för att sova i sin egen säng. Ni kanske undrar vem Johanna är och det är så att vi består utav samma kött och blod då vi faktiskt är kusiner. Det är inte mer än femton minuters gångavstånd mellan oss vilket resulterar att vi ofta tillbringar våra lediga timmar med varandra.. Ganska logiskt med tanke på att både hon och jag är nyinflyttade i detta område.

Nu känns det dock som om jag skulle ha bytt ut snabbmaten till taggtråd vid middagen, vilket jag förhoppningsvis inte gjorde. Men, för att vila upp mig inför ännu en hygglig soldag i rålis med vänner så är det nog dags att krypa ner i sängen nu.. Så godnatt på er!

Vi stampar i takt vilket sätter hela världen i gungning

Jag hoppas att ni har överseende med att jag helt enkelt lever livet för tillfället. Just nu sitter jag nämligen i soffan med ena skon på medans jag väntar på min vän som idisslar sin himla pizza. Snart ska vi hoppa på min gamla cykel och rulla ner mot centrum, förhoppningsvis kedjar vi ihop oss med ett par andra halvruttna människor som har alldeles för mycket fritid precis som vi.


Jag vill kunna förändra dig och dina hemska vanor

En lång natt, en vända till kylskåpet och några svordomar senare så ska jag ge mig iväg på ett jobb jag blivit förfrågad om. Ska nämligen röra mig mot Hammarby sjöstad för att klippa några personer på ett hem, det är nästan så att jag själv har drömt mardrömmar om resultatet de senaste nätterna. Men men, vad gör man inte för att få sig en extra slant ?

Bjuder på bilder ifrån gårdagen innan jag måste skynda mig in i duschen..


Det är tur att man har såna fina nära och kära

Sitter för tillfället på köksgolvet efter att ha vinkat av mamma och mormor. det blev ingen tripp till ikea men lyckades olyckligtvis spendera alldeles för mycket pengar på annat ändå.. Dessutom så blev kvällens planer lite ändrade så nu har istället Johanna kommit till mig för lite matlagning samt bad i poolen. Hur underbart låter inte det en sådan här fin sommarkväll ? Hörs senare igen

Mamma är på besök

Min kära madre har precis kommit hit så nu ska vi precis slänga oss in i bilen för en tur till ikea. Hela mitt sovrum är för tillfället en enda garderob så jag måste lösa det problemet på något sätt.. Det finns alltid lite småsaker som man vill fixa till så det är lika bra att ta allt på en gång så att man kan koppla av sen. Är det förresten någon utav er läsare som bor i närheten utav Trollbäcken ?

Jag tänkte blotta mig helt men jag fegade ur



Ni ska inte bry er om jag ljuger ihop någon historia




Ni behöver inte oroa er, varken för att jag och mina vänner spiller popcorn i soffan eller att jag skriker i panik över odödliga megaspindlar som springer över mitt golv. Mamma, du behöver inte oroa dig över att jag saknar dig ibland, och mina gamla ex ska inte tro att jag hade gjort vad som helst för lite sällskap om nätterna. Ni ska inte oroa er över att mina vänner kommer hit och äter upp min mat, och framförallt så ska ni inte bry er om att jag nästan slog ihjäl mig i duschen här om dagen.

Ni ska väl heller inte ägna någon sekund åt att tro mina ord när jag säger att jag vill sova bort dagarna. Att jag tappade dagens middag på stolen och att jag går vilse i matbutiken. Bry er inte om att jag inte vågar kolla under sängen och att jag kramar mina nallar hårdare för var timme som går..

När livet är som bäst slår vi till med brakfest










RSS 2.0