Nattbad med mitt hjärta innan läggdags

Sitter för tillfället i badet med Johanna och frossar i allt som kan få oss att gå upp några extra kilon. Choklad, chips och mängder med cola, vad annars kan ge oss ett bättre avslut på detta år ? Har som nyårslöfte att bli hälsosammare så det är absolut sista chansen för mig att skämma bort mig såhär en vanlig veckodag ;)

Sov gott alla fina!


Trots att jag är halvt itu nu - vet jag att det kommer bli bra


Här ovan får ni en liten förhandstitt på vad som förhoppningsvis blir morgondagens klädsel.

Nu ska jag ta fram mina superkrafter och städa upp lite här i lägenheten innan jag tar mitt pick och pack till Johanna. Ska sova där inatt eftersom att jag har lovat henne att hon skulle få låna utstyrsel utav mig tills imorgon haha.. Fy tusan, dags att läga gasen i botten så att jag inte fastnar här hemma under natten trots allt.

Rakhyvel, underkläder, smink och tandborste, tror inte jag behöver ha med mig mycket mer för att det ska kunna bli en helgalen kväll imorgon.. Uppdaterar er senare igen, love you!

Bilder sedan i onsdags med mina fina flickor


Det finns en gräns för alla och just där gick du över min

Alltså jag har verkligen ingen ork till någonting just nu. Är så sjukt trött på människor som ger ut mitt nummer till folk jag inte ens känner. Jag har redan bytt mitt nummer tre gånger under detta år, och det lär ju finnas en baktanke till varför jag gjort det också. Jag är så gott som hundra på att ni som lägger ner er tid på att ringa och smsa mig, också tillräckligt mycket fritid till att lägga näsan i blöt i mitt övriga liv också..

Jag ber er alla om att verkligen sluta, det är otroligt respektlöst och det gör mig bara arg. Det finns en anledning till att jag har privat nummer, och att jag endast ger ut det till mina nära.. Fyfan det där var droppen, tack min kväll är förstörd!

Stressat fram och tillbaka i flera dagar nu

Kan inte förstå hur jag fortfarande lever, var och varannan dag känns som om jag skulle ha hjärtat i halsgropen. Har hur som helst sprungit omkring på stan idag och letat fram det sista inför imorgon. Sitter för tillfället i en taxi på väg hem till Johanna för att lämna lite grejer. Och om mindre än fem minuter går min buss hem igen. Har fortfarande tusen saker som ska göras, om jag hade vuxit upp med silverfat och madrasser stoppade med sedlar så hade jag utan tvekan skaffat mig en assistent. Tänk er drömmen om att bara kunna knäppa med fingrarna när man behöver något, vilken lyx!


Cheers to a new year and another chance for us to get it right


Jag kan verkligen inte somna. Har huvudvärk så det heter duga och springer omkring här hemma för att leta fram allt tills nyår. Alla planer är spikade, middag hos finaste Johanna med ett gäng härliga personer och sedan drar vi vidare ut för att slå klackarna i taket. Dessutom kan jag fortfarande inte smälta att jag faktiskt är singel nu. Det gör ont i mig, man inser inte vad man har förrän det är för sent, och det stämmer verkligen. Jag är dock inte en person som ältar saker, så jag lämnar allt som hänt under 2011 bakom mig och lämnar istället plats åt allt nytt..

Hur hade ni andra tänkt att fira erat nyår ?

Jag och mina vänner vi trivs ganska bra - i stockholms stad

Är hemma nu efter en himla trevlig kväll ihop med Karwan. Vi möttes upp runt sju för att sedan strosa omkring någon timme på stan, gick i regn och pratade om allt mellan himmel och jord. Hamnade till slut genomblöta vid tekniska högskolan där vi sedan tog tunnelbanan hem till honom. Pratade ännu mer och sedan bar det av in mot stan igen innan jag åkte hem. Låter dagen behålla sitt fina i sig och struntar i alla onödiga detaljer..


Have a long list of gentlemen happy to take your place


Counting down to zero just to start again


Idag har jag en riktig fuldag vilket också får mitt humör att sjunka till botten. Dessutom är planerna för nyår fortfarande en aning grumliga och det är bara två dagar kvar, kan ni fatta det. Två ynka dagar kvar tills början på ett helt nytt år! Ett nytt år innebär nya mål och riktlinjer, kan inte vänta en sekund till för att få kasta ut det gamla och in med det nya!

Just nu sitter jag (som vanligt) på sängen och ska straxt röra mig in mot stan för att möta upp min vän Karwan. Har ingen aning vad vi ska hitta på men någonting ska väl kunna gå att fixa. Förresten knakar det i hela väggarna här i lägenheten, vågar man tro att det är något annat än den nya stormen som är på väg ? Usch..

Can't believe how much I want you

Hej igen mina fina, har precis kommit hem ifrån stan med tjejerna där vi bl.a såg på bion "en dag" eller one day som den egentligen heter. Jag personligen tycker att den var bra, lagom rolig och lagom sorglig..

Nu är jag som sagt hemma igen och har kastat mig på sängen med nyrakade vaniljdoftande ben. Ligger inlindad i mjuka filtar och på låg volym spelas paulo nutini med million faces request. Har en konstig känsla i kroppen, nästan som om jag skulle ha fjärilar i magen och vara nykär. Hm ?

Är för slö för att vända på bilderna, lägger upp fler under morgondagen. Godnatt sötnosar!

Jag vet att vi kan gå genom eld bara vi har varandra

Hallå där, hoppas att ni inte fryser ihjäl där ute i kylan haha.. Skämt åsido, jag kan inte fatta att det här om dagen var hela nio plusgrader ute, i slutet utav december. Men jag klagar absolut inte, för fy tusan så skönt det är att kunna gå ut utan att frysa!

Nu är jag hur som helst hemma i Stockholm igen och har i princip precis hoppat ut ur duschen. Jag ska straxt fortsätta med att fixa mig eftersom att det ikväll blir middag och bio med mina finaste tjejer. Vi som brukar ses varje dag har nu inte träffats på en hel vecka (!!!) och jag saknar dom redan något sjukt. Det är inte lätt när det är svårt alltså..


Bild på mig och Lovisa från igår..

Your arms around me tight everything it felt so right


You light up the dark


Haha jag ser verkligen hemsk ut på dessa bilder, men de är det enda jag har att bjuda på ifrån dagen. Jag har spenderat min eftermiddag och kväll tillsammans med min fina vän Lovisa på stan. Har pratat strunt, shoppat och ätit otroligt god mat ihop. Trots att det var hela fem månader sedan vi sågs sist, så pratade vi på som om det vore igår. Det blir tyvärr inte oftare vi ses än så då vi nu bor tolv mil ifrån varandra och båda har fullt upp på varsina håll..

Maybe we're torn apart


Allt som har passerat skiftar i svart vitt - god jul


Jag antar att ni förväntar er att jag ska berätta hur min julafton var igår. Och trots att den inte längre är sådär rolig och spännande som när man var liten, så hade jag en helt okej dag. Började morgonen med frukost tillsammans med hela familjen, kikade på kalle anka och åt julbord ihop. Avslutade med julklappsutdelning innan kvällen spårade ur med onkel kånkel på högsta volym i huset.. Fy fan vilken familj man har haha!

Även jag hade varit en snäll flicka i år och fick mig en hel del bra saker. Jacka ifrån Moncler, parfym, pengar, nya löparbrallor och en hel del annat väl behövligt.. Hur var eran jul ?

-


Din fråga - mitt svar

vad vill du jobba som när du bir äldre?
varför tog du frisör linjen?
när du blir äldre och jobbat som frisör 2-3 år och sedan trötnar på det vad ska du göra då? för din linje är inte så bred och då kan man inte bli något annat heller?
vad ville du egentligen bli när du blir stor, vad är din dröm jobb? snälla kan du svara för varje gång jag ställer dig frågor svarar du inte...


Oj förlåt, det kan ha varit så att jag missat att du skrivit tidigare för jag brukar faktiskt försöka att svara på de allra flesta utav era frågor. Har nyligen haft en liten frågestund men självklart ska jag försöka ge dig svar ändå.. När det väl är dags att börja arbeta på riktigt så skulle jag nog helst utav allt bli någon typ utav modestylist. Kanske styla kläder, smink och fixa hår inför olika fotograferingar, reklamer och liknande.

Jag tog frisörlinjen för att jag alltid varit intresserad utav styling, hår osv. Jag är väldigt praktiskt lagd (alltså mer för att arbeta mer med kroppen än bara huvudet) Jag tycker också att det är viktigt att välja något man tycker är kul, annars blir det nog tre svåra år man får framför sig på gymnasiet..

Jag tror kanske inte att jag just skulle tröttna på att vara frisör, men jag är en sån person som alltid vill utvecklas och vill prova på alla möjliga grejer. Nu är det ju så att jag inte vill stå i en salong hela mitt liv, men om jag någonsin skulle tröttna och välja något annat jobb så skulle det nog vara någonting inom psykiatri. Jag kommer ju att läsa samma grundämnen som alla andra linjer och kommer därför att kunna läsa på högskola senare om jag vill.

När jag var liten drömde jag om att bli arkitekt. Från att jag var ca 6 år satt jag och ritade upp mina "drömhus" haha. Men när jag började åttan på högstadiet så insåg jag att det var något annat jag ville hålla på med. Just nu har jag faktiskt inga drömmar om senare jobb, men som sagt så skulle det vara väldigt kul att få arbeta som stylist inför fotograferingar..

Har införskaffat mig ett par nya skor ifrån Tiamo


Yep, har under eftermiddagen varit en sväng till vingåkers factory outlet och eftersom att jag hoppas på en utlandsresa nu framöver, så sparar jag på varenda öre. Dock hittade jag dessa skönheter (nedsatta ifrån 750 till 199kr) och gick till en början bara förbi, tills jag kände mig tvungen till att vända tillbaka och prova dom. Det enda paret som var kvar i butiken, och precis i rätt storlek. Hur skulle jag kunnat motstå ?

Vill gå i takt längs trottoarkanten med någon som betyder allt för mig. Vill hålla handen över bordet på en fin restaurang och beställa drinkar. Vill plocka blommor ur rabatten och bli pussad på i pannan. Vill ramla hem en sen natt och kasta mig raklång på en nybäddad säng. Vill gå i låga skor och köpa vykort att skicka till familjen. Vill sitta i knä på balkongen en allra sista natt. Vill vakna upp vid din sida morgon efter morgon och varje dag inse att det är det enda i livet som verkligen är rätt. Jag vill så mycket..

Funderar på att boka en sista minuten


Från oss alla till er alla en riktigt god jul


Jag tänkte bara passa på att önska er en god jul innan vi här hemma drar igång med julmat, kalle anka och julklappsutdelning.. Glöm inte att slösa med kärleken idag, puss!

Tunisien 2010


Åh vad jag vill utomlands nu! Vill byta ut snö och kyla mot vita sandstränder och bikiniränder. Vill rulla runt i nybäddad säng med solbrända ben. Vill gå kvällspromenader längs stranden med någon jag tycker om. Vill kasta bort pengar på långa taxiturer och jag vill ge pengar åt fattiga barn. Vill springa runt halvnaken på ett hotellrum och leta efter solkräm. Vill vara överallt i världen förutom just här.. Så snälla ta mig härifrån!

Vår julskinka har rymt och släkten kommer om en timma

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra såhär dagen innan jul. Jag är hemskt ledsen över att bloggen har blivit lidande idag, men jag har nämligen åkt hem till min mamma lite tidigare än planerat. Har under kvällen spenderat min tid liggandes på golvet och slagit in de allra sista julklapparna, men inte ens knäck, julgran och en mark fylld utav snö har kunnat ge mig någon julkänsla alls..

Nu ska jag invänta min bror och hans flickvän som är på väg ner ifrån Stockholm, och sedan ska jag dunsa i säng. Är så galet trött att ögonen går åt alla möjliga håll..


Give our love another try I bet we get it right this time


Ska precis ge mig ut i kylan för att möta upp pappa och lillebror för en fika. Ska senare i kväll också träffa min gamla barndomsvän Marion för att prata strunt. Det är så skönt att faktiskt ha någon här som känner mig på djupet, någon som vet mer om allt ifrån det som var innan jag flyttade hit. Vi hörs när jag är hemma igen, puss!

Du försvann när jag behövde dig som mest

Nu har även jag fått ett mycket efterlängtat lov. Började vid nio med prat i klassrummet, fortsatte sedan med tal utav rektor och show ihop med alla andra ettor på skolan. Efter att ha slutat runt elva med fika ihop med klassen så drog jag och några tjejer ifrån klassen ut på stan. Gick mest och frös men avslutade med McDonalds haha, väldigt "ovanligt".

Har annars haft en jobbig början på lovet med en hel del ledsna miner. Ska fortsätta dagen med att lämna tillbaka en julklapp och sedan (förhoppningsvis) möta upp pappa och lillebror för mys i julhandeln..


I hate to think I didn't give you the attention you deserved


I get so busy and I shut you out

And you don't have a clue what that's about
You're probably thinking that I'm getting mad at you
I should take the time to just explain
That you're the only thing that keeps me sane
Cause that would really be the kindest thing to do
Even though there's no one who is closer to my heart
I can see that I have kept you in the dark

Sometimes I forget
Sometimes I don't think
To show the things I feel
and to tell you what I mean
But there is not a day
That ever passes by
That I don't thank god
That I've got you in my life
If you have any doubts of what my love is about
I just wanted you to know

I wouldn't blame you if you turned away
But I'd be begging you to stop and stay
You're more important to me than I ever show
So if you're thinking I don't care as much
That I don't appreciate your love
Well, I'd be devastated if you let me go
Oh, I hate to think I didn't give you the attention you deserved
So I'm hoping now that you believe these words

Sometimes I forget
Sometimes I don't think
To show the things I feel
and to tell you what I mean
But there is not a day
That ever passes by
That I don't thank god
That I've got you in my life
If you have any doubts of what my love is about
I just wanted you to know

I just wanted you to know
I just wanted you to feel what I feel for you
I just wanted you to know

Sometimes I forget
Sometimes I don't think
To show the things I feel
and to tell you what I mean
But there is not a day
That ever passes by
That I don't thank god
That I've got you in my life
If you have any doubts of what my love is about
I just wanted you to know

-

Har precis kommit ut ur duschen och sitter just nu och funderar över vad jag ska laga till middag. Vissa dagar kan det verkligen kännas ensamt att ha flyttat ifrån föräldrarna till en helt annan stad. Nu är jag inte längre "Julia i det gula huset" utan nu är jag bara en sextonårig blondin i mängden. Förr hälsade man på var och varannan människa man stötte på i affären. Här ser människor igenom en och skulle inte ens lägga märke till mig om jag så gick med underkläder på gatan. Ibland är det faktiskt så det kan kännas. Och det är precis så det är, men det är också det jag älskar. Trivs annars väldigt bra här, och jag kan inte heller påstå att jag skulle lämna det här livet för mitt gamla rum i villan på landet.

Äsch, nu ska jag på riktigt ge mig ut i köket för att rota fram något att äta. Har inte ätit mer än två knäck på hela dagen. Fick nog lite ångest sist jag var hos mamma och hon kom fram och tryckte på min hals "Julia har du ont här, du ser så svullen ut", förstod inte riktigt vad hon menade tills hon sa "nehe nej du har nog bara blivit lite rund i ansiktet. Har du gått upp i vikt"

Känner ni igen mig på den här bilden från 2006 ? Jag kan inte ha vägt mer än ca 30kg här.

Do you like to see me broken and why do I still care

Är så trött på människor som vänder kappan efter vinden. Trött på mig själv för att alltid tänka tanken men aldrig säga ett ljud. Är så trött på vänner som bara hör av sig när någonting händer. Trött på mig själv för att jag aldrig ber dom dra åt helvete. Trött på allt gammalt som bubblar upp när allt nytt dör ut. Trött på mig själv för att ens tänka tanken att gå tillbaka. Trött på att lyssna på samma gamla låtar som för tre timmar sedan. Trött på grannen som knullar i taket på mig och framför allt är jag för trött för att ens bry mig..

Och om du ringde mig nu tio gånger om så skulle jag spela teater och leka död. Precis som du..

Kollar in i en spegelbild jag inte längre känner igen


Titta vad jag har gjort, har klippt lugg! Det är inte alltid en bra komination att både vara impulsiv och utbilda sig till frisör. Min lektion idag slutade med att min lärare ställde sig och klippte lugg på mig. Har inte haft det sedan jag var fyra-fem år så det känns väldigt ovant. Det läskiga var att jag inte kände igen mig själv efter att det var klart. Känner mig som en helt ny människa.

Vad tycker ni, positiv eller negativ förändring ? Själv har jag inte bestämt mig än.

Svar på den lilla frågestunden från idag

Vad tycker du om Alan Altonchi (Shotta)?
Hade ingen aning om vad det här var, om det var någon drink, en hundras eller en människa. Och efter att ha googlat namnet så antar jag att du tippade på en människa. Med tanke på att jag inte har någon aning om vem det är så kan jag väl inte säga så mycket, men en dålig blogg hade han i alla fall!

Har du en bra sångröst ?

Nej jag kan verkligen inte sjunga, tyvärr..

Hur kan man vara så fin ? :oo
Ett tips till alla er är att så länge man inte visar en fin insida kan ni inte förvänta er att folk ska kunna se din fina utsida. Jag kan tycka att folk blir fula bara för att dom har en hemsk insida..

Vad är gulligast ? Bebisar eller Kattungar ?

Utan tvekan tycker jag bebisar, så länge dom inte skriker och skiter.

Vem är den bästa artisten enligt dig ?
Bruno Mars skulle jag nog säga, bara för att jag alltid blir så glad utav hans låtar.

Äter du bananer gröna, gula eller gula med bruna prickar ?
Helgula utan några konstiga fläckar.

Senap eller Ketchup ?
Ketchup

Hur trivs du i din Frisör klass ? Är det mycket bråk och sånt när det är så mycket tjejer ?
Vi har som tur är inte haft några bråk i klassen ännu. Vi alla tjejer går ihop väldigt bra och alla kan umgås med alla mer eller mindre.

Hur skulle din perfekta dejt vara ?



Har du pojkvän nu ?
Jag vet inte riktigt haha

Är det viktigt att vara i bra kontakt med hans familj ?
Ja det tycker jag nog. Vill kunna känna att jag inte behöver vara tätt intill pojkvännen för att känna mig trygg, utan sitta och umgås med hans familj utan att han måste vara där hela tiden.

Vad är din favvo maträtt ?
Jag ska nog vara tråkig och säga sallad här, eller kanske tacos.

Röker du/dricker du alkohol ?
Jag röker inte men kan dricka med måtta vid speciella tillfällen.

Kan börja med att säga att jag älskar din blogg och jag tycker du är jätte fin och verkar super snäll! :D
Kan inte du lägga ut någon video, för det var ju ett tag sen! Kram!<3

Vad glad jag blir utav att höra detta, tack så jättemycket! Absolut kan jag lägga ut mer videos, ska tänka på det. Kram

Vilken var din första skola och vad minns du från det ?

Min första skola var Krusboda skola som ligger i Stockholm. Jag minns min gamla lärare Marie som jag hade i förskolan och ettan. Minns en speciell maträtt som jag tyckte om där, lekparken där vi åkte stjärtlapp på vintern och när vi alltid körde bolleken kråkan.

Tjena pudding! Berätta nu för alla som undrar, hur har du det?
Jag har det faktiskt väldigt bra. Det finns inte mycket som jag vill ändra på i mitt liv.

Vad föredrar du, nudlar med eller utan vatten ?
Med vatten, förstår inte grejen att äta nudlar utan vatten. Det är som att äta macka utan smör..

Stämmer ryktet om dig som bi som glider runt i jb gymnasium ?

Haha oj, om det är meningen att jag ska tolka det där som bisexuell så är det verkligen falska rykten. Har absolut ingenting emot bisexuella/homosexuella men är det inte själv.

Hur mycket älskar du inte Michaela Sihlen ?
En utav mina absolut bästa vänner, älskar henne något otroligt.

Hej Julia!!!
Vem är den där killen med typ röd uppknäppt skjorta med vitt linne under på ditt "fest" inlägg? Hur är han som person :) ? PS: Vad heter han på facebook? (Om du har honom som vän) Btw, Jätteeeebraaaaa blogg!!!

Om jag tänker på rätt kille så är det en kille som jag träffade på festen för första gången. Han heter Issam Alsaifi, och den uppfattning jag fick utav han är att han är en riktigt trevlig och kramgo kille. Vi hade i vilket fall riktigt roligt ihop!

Är du med i en modellagentur, i så fall vilken? Eller gör du ''privatfotograferingar''. :) Braa blogg :)))

Jag är inte med i någon modellargentur. Jag har blivit fotograferad utav yrkesfotografer men är inte skriven hos någon argentur..

Har du fejjkat orgasm ?
Nej jag förstår inte varför man skulle behöva det haha.

Vad vill du heta egentligen ?
Jag skulle inte vilja heta något annat, det skulle inte kännas som "jag" då.

Stor rumpa eller stora bröst ?
Lagom stor rumpa. Jag tycker inte att storleken påverkar om den en snygg eller inte.

Stor näsa eller stora öron ?
Stora öron, dom kan man dölja under håret.

Stor näsa eller tänder som pekar åt helvete ?
Tänder som pekar åt alla håll. Det kan trots allt ha sin charm..

Tåbira eller prutt ?
Prutt utan tvekan. Tåbira luktar satan hela tiden, medans prutten försvinner haha..

Vilket jobb skulle du helst velat ha ?

Smink och hårstylist inför olika evenemang skulle nog vara kul.

Hur är din perfekta kille ?

Snäll, glad, omtänksam och snygg.

Bästa tvprogrammet ?
Brukar sällan kolla på tv, men top model eller project runway kanske

Myskväll eller partykväll ?

Det beror på med vem och vilket humör man är på..

Vill du ha barn i så fall hur många ?
Jag vill ha bebisar men inte barn, haha.. Två stycken tror jag, absolut max tre.

Har du syskon i så fall hur många ?

Tre underbaringar. En storebror, en storasyster och en lillebror.

Vad använder du för smink, alltså märke på foundation/mascara osv ? Superfin hy!
Dessvärre har jag inte fin hy, det mesta går att dölja hehe.. Började med hormonpiller förra hösten men var tvungen att avsluta kuren bara för att jag fick dåligt själförtroende med tanke på blämmor osv. Jag använder inte fondation utan puder ifrån Max factor. Mascara är olika, har testat mig fram lite och använder olika beroende på tillfälle..

Bästa dagen i ditt liv som du kommer på ?
En utav de absolut bästa dagarna jag minns var när min systerson föddes..

Favorit affär ?

Zara, H&M och scorett kanske.

Bästa hår tipset ?
Mitt absolut bästa tips (som funkar bra på mitt hår) är att skaffa en bra hårinpackning (hör med en frisör vad som passar ditt hår bäst), sov med den över natten med jämna mellanrum. Håret kommer att kännas så himla fräscht efter det!

Var är skorna några inlägg under ifrån ? de svarta som du ville köpa :) kram
Jag har försökt minnas det flera gånger sedan jag tog bilden, men kommer verkligen inte ihåg vad den hette. Minns att skorna kostade 599kr och lovar att jag springer förbi affären nästa gång jag befinner mig i stan. Återkommer då igen! Kram :)

SHOOT NI FÅR TILL 21.00 PÅ ER

Ni får till klockan nio på er att bomba mig med en massa frågor och sedan svarar jag på dom direkt ikväll.. Sätt igång och fråga mig vad som helst ur era vildaste fantasier!

Morgonen efter är nära så låt oss passa på att vara kära


Åh herregud, denna låt måste vara något utav det absolut bästa svenskskrivna på riktigt länge. Jag behöver inte tillägga mer än att den går på högvarv här i högtalarna just nu..

You're just a memory

"Jag kommer inte ihåg hur han ser ut. Eller det är ju inte som att jag inte skulle känna igen honom på stan. Och jag vet ju att han är lång och musklig och att han har mörkbrunt hår och klarblå ögon. Jag vet att han är det vackraste man kan tänka sig. Inte världens snyggaste på samma sätt som vem som helst blir världens snyggaste när man är kär, utan objektivt vacker. Men när jag blundar kan jag inte längre se honom framför mig. Jag minns hur det känns att se honom, värmen i magen och skönrysningarna längs ryggraden när han ler mot mig. Men detaljerna är borta" Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag


Stanna tiden mitt uppe i en dröm

Måste berätta lite fort om min supermysiga dröm från inatt. Drömde nämligen att jag födde en liten bebis helt smärtfritt, och att mitt ex (sedan flera år tillbaka) var pappan. Bebisen måste ha varit något utav det sötaste jag har sett, har fortfarande ett svagt minne ifrån det lilla ansiktet. När jag i drömmen ringde mitt ex satt han på tåget med sina vänner och var hur lycklig som helst, men trodde mig inte förrän bebisen började skrika. När jag skulle amma blev jag plötsligt tvungen att kissa och då vaknade jag. Sprang till toaletten och sedan kunde jag inte somna om. Jag vill ha bebis nu. Jag ska ha bebis nu. Ska bara hinna bli sådär fem-tio år äldre först!


Akinator

Haha fy tusan. Sitter för tillfället i telefonen med en vän och gör samtidigt några roliga tester på datorn. Ni måste fasen prova det är helt crazy. Spådde mig och fick rätt på varje fråga, helt sjukt alltså. Checka in här, jag lovar att ni inte kommer kunna slita er!

Nu ska jag klä på mig efter duschen och äta middag. Herregud det finns nog inget bättre än en lång varm dusch, massage och god mat..

You don't like me you just want the attention


-


Stockholms stad när den är som allra bäst

Har gått omkring på stan med Vargas och kikat lite i affärer. Hittade ett par supersnygga skor som jag bara måste ha, helt perfekta! Nu sitter vi hemma hos världens sötaste Johanna och pratar. Blir middag här innan jag beger mig hemåt igen. Puss så länge..

 


How long will it take before the mask falls off it's fake



Det fick helt enkelt bli en jul outfit på släktmiddagen idag


Tröja från Ralph Lauren / Skjorta från Lexington / Jeans från Gina tricot

I wanna be forever young

Hej allesamman, hoppas att allt är bra med er! Som ni vet så var jag iväg med mina tjejer och levde loppan igår, därför valde jag också att koppla bort alla måsten och problem. Kvällen började med att jag och tjejerna förade inne i stan för att sedan skynda iväg till en lokalfest i Ösmo. Vi drog sedan vidare för att runt ett möta upp André och våldgästade sedan en efterfest i Skanstull. Jag hamnade till slut hemma hos M där vi sov sked, vilken toppenkväll!


Hittar ingen inspiration till timmar utav skolarbete

Sitter och skriver på en svenskainlämning som ska vara färdig tills imorgon. Mitt huvud arbetar redan på högvarv och har nog inte fått till mer än sådär en eller max två bra meningar i min bokrecension. Jag hatar att jag är en sådan person som alltid presterar bäst i sista stund, men med ett undantag för idag.. Nu ska jag fortsätta med att skriva några meningar på mitt hemska arbete för att sedan sudda ut dom igen. Det är en evighetsmaskin..

"Saker jag saknar: hans "vi ses ikväll" -lappar, hans stora skor i min hall, hans grimaser när jag tar fram kameran och leendet som han alltid levererar ändå, hans vaxkladdiga hår under min handflata, hans läppar mot min panna. Saker jag inte saknar: ingenting"
Citat ifrån den hopplösa boken; Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag.



Gammal låt bärandes på många minnen men fortfarande bra


Go straight to hell boys

Har precis kommit hem efter att ha varit iväg till Fredrika Bremergymnasiet för att lämna över lite grejer. Så fort jag kliver innanför dörren här hemma möter åskmolnen upp mig i öppningen och allt bara brakat samman. Under loppet utav två sekunder hinner jag tappa min dator i golvet, som i sin tur snuddar vid lampsladden som slår sönder porslinslampan i golvet, lampan drar i sin tur med sig en ljusstake som går sönder och faller över ett glas med vatten, som dessutom välter ut på hela min byrå och blöter ner min mattebok..

Ha en bra jävla kväll för nu ska jag nog skrika ut min ångest i duschen och avsluta kvällen med att skriva klart en helvetes svenskainlämning tills imorgon. Allt är bara jobbigt utan dig..

Hjärtat har en frusen inneboende med pajat självförtroende

Jag tänkte mest uppdatera er om att jag lever, och att den minimala mängden med text här på bloggen beror helt enkelt på en smärre bloggtorka. Det finns väl inte så speciellt mycket att berätta om när jag endast gror in i soffkuddarna om dagarna..

Har dessutom blivit nekad till att gå till skolan imorgon trots att jag har ett matteprov som egentligen bör göras. Måste dessvärre ändå upp och iväg till en annan gymnasieskola imorgon för att lämna över lite grejer inför fredag. Ska då nämligen slå klackarna i taket ihop med mina kära vänner och dansa tills det att benen ger vika. Men som sagt, ingenting gott kommer självmant utan att man behöva lyfta ett finger..


Har jag inte världens snyggaste klasskamrater ?



Någon som du kanske inte ens vet existerar älskar dig

Jag har en så klok facebookvän som alltid lyckas få fram poängen i sina statusar. Jag har tidigare läst något liknande men har liksom inte riktigt kunnat reflektera över den förrän nu. Läs och ta till dig, vi alla behöver en extra dos med styrka då och då!

"När du känner dig ensam och ledsen och tror att ingen bryr sig.. Läs då detta eftersom det är helt sant: Varje kväll tänker någon på dig innan de somnar. Minst 15 människor i denna värld älskar dig. Den enda anledningen till att någon någonsin skulle tycka illa om dig är för att de vill vara precis som du. Det finns minst 2 personer i denna värld som skulle dö för dig. Du betyder allt för någon. Någon som du kanske inte ens vet existerar älskar dig. När du gör det största misstaget någonsin, så kommer det ofta något gott av det. När du tror att världen har vänt dig ryggen så ta en titt.. Och kom alltid ihåg komplimanger du fått"



Uppfräschning utav naglar - en skvätt skvaller och fint väder


Yes, som väntat ligger jag fortfarande sjuk hemma idag också. Har väl inte fått något vettigt gjort förutom att skriva tusen facebookuppdateringar och gå mellan sängen och soffan.. Med andra ord - inget vettigt. Funderar dock starkt på att hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, mitt hår skulle nämligen behöva sig en klippning och en rejäl dos med hårinpackning!

Natt och dag går vi runt båda två och söker svar


-


Go on and close the curtains cause all we need is candlelight


Ligger sjuk och helt och hållet utslagen på soffan med mobilen fastklistrad mot örat. Det känns en aning komiskt att jag igår skrev ett inlägg om att "man kan förstöra mycket för mig, men inte min sömn", så slutade det med att jag inte sovit mer än två timmar inatt på grund utav en svullen hals. Blev alltså hemma ifrån skolan idag och blir säkerligen hemma ett par dagar till. Det hade ju verkligen inte skadat med lite sällskap att pussa på såhär om kvällen till en film.

Stockholmstreetstyle


I think about you baby and I dream about you all the time


You don't have to call anymore I won't pick up the phone


Det finns inga vinnare i lekar för två

Nu är gnällfian hemma igen och det var med tunga steg som jag låste upp dörren och klev in till en tyst lägenhet. Jag kan säga att jag har haft en rent ut sagt håll käftendag - med en negativ mening. Inte nog med att jag är trött på allt och alla omkring mig just nu så insåg jag på vägen hem ifrån min syster att jag hade mindre än tio procent batteri på mobilen. Väl på tunnelbanan drar dom iväg ner till tre procent innan jag hör tantjäveln i högtalarna ropa "Liljeholmen". Då ville jag göra som alla andra småbarn och bara lägga mig ner på marken och gråta. För er som inte kan Stockholm så kan jag säga att jag helt enkelt hade satt mig med mitt sopnedkast till huvud på fel tunnelbana som dessutom gick åt motsatt håll.

Nu är jag dock hemma och ska nog bara gråta några skvättar i duschen och tycka synd om mig själv. Sen ska jag fan sova, man kan förstöra det mesta för mig men ingenting ska kunna förstöra min sömn!

Vandrar Stockholms gator utan trasor och skor

Har haft en ganska lugn skoldag idag trots att den började med en tre timmar lång idrottslektion. Jag rent ut sagt hatar idrott och därför inhandlade jag i helgen nya träningsbyxor för att på något sätt demonstrera mot mig själv. Avslutade i vilket fall skoldagen med att styla "sista-året-eleverna" innan vi slutade runt tre.. Nu sitter jag på bussen tillbaka in till stan för att våldgästa hos min syster. Later!

 


Du lät henne gå och det kommer du få leva med

Jag hatar nätterna nu efter att du försvunnit. Nätterna är den enda tid på dygnet där jag inte har kontroll över känslor och tankar. Jag hatar att vakna i en dröm där du plötsligt är borta. Men mest av allt hatar jag nog att jag lät det ske..


These words are written only to remember you


Hittade precis dessa "testfoton" i en mapp på datorn. Minns att jag hatade dom ifrån första gången jag såg dom, hatar det gör jag fortfarande, men inte lika mycket haha. Vill ni förresten att jag lägger ut fler bilder ifrån mina gamla (och kommande) modelljobb osv ?

Förtrollad och bunden har tappat hjärtat i knät


fashiontoast.com

Vi är förlorare jag och du ingen av oss vågar tala ut




Open up a window to a view of something beautiful


Kom ihåg att du är unik - precis som alla andra är


Befinner mig som ni kanske har förstått hemma hos min mamma denna helg. Min syster och hennes familj är här också så jag sitter mest och leker med systersonen, lär honom vinka och försöker få honom att förstå att moster (jag) går före mamma. Har jobbat på det i två dagar men det känns fortfarande som om jag jobbar på noll..

Min kära mamma fyller år idag också så jag har fullt upp med att fira henne. Återkommer senare med fler bilder ifrån dagen!

Julkänsla hemma hos mamma men fortfarande utan snö


When I'm with you it feels like I'm walking on air

Har precis kommit hem efter att ha spenderat några timmar ute på villovägar. Fick även träffa min fina pojke en snabbis, ett leende ifrån honom får hela mitt humör att liksom skjuta i höjd, och det var precis vad jag behövde idag känner jag. Man måste på något sätt acceptera att man inte kan kämpa emot tiden, för vare sig man vill eller inte så kommer den att ticka i samma takt ändå. Håller istället mina nära i ett ännu starkare tag och hoppas på att vinna på det i slutändan!


Tacksamhet är när minnet sparas i hjärtat och inte i sinnet



http://piecesofmeandmywriting.webblogg.se/

Frågan är om jag inte har världens absolut bästa läsare ? Dessa fina bilder har en tjej vid namn Claudia skickat till mig, och alltid blir jag så himla glad utav att få en så positiv respons. Jag är så tacksam över allt ni gör för mig, och att en gång fått höra att "du verkar inte bry dig om dina läsare" fick mig att frysa till is och sedan smälta igen, det fick mig liksom att inse att ni faktiskt vill ha respons, liksom jag. Och det ska ni få. Lägger upp fler utav era bilder vart eftersom, så fortsätt att skicka in till min mail [email protected]. Ni är guld värda allihopa!

I will ask you not cry cause I'll always be by your side

Som jag berättade för någon dag sedan så var en nära släkting sjuk, och gick tyvärr bort under gårdagen.. Känner mig för tillfället väldigt nere så istället ägnar jag en extra tanke till Sonja, min plastmormor, som har varit en del utav mig sedan min födsel för sexton år sedan. Vila i frid ♥


För henne duger just precis ingenting ingenting alls


imfancy.blogg.se

Det går liksom inte att väga upp vänskapen till detta gänget

Som sagt så var jag ute med mina finaste tjejer och firade Nicki igår som fyllde år. Det gjorde vi med dunder och brak på kungshallen där ingen lär ha missat att lägga märke till oss.. Jag kan ju säga det att det var första (och förhoppningsvis sista) gången som vi blev uppraggade på en allt-allo-restaurang.

Med Josefines "välslipade" engelska gick det till slut galant trots meningar som "I don't drunk" och "Can I club, kan jag det, no way" till den halvsmöriga fransmannen, som dessutom ville bjuda ut oss på en drink tillsammans med sitt sällskap på sådär fem-tio fransmän till. Jag kan försäkra er om att kvällen slutade på annat håll, bestående utav gänget med endast vi tjejer i en minimal godisbutik med skyhöga priser.. Värd kväll trots att kontot nu står på noll igen!

Finaste Michaela var som alltid på topp

Snyggingen Amanda körde på säkra kort haha

Fina flickorna Mercedes och Emma

Nicki och hennes superhärliga vän Josefine

Jag och kvällens födelsedagsbarn Nicki, woho

Ifrån den enas hand förs pillrett via tio andra till köparen


Här om veckan fick jag en kommentar i stil med "förstår du vilket perfekt liv du lever ?" Och till dig som ställde den frågan så vill jag bara poängtera att mitt liv inte blir mycket mer glamorösare än så här i veckorna. Hönsar omkring i köket och river halva skåpen innan jag ens kommer ihåg att ketchup inte är något som finns varken bland tallrickarna eller bland frukostflingorna. Det slutliga resultatet lyckades ändå bli en enda röra med blaskiga snabbmakaroner och köttbullar som redan blivit kalla.

Men hallå liksom, vad kan man förvänta sig utav någon som blivit blind utav den öppna droghandeln på plattan (som för övrigt var ganska underhållande att titta på), samt efter att ha blivit hög utav alla möjliga dofter efter tre timmar på parfymjakt ?

Redo för sängen efter en underbar dag

Har som sagt spenderat min eftermiddag och kväll utanför dessa dörrar. Mötte upp David vid fem för att hjälpa honom att storhandla lite, fick sedan skjuts in till stan där jag mötte mina finaste tjejer. Bilder ifrån middagen med dom får ni dock se imorgon, för nu ska jag sova. Puss!


Vackra kvinnor behöver inget smink



Har precis kommit ut ur duschen efter ett desperat försök att återgå till människa igen. Kände mig inte alls fräsch tidigare i morse efter att ha legat och vänt på mig halva natten.. Blev till slut hemma ifrån skolan imorse eftersom att jag inte visste om illamåendet från igår skulle hålla i sig idag, men inte som tur var. Nu kan jag andas ut igen eftersom att jag ett tag trodde att jag skulle åka på den fruktade magsjukan.

Idag fyller världens bästa Nicki år och det hade vi tjejer ifrån klassen tänkt att fira med middag på stan. Så jag anknyter mig till dom vid sju och innan dess ska jag hinna med att både byta ut en julklapp, åka och handla med David samt svara på ytterligare ett par mail..

Vinter - kräk och sjuka jag ska radera er ur mitt liv

Jag tänkte bara säga att jag inte kommer att kunna uppdatera mer under kvällen. Har plötsligt insjuknat i något som inte verkar bättre än en rejäl frossa och illamående. Vill inte veta vad detta kommer att leda till.. Ha fy helvetes kul och hoppas ni får en bättre natt än mig, puss!

Jag och måndagar går fasen inte ihop

Stressade till skolan imorse, hade två avslappnade lektioner och stressade sedan hem igen. Och nu sitter jag här hemma i köket och bokstavligen slänger i mig lite mat innan jag ska tillbaka in till stan igen. Ska nämligen möta upp min barndomskompis Marion för lite deeptalk och planering på café60.

Frukost med mina fina på McDonalds imorse haha..


Just when I thought I'd reached the bottom I'm dying again


Hittade denna video på facebook idag efter att den har cirkulerat omkring bland mina vänner i flera dagar. Jag blev så otroligt berörd utav detta att det känns som en självklarhet att dela med sig utav innehållet. Jag vet att det finns miljontals barn OCH vuxna som blir, har blivit och i framtiden kommer att bli mobbade. Men jag vill att ni alla tänker till, behandlar alla likadant och aldrig någonsin hoppar på en person för att den inte är precis som du.

Och vet ni hur otroligt glad jag är över att ha börjat gymnasiet. Inte bara för att det är ett steg mot min egen framtid, utan också för att alla har vuxit till sig, vi alla umgås med varandra och där finns det inga "töntar" eller "coola". Där är alla precis lika mycket värda och vi alla respekterar varandra. Det är ett faktum, det är bara så sinnessjukt att så många personer ändå böhöver gå igenom dessa helvetes år innan ens medmänniskor inser bättre..

Do not speak unless you can improve the silence


En söndagskväll utanför mitt vardagsrumsfönster


I got a pocket full of dreams baby I'm from new york


fashiontoast.com

Det råder julhandelshysteri på stockholms gator

Har precis kommit hem ifrån stan efter ytterligare lite julklappshandel tillsammans med fina Johanna. Sitter nu med en massa måsten som går mig upp till öronen och försöker samtidigt beta av alla mail som jag helt enkelt varit för lat för att svara på.

Jag vill även att ni som har skickat s.k "idolbilder" gärna skickar med era eventuella blogglänkar så att jag kan lägga upp dom här, och därmed får ni även en liten reklam på köpet. Så ni som vet med er att ni glömt skriva vem det är ifrån, maila mig igen!

Bild på mig och Johanna sedan i somras då jag backstagebloggade för ung08..

-


Here comes goodbye

Jag har en nära familjemedlem som inte alls mår bra just nu och praktiskt taget kämpar för sitt liv i denna stund. Detta är ett tungt besked som kommit men som legat i luften en längre tid. Jag försöker att inte ta ut någon sorg i förväg, känner mig väldigt instabil och jag önskar att ni har överseende med att det för tillfället är jobbigt för mig att hålla liv i bloggen. Vill också påminna er alla om att ta hand om era nära och kära innan det är för sent. Kram!

You are like a bitter pill that I had to take against my will


Julklappshandeln så gott som klar


Har precis kommit hem ifrån stan efter lite julklappshandel med min fina Michaela. Det känns så skönt, att för en gångs skull ha så gott som allt inhandlat redan i början av december, det har nog aldrig hänt tidigare..

Sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight


Den som ler istället för att ryta är alltid den starkare


Har mest sovit sedan jag kom hem ifrån skolan. Vaknade sedan upp med en allergisk reaktion men som lyckligtvis har lagt sig nu. Det känns en aning läskigt att känna hur halsen börjar smärta samtidigt som ena armen blir helt knallröd. Tror inte att det är något annat än att jag är känslig mot något material som finns i soffan, har nämligen känt av detta ett flertal gånger..

Nu sitter jag dock och inväntar att idol ska dra igång igen innan jag hoppar i sängen. Hoppas för kung och fosterland att det blir Robin och Moa som står i finalen nästa vecka, trots att jag tycker att dom alla tre är otroliga talanger!

Har intagit soffpositionen framför tvn

Har betat av en hel skolvecka med humöret på topp, trots att det inte alltid är så lätt. Nu har jag dock slutat för dagen och kikar lite på top model. Drogs med lite i den härliga feelingen så nu sitter jag istället här och dagdrömmer om kommande modelljobb..

På bussen hem idag hörde jag en tjej bakom mig prata om vad hon skulle göra ikväll. "Fredagsmys med pojkvännen" och herregud vad jag blev avundsjuk. Under tiden som vännerna spenderar sin helg med sina pojkvänner och beställer drinkar på krogen så lär jag fasen gro in i dessa soffdynor. Ta mig iväg på äventyr!

 


Margaritas ante porcos iacere - kasta pärlor för svinen


Vill hänga huvudet över toalettstolen för ett ögonblick


Har precis kommit ut ur duschen efter att ha matat mig igenom en middagsdejt. Jag kan inte direkt påstå att jag nu är sugen på att ens ta en titt på bilderna ovan, spyr utav bara synen. Det känns som om jag under denna dag inte har gjort mycket annat än att äta. Har säkerligen ätit minst hälften utav min egen kroppsvikt, det må låta hemskt groteskt men det är nog så nära sanningen jag kan komma..

Just nu - på strandkliniken och väntar med spänning

image description

image description


Familjeråd på restaurang Peking

Första december idag och morgonen fick väl inte någon direkt kanonstart. Jag slutade dock redan vid elva och då bar det av mot Östermalm för att möta upp delar utav familjen. Nu befinner vi oss vid torget på en Kinabuffé och pratar strunt. Supermysigt!

 

 


RSS 2.0