Freebra - en bh utan band

Finalisten i tävlingen om en nylanserad freebra kommer att publiceras här i bloggen under morgondagen (troligtvis framåt kvällen). Jag kan även avslöja att det kommer att delas ut ett tröstpris till en utav er läsare i form utav en hudfärgad freebra, precis lika bra och precis samma kvalité. Nu får ni alla hålla tummarna för att det är just DU som vinner!


Gårdagen på Gilwell i bilder








Wake up call



Godmorgon alla glada och pigga. Som sagt så är jag på klassresa och hittills har den varit helt galen! Haha, somnade inte förrän vid fem imorse och vaknade sedan utav att jag blev mulad med kuddar och täcken ifrån olika håll. Inte nog med det så fick jag ljudet av slåendes kastruller i örat, vilket fick mig att vilja plåga mina kära vänner.. Skratta bäst som skrattar sist säger jag, payback's a bitch!

Dumma jag, dumma jag som får skylla mig själv

Dumma jag. Dumma lilla jag som alltid skjuter upp allt till sista stund. Imorgon ska jag på klassresa och där stannar jag tills onsdag. Egentligen skulle jag haft sovmorgon till klockan 11 men istället måste jag ta mig till skolan för att lämna in massa uppgifter - som jag ska göra klara inatt. Engelska, inlämning i No, bilduppgift samt två inlämningar i samhällskunskap. Och som pricket över iet så har jag inte heller packat inför morgondagens resa. Så med det här inlägget så säger jag godnatt..

Kan inte sluta skratta åt denna bild. Det ser ut som om jag har en hel regnskog under armen!

Jag var 16 år, ville inte vara den som blev kvar


Har ni någonsin sett mig så här glad ? I vilket fall så har jag aldrig känt mig så hel som jag gör nu. Jag känner för att bara dansa runt och släppa allt som tidigare har varit så oklart och tyngt mig. Jag har fixat lägenhet, jag har kommit in på det gymnasium jag vill gå, jag har en hel sommar framför mig och jag har LYCKATS..

Nu ska jag ta till vara på den sista tiden jag har med min klass 9a. Vissa människor som man har spenderat dessa tre år tillsammans med, kommer man aldrig mer att träffa. Folk satsar högt och kanske blir något stort en dag medans andra tråkigt nog kommer att hamna på fel vägar.. Sånt är livet, så himla hårt och orättvist. Bara den som har drivkraft kommer sedan att kunna njuta av livet!

Stockholm i mitt hjärta






I'm gonna pack my bags

Jag tänkte bara berätta det att jag lever efter en trevlig natt med sällskapet. Idag bär det dock av hemåt för att börja packa inför min nästa resa, ska ju tillbaka hit till huvudstaden och vara kattvakt under nästa helg. Men mer om det senare, nu ska jag iväg för ett ärende. Puss

Missa inte att anmäla er i tävlingen som avslutas ikväll!

Jag dansar fram på gatan som leder ner mot stan

Sitter för tillfället hemma hos min syster på östermalm i stockholm och väntar på middagen som aldrig tycks bli klar. Jag har spenderat eftermiddagen och kollat på en lägenhet jag ska hyra nu när saker börjar ske i mitt liv. Egen ingång, dusch/wc, vardagsrum med en liten kokvrå samt ett sovrum och egen uteplats. Hur bra låter inte det ? Dessutom var familjen supertrevlig och jag skulle ärligt talat inte kunnat hittat något bättre än detta. Nu vill jag inget annat än sluta skolan och flytta!

Ikväll ska jag förhoppningsvis ge mig ut på stan för att möta upp några fina vänner. Vad som händer och sker i en storstad en lördagkväll får ni väl reda på imorgon. Nu ska jag fixa mig och norpa något klädesplagg ur syrrans garderob, så ni får ha en superfin kväll så hörs vi imorgon igen. Puss!

Nu befinner sig ytterligare ett par skor i mina ägor

Dock skämdes jag nästan ihjäl när jag satt där bland alla småbarn i butiken och provade storlekar. Sommarskor på vuxenavdelningen är alldeles för stora för mina minimala tossingar..


Inte konstigt att jag strejkar genom att bära pyjamas i skolan




Jag tyckte att det var lite roligt, jag är ju alltid rolig (om ni frågar mig) men ni förstår ju poängen haha. Not all dads wear ties nej för fy tusan vad tråkigt det skulle vara. Mina barns pappa ska ha stil och dom ska växa upp i ett hem där dom ska kunna vara precis som dom vill. Vara precis som man vill och bete sig som man vill är två helt olika saker. Det jag menar är att det är sjukt i vilka förhållanden en del barn växer upp i. Inte konstigt att många sedan trycker ner andra personer som faktiskt är sig själva och som inte är och beter sig precis som alla andra. Jag ska inte säga att jag tar åt mig, för det gör jag verkligen inte. Men pyjamas är vad mina klasskamrater kallar mina kläder - med en glimt i ögat dock. Men det är väl tur att inte alla går runt i leggings, tshirt och en vanlig hoodie dagarna i ända. Tänk hur mycket tristare allt skulle vara om det vore så.. Men till alla där ute så uppmanar jag er verkligen till att våga sticka ut, och skulle det vara någon som mot förmodan inte skulle acceptera dig för den du är. Peka finger åt personen och säg fuck off, för du är fan så mycket coolare än dom!

I'm done with all the talking


Alltså jag kan lova att det går inte en dag utan att jag hittar en låt som jag kallar "den bästa hittills". Men detta är något i särklass, något som får mig att bara älska varje litet problem i min vardag. Något som får mig att tycka om varje fiende och som får mig att hålla mina kära ännu närmre. Detat är helt klart en låt som får mig att må bra och som ger mig känslan av "det där" om någon förstår vad jag menar. Lyckorus med andra ord, och därför får denna låt hamna i kategorin inspiration!

En helg med mycket att se fram emot

Designen är under ombyggnad som ni kan se, men jag hoppas självklart att det inte är något som ska störa eller påverka åtkomsten för mina besökare..

Men över till något helt annat så kanske ni minns att jag skrev att jag ska till huvudstaden imorgon för att bl.a kolla på lägenhet. Jag kan ju även stryka under att jag under morgondagen kan ha svårt att få några bra uppdateringar då jag kommer ha fullt upp med annat också. Jag kommer inte hem förrän på söndag och då avslutas även tävlingen där du har chansen att vinna en nylanserad freebra.. Tills dess får ni stå ut med att det kanske inte kommer så många inlägg utav bästa kvalité.


Han känner sig nog kränkt

Efter att jag igår bad honom att aldrig mer höra av sig efter att jag fått höra det ena och det andra. Vilket denna person sedan blånekade till men skrek sedan samma ord gång på gång i telefonen till mig. Nu tror han att han är märkvärdig genom att be mig att sluta höra av mig när jag bad om några bilder jag skulle haft på min dator redan för mer än en månad sedan. För att kunna sätta en punkt. Haha, men det jag ville komma fram till var att det finns en baksida bakom varje leende tjejer, så låt er aldrig luras! Men herregud har inte människan någon värdighet ?


Våga säga nej, bloggare!

Jag har fått många frågor angående varför jag flyttade min blogg ifrån myshowroom.se, och en gång för alla så tänkte jag därför svara på den frågan i ett inlägg här i bloggen.
Först och främst så tyckte jag inte att jag passade in bland alla deras uppmärksamhetskåta bloggare. Alla som lyckas på den bloggportalen är de personer dom själva marknadsför, det vill säga tjejer och killar med läppar stora som ens egen bakdel. När det sedan visade sig att mitt ex Sebastian blivit en utav dom på kontoret dagen innan jag skulle dit för att fotograferas, så kände jag hur allt sedan banade iväg. Jag skulle "sminka mig massor" och vara så glammig som möjligt. Jag framstod som någon jag absolut inte är och allt kändes så himla oseriöst. När mina läsare sedan lämnade en efter en så kändes det inte längre kul att blogga. Jag blev även varnad utav människor runt omkring som märkte av det fula sättet det hanterades på, och när den avgörande bomben sedan föll när jag blev hackad så lämnade jag MSR för gott.

Jag kan dock inte tala illa om själva bloggportalen och personerna som ligger bakom MSR. Jag har aldrig fått så raka och snabba svar när jag har mailat något företag tidigare. Faktiskt. Dock skulle jag ej rekomendera några modebloggare att flytta över dit. Ni kommer bara att förlora på det då dom endast verkar vara ute efter tjejer och killar som är berädda att framstås som riktiga idioter.

Jag vill ha sol, mera sol men regn det kommer det att bli

Negativa Julia är back on track. Jag har haft en lugn men alldeles för lång skoldag, blev totalt dyngsur när jag skulle ta mig till bussen och sist men inte minst så hade inte min iphone kommit ännu. Ja, då har jag väl inte något annat val än att vänta till nästa vecka på att byta ut min hemska mobil.. Känns inte sådär superbra att åka hem under klassresan för att bl.a hämta ut telefonen, gå på handledarutbildning på trafikskolan och dessutom offra en hel dag åt min kusins studentfest.

Nu ska jag ta tag i städningen på mitt rum samt rensa ut i garderoben. Jag tycker att det är superkul att så många hörde av sig angående bloppisen och jag hoppas på att ni inte blir allt för besvikna. Anledningen till att jag ännu inte svarat på era kommentarer och mejl är för att jag ännu inte vet hur jag ska styra upp allt. Mer information kommer dock under helgen!

Har haft fullt upp att leva livet

Ojdå vilken torka det var här på bloggen då.. Jag har dock haft fullt upp här hemma hela dagen med allt som ska göras de kommande dagarna. Har bl.a hunnit med ett hårt träningspass, svarat på lite mejl samt bokat in en titt på lägenheten tills på lördag. Nu känner psyket av att det verkligen börjar hända saker på riktigt, nu är det inte långt kvar!

Ungefär såhär ser lägenheten ut.. Som jag ska ha.. En dag när jag blir multimiljardär!


And when you hold my hand then I understand


Detta måste vara en utav de för tillfälligt bästa convers jag lyssnar på.. Helt sjukt att jag inte lyckats snappa upp dessa namn tidigare, dom är ju grymma!

Glömmer aldrig ett ansikte men i ert fall gör jag ett undantag


Snälla rara älskade du

Kan du inte vara snäll och dela med dig utav din äckligt snygga jacka, tack ? Ja det är ju näst intill att man blir galen av att se detta.. Och om min farmor ser det här kommer väl hon också bli galen, på mig det vill säga. Jag som aldrig kan köpa hela kläder.

Men en bamsekram till min farmor och alla där hemma. Och då kan jag lika gärna hälsa att jag kommer förbi med Rebecca samt en påse nybakade bullar helgen den 3 -5 juni!


DAGS ATT DRA IGÅNG EN BLOPPIS ?

Tänkte höra om jag har några läsare som är väldigt små i kroppen som skulle vara intresserad av att köpa massa kläder för en mycket liten summa. Halva min garderob ska kastas och tänkte höra om någon kanske suktar efter några riktiga fynd ? Bl.a massa jeans som inte är mer än några månader gamla (Jag växer ju så det knakar!) och ja, listan kan bli otroligt lång. I så fall får ni gärna höra av er till mig på [email protected] för närmare information!

Men vad gör det om hundra år ?

Ful som jag är så tog jag en timmes sovmorgon imorse innan jag drog mig iväg lite oskyldigt mot skolan. Kan känna att det verkligen behövdes idag för att kunna placera allt i mitt huvud. Jag bär för övrigt på en fruktansvärd ångest och känner mig dessutom som en riktig barnrumpa nu när jag om några timmar ska iväg på utbildning. Jag vill inte, jag tycker att det rent ut sagt är skitjobbigt att komma ensam till olika ståhej. Men just idag så är jag lite barnslig och tar med mig min pappa.
Haha, jag kommer nog aldrig växa upp och bli självständig om jag ska fortsätta den här vägen.

Nu ska jag i vilket fall in till stan för att förhoppningsvis hitta något att trösta mig med. Later!

Det är inte shopping - det är terapi



Jag har varit en riktig bov som hållt alla nya bakelser som anlänt till garderoben endast för mig själv. Men här ovan har ni en hel outfit som jag inte tidigare har visat er. Toppen och de coola men allt för vanliga shorten kommer ifrån H&Ms conscious collection, skorna kommer däremot ifrån scorett. Mer shopping och annat roligt kommer upp imorgon igen. Puss

Har precis beställt en..

Iphone 4 och för att inte vara en i mängden så klickade jag hem en vit skönhet. Nu väntar jag bara på nästa händelse som sker inom kort, ska nämligen flytta till Stockholm under sommaren för att ge allt en chans.. Har min sista riktiga skoldag på tosdag och sedan består de resterande dagarna utav resor, bal, profildagar och annat dylikt. Fasen vad skönt att sedan få gå på sommarlov!

Eu sei que eu não quero mais nada underwater love



shopping for labels, shopping for love


Har köpt en superfin klänning idag som kommer passa perfekt till alla utekvällar i sommar. Bilden är lika tråkig som en betongvägg, jag vet. Men jag ville bara få lite förståelse varför jag inte har uppdaterat under dagen. Måste även gnälla lite över hur sjukt mycket hårprodukter och annat trams kostar mig. Köpte en pytteliten burk (verkligen mini mini) med hårinpackning för ca 300 kronor. Kalla mig snål, men fasiken det är ju nästan halva barnbidraget haha, herregud!

Jag tror att jag precis åt kossans avfall

Bara för att jag har varit så duktig på att visa den dolda sidan av min hälsosamma kost den senaste tiden, så är jag nu tvungen till att visa upp boven till den illaluktande odör som sprider sig i detta hus..

Det känns så hemskt när min mamma börjar skratta och kläcker ur sig "nu när du har gått upp i vikt ser man hur otroligt lik du är mig". Jaha, tackar för den mamma. Dags att börja gå på diet kanske ?

Tävling - Limited White Edition


Nu drar jag igång en exklusiv tävling där du får vara med och tävla om ett exemplar av en unik White Edition Freebra. Den vita bhn finns endast i begränsad upplaga och kommer endast säljas via Nelly.com, TWILFIT samt några andra utvalda butiker som ni hittar på freebra.se.

Jag har själv en likadan bh och jag är supernöjd med den och den kan användas till precis allt. Jag tycker att den är supersmidig att ha på sig om man inte vill ha några bhband som syns eller kanske vill matcha ett linne med bar rygg ? Perfekt nu inför skolavslutningar och dylikt.

Nu har DU chansen att vara med och tävla, tävlingen är igång till och med den 29 maj och vinnaren namnges under nästa vecka. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar att du är med och tävlar och kanske också några ord om varför just du vill vinna denna tävling. Glöm inte att skriva din email så att jag lätt kan kontakta vinnaren. Shoot!

För större chans att vinna:
Gilla FreeBra på Facebook eller Lägg till mig på Bloglovin

De flesta självmord begås med kniv och gaffel



Imorgon har jag min sista idrottslektion denna termin vilket känns helt underbart. Har iprincip hängt i min lärares ben för att få ett godkänt i det hemska ämnet, fotboll och andra lagsporter är ingenting som faller mig i smaken. Idag har jag njutit utav min sista dag på helgen, men eftersom att det är söndag och jag som vanligt är så himla sliten dessa dagar så har jag inte fått mycket gjort.

Och på tal om något helt annat så vill jag verkligen inte att ni ska tro att jag bara äter massa onyttigt dagarna i ända, för så är det verkligen inte. Men det är ju ofta så, att man tar kort på det onyttiga och det som man känner sig väl förtjänt av istället för att visa upp en bild på min keso & tomater etc.

Nog om tråkigheter, nu ska jag krypa ner i sängen för att få min skönhetssömn. Imorgon är jag tillbaka med en exklusiv white edition tävling för alla vinnarskallar där ute. Natti!

Fredagen i bilder

Mötte upp min fina vän Marion för lite prat och stök inne i stan, förflyttade oss sedan hem till henne där vi fick ett samtal om att vi skulle ta oss till Gärdet för musikvideoinspelning med en amerikansk artist vid namn Tabby. Done. Efter det tog jag med mig min kusin och själsfrände Johanna till något hak där vi åt, för att sedan förflytta oss till slussen där det redan dragit igång. Kvällen avslutades lite urartat men dagen blev till slut en riktig tiopoängare med världens finaste vid sin sida.





So you guys, I got a ferret

Hallå igen, hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Inga måsten, inga krav. Allt rullar som sagt åt rätt håll dessa dagar vilket känns riktigt underbart. Tyvärr har jag dock lärt mig att tjejer över lag är otrevliga och allmänt kaxiga mot andra tjejer. Känns sådär småtrist då man inte ska kunna säga ett ljud utan att någon står där och höjer på ögonbrynet. Men jag säger bara till alla er, som på allvar tror att grabbarna suktar efter brudar med attidyd, lägg ner era fjortisfasoner och väx upp! Usch, jag skräms över att se hur tjejer som är två år äldre än mig inte ens kan hälsa på en, utan står där som ett jäkla fån och som sagt, endast höjer på ögonbrynen..

Men slutpratat om det och tillbaka till allt det roliga igen, så sitter jag för närvarande ensam hemma med min syster ifrån storstaden och hennes lilla bebis. Vi har precis smällt i oss en pizza och sitter nu och väntar spänt på att big brother ska dra igång. Jisses vad jag bara hoppas på att äckliga Gurkan får lämna huset ikväll. BLÄ!


Någon som förresten vågar chansa på vad jag gjorde under fredagen ? Om inte annat får ni reda på det, samt mycket annat om en liten stund då jag återkommer med bilder. Puss

Såhär kommer ni aldrig se mig igen..


Att vara bloggare handlar helt enkelt inte bara om att försöka se snygg ut på bilder eller shoppa för att ha något att visa upp i bloggen.. Det handlar om så himla mycket mer än så. Här har ni hur som helst en bild när jag försöker se någolunda normal ut efter en vistelse i akvariet!

Summer season 2011 by H&M





Kosan styr mot huvudstaden

Hjälp vilken sen uppdatering. När jag påbörjar detta inlägg är klockan en minut i sex på kvällen, men har inte direkt prioriterat bloggen då jag haft mycket att göra.. Jag har i vilket fall haft en väldigt slapp skoldag trots att den varit alldeles för lång, var ju inte hemma förrän runt halv fyra (!!!)

Nu håller jag på med att packa och planera mina busstider till Stockholm imorgon, ska ta en fika med min kusin innan hon ska på någon musikvideoinspelning med sina vänner. Funderar på att kanske följa med för att endast se hur det går till och för att sedan kunna skratta åt henne när jag ser videon över hela youtube. Skämt åsido.. Ska i vilket fall storma min syster och hennes nyblivna familj på strandis imorgon. Jag har absolut ingenting som är värt att klaga på!

Ad astra per aspera - mot stjärnorna genom svårigheter



That's ok because I've got no self esteem


I wrote him off for the tenth time today,
and practiced all the things I would say.
He came over, I lost my nerve.
I took him back and made him dessert.

I know I'm being used,
oh that's okay, because I like the abuse.
I know he's playing with me
oh that's ok because I've got no self esteem.

We make plans, go out at night.
I wait till two then I turn out the light.
All this rejection's got me so low
If he keeps it up I just might tell him so

When he's saying, I aah..
then I wonder why he sleeps with my friends.
When he's saying, oh that I'm like a disease,
then I wonder how much more I can stand.
Well I guess, I should stick up for myself,
but I really think it's better this way.
The more you suffer, the more it shows you really care..
Right ? Yeah!

Now I'll relate this a little bit.
That happens more than I'd like to admit
Late at night he knocks on my door
All drunk again and looking to score

Now I know I should say no
but that's kind of hard when he's ready to go
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem.

When he's saying, oh that he wants only me,
then I wonder why he sleeps with my friends.
When he's saying, oh that I'm like a disease,
then I wonder how much more I can stand.
Well I guess, I should stick up for myself,
but I really think it's better this way.
The more you suffer, the more it shows you really care..
Right ? Yeah!

Kanske dags att börja gräva sin egna grav



Ja, som ni ser så lär min sommar bli riktigt slitsam då jag kommer att driva ett eget företag under juni-augusti. Var som sagt på banken idag för att kvittera ut lite prylar och sånt som kommer att behövas under resans gång. För övrigt så måste jag ha hamnat i någon slags svacka, jag höll rent ut sagt på att somna ståendes framför alla bankirer och andra personer som var där.

Om jag ska vara ärlig så lyckades jag inte snappa upp mycket under det där första mötet, som grädde på moset så kom jag inte ens på min affärsidé när självaste chefen frågade mig. Herregud så pinsamt, ville bara sjunka under jorden.. Då kan vi prata om att ha mycket i huvudet!

If she had wings she would fly away


Run bitch, run

Ska på ekonomiutbildning inför sommarjobbet nu. Dags att springa till bussen med andra ord.. Slänger in en snabb bild på dagens klädsel, see you later alligator!

Haha, hemskt att byxorna inte ens går igen längre. Tid för att köpa nya braxor kanske ?

Fashion fades, only style remains the same





Har fullt upp med att leta lya

Sitter för tillfället i vardagsrummet och letar lägenhet tillsammans med min hjälpsamma mamma. Eftersom att det redan börjar dra ihop sig mot sommarjobb och snart även gymnasiestart i estocolmo så försöker vi vara ute i god tid. För er som inte har någon aning om detta så kommer jag att bo ensam tills dess att vi (förhoppningsvis) byggt hus och jag kan flytta hem till min kära mor igen, men tills dess får jag klara mig i sveriges huvudstad på egen hand. Burr, är så himla nervös!

Att verkligen älska innebär att alltid sätta sig själv på spel

Idag är en sådan dag då jag bara låter mobilen ringa utan att ens bry mig om vem det är som vill ha tag på mig. Idag är en sådan dag då jag kryper ner under täcket och gömmer mig där. Jag är så trött på allt som händer runt omkring mig. Är trött på att inte ha någonstans att ta vägen när luften börjar ta slut, vilket den har gjort allt för många gånger nu. Jag vill också bara lägga mig ner och ge upp, precis som alla dom. Jag vill också få hjälp med att ta mig tillbaka på rätt bana igen, men allt snurrar bara åt fel håll. Hela jag snurrar åt fel håll och jag orkar inte. Men vad gör man då om man inte orkar och det enda som återstår är att bara lämna allt i det skick det är. Hjärntvätta mig, kära någon.

Under the coconut tree you'll be chilling with me





Guess she gave you things I didn't give to you


Nu ska jag in till stan för att ta itu med några ärenden. Så länge får ni njuta av Adeles härliga röst i låten "someone like you", jag får aldrig nog utav henne. Vilken talang!

Fighting the storm into the blue

Åh fy tusan vilket snuskigt väder det är idag. Jag och en annan tjej i skolan skulle orientera på idrotten, och mitt i allt börjar det spöregna för att sedan växla om till ett piskande hagel. Nu är jag äntligen hemma och hade önskat att någon hade suttit vid min sida och kommit med ett förslag att slå på en film med lite godis. Men nej, som vanligt sitter jag här med mitt önsketänkande och funderar istället på vad jag ska hitta på till helgen. Jag vill verkligen inte sitta ensam hemma så jag funderar på att försöka få hit något trevligt sällskap.. Klingar ganska bra i mina öron!

Galen anonym tant skriker över Sveriges förlust i hockey


Man gör inga mål från utvisningsbåset



Nu har jag nog utan att överdriva klippt sönder nästan alla mina par långbyxor som låg i garderoben. Haha, dum som man är så lyckas jag alltid få samma problem varje jäkla år. Jag lär ju alltså få gå med rumpan bar till hösten om det ska fortsätta så här..

Nej ni, nu ska jag slita mig ifrån datorn och kika lite på hockey finalen mellan Sverige och Finland. Jag satsar på att vi tyvärr blir slagna utav finnarna. (Får man säga så, finnar ?)

Jag är hellre en modefjant än bara fjant




Inspiration by stockholmstreetstyle





I'm running, I'm scared tonight - cause I adore you

Usch, detta känns så surt. Att Sverige blev som slagna över fingertopparna då vi hamnat på en tredjeplats i melodifestivalen ikväll. Men vad har jag egentligen att klaga på ? Har spelat sönder Azerbadjans låt running scared sedan semifinalen här i veckan.. Men ett stort grattis till våran fruktansvärt duktiga och supersnygga Eric Saade till en värdig tredjeplats!

Eurovision song contest - Popular

Åh great! Min vän Lovisa som var här igår kom tillbaka hem till mig efter att hon jobbat klart, och jag liksom hon var som två vandrande mumier. Vi bestämde oss för att sova lite middag men sov istället bort halva dagen. Nu väntar jag på att grillen ska bli klar så att jag kan få i mig lite mat.

Senare ikväll kommer en vän hit för att mysa med massa godis framför eurovision song contest. Antingen så kommer Sverige gå hem till varje pris eller så kommer vi att floppa totalt. Jag håller tummarna för det förstnämnda. Go Eric!

grillkväll med mina fina





...Och sen blev plötsligt resten utav bilderna ifrån kvällen och natten hemligstämplade...

För pengar kan man få allt, utom vackert väder



Ja, så här ser jag ut när solen går i moln och vädret istället bjuder på kyliga vindar. Fanskap då att jag alltid ska ha en sån otur, jag som hade sett fram emot att sova middag ute i solen, men nehe.. Som jag sagt tidigare - om det finns något övernaturligt som styr oss, ja då måste detta fenomen hata mig. Dags att ratta dammsugaren och sätta igång med att röja upp då.. VILL INTE!

I'm running, I'm scared tonight


Mår sådär efter att ha vaknat upp i en säng med en kamera rakt upp i ansiktet med ett gäng andra tjejer. När dom andra sedan drog iväg till sina jobb så låg jag fortfarande kvar i sängen. Kände dock att det kanske var lika bra att städa upp innan familjen kommer hem, så nu ska jag ta tag i den delen. Bilder ifrån gårdagen kommer upp om si sådär en timme eller så, puss så länge!

Efter regn kommer solsken

Jag har än så länge inte känt av att det är fredagen den 13 idag. I princip så har dagen bara varit en dans på rosor, det är ju skönt att det finns såna dagar också här i livet. Jag fick bl.a reda på resultatet på det nationella i matte där jag faktiskt lyckades få ett vg, vilket kändes jätteskönt eftersom att jag känner mig väldigt stressad i skolan. Nu fick jag även beskedet om att jag fått ett sommarjobb via en idé jag har skickat in till ett projekt som heter ung entreprenör, en jury har valt ut just min idé och det betyder att jag ska "driva ett eget företag" under sommarhalvåret, utbildningen startar redan nu under nästa vecka.

Ikväll kommer även brudarna hit för en grillkväll och en massa mys. Det känns så fruktansvärt bra när allt bara rullar åt rätt håll, igår kändes det dock som om det bara fanns hinder på min väg. Men se, bara man håller ut så löser det sig. "Efter regn kommer solsken"

Orange är vårens och sommarens trendigaste färg



Sverige vidare i melodifestivalen


Satt med gåshud under Erics framträdande, även jag, liksom många andra måste även påpeka hur fruktansvärt snygg den där killen är alltså.. Jag trodde dock, när sverige ännu inte hade ropats upp då det bara var en endaste plats kvar till finalen, att vi lika gärna kunde hälsa hem. Men yeah, nu kommer jag trots allt sitta där framför tvn på lördag och heja igen. Go Eric!

Hackad

Eftersom att jag under dagen har fått en hel del skumma saker som har hänt med min blogg så har jag bestämt mig för att flytta tillbaka till blogg.se. Jag vet inte riktigt vad det är för människor det rör sig om eller vem som vill förstöra för andra. Jag ser inte riktigt vad personen skulle vinna på detta. Men när det går så långt att någon byter lösenord på ens konto, försöker att radera bloggen osv så känns det inte kul längre. Det är inte meningen att klaga, för jag älskar verkligen att dela med mig via bloggen. Men man tappar på något sätt lusten när sådana saker händer..

Jag ursäktar allt strul med bloggar hit och dit. Men nu hoppas jag på att detta är löst och att varken jag eller någon utav er andra ska behöva drabbas utav detta igen. Snart tillbaka!

RSS 2.0