Nu iväg för galenskaper bildbevis kommer


-

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Hälsa till satan vi hörs

Jag älskar sommaren, värme och sol

Åh herregud jag känner mig som en värdelös bloggare. Vaknade sent och åkte till stranden på direkten för lite sol och bad, har i vilket fall tagit det lugnt och är nu utvilad inför kvällen. Har ätit en riktig typisk sommarmiddag med min familj och mormor som är på besök och ska nu röra mig utåt. Kvällen kommer jag att spendera med min vän Henrik för en kväll ute i det fina vädret. Så himla underbart med varma sommarkvällar och en massa prat om precis ingenting!

Det sägs att jag saknar humor, det är inte roligt


Till dess får det göra ont, först då slutar vi älska

Jag börjar tro att nått inprogrammerat har klivit in under mitt skinn. Jag är 160 centimeter olyckligmenlyckligkärlek. Jag har ett kodat fel i mitt nervsystem ett tonårshjärta som isar och bränner under huden som brakar loss när du ser på mig när du tränger in din blick i mina ögon och jag vet att du inte är min en dag

Stegen har slutat höras när jag andas de hörs inte när jag går bredvid dig för jag liksom släpar mina vrister i ren sårbarhet utan att belägga marken med min existens.

"För en natt när vi somnar upphör vi från att älska."

När den dagen kommer när våra hudpigment inte längre ska viras i ett urtvättat påslakan när jag ska prova att kanske åtminstone börja älska någon mer än dig när vi pressar revbenen mot räcket för att försvinna

Då vill jag inte vara den som ser virkat pappersarbete brännas upp som ser fickorna länsas på blanka böner som ser distanserade blickar dalandes i backen som ser spår i askan åt skilda håll

För egentligen vill jag sitta här och dricka smaklöst iste jag vill lägga upp öglor för våra drömmar se månen brytas av dimtäcket snurra med dig i solvärmen brottas med dig i torkat gräs och placera korthus på korthus och känsla på känsla

Tills klockans knappa tid stannar våra rörelser i högvarv tills vi står stillastående med dekorativt hår tills vi inte längre känner eller vet något alls tills våra ord stagnerar i bröstet och vi vräker ur oss galla

”Till dess får det göra ont, först då slutar vi älska”
(men det går ju inte så länge du inte finns här)


Text skriven utav min fina vän Rebecca Fornstedt
- hur kan man sätta ord på ett bättre sätt ?

Väntar på bilder ifrån fotograferingen


Yes, om det är någon utav er som var med under livefotograferingen i Hagaparken och möjligtvis har några bilder, så får ni gärna maila över dom till mig på bayjulia@live.se..

Låt mig sjunka under jorden för ett ögonblick

Allt har bara spårat ur sedan jag kom hem idag, problem efter problem har bubblat upp till ytan. Det är beslut som måste tas inom dom närmsta dagarna och jag känner verkligen hur sanningen biter tag i mig var dag som går. Kan knappt hämta andan mellan raderna, tårarna fortsätter att rinna och jag kan inte förstå vad som håller på att hända. Jag kan inte, jag vill inte. Vill bara härifrån och lämna allt som det är nu.. Vill kunna glädjas tillsammans med mina nära igen och slippa den där tanken att veta om att jag måste välja bort en familjemedlem, för att detta inte kommer att fungera på grund utav mig. På grund utav att jag har mål som jag vill nå, för att jag vill kunna leva och känna frihet..

Jag springer med bultande hjärta


Jag satt häromdagen och läste min tidning
en dag som så många förut.
O jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som
en efter en har tagit slut

Då såg jag en bild av en flicka
med en skadskjuten kråka i famn
hon springer iväg genom skogen
så fort som hon någonsin kan

Och hon springer med fladdrande lockar
hon springer på taniga ben
o hon bönar och ber och hon hoppas och tror
att det inte ska vara för sent

Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent

O jag började darra i vånda och nöd
jag skakade av rädsla och skräck
för jag visste ju alldeles tydligt och klart
att det var bilden av mig som jag sett


För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar

O jag springer med bultande hjärta
jag springer på taniga ben
O jag bönar och ber, fast jag egentligen vet
att det redan är alldels för sent

Ångesten äter själen

Har precis kommit hem och det första jag gör är att bryta ut i gråt. De personer som känner mig väl vet hur känslig jag blir när jag är sjuk, och dessa dagar har varit ett helvete för mig. Gråter och skriker, panik upp över öronen på grund utav just ingenting. Vill spy, jag med min enorma fobi vill spy. Spy ut all ångest som sitter som en klump i min halsstrupe. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, åt vilket håll jag ska springa eller hur jag ska få kontroll på min egna kropp. Vill bara sjunka under jorden för ett ögonblick.. Slippa känna den där ångesten över just allt och ingenting.

Klumpen i magen växer vid varje steg jag tar

Sitter på bussen ut till Tyresö för att hämta mina grejer. Sov hos Sebastian inatt och vaknade sådär lite för sent så att jag kände stressen. Dock ville jag bara vända i porten och springa upp för trapporna igen. Jag står med ena foten på tröskeln och riktar stegen mot stationen. Det jobbigaste är nog den där känslan att veta att man ska sova ensam inatt. Har sovit ensam två enstaka nätter sedan den 16e juni. Skriv upp det, så lovar jag er att jag imorgon ska beskriva exakt hur det kändes att sova själv i en stor säng. Jag har nog glömt bort hur det är..

Struntar i vilket men inatt är jag din

Ikväll struntar jag i att skjortan är ostruken och att mina vita skor är en aning för smutsiga för gatorna i stan. Ikväll släpper jag tanken av att jag vistas mellan himmel och helvete, men framförallt så ska jag glömma mig själv. I samma stund som jag skriver detta hoppar jag på bussen och i mitt huvud vistas endast ett enda åskmoln.jag ska möta upp ett sällskap för att prata strunt och bara vara, sånt som man går förlorat om man bara sitter hemma en sommarnatt..

Sitter för tillfället hemma hos denna filu...

img_8610 (MMS)

Sitter för tillfället hemma hos denna filur och ska snart röra mig in mot stan för lite shopping. Igår gick hela min sommar i bitar då jag fick en räkning på 1759 kronor! 1759 kronor för mycket för lilla mig som kommer leva på vatten och bröd resten utav sommaren..


How's about cookin' somethin' up with me ?

Nu är jag återigen uppe i huvudstaden efter en kaotisk bilfärd med min kära mamma. Mer än så behöver jag nog inte säga, dock har jag nog inte något att säga till om då vi brukar spåra ur båda två. Det går liksom hand i hand med varandra.. Men, väl framme så unnade jag mig en sväng inne på H&M i min ensamhet där jag fick hem lite välbehövda underkläder samt strumpor som alltid lyckas försvinna ur mina ägor. Jag funderar på om det finns någon pervers typ som springer hemma hos mig och snor åt sig mina trosor haha.. I vilket fall är dom alla spårlöst försvunna.

Har nu tagit det lugnt här på plan sex, suttit på balkongen i underkläder och solat, låtit grannarna kika på min övergödade bak samt hunnit byta kläder si sådär fem gånger.. Nu är det dags för mig att koka ihop något värt att äta, min mage skriker. Mat mat mat, man skulle kunna tro att hela mitt liv går ut på att hamstra mat!


Borta bra men hemma bäst
Efter några superhärliga dagar så sitter jag på min säng och ska i vilken sekund som helst packa upp mina väskor. Gång på gång sitter jag och svär över min förkylning som på något sätt har fått mitt huvud att kännas som en enda stor bomullstuss. Det är nästan så att huvudet blir helt och hållet bongstyrigt om man så bara ska se sig över axeln..

Men, måste tyvärr säga det att jag inte haft någon som helst tanke på att fotografera våra roadtrips till de bekanta inne i Vadstena. Under midsommaraftonen tog jag endast en bild då vi var hemma hos fina Oscar, "Dudda" och Axel på middag. Har inte heller haft en tanke på att fota något under dagen då vi var iväg till Olivias någonting för en massa prat om skattjakter och onyttigt på altanen..

Jag vill så mycket men jag kan ingenting

Sitter för tillfället på flickorna på ladugården och inväntar mat, dock är det inte med öppna armar jag hälsar den välkommen. Jag är helt full utav mat ifrån helgen, det är nästan så att man skulle kunna känna köttbullarna i halsen haha. Ikväll blir det i vilket fall hemfärd vilket trots allt känns helt underbart, vi har haft några riktigt härliga dagar här men på sätt och vis vill jag hem och landa, innan jag imorgon rör mig mot Stockholm igen..

Hej kära vänner och ovänner. Just nu sitte...

img_4284 (MMS)

Hej kära vänner och ovänner. Just nu sitter jag på en pub och väntar in maten. Om jag ska vara ärlig så känns det som om det enda jag gör dessa dagar är att äta, dricka och sova. Annars har denna dag varit en riktig mysdag, vi har bland annat spelat både Yatzy samt minigolf där jag tragiskt nog förlorade båda rundorna.. MEN, man brukar väl säga att den som har otur i spel har tur i kärlek ? Om inte annat så intalar jag mig det. Imorgon blir det hemfärd!


Befinner mig i fina Vadstena

Ja, just nu befinner jag mig på Vadstena camping, en superfin plats precis vid Vättern. Vi kom hit igår och bor i en stor och fräsch villavagn med altan och brygga ut mot sjön. Idag är det midsommarfirande här (jag vet att jag råkade skriva fel i föregående inlägg) så vi ska nu röra oss emot stången för att dansa små grodorna. Haha så himla härligt, vaknade upp imorse då dom stod och ropade i högtalarna här på området 'idag är det midsommarafton'. Ikväll ska hela gänget röra oss mot min vän olivias gudmor där det blir grillning och en massa lekar.. Ska försöka mobilblogga under dagen!

Jag drömde att jag dog, men min romeo kom och räddade mig

Usch, är helt nyvaken och denna morgon känner jag mig precis som en överkörd padda. Helt slut med andra ord! Men, ska under eftermiddagen packa om mina väskor för att ikväll rulla mig ner mot Vadstena för att fira midsommar där. Ska spendera min helg med människor jag inte ens känner, så detta ska bli sjukt spännande. Om jag ska vara ärlig så är jag mer oroad över vad jag ska bära för klädsel på lördag, självaste midsommarafton. Någon som har förslag ?Ånger och en förjävlig kyla sprider sig i mina ådror

Fasen, min mamma har fått mig att börja med sånt här onödigt skit som horoskop och liknande. Men jag måste tyvärr, med en ständigt växande klump i magen, medge att detta stämmer in på mig till hundra procent idag. Jag har varit alldeles för impulsiv de senaste dagarna, levt för stunden och har inte alls varit vaksam över vad som kommer att ske här näst. En gammal vän har dykt upp igen och gamla känslor bubblar upp till ytan igen. Men vad ska man göra, jag vill inte att min vardag ska hänga på en liten tråd och därför bör jag nog tänka till en extra gång innan jag genomför mina handlingar i framtiden. Skärpning nu Jullan!

Fler backstagebilder från fotograferingen i lördags
Nu väntar jag bara på att förhoppningsvis få se de riktiga bilderna som togs. Jag har funderat lite, och började plötsligt minnas en gång när jag blev fotograferad i studio och jag blev helt och hållet sönderredigerad, det såg inte ens ut som jag! Om man inte ens kan skåda mitt ansikte i ett ynka foto, då krävs det verkligen ett mirakel. Usch vilken kränkning jag tog det som, men slutpratat.

To me, skinny is just a style of jeans, not a goalStäll mig inte mot väggen och samtidigt be mig att andas


Igår morse när jag var på väg hem ifrån Årstaberg och stod och väntade på tunnelbanan så stötte jag på två supersöta läsare. Det är första gången som någon verkligen kommer fram och berättar att dom känner igen mig ifrån bloggen. Tänk er att jag som driver denna lilla sketna blogg, en blogg som är lika betydelselös som ett litet sandkorn ute i vida världen, att jag faktiskt också stöter ihop med människor som följer mig och mitt liv, på nätet ? Jag blev så himla chockad att jag inte riktigt visste om jag skulle krama om dom eller skaka hand, men till slut fick dom en varsin varm kram i det burriga vädret innan jag var tvungen att åka vidare. Måste nog säga att jag aldrig blivit så ställd!

Men's details by stockholmstreetstyle

Solen lyser inte lika varmt alla dagar

Är nu hemma i skogarna igen och för tillfället sitter jag och bara väntar på att den förbaskade solen ska titta fram. Jag skulle nämligen behöva lite sommarfärg på min förtillfället kritvita kropp. Som sagt så kom jag hem ifrån Stockholm nu på morgonen men ska dock tillbaka till huvudstaden på fredag för att bland annat fira midsommar men också träffa min kärlek samt förälska mig bland nya minnen. Min underbart generösa mamma har dessutom lovat mig att hon ska köpa mig ett nytt busskort, det var ju trots allt inte med mening som jag tappade det i all hast bland si sådär ett femtiotal svettiga åldringar på en buss inne i stan..


Bara himlen ser på

Du sa du hade aldrig riktigt tid att tänka, som om en tanke någonsin hjälpt någon med nått
Du har inte längre kraft att förneka att du har längtat varje sekund som gått
Du sa vi hade aldrig riktigt tid att leka, det var väl det enda jag kunde hålla med om
Du visste att min stolthet skulle vika samma sekund du tog min hand
Du sa du hade kommit för att leka som ett bevis på att du brann

Du låter första plagget falla, så säger du
Inte lång tid nu bara jag och du, och så himlen
Bara himlen ser på

Du sa vi hade aldrig riktigt tid att tänka, jag svarade tid är ingenting man har utan att ta
Du har inte längre kraft att förneka att du har längtat varje sekund som gått

Jag gråter bara i regnet


Låt mig vara svag men helas i din famn inatt

Är nu hemma ifrån en dag på stan med en fin vän. Jag känner dock redan hur fruktansvärt rastlös jag är, och detta är första natten sedan i torsdags jag sover ensam. Hur ska jag klara av det, känner mig så himla liten och övergiven ikväll och det finns inte någon direkt anledning till varför egentligen.. Det känns som om jag skulle kunna vandra tusen mil, bara för att veta att jag kan stanna i någons trygga famn ikväll.

Whatcha Got

Ni har väl inte missat Dessies nya musikvideo ? Som man har väntat på att den forna fjortisbloggen skulle ta ett steg ut och visa vad hon egentligen går för. Själv tycker jag att låten är grym, sådär tio gånger bättre än alla andra bkändisar som försöker sig på en musikkarriär. Dock kan jag tycka att musikvideon på något sätt är lite osammanhängande.. Men vad har jag att klaga på egentligen, ett grymt bra jobb!

Hela staden sover förutom du och jag

Godmorgon alla hjärtegull! Jag har tyvärr inte haft någon tillgång till dator under det senaste dygnet, så jag tänkte uppdatera er lite kort om vad som hänt..

Igår började dagen i Tyresö då jag var tvungen att städa undan allt som jag och mina kusiner ställt till med under lördagen. Vädret var precis lika dåligt igår som det varit de senaste dagarna, äckligt och tråkigt med andra ord. Jag rörde mig sedan genom duggregnet in mot stan med all min packning för att möta upp min fina vän Marion. Efter att ha släpat med mig två väskor och en hund så inser jag att mitt SL-kort, som jag köpte i fredags var som bortblåst. (Vad ska jag göra hela sommaren nu då ?) Usch, jag var så trött på allt att jag bara ville sätta mig mitt på gatan och böla, men jag höll tårarna inne och rörde mig sedan in mot stan för att äta tillsammans med min vän. Kvällen slutade i Årstaberg där jag egentligen skulle vara barnvakt tillsammans med Sebastian, vilket dock inte blev som det var tänkt. Men jag fick trots allt ett riktigt bra avslut på min fruktansvärt hemska dag..

Det skulle verkligen inte skada om någon kunde sponsra mig till ett nytt access kort, haha.


Roliga dagar men hemska nätter
Ursäkta min hemskt dåliga uppdatering, men jag har haft några riktigt bra dagar på sidan av datorn och därför inte haft en tanke på att blogga. Igår var jag som sagt på fotografering, och därefter bar det åter igen in mot stan där jag och Johanna hamnade på Taco Bar, för att sedan åka och möta upp kusinen Oskar. Kvällen blev till slut lite spänd och de tankar och förhoppningar jag hade tidigare igår finns på något sätt inte kvar idag..

Idag har jag hur som helst inga planer då dom tidigare i förmiddags sprack när jag insåg att det spöregnade. Tog ut min fina vovve på promenad och när jag kliver in genom ytterdörren igen hör jag fortfarande hur Johannas alarm står och ringer. Jag vågar dock inte väcka henne då hon skrev detta på sin facebook inatt "Hade precis somnat. Då känner jag något blött över pannan så jag vaknar och gnuggar med täcket. Tittar upp och ser min ruttna kusin sitta och måla med ett jävla rött nagellack på mitt ögonbryn och under ögat samt en klick på näsan. Nagellack i ansiktet?! Fyfan alltså. Fick ta och skrubba bort allt fort som fasen med aceton, så att min hud blev alldeles torr och skavd. Må dig ruttna i helvetet JULIA!"

Antar att det kommer smälla ganska rejält om jag ens vågar mig in för att väcka henne.. haha

En liten sneakpeakHär får ni en liten sneakpeak på hur det såg ut idag under fotograferingen i Hagaparken. Väl på plats blev jag i vilket fall sminkad utav en supertrevlig makeup-artist och därefter knäpptes det av några bilder. Kan ni tänka er att man måste koppla bort allt annat runt omkring och endast fokusera på självaste kameran. Det var verkligen en utmaning och jag hoppas inte att det syns på bilderna, men vad är rädslor till för om inte att övervinna dom ? Det var säkert tjugo personer som stod och knäppte kort på varje liten rörelse man gjorde, helt galet men så roligt! Jag hoppas verkligen att det blir fler tillfällen till att samarbeta med dessa härliga människor..

Upp och iväg för plåtning i Hagaparken

Herregud vilken stressig morgon, ändå tar jag mig tiden till att slänga upp ett inlägg åt er. Om bara en timme ska jag vara färdigduschad och ha fått i mig lite frukost för att sedan sitta i en taxi på väg mot Hagaparken. Idag ska jag nämligen stå modell i en livefotografering vilket betyder att det kommer vara folk som är där och tittar på. Jag tror även att det var öppet hus så för den som inte har anmält sig och som har lust att kika förbi så är det bara att komma. Hagaparken i Solna som sagt, klockan 14.00


Dont give a fuck if I cut my arm bleeding

Min kväll har varit en mardröm och jag har inte varit såhär trött på mig själv på riktigt länge. Jag hade kontakt med en vän och var på väg för att åka ut till Lidingö på fest då internetet på min iphone plötsligt buggade på tunnelbanan. När inte internetet kom tillbaka så startade jag om mobilen och poff, i samma stund kom jag på att jag inte kunde min pinkod. Så det var bara att vända om och åka hem igen. Dock ligger alla papper till telefonen samt min pinkod hemma hos mamma, och jag kan inte få tag på den förrän på onsdag ? Detta betyder att jag varken kommer att kunna ringa, smsa eller ta emot samtal under fem långa helvetes dagar. Jag tycker att jag har haft nog med otur den här veckan..

Visste ni förresten att jag alltid börjar sjunga på denna låt när jag är arg ? CutFUCK my life into pieces..


Hela stan bara står och ler mot mig ikväll

Hej på er igen, nu har jag gjort mig hemmastadd och inväntar nu min fina Johanna som straxt dyker upp här. Om en liten stund ska jag ner på området för en liten promenad med min lilla vovve som jag helt enkelt kommer ta hand om en hel del nu när jag snart flyttar. Jag är dock helt utmattad idag så jag känner egentligen inte ens för att gå utanför dörren..

Senare i kväll ska vi röra oss in mot city för att sätta oss och äta någonstans, samt kanske möta upp några vänner. Dock lär kvällen inte bli så sen eftersom att jag ska iväg för ett projekt imorgon. Är så fruktansvärt förväntansfull att jag skulle kunna spricka vilken sekund som helst!

Rör mig med mitt pick och pack

Jag packar för fullt men har nu tagit några minuters paus då jag kände att jag var tvungen till att blogga lite. Om en halvtimme styr jag kosan mot huvudstaden i släptåg av två tunga väskor och en liten hund som jag ska försöka få med på, två pendeltåg, en tunnelbana och en buss. Då ska jag även lyckas ta mig förbi tcentralen också! Jag känner mig lite stressad, men har man en hund så får man som sagt ta hand om den på bästa sätt också!

Jag stannar i Stockholm tills på onsdag, så om någon har planer för mig så är det bara att höra av sig. Idag köper jag även mitt nya pendelkort, vilket betyder att jag kan åka vart jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill under hela sommaren. Helt jäkla underbart att äntligen få känna lite frihet!

Onödigt vetande

Visste du att..
- Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin
- Du får inte enligt lag begå självmord
- I Nevada, USA är det olagligt att rida kamel på motorvägar
- Månen förflyttar sig cirka två meter längre från Jorden varje år
- Det är fysikst omöjligt för en människa att ha ögonen öppna samtidigt som dem nyser
- Varje dag skickas fler sms än det totala antalet invånare i världen
- När en delfin sover så vilar den bara ena hjärnhalvan för att annars glömmer den bort att andas och drunknar
- En amerikan äter i genomsnitt 28 grisar i sitt liv

Kan någon gissa vad jag ska på för uppdrag i helgen ?Jag önskar att jag hade vandrat på glas förrNu känner jag att det verkligen måste bli en skärpning med bloggandet innan magnific.se går under..

Idag har jag i vilket fall befunnit mig i stan för "lite" shopping, och nu är jag rent ut sagt pank. Jag förstår inte riktigt hur jag ska klara mig över sommaren då jag varken har något sommarjobb eller får något studiebidrag. Hur som helst så har jag lovat min mamma att hjälpa henne att klippa våran enorma gräsmatta nu ikväll, och på så sätt får jag en extra slant ner i fickan. Jag kanske får slava lite här ute på landet åt mamma under sommaren så att jag kan få in en och annan krona i alla fall..

Bilder på shoppingen kommer upp senare. Jag måste även börja packa ikväll eftersom att jag ska till Stockholm imorgon och stannar där fram till onsdag.. Självklart kommer jag att blogga ändå!

Alkohol konserverar allt utom värdighet och hemligheter

Just nu är jag bara irriterad så därför tänker jag inte skriva så mycket.. Gårdagen var i vilket fall riktigt förjävlig då "Udden" som det kallas där alla hänger på niornas avslutning, var helt och hållet urtråkigt. Och precis som jag sa igår så var vi hemma kring 12 inatt, utav den anledning att folk var alldeles för fulla för att vara kapabla till att ens stå. Vilken rolig kväll. Hur som helst så tackar jag mina fina vänner för att dom i vilket fall fick min kväll att kännas värd trots allt..

Rör mig utåt för att möta upp några vännerMalmköping - en stad för människor utan framtid

Nu är jag nyvaken och känner mig som ett monster. Grejen är den att jag valde att sova när jag kom hem ifrån avslutningen och sedan har jag inte vaknat förrän nu. Hur som helst så har jag valt att strunta i festandet ikväll, just på grund utav den enkla anledningen att malmköpingsmänniskor inte kan festa. De få gånger då jag har tagit mig tid till att försöka ha kul där, så har det slutat med otäcka spyor och en himla massa bråk (för andras del), och det är inte direkt vad man vill beblanda sig i första dagen in på sommarlovet. Festa gör man för att ha kul, inte för att surt gå hem klockan 11 på kvällen för att resten ligger i ett dike någonstans.

Nu lär en och annan människa tycka att jag är helt dum i huvudet, men jag ser seriöst inget positivt i denna håla. Det finns supertrevliga människor, men dom är dock få. Hälften utav människorna som bor här pratar bara en himla massa skitsnack om människor det går bra för, sina egna vänner och människor som inte är precis som dom. Den andra hälften utav malmköpingsborna sitter endast hemma och rullar tummarna vilket resulterar i att den del utav malmköping man ser, ändå bara består utav just.. Skitsnack! Jag kan inte påstå att det klingar särskilt fint i mina öron.

Och en liten "släng in" till mina vänner, ni ska absolut inte ta åt er. Ni vet precis vad ni betyder..

Det känns overkligt men samtidigt helt okej

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag kommer nog trots allt sakna högstadietiden något enormt. Det var en sån otrolig stämning idag på avslutningen att man liksom ville stanna tiden där - just i det ögonblicket då lyckan tog över allt annat, att se alla glada människor innan dessa leenden ersattes utav tårar. Jag kan ännu inte riktigt förstå att vi inte kommer spendera våra skoldagar med varandra till hösten, det finns inte i min värld att behöva skiljas ifrån den "familj" man spenderat sina tre år tillsammans med. Man har liksom haft sina absolut närmaste vänner inom räckhåll och nu kommer vi alla starta om i nya städer.


Tip tap truth

Haha har suttit med denna app hela kvällen och jag kan verkligen inte ge mig. Jag vet inte om det är någon annan utav er som brukar använda er utav denna, om inte så måste ni verkligen hämta hem den.. Appen är kopplad till ens facebookvänner, då kan alla svara på frågor om varandra och det läskiga är att det alltid stämmer. Man låser även upp nyare och roligare frågor vart eftersom man svarar rätt! Nu känns det nu nästan som om jag känner alla mina facebookvänner personligen.

Detta kanske är något för er läsare och mig ? Då kan vi lära känna varandra på ett enklare sätt. Skämt åsido. Hur som helst får ni inte missa detta, dock blir man beroende haha!

Det känns rent ut sagt förjävligt


Jag kan inte fatta det att jag imorgon faktiskt slutar mitt sista år på min nuvarande skitskola. Jag undrar vem om inte jag som kommer stå där och störtböla när vi sen ska krama hejdå till varandra. Jag ska ju faktiskt flytta i sommar och på ett sätt starta om. Sjävklart kommer man att hålla kontakten med de närmaste, men det kommer verkligen kännas tomt nu när man har träffats nästan varje dag i tre år.. "I hate goodbyes, I hate these tears in my eyes"

Tävling - vinn ett valfritt armbandsur


Nu har ni chansen att vinna ett valfritt armbandsur ifrån Runns.se som jag har ingått i ett samarbete med. De klockor ni har att välja mellan finns i denna kategori, och inte är det fy skam att få välja ut vilken klocka som helst bland 13 olika sidor ? Denna tävling kommer att pågå under tre veckors tid och dllt du behöver göra för att medverka i tävlingen är att..

-Gå in på www.runns.se och välja ut den vara som du vill vinna, "gilla" den 
via facebooklänken och sedan lägga en länk till den i kommentaren här nedan.
- Gilla runns webshop på facebook HÄR

För en ännu större chans att vinna kan du också..
- Länka till denna tävling i din egen blogg eller också lägga upp tävlingen
i din logg på facebook.

Självklart måste du även skicka med din email så att jag kan komma
i kontakt med vinnaren..

En utav de stackarna som tog emot årets diplom

Under spexet i skolan idag så delades det ut olika diplom till vissa nior som på något sätt har utmärkt sig under året. Eftersom att folk här ute på landet är ovana att se olika ting som är modernt, (dom själva handlar ju bara på röda korsets second hand) så har jag fått ta emot kommentarer om mina braxor som dom så fint kallade pyjamasbyxor. Hur kunde jag då misstro mig om att jag skulle få just detta diplom ? Haha skämt åsido, vilka charmiga vänner man har!

Jag har för mig att kommentaren var något i stil med "Den här bruden försover sig i stort sätt varje morgon - men när hon började dyka upp med pyjamasbyxor i skolan gick det gör långt!"

-


Just nu..


Jag sitter för tillfället och försöker förstå mig på denna komplicerade macdatorn. Man blir ju helt och hållet galen när saker och ting inte går som man vill. Man försöker liksom göra allt enda inifrån benmärgen och så vill man bara skrika och kasta skiten åt sidan när det inte fungerar.

Nu hittade jag dessutom ett mail i min inkorg "This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed" Mailet med mitt skolarbete har tydligen inte skickats iväg, så vad fasen gör jag för fel ? Åh, nu vill jag inget annat än sätta mig ner och gråta!

En liten pik till mig själv; bli aldrig en kontorslisa i framtiden!


Now I know that I was waiting for you to come by


En del har talang, andra inte. Jag inräknas i andra


Ibland så blir man lite sådär avundsjuk på människor som verkligen har någon slags talang. Vad är min talang liksom, blogga ? Hur som helst så får ni inte missa att kolla in denna cover på låten "9 crimes" med mina två vänner. Dock får ni väl skylla på mig över den tråkiga och dåliga kvalitén då jag filmade med mobilen. Har någon av er läsare någon speciell talang. Dansa, sjunga, idrott ?

Nu kan jag för en gångs skull koppla av

Äntligen blev jag klar med mitt skolarbete som jag har lagt ner mer än 10 äckliga timmar på. Ursäkta mitt språk men det har varit ett fruktansvärt jobb ska jag säga er! Hur som helst är det klart och om det är för sent för att lämna in arbetet nu och få det medräknat i betygen, struntar jag väl i för tillfället då jag hade ångest för att jag lovat min lärare att lämna in det. Och ändå inte fått det gjort! Usch, skärpning för mig innan jag måste börja straffa mig själv när jag inte sköter mig haha.

Nu ska jag hur som helst hoppa ner i sängen och ladda inför morgondagen. Jag tror att vi ska ha något i form av "klassens dag" då vi skulle ligga på stranden hela dagen. Och om inte vädret tillåter ska vi tydligen ligga nere i skolans källare och kolla på film - typ. Ni får sova så gott så hörs vi mer imorgon, ska dessutom föreviga klass 9a;s sista tre dagar tillsammans på bild, så ni lär få se en himla massa bilder imorgon!

Timmar på tåg som aldrig tar mig till vår slutstation
Jag har aldrig..Gårdagen var sådär himla mysig så att man liksom får en tillbakafeeling när man bara kollar på bilderna. Jag och mina vänner hamnade i alla fall till slut på en bänk framför solnedgången där vi pratade om allt mellan himmel och jord. När vi alla var i ett sånt behov utav en toalett att vi knappast kunde gå, så åkte vi fyra tjejer i en traktor (!!!) med dunkandes musik hem till mig. Jag kan lova er att det var första och sista gången jag åkte traktor, jag borde nog ha cyklat med grabbarna istället haha. Natten slutade i vilket fall med "jag har aldrig" och en himla massa prat i stugan.

Första doppet och myskväll vid sjön

Har nu precis kommit hem ifrån en vistelse fram och tillbaka till stranden. I och med det så tog jag även mitt första dopp detta år, svinkallt till en början kan jag lova. Nu väntar jag bara på att grillen ska bli klar och sedan fixa mig samt invänta några fina vänner. Kvällen kommer att spenderas på en brygga i det fina vädret med filtar och mys. Herregud, det går inte att beskriva hur lycklig jag är över att sommaren är här. Nu väntar jag bara på sommarlovet som är här om si sådär fyra långa dagar!


I don't do fashion, I am fashionHere comes the sun


Nu är jag nyvaken och har iprincip kastat i mig en avokadosallad till frukost för att komma ut i solen. Men självklart började vädret - som vanligt att pendla mellan strålande sol och mulen himmel. Great! Men nu sitter jag i vilket fall redo för att förhoppningsvis hinna få lite färg innan klockan blir allt för mycket.. Frågan är bara vad man ska hitta på ikväll, alla förutom jag verkar ju vara bortresta.

Jag hatar tekniska prylar utav hela mitt hjärta

Sitter i soffan, tycker synd om mig själv, mitt 5 timmars långa arbete, raderat av sig själv, skulle vara inne idag, hatar mitt liv för tillfället, vill ha glass, vill festa, vill flytta, sluta skolan, inte ha en helvetes till skoluppgift, tårarna sprutar, tycker synd om mig själv.

I detta ögonblick känns livet precis såhär vackert och händelserikt.. Känner mig som skit!


Ingen vet vad som komma skall

För tillfället sitter jag och jobbar med en inlämning till bilden, om det inte är för sent för att lämna in detta projektarbete. Om inte annat är det en rolig grej för alla parter som medverkar i filmen - omedvetet dessutom. Jag kan väl inte göra något annat än att le åt den fina tiden man hade förr, och vara nedstämd för att tiden på något sätt rullar vidare vare sig man vill det eller inte. Jag är kvar för två år sedan, då jag gick i sjuan och var omedveten om vad livet hade att erbjuda.. Nu kanske ni kan lista ut vad det är för nått jag jobbar på ? Om inte annat lär arbetet även hamna här inom kort.

Bloppis - Nu säljer jag jeans som blivit för små


Jeansleggins köpta förra sommaren för 299kr, knappt använda. strl S
Säljes för 150:- (fraktfritt)

Baggyjeans köpta förra våren för 699kr. Använda max fem gånger. strl 27
Säljes för 300:- (fraktfritt)

Stuprörsjeans köpta i vintras för 199kr. Mycket fint skick. strl 23
Säljes för 100:- (fraktfritt)


Stuprörsjeans från Cheap Monday köpta i våras. Använda en gång. strl 24/34
Säljes för 250:- (fraktfritt)

Stuprörsjeans med hög midja köpta i vintras för 199kr. Knappt använda. strl 24
Säljes för 100:- (fraktfritt)


Baggyjeans i kort modell köpta förra sommaren. Aldrig använda och supersnygga på. strl 32
Säljes för 100:- (fraktfritt)

Stuprörsjeans med slitningar ifrån Crocker köpta för 600kr. Favoritjeans i fint skick. strl W24 - L34
Säljes för 200:- (fraktfritt)

Kontakta mig på Bayjulia@live.se om ni är intresserade..

Vad har jag nu gett mig in på ?


Detta är vad som för tillfället pryder mitt golv. Ja, jag kan då försäkra er om att golvet var både dammsuget och tvättat innan jag slängde ut det där. Hur som helst så är detta då vad jag kan åstadkomma, och jag kan tänka mig att det finns en hel del kläder som passar perfekt in i bloppisen som borde komma upp här snarast, om inte annat har jag även två säckar + en tvättkorg med kläder som ska tvättas och gå igenom. Herregud vilket jobb jag kommer att ha och göra med idag!

Bilder ifrån gårdagens storslagna skolbal

Har precis kommit hem efter att ha spenderat min natt hemma hos en god vän. Balen igår var så himla mysig med de alla talen ifrån våra lärare och hela stämningen var en helt klar tiopoängare. Vi tjejer möttes upp i skolan redan vid klockan tre för att bli sminkade och fixade inför kvällen. Efter det bar det av till balen i bilar då håret blev sådär lagom förstört, precis som det blir när man åker cab. Senare in på kvällen slog vi tjejer klackarna i taket och dansade oss till skavsår, medan killarna på något sätt hamnade halvnakna på golvet innan musiken slutade.. Ja, vi alla vet ju ungefär hur en bal går till så mycket mer än så behöver jag väl inte berätta om kvällen. Jag delar istället med mig utav några bland de 500 bilder som dogs med min kamera igår!
Fixar inför balen och övernattningen ikväll

Godmorgon på er. Här hemma springer jag runt och städar livet ur mig själv då jag har väldigt mycket att fixa innan jag ska iväg. Klockan tre ska jag möta upp tjejerna i skolan för att bli fixade, så som hår, sminkningar osv inför balen ikväll. Troligtvis så kommer jag vara dödstrött efter kvällen då balen troligtvis inte lär sluta förrän vid 12 - 1 någon gång ikväll. Ni får stå ut och istället vänta på bilderna imorgon. Det lär dock komma upp ett och annat inlägg via mobilen. Så håll utkik!

Här får ni även en tjuvtitt på kvällens klädsel.. Dock ser klänningen grå ut vilket den inte är.

Kvällshumor, imorgon lär ingen skratta åt detta

Haha snackar med min fina vän Rebecca på skype och jag känner nu hur kvällshumorn börjar sätta sina spår i mig. Inte nog med att jag skrämmer upp mig själv i detta stora hus, så skrämmer jag även henne. Stackarn kommer aldrig mer våga träffa mig..

Detta är vad Beccah har skrivit på facebook..
Julia Clevler: "Alltså fyfan, vad långa armar jag har. Jag ser ut som ett monster typ."
Jag: "Hahaha nej.."
Julia: "Jo, alltså, om jag bara låter armarna hänga här.. Du ska se hur jag ser ut nu. Så jävla ful. Skjortan är liksom jättelång, och ändå hänger mina händer nedanför."
Julia Clevler; jag får rysningar av mig själv. jag står och kollar mig i spegeln.. alltså jag får rysningar *skrik*, över benen och armarna. kollar mig i spegeln och ser ut som sånna där i skräckfilmer, på sjukhus duvet, tjejer som är psykiskt störda *skrik*.
Så skulle hon ta kort på det.
*klickklick*
jag: men.. du kan ju inte ta kort och hålla ner armarna.
julia: juste fan!

Hoppas ni inte blir rädda för mig nu.. Men i skrivande stund ser jag ut såhär.

Alla borde ha instagram på sin mobil

Vad fasen är det för hemsk app ? Jag sitter och laddar upp bilder där (typ som en fotoblogg) hela tiden, det är som ett slags beroende. Gilla, följa, ladda upp ny. Ja ni förstår. Till alla er med Iphone så borde ni absolut ladda ner detta, superkul att fördriva tiden med!Tålamod behöver man inte när man är så stor som jag


Nu är det fasen bäst för alla att dom kollar på mina händer imorgon, för herregud vilket tålamod det behövdes för att åstadkomma dessa naglar. Fy bubblan, nu är jag välförtjänt av ett långt och efterlängtat samtal. Och på tal om samtal, varför känns det alltid som om det inte finns en enda människa som någonsin har pengar på sin lur, förutom jag ?

Musik, nutella, fest och en himla massa foto
Tassar runt på tå för att öva på morgondagens moves

Oj vad klockan rinner iväg och jag har ännu inte hunnit blogga. Jag har haft fullt upp hela dagen med att njuta utav solen, knåpa ihop en bild som jag ska skicka till min bildlärare och nu övar jag på att gå i mina dödsklackar inför morgondagens bal. Jag vet att många skolor slutar denna vecka, och därför känns det lite extra plågsamt att gå ännu några dagar extra. Jag slutar ju inte förrän den 15e, och tyvärr känns det som om det är evigheter kvar tills dess!

Hur som helst så håller jag nu på att fixa allt inför morgondagen. Mina naglar är fina och fixade, mina skavsår på fötterna har äntligen börjat läka och jag måste nu börja kolla upp hur i h*lvete jag ska ta mig hem imorgon natt.. Är det någon utav er läsare som ska ha/har haft någon slags bal i år ?
Tell me
, och i så fall till er tjejer, lång eller kort klänning ?

Vinnarna utav limited white edition tävlingen

Jag har nu tagit fram en vinnare, och denna gång var det Anna som kammade hem förstapriset i form utav en vit nylanserad freebra. Eftersom att jag även har fått chansen att lotta ut ett tröstpris så kommer även Maria att få prova på denna produkt.

Jag har skickat iväg ett mail till er två och behöver svar så fort som möjligt. Grattis till vinnarna och en "bättre lycka nästa gång-hälsning" till alla er andra. Jag hoppas att ni kikar in här igen och medverkar i mitt nästa samarbete som drar igång inom de närmsta veckorna!

En kille med charm

Har precis kommit hem efter en tripp till affären och fick nyss ett apgulligt samtal utav en skånsk kille som tydligen läser min blogg. Så bara för att han var så otroligt charmig och för att han gjorde min dag till något extra, så är han värd en länkning. Ni hittar Kristians blogg hääär!


I'm gonna get dressed for success


Jag funderar, snurrar ett varv på stolen, springer ner till köket för att leta fram något att äta, funderar mer, hinner snurra ytterligare ett varv på stolen innan jag kommer på vad jag egentligen skulle ha gjort idag. Framförallt så skulle jag plugga, men sen så har jag även fått svar på det mail jag inväntade. Så ikväll publiceras även de två vinnarna i tävlingen i samarbete med Freebra. Håll utkik!

Det var även någon som frågade var mina shorts var köpta och då kan jag säga att det är ett par sönderklippta jeans som från en början kommer ifrån jc..

Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli

Alltså jag blir så himla rörd utav mina kära läsare. För mig går det bara inte att beskriva hur glad jag blir när ni skriver till mig, kommer fram till mig eller skickar sånt här.. Jag önskar att jag kunde träffa er alla, och tacka er en och en. Jag hoppas att ni förstår hur värdefulla ni är för mig och hur glad jag blir utav alla era fina kommentarer.

Jag har fått en hel del s.k fanbilder skickade till mig under mitt bloggande, men har nog aldrig riktigt haft tanken på att publicera någon här i bloggen. Här har ni dock två bilder jag fått skickade till mig under den senaste tiden. Hur gulligt är det inte ?

(www.kallamejfia.blogg.se)

(Saga H)

Kolla förresten vem som kom fram och ville ta fanbild med mig för någon vecka sedan.. (www.sebastiankrantz.myshowroom.se)

Längtar iväg till asfalt och gatulysen

Har precis kommit hem ifrån skolan, tror tyvärr att mina lärare är lite smått sura på mig då jag tar mig för mycket frihet till saker och ting. Men det känns helt enkelt inte nödvändigt att sitta i skolan och se på film dagarna i ända.. Igår kom jag som sagt hem ifrån Stockholm men var iprincip bara hem och vände då jag några timmar sedan somnade hemma hos Tom..

Ikväll blir det mycket att stå i, ska bara vänta på att min mamma ska sluta jobbet för att sedan börja planera flytten. Fasiken vilken känsla att börja packa ner sina grejer i flyttkartonger!

Dra åt pipsvängen, helvetets jäkla måndag

Jag är på ett sånt fruktansvärt pisshumör idag så jag känner bara för att skrika. Ingenting går som jag tänkt, fick sitta i en äcklig bil under dagens allra bästa soltimmar, och nu sitter jag här och näst intill smälter in i den vita väggen jag har bakom mig. Dessutom har jag tusen saker som ska göras, men jag orkar ingenting. Vad är det för fel med mig, varför har jag såna hemska humörsvängningar ?

Tiden går så fort när man har roligt

Godmorgon världen. Efter en lång natt i telefonen med finaste så är jag nu, inte som en ny människa men i alla fall så är jag vaken. Och det är väl det som är själva huvudsaken, att man lever. Idag bär det av hemåt igen efter en lång helg här uppe i Stockholm. Jag tycker fortfarande att det känns lika ofattbart att jag snart flyttar tillbaka hit efter 8 år mitt ute i skogen. Ikväll ska jag dock vidare hem till min fina och sover där tills imorgon. Det går inte att med ord beskriva hur sur jag är över att behöva gå ytterligare en helvetes vecka i skolan när alla andra tycks ha slutat redan.. Men men, dags att få i sig lite frukost kanske ? Förresten så väntar jag fortfarande på att blogg.se ska släppa sin försenade app. Många punkter och ett hejdå.

Följ ditt hjärta istället för att följa alla andras förväntningar

Jag jublar inombords. Ikväll är jag sådär töntigt glad som man bara kan vara då man har övervunnit något i sig själv. Idag när jag var på väg hem ifrån stan så kom jag på mig själv med att jag satt på en fullpackad buss, utan smink och med mitt hår uppsatt i en slarvig hästsvans. Anledningen till att jag skriver detta är för att jag vet att detta aldrig hade hänt om vi går några månader tillbaka.. Nu när jag skriver det här så undrar jag också varför man egentligen har så höga krav på sig själv. Varför ska man alltid försöka vara så snygg som möjligt, och varför ska man behöva lägga ner hela sin själ i att fixa sig på morgonen fast man egentligen inte har tid eller lust ? Jag såg ett par tjejer på tunnelbanan igår som fångade min blick. Dessa tjejer kan inte ha varit mer än 14 år och jag såg hur osäkra dom var i sig själva. På något sätt var det som om det där ruffsiga håret och allt lager med smink var det enda som fick dom att känna sin värdighet. Det är helt sjukt egentligen vilka krav tjejer har på sig själva, killar och vuxna också för den delen (som om inte vuxna vore könsindelade dom också). Men ni förstår hela grejen.

Jag måste säga att jag är så himla tacksam, det var trots allt min blogg inklusive mina läsare som fick mig att hamna här jag står idag. Ni som har följt mig ett tag nu kan nog själva se hela utvecklingen jag har gått igenom. Från att ha varit en liten mes som alltid brydde mig om vad andra tyckte och tänkte, till att ha kastat alla fördomar och krav på mig själv åt sidan. Vem är jag att klanka ner på mig själv ? Få mig själv att känna mig värdelös för att allt som betydde något var hur jag såg ut över dagen ? Men herregud, livet för mig ser inte ut på det sättet längre, och jag är så tacksam för det. Hoppas att det finns tjejer som kan ta till sig utav det jag skriver, och jag vet att jag har skrivit liknande ting förut. Men jag vet själv hur svårt det kan vara att ta det där steget ut och bara släppa alla tankar om sig själv, men det känns som ett måste. Ett måste för att kunna acceptera och tycka om sig själv. "Den som tycker om sig själv blir helt enkelt generösare som människa"

Hela världen kan se det här, min värsta fiende och min godaste vän. Oj vad det hade kunnat kännas hårt att publicera detta, men det här är jag och den nakna sanningen..

Jemma Pixie Hixon - jag kapar min högra hand för dig


Denna tjej är så bra på att sjunga så att man nästan skulle kunna kapa sin högra hand för hennes röst. Jag hittade henne på youtube för si sådär 20 minuter sedan och har nu lyssnat igenom varje liten låt som finns uppladdad. Jisses alltså, det är ju nästan så att man blir hög på musik när man hör sånt här!

En helg fullspäckad med galenskaper

Hallå på er, ledsen att min uppdatering blir lidande när jag är på vift. Men mina dagar har varit fullspäckade.. Igår skulle jag och min vän Beccah ta oss ut till Tyresö slott där vi hade tillstånd att fotografera, men väl på bussen så inser vi att vi är på väg åt ett helt annat håll. Vi hamnade till slut mitt ute i ingenstans med en packning lika tung som bly och efter en lång resa med en trasig AC på bussen.. När Beccah då skulle ta upp kära kameran och fotografera så blinkar skärmen "inget foto", minneskortet låg fortfarande hemma! Det där kändes sådär lagom glatt då vi missade chansen till fotograferingen som var en utav höjdpunkterna under denna helg..

Hur som helst så styrde vi upp det på annat vis då vi istället satte oss nere på världens bästa hak, Hörnet som ligger precis nedanför lägenheten. Efter det köpte vi med oss bullar och åkte sedan förbi min farmor för lite fika. Kvällen slutade till slut här hemma med grönsaker & dipp, cola & en massa chips framför filmen a walk to remember. Vi har trots allt ingenting att klaga på!Kiss and make up - dagens enkla men otroligt sköna klädsel


Du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar

Har precis kommit ut ur duschen och tänkte börja göra mig iordning. Jag såg att min vän skrivit på sin blogg att vi skulle ha en "ta hand om sig själv-dag", men något hon inte har någon aning om är att jag har fixat en annan sak som vi ska åka göra. Vad det handlar om får ni veta senare när vi är hemma igen.

Här har ni ytterligare några bilder ifrån gårdagen.. Mysfaktorn igår var på topp under hela dagen!

Vi sjunger på balkongen för att det är sommar, för att vi leverVilken dag, vilken jäkla brakdag! Efter att ha mött upp min kära vän Rebecca kom allt det roliga på samma gång, det började med att vi trodde att vi satt på en helt annan buss än vad vi gjorde. Vilket slutade med att vi hamnade åt helt fel håll, dock kom min pappa (!!!) och körde förbi precis i samma stund. Vad är oddsen att det händer mitt i Stockholm ? Hur som helst har vi precis kommit hem ifrån affären och ska nu börja laga lite mat, vad som händer ikväll är ännu inte bestämt!

Nyvaken efter en lång kväll igår framför s...

img_8632 (MMS)

Nyvaken efter en lång kväll igår framför solnedgången. Hela natten har jag bara kliat och kliat på mina myggbitna ben, men det var kvällen värd, tio gånger om..


Känslan av att bara droppa kontrollen och leva livetMin älskade vän har gått och blivit sjuk

Åh vilka färgsprakande inlägg jag bjuder på idag, svart & vitt rakt igenom.. Angående något helt annat så såg jag att någon hade kommenterat och frågat när vinnarna i den senaste tävlingen utses, jag vet att jag lovade att dom skulle publicerats igår. Men jag väntar fortfarande på ett mejl angående tävlingen som inte har kommit ännu. Ni får stå ut!

Förresten så har min älskade lilla vovve gått och blivit sjuk. Jag går helspänd här och kollar att hon andas hela tiden, usch det känns verkligen i en när man ser att hon inte är på tipp topp. Imorgon får vi veta vad som är felet.. Håller tummarna för att det inte är något allvarligt.

Fullt upp, inte mycket tid över till att blogga

Håller för tillfället på och fixar lite innan jag ska iväg och möta Tom som jag ska spendera min kväll med. Imorgon ska jag däremot, tillsammans med min fina vän Beccah till Stockholm där vi ska vara kattvakter hela helgen. Vi har även fått en fotografering inbokad på ett slott så det ska bli superkul att se hur det kommer att bli. Men mer om det senare, nu ska jag hoppa in i duschen. Puss


Jag tar inte vem som helst under mina vingarSatt i telefonen halva natten med min finaste som för tillfället är uppe i Stockholm och röjer, där efter följde sedan tolv timmars skönhetssömn. Nu är jag dock vaken och funderar på att röra mig ut i solen för att få lite färg. Det är trots allt sommar nu, kan ni tänka er att det redan har hunnit bli Juni ? Det känns som om det var nyligen som snön töade bort och man kunde se den första vitsippan..

Visste du att..

  • År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än som röstade på George Bush
  • Bladlusen har största penisen av alla levande djur till förhållande sin storlek
  • På Antarktis är isen på vissa ställen 5 km tjock
  • En ko väger lika mycket som 2.3 miljarder myror
  • En räkas hjärta sitter i huvudet
  • Utan färgmedel är Coca-Cola grönt
  • En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka
  • Fler människor dör varje år av champagnekorkar än av giftspindlar
  • Det enda landet i världen som börjar på Ö är Österrike

Utspring samt mottagning i fina EnköpingVar ju som sagt på min fina kusin Davids student idag. "Vi hade ju i alla fall tur med vädret" Skämt åsido, det var supertrevligt och riktigt kul att träffa hela tjocka släkten på samma gång. Jag och min andra kusin Emma stod som två fån och räknade åren som är kvar tills vi själva går ut skolan. Ja, det är ju i alla fall en bra början att börja gymnasiet innan man kan gå ut det..

Men ett stort grattis än en gång till David, som för övrigt inte har en blekaste aning om vad han ska syssla med nu till hösten. Som han sa till mig så vill han varken jobba eller fortsätta plugga, så jag antar att han kommer att bli en soffpotatis. Men i och för sig så är potatis ganska gott det med!

Lite inspiration by StockholmstreetstyleI still put on a vest with an S on my chestOops! Jag rymde ifrån klassresan och åkte hem istället, jag kände att det helt enkelt inte var så frestande att vakna upp till ett tredje världskrig ännu en morgon. Tidningen ringde dessutom mig idag när jag satt på trafikskolan, har dock avböjt ett samarbete som jag skulle göra. Ibland tar man för hastiga beslut och i slutändan så inser man att man inte är någon superwoman (och då spelar det ingen roll hur mycket man än vill). När en dörr stängs öppnas en annan, det är bara att ta nya tag..

RSS 2.0